Ai grija de pielea ta indiferent de sezon! Iata tehnologia care calculeaza riscul de cancer de piele!

Chiar daca vara a trecut si razele soarelui nu mai sunt atat de periculoase pentru piele ca-n sezonul cald, este indicat sa acorzi atentie modificarilor care apar la nivelul pielii. Radicalii liberi din corp nu duc doar la imbatranirea prematura a tenului, ci si la aparitia petelor pigmentare si a alunitelor care pot avea un risc cancerigen.  

Riscurile la care te poti expune chiar si dupa trecerea verii pot fi prevenite cu ajutorul tratamentului Fotofinder, care examineaza porii, petele pigmentare, arsurile solare, ridurile si vasele de sange atat de pe fata, cat si de pe picioare.

Pentru  o analiza amanuntita a tenului, Adonia sau Adonia Deluxe  analizeaza tenul in cateva secunde si realizeaza o documentare fotografica inainte si dupa, in 5 dimensiuni.
Aceste tehnologii nu doar ca face poze impresionante, fotografiaza complet fata, dar face si o analiza pe baza unor semne importante de deteriorare a pielii: pori, pete pigmentare, inclusiv arsuri solare riduri, roseata, vase de sange precum si uniformitatea pielii. Rezultatele sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeasi varsta si acelasi gen si cu acelasi tip de piele.

Pe de alta parte, pentru o analiza in detaliu a alunitelor de pe corp se foloseste Bodystation, un aparat care fotografiaza si vasele de sange faciale  si de pe picioare.

Folosirea FotoFinder-ului nu are ca scop inlocuirea medicului dermatolog, ci doar ofera un al doilea aviz computerizat bazat pe algoritmi de recunoastere dovediti clinic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod