Accelerează... tranzitul intestinal și scapă de griji cu noul Activia Fibre!

„Accelerează!” pare să fie cuvântul de ordine al societății actuale. Ești mereu contracronometru, mănânci pe fugă și, de cele mai multe ori, ai timp doar pentru un snack?
Activia Fibre te ajută să ții pasul cu ritmul alert, oferindu-ți o gustare hrănitoare și la îndemână chiar și în cele mai haotice zile. Noul Activia Fibre cumulează beneficiile asupra sănătății digestive, asigurate de fermenții lactici, cu efectul fibrelor din grâu, într-un iaurt gustos, ușor de transportat și de consumat acasă sau la birou, în orice moment al zilei.

O porție de Activia Fibre îți aduce 6,3 g de fibre din tărâțe de grâu, contribuind – alături de alte surse de fibre, precum cerealele integrale – la accelerarea tranzitului intestinal și implicit la o bună sănătate digestivă, atât de necesară la orice vârstă.

Noul Activia Fibre asigură 25% din necesarul zilnic de fibre recomandat de specialiști pentru o alimentație echilibrată.
În plus față de fibre, tărâțele de grâu sunt și o sursă de vitamine din grupul B, și de minerale: fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, mangan, seleniu.

Activia Fibre are la bază lapte, proteine din lapte, fermenți de iaurt și fermentul său special, Bifidus Actiregularis, selectat în urmă cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat tradițional și utilizat exclusiv în Activia. Fiecare pahar de Activia conține mai mult de 4 miliarde de fermenți probiotici Bifidus Actiregularis - în plus față de fermenții obișnuiți de iaurt: Lactobacillus bulgaricus și Streptococcus termophilus. Toți acești fermenți activi din iaurt contribuie la menținerea sau refacerea florei intestinale, al cărei echilibru este extrem de important pentru sănătatea organismului tău.
În plus, proteinele din lapte asigură produsului o calitate nutrițională superioară și o consistență cremoasă.

Disponibil într-un ambalaj practic de 171,5 de grame (150 g iaurt + 21,5 g topping), Activia Fibre este combinația perfectă de iaurt alb, cu topping de batoane cu fibre. Noul iaurt este o gustare echilibrată din punct de vedere nutrițional, fiind potrivită atât la micul dejun, dar și ca gustare hrănitoare între mese. Cu 0,7% grăsime și doar 96 de calorii la 100 de g, iaurtul Activia Fibre poate fi totodată o alternativă ușoară de desert.

Activia este cel mai consumat iaurt probiotic din lume. Consumatorii de Activia trăiesc în 75 de țări de pe 5 continente.

De 14 ani de când este produs și consumat în România, brandul Activia susține un stil de viață sănătos, cu alimentație echilibrată, mișcare și gândire pozitivă.
Activia rămâne dedicată și anul acesta promisiunii de a ajuta consumatoarele sale să obţină sau să revină la o stare de bine și derulează până pe 15 martie 2015 o campanie integrată de comunicare, cu o nouă provocare: adoptă obiceiuri alimentare și de viaţă sănătoase, consumă Activia zilnic, timp de 14 zile, iar, dacă nu ești mulțumită, Danone îți returnează contravaloarea iaurturilor. Toate produsele Activia, inclusiv Activia Fibre participă la campanie.

Mai mult decât atât, de anul acesta, Activia se bucură  de susținerea Societății de Nutriție din România (SNR), care recomandă consumul zilnic de iaurt probiotic Activia, ca parte a unei alimentaţii echilibrate.
Recomandarea a fost făcută de SNR în urma unei evaluări nutriționale complexe a tuturor iaurturilor din gamele Activia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod