Alătură-te experţilor blend-a-med şi încearcă un nou nivel al îngrijirii orale

Anul acesta, blend-a-med a activat rețeaua experților Pro-Expert, oameni comuni a căror igienă orală a fost transformată de noua pasta de dinţi blend-a-med Pro Expert All-In-One. Blend-a-med încurajează consumatorii să ia parte la Pro-Expert Booth, pentru a descoperi o curăţare orală pe care chiar şi medicii stomatologi o vor observa.

Blend-a-med invită persoanele interesate să se alăture mișcării Pro-Expert  și să devină ei înşişi experţi în igiena orală. Între 11 şi 14 septembrie, în Băneasa Shopping City, va avea loc blend-a-med Pro-Expert Booth la care pot participa toţi cei care îşi doresc să descopere o nouă metodă de protecţie a întregii cavităţi orale, alături de noua pastă de dinţi blend-a-med Pro-Expert All-In-One.

"A vedea și a auzi despre transformările îngrijirii orale pe care experţii blend-a-med le-au parcurs, constituie o sursă de inspiraţie pentru cei care caută cel mai bun rezultat al sănătăţii orale", a declarat Dr.
Florin Lăzărescu, vicepreședinte al Societății Europene de Estetică Dentară

“Pasta de dinți Pro-Expert All in One foloseşte o combinaţie unică de ingrediente pentru a proteja împotriva celor mai întâlnite probleme stomatologice precum cariile, placa bacteriană, tartrul, sensibilitatea gingivală, petele şi respiraţia neplăcută.”, adaugă dr. Lăzărescu.

Blend-a-med Pro-Expert All-In-One foloseşte un amestec de trei ingrediente cheie - Fluor (F),  florură de staniu (Sn2 +) și polifosfat (PO4-) - pentru a oferi îmbunătăţiri vizibile îngrijirii cavităţii orale.
Fluorul previne cariile, Florura de staniu reduce sensibilitatea, combate placa bacteriană și împrospătează respiraţia, în timp ce Polifosfatul previne acumularea tartrului și apariţia petelor.

Zone pe care stomatologul le verifică frecvent

Potrivit Colegiului Medicilor Dentişti din România, 44% dintre români suferă in prezent de gingivită în diverse stadii. Este o formă timpurie a bolii parodontale şi are, în general, drept principal simptom sângerarea gingiilor, boală care poate duce la pierderea de masă osoasă si chiar la căderea  dinţilor.
Pasta de dinţi blend-a-med Pro-Expert oferă protecție împotriva gingivitei, precum și împotriva altor probleme pe care stomatologii le verifică în mod constant.

 


 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod