Insarcinata iarna

Din mai multe puncte de vedere, iarna este una speciala pentru femeile insarcinate. Pe de o parte pentru ca emotia Craciunului este alta, plina de promisiuni si vise frumoase...
Din mai multe puncte de vedere, iarna este una speciala pentru femeile insarcinate. Pe de o parte pentru ca emotia Craciunului este alta, plina de promisiuni si vise frumoase, pe de alta din cauza riscului reprezentat de viroze, gripe si alte afectiuni tipice sezonului rece.

De aceea, trebuie atentie speciala in ceea ce priveste alimentatia, in general iarna, si in special de Sarbatori.
 

Craciun cu bebe la purtator

Despre cum este ca, de Craciun, despre tine sa se vorbeasca la plural, si nu doar din respect, cel mai bine iti pot spune Cristina si Alexandra.

Beneficiez de o atentie speciala. Colegii au foarte mare grija de mine, despre sotul meu si familie, ce sa mai spun, si trebuie sa recunosc ca desi nu a venit Craciunul am primit, deja, o multime de daruri”, povesteste Cristina care va deveni mamica in primavara.
“Am un sentiment cu totul special, stiind ca puiul meu va trece, impreuna cu mine, prin primul Craciun. Sunt foarte emotionata si foarte fericita” spune viitoarea mamica.

Alexandra are un baietel de 10 luni. “Craciunul trecut a fost cel mai frumos din viata mea. Eram ca o gogosica, care radia de fericire. Am fost la parintii mei de Craciun si, la masa, mama a spus o rugaciune pentru toti cei prezenti la masa, nascuti sau nenascuti! Nu am sa uit asta niciodata”, povesteste tanara mama.
 

Sarcina si bolile sezonului rece

Afectiunile tipice sezonului rece pot deveni o problema. Fie ca este o raceala, fie ca este o gripa sau doar o durere in gat, astfel de suferinte trebuie sa te trimita imediat la medic.
Daca te tratezi si daca esti supravegheata de medic, nu trebuie sa ridice probleme.

In primul trimestru de sarcina sunt contraindicate orice fel de medicamente, care nu sunt prescrise de medicul ginecolog, pentru ca pot avea efecte nefaste la nivelul embrionului si fetusului.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Carmen pe 15 Oct 2014, 14:23
    Super

    Mi-a placut foarte mult articolul! Respect intocmai!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod