Gama Lady Health, pentru igiena zonei intime

Feminitatea este un dar innascut pe care orice femeie trebuie sa-l cultive si sa-l dezvolte prin atentia si timpul acordate ingrijirii corporale. Si, desigur ca nu putem vorbi despre ingrijire fara sa includem o etapa importanta a acesteia: igiena intima.


“Gama Lady Health de la Ropharma vine in apararea sanatatii feminine cu ajutorul probioticelor, reducand cu delicatete mirosul neplacut si protejand zona intima prin utilizarea iaurtului filtrat, fara sapun, ce echilibreaza pH-ul florei vaginale.
Produsele Lady Health au o eficienta clinica demonstrata si au in componenta ingrediente naturale (extract de arbore de ceai, extract de aloe vera, glicerina, acid hialuronic, acid lactic, probiotice din iaurt filtrat) care previn dezechilibrele de la nivelul florei vaginale, ajuta la imbunatatirea vietii sexuale si fac orice femeie sa se simta confortabil zi de zi.

Gama Lady Health este formata din 4 produse: Feminine Cleaning Gel (gel pentru igiena intima externa ce reface si mentine echilibrul florei vaginale dupa tratamente cu antibiotice sau alte medicamente), Feminine Intimate Serum (ser folosit pentru igiena intima externa, poate fi utilizat regulat), Cleansing Mousse (spuma pentru igiena intima externa, recomandata in curatarea zonei intime), Feminine Mist (spray destinat utilizarii zilnice ce controleaza si mentine prospetimea in zona intima).
Produsele se pot utiliza zilnic, in timpul ciclului menstrual, dupa contact sexual, in perioada menopauzei sau a sarcinei. Aceasta gama se gaseste in farmaciile din intreaga tara si online, pe www.ropharma-healthcare.ro” – spune dr. Florenta Cretu, Reprezentant Ropharma.

Desi zona vaginala indeplineste in mod natural rolul de autocuratare, aceasta necesita in mod constant grija si atentie in modul de ingrijire. Utilizarea produselor potrivite si respectarea regulilor de igiena in perioadele delicate sunt masuri esentiale care asigura o stare de bine si ajuta la prevenirea infectiilor ce pot afecta viata sexuala sau provoca infertilitate.

Pentru mai multe detalii accesati www.sanatateintima.ro si/sau pagina de Facebook Ropharma.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod