Etapele sarcinii, lună cu lună. Tot ceea ce trebuie să ştii



Greţuri matinale la unele mămici până în a treia lună


Unele mame se pot confrunta cu grețuri matinale până în a treia lună de sarcină. Nimeni nu poate spune cu exactitate care este motivul pentru care aceste grețuri apar în perioada de sarcină, însă există un studiu care demonstrează că grețurile din sarcină sunt declanșate deseori de anumite mirosuri și gusturi, lucru care arată că există un semnal de alarmă împotriva anumitor alimente periculoase pentru embrion.

Până în luna a cincea, mamele vor avea cu 50% mai mult sânge în sarcină până la naștere.
De asemenea, există și un efect secundar al perioadei de sarcină numit ”furnicături în mâini” care este observat de mămici până în luna a noua de sarcină și este cauzat de umflarea țesuturilor.

Pentru că vrei să fii o viitoare mămică pregătită, trebuie să știi că toate aceste schimbări ce vor apărea în corpul tău pot fi înlăturate într-un singur mod: o naștere ușoară.

Pentru a afla şi mai multe informaţii despre un calculator de sarcină şi perioadele de sarcină, înscrie-te online în Club Nutricia și vei fi parte dintr-o comunitate care te va sprijini cu informaţii şi sfaturi de la medici specialişti, dar şi de la mame cu experienţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod