Sănătate. Nu rămâi însărcinată? Poate fi vina lui. 5 cauze de infertilitate la bărbaţi!

Deşi e văzută în continuare drept o problemă strict feminină, e important să conștientizăm că, în aproximativ 50% din cazuri, aceasta implică afectarea partenerului
Dacă sarcina întârzie să apară este foarte important ca atât femeia, cât şi bărbatul din cuplu să-şi facă analizele necesare pentru testarea fertilităţii. Statisticile arată că în aproximativ 50% din cazurile de infertilitate poate să existe o problemă în cazul partenerului.

„Infertilitatea este văzută în continuare drept o problemă strict feminină, însă este foarte important să conștientizam că, în aproximativ 50% din cazuri, aceasta implică afectarea partenerului de sex masculin.
Tocmai de aceea, este absolut necesar ca și bărbații să fie testați în privința fertilității, așa cum sunt testate și femeile. Prin programul „Tu știi dacă poți să devii tată?” ne propunem să aducem în prim plan importanța acestui consult în cazul bărbaților și să încurajăm ambii parteneri să-și facă evaluările de fertilitate, atunci când sarcina întârzie să apară”,
declară Dr. Ruxandra Dumitrescu, Medic primar Obstetrică Ginecologie în cadrul Fertilia Medical Center.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gigi pe 7 Apr 2016, 22:31
    Vrem referendum

    Vrem referendum OBLIGATOR Vrem să fie întrebată populaţia dacă este de acord cu construirea celei mai mari moschei în Bucureşti. Suntem o ţară ortodoxă, strămoşii noştrii au luptat împotriva Imperiului Otoman care sute de ani şi-a bătut joc de ţara noastră, iar acum muezinul va cânta de 5 ori pe zi: VICTORIA ISLAMULUI ? Vrem referendum cu orice preţ.Români, nu vă mai lăsaţi călcaţi în picioare. Vi se fură TOT, acum politicienii vor să vă ia şi CREDINŢA ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod