Cinci simptome ciudate ale sarcinii...

Oricat de mult vei fi incantata sa afli ca in pantecele tau creste o noua viata, nu uita ca perioada celor noua luni de sarcina (cat de lung ti se pare acum acest termen...), cu toate bucuriile sale, este insotita si de neplaceri. Unele dintre ele pot fi evitate, cu putina atentie la dieta si la alte obiceiuri alimentare care in sarcina nu sunt atat de usor tolerate de organism, dar altele te vor "lovi" pe nepusa masa, atunci cand iti va fi lumea mai draga. Iata care sunt aceste simptome ciudate ale sarcinii si cum poti scapa de ele...

1. Sangerari si sensibilitati ale nasului

Te intrebi probabil care este legatura intre sarcina si problemele cu nasul pe care le experimentezi sau urmeaza sa le traiesti pe propria piele... Insa acest lucru, fie ca ti-l explici, fie ca nu, se intampla. Ba chiar sangerarile nazale si diferitele sensibilitati ale nasului isi vor face simtita prezenta in mod frecvent... Poti trata aceste simptome cu remedii naturale, cum ar fi "prizarea" de apa sarata sau folosirea unui umidificator. Daca nici acest lucru nu ajuta, discuta alte optiuni impreuna cu doctorul tau.

2. Secretiile vaginale

Cand ramai insarcinata, te astepti ca ciclul sa inceteze si probabil ca nu te gandesti ca secretiile vaginale vor fi mai abundente. Insa daca acest lucru se intampla, este un lucru normal si sanatos. Daca te deranjeaza, poarta un protej-slip si ai rezolvat problema! Secretia va fi mai mare cantitativ o data cu evolutia sarcinii si va exista pe toata durata celor noua luni si chiar pana la nasterea bebelusului. Daca sesizezi insa vreo schimbare de culoare sau de miros, raporteaza acest lucru doctorului tau.

3. Insomnia

Cand te gandesti la sarcina, te gandesti (mai mult ca sigur) ca vei fi extrem de obosita si ca somnul iti va veni pe la gene fara nici un pic de efort. Ei bine, nu este neaparat obligatoriu. Fie ca esti obosita, fie ca nu, uneori poti experimenta insomnia cauzata de sarcina. Se poate manifesta sub forma incapacitatii de a dormi sau sub forma incapacitatii de a adormi la loc dupa ce te-ai trezit (asa cum se va intampla mai ales din cauza frecventelor tale drumuri nocturne la toaleta...).

Sfaturi pentru remedierea acestei probleme, care nu implica asistenta medicala, sunt: efectuarea regulata de exercitii fizice, renuntarea la cafea, cola si cofeina si... relaxarea. Conteaza enorm pentru tine si pentru bebelusul tau sa fii cat mai detasata de grijile cotidiene si de stres.

4. Probleme gastro-intestinale

Hormonii care isi fac de cap in perioada sarcinii actioneaza cu multa precizie si asupra aparatului tau gastro-intestinal... Sunt binecunoscute reactiile prea putin demne de o doamna, de tipul sughitului sau al eliminarii gazelor... Stiu ca nu te simti prea comod sau in largul tau atunci cand ti se intampla asemenea lucruri, mai ales in public, dar reactiile sunt perfect normale si cei din jur vor intelege ca nu pot fi pe deplin controlate.

Ceva care sa te ajute insa este evitarea alimentelor sau a mancarurilor extrem de condimentate, despre care se spune ca ar determina astfel de efecte. Mai mult decat atat, respecta o dieta incercata anterior - iti va fi mult mai usor si pentru evitarea greturilor matinale. Un ultim sfat in aceasta privinta: daca simti nevoia eliminarii gazelor, nu te abtine! Acest lucru nu va face decat sa iti provoace dureri sau neplaceri si mai mari...

5. Constipatia

Un alt efect "minunat" al sarcinii il reprezinta constipatia... Hormonii vor influenta si sistemul tau intestinal - fluidele vor "circula" mai greu, iar acest lucru face ca digestia sa fie ceva mai "lenesa". Daca faci mai multe exercitii fizice, bei foarte multa apa si mananci alimente bogate in fibre, vei scapa de aceasta problema! Daca aceste solutii nu functioneaza in cazul tau, apeleaza la doctor - el va sti sa te sfatuiasca mai departe.
 

Comentariile 1-50 din 155

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • clau pe 23 Ian 2015, 16:03
    sarcina

    Buna ziua!am 40 de ani ,iar in cei 20 de ani de casnicie abia anul trecut am avut o sarcina care din pacate am pierduto la 8 saptamani,imi doresc foarte mult un copil,as vrea sa stiu daca mai am vreo sansa de a ma ramane din nou insarcinata ,avand in vedere varsta!

    0
    0

  • NYKOLA26 pe 27 Iul 2014, 20:30
    sarcina

    buna de 2 saptamani sunt balonata am o burta imensa plus k sani mi_au crescut foarte mult si mi simt imensi ma dor unpic in jurul sfarcului mi_au aparut k niste umflaturi mici k un fel de bubite mai multe si mi se umfla rau de tot picioarele a simt foarte obosita si a stari de somnolenta in fiecare zi si mai am si un gust ciudat in gura cand mja trezesc dimineata si de 2 zile urinez foarte des plus k ma cam doare ovaru stang si mie greata din cand in cand fara varsaturi .Ma puteti ajuta si pe minne cu uun ras k nu mai stiu ce sa cred.va multumesc

    3
    1

  • cristina pe 26 Nov 2013, 19:16
    cum sa ramai ansarcinata cat mai repede

    ami doresc din tot sufletu un copil si parteneru meu de viata nu vrea ami spune tot timpu ca nu e timpu sa facem un copil...cum fac sa raman ansarcinata el nu ejaculeaza niciodata anauntru se ferestee. cum sa fac oaree

    10
    3

  • Madalina pe 15 Nov 2013, 17:43
    Este ceva neinregula ....?

    Buna! Duminica mi-am inceput prima data viata sexuala cu prietenul meu...el a jost foarte atent si s-a protejat cum a trebuit.Marti am inceput sa am stari de greata si niste presupuse ameteli.Cand i-am povestit cele intamplate,el mi-a raspuns ca totul a decurs bine,ca nu a ejaculat si prezervativul a fost intact...De 3 zile sintomele mele sunt la fel insa s-au mai ameliorat. Sa ma simt asa din cauza primei dati ,sau este ceva neinregula ?

    0
    0

  • Radu pe 26 Oct 2013, 02:00
    oare va ramane insarcinata?

    Buna ziua.Astazi am facut dragoste cu iubita mea,si in timpul actului ( din vina amandurora ) s-a intamplat sa am orgasmul in timp ce il avea si ea si am scapat un pic in interiorul ei.Tin sa precizez ca in momentl acela ea era deasupra mea ,iar cand s-a ridicat a mai curs sperma pe mine de la ea.Si inca ceva.Imediat dupa actul sexual s-a dus la baie si a zis ca i-a curs putin sange.Ea avand practic ieri ultima zi de menstruatie,insa totusi dupa actul sexual a inceput sa o doara iar burtica.Ea zice ca ciclul ei menstrual e unul normal,adica la 26-28 de zile.Suntem curiosi amandoi daca va ramane insarcinata,fiindca,desi amandoi vrem un copil cu celalalt,e totusi prea devreme,deoarece relatia noastra a inceput acum 3 saptamani.Bineinteles ca mai sunt si alte probleme daca ea ramane insarcinata ,dar astea sunt deja intimitatiile noastre.Daca cineva stie daca poate ramane insarcinata iubita mea am vrea sa aflam ca sa stim la ce sa ne asteptam si astfel sa ne pregatim,fiindca daca va ramane insarcinata anul viitor vom fi cu siguranta parinti.

    2
    1

  • laky pe 15 Oct 2013, 23:08
    da sau nu???

    Mi-am venit menstruația pe 3 sept, pe 5oct m-am făcut test a ieșit pozitiv, pe 7 oct mia venit ca o monstra dar deschisa la culoare( a ținut 3 zile pauza una și după mai una) și fără cheaguri, pe 8oct m-am făcut test și a ieșit pozitiv , pe 9 oct am fost la medic mi sa găsit sacul dar nu se vedea nimic și mia zis ca nu șut însărcinată, pe 15oct am mai făcut un test și a ieșit negativ!!! Ce sa mai cred? Păreri, sfaturi? Ms!

    0
    10

  • Anna pe 24 Sep 2013, 14:54
    oare sunt insarcinata?

    Buna! Mie mi.a venit menstruatia luna trecuta pe 15 August. Si luna asta in septembrie nu mi.a venit deloc pana acum. iar iubitul meu nu si.a dat drumul in mine. am pofta mereu de dulce,am momente cand ma doare burta,fumul de tigara nu il suport,dar daca fumez eu nu am nimic,decat dupa ce termin de fumat ma cam ia ameteala. exista riscul de a fi ramas insarcinata?

    0
    8

  • mimi pe 1 Iul 2013, 09:47
    sunt sau nu insarcinata?

    Buna ziua ! am un ciclu regulat la 24-26 zile..........au trecut 31 de zile si mie tot nu mi-a venit, in data de 24,cand trebuia sa imi vina , am observat cand am mers la toaleta ceva roziu, am zis ca imi vine dar nu, atat a fost am facut 2 teste dar au iesit negative sa fie prea devreme pt test? daca merg la medic se cunoaste la 2-3 saptamani sarcina? am simptome de parca mi-ar veni ciclu dar am citit ca seamana si cu cele de sarcina.....greata, ameteli dureri mari de cap, burtica ma doare (dar nu mereu, doar momente), sanii dor foarte putin P.S. -imi doresc bebe

    10
    6

  • bianca pe 18 Iun 2013, 14:33
    rasp pt denisa

    Probabil ca in ziua in care tia veni o zi ciclu defapt so implantat ovulul fecundat pe uter .... si eu asa am patit. incearca sa-ti faci testul peste 0 sapt .... eu am fost gravida in 4 sapt si testul arata negativ :*

    1
    3

  • denisa pe 15 Iun 2013, 16:26
    sunt sau nu ansarcinata?

    pe data de 2 mai am avut 1 zi de menstruatie si atat azi pe data de 15 iunie am facut test shi nu arata pozitiv am dureri de sani shi greturi,ameteli nu mai anteeg sunt ansarcinata am facut 3 teste dar niki 1 nu arata pozitiv

    4
    1

  • elena pe 29 Mai 2013, 11:06
    intirzierea ciclului

    buna, eu am luat 1 an contraceptive Yasmin, dupa care am renuntat la ele, si de 7 luni nu am ciclu menstrual am fost pe la medici mi-au prescris tratamente dar au zis ca nu e nimik grav ca doar sa dereglat putin ceva in organism.dar as putea sa ramin insarcinata daca nu am avut atita timp ciclu menstrual, eu si cu sotul nu ne-am protejat toate aceste luni.si acum am simptome asemanatoare celei de sarcina.Medicul atunci mia spus ca trebuie sa stau mai mult la aer curat,sa maninc sanatos, si eu de curind mam mutat intro regiune de munti si oare e posibil ca clima sa schimbe ceva.multumesc pentru raspuns.

    3
    0

  • Elena pe 20 Mai 2013, 13:51
    oare sunt insercinata?:(

    Buna ziua! Am o problema:( de cand mi s-a terminat ciclul ma tot doare inauntru :( in vagin:( oare ce sa am:( ma tot gandesc ca ar fi vorba de o rana pe uter sau col:( nici eu nu stiu ce sa mai cred:( Din pacate nu sunt acasa :( Sunt in Italia:( Nustiu ce sa mai fac:( S-a dus prietenul meu la farmacie si mi-a dat mag2:( si buscofen...:(( Sunt stresata ca nu pot merge la un medic...Nu am asigurare nimik:( Si nici prietenul meu nu are timp:( Help:((

    0
    0

  • oana pe 6 Feb 2013, 00:51
    oare sunt gravida?

    de vreo doua luni de zile ma simt balonata ca si cum as fi gravida...am stare de somnolenta si cateodata so greturi..in schimb ciclul imi vine regulat niciodata nu mi-a imntarziat..nu stiu ce pot avea....si pe deasupra luna trecuta am avut cateva scurgeri mronii..in schimb nu am nici un alt sintom ca durerea sanilor sau altceva...va rog sami dati si mie un raspuns daca ar fi posibil saq fiu gravida!va multumesc

    13
    3

  • madutza pe 8 Mai 2012, 17:12
    oare sa fie sarcina??

    buna am si eu o intrebare acum o luna am facut dragoste cu iubitul meu si e posibil sasi fi dat drumul in mine ciclul trebuia sami vina intre perioada1-10 a lunii insa luna asta nu mia venit oare e posibil sa fiu insarcinata??va rog smi raspundeti

    20
    5

  • stoica adriela pe 24 Apr 2012, 16:05
    gravida in a 14 a saptamana

    desi sint mamica a doua fetite,as mentiona faptul ca in sarcinile anterioare am avut parte de sarcini fara pb,insa la aceasta sarcina am destule simtome ciudate pe care nu le.am trait ,insomnii,urinez f rar si mi se umfla f tare picioarele si mainile pe linga acestea am o tuse productiva de aproximativ 2 ani.VA ROG sa,mi raspundeti la o intrebare CE MEDICAMENTE SI SIROPURI DE TUSE SE RECOMANDA IN SARCINA?SI MAI ALES PT ENDEME?am uitat sa va spun ca acum 4 luni medicul pneumolog mi.a prescris zinat,singuler aerius pe care l.am intrerupt din cauza sarcinii.astept raspuns urgent.MULTUMESC ANTICIPAT

    2
    0

  • stoica adriela pe 24 Apr 2012, 16:05
    gravida in a 14 a saptamana

    desi sint mamica a doua fetite,as mentiona faptul ca in sarcinile anterioare am avut parte de sarcini fara pb,insa la aceasta sarcina am destule simtome ciudate pe care nu le.am trait ,insomnii,urinez f rar si mi se umfla f tare picioarele si mainile pe linga acestea am o tuse productiva de aproximativ 2 ani.VA ROG sa,mi raspundeti la o intrebare CE MEDICAMENTE SI SIROPURI DE TUSE SE RECOMANDA IN SARCINA?SI MAI ALES PT ENDEME?am uitat sa va spun ca acum 4 luni medicul pneumolog mi.a prescris zinat,singuler aerius pe care l.am intrerupt din cauza sarcinii.astept raspuns urgent.MULTUMESC ANTICIPAT

    6
    0

  • Ana pe 12 Mar 2012, 14:30
    Dela ce oare

    Buna puteti va rog sami spuneti dece ciind ma duc la veceu apoi dupa ce ma opresc sa urinez ma doare am o durere mie frica sa nu am probleme si so intreb pe mama dece as vrea sa aflu de la voi poate cineva ma ajutta

    7
    0

  • peli pe 6 Mar 2012, 10:52
    e sarcina?

    ma dor foarte tare sanii si ovarele dar si burta in jos,luna aceasta nu mi a venit ciclul,e posibil sa fiu insarcinata?sotul meu si a dat drumul in mine! am facut un test dar mi a iesit negativ,e posibil sa iasa testul negativ daca sunt insarcinata? va rog raspundeti mi!

    19
    6

  • Looo pe 29 Feb 2012, 20:45
    raspuns pt Matza

    Durerile de burta sunt probabil din cauza ovulatiei (sper ca sti ce e aia)...daca prietenul n-a ejaculat in tine nu ai cum sa ramai gravida (in viata reala nu se intampla ca-n povesti ...nu ramai gravida daca ai mancat o samanta "magica" de floarea soarelui). Inainte de-a te apuca sa te "joci" de-a mama si tata ar trebui sa te documentezi un pic, sa sti ce se intampla in corpul tau luna de luna...ca sa-ti spun eu pe scurt un pic (cu toate ca ar fi trebuit sa o intrebi pe mama ta sau cel putin sa citesti mai multe pe net) fiecare ciclu lunar incepe cu prima zi a menstruatiei...un ciclu normal este de 28 zile...in acest caz dupa 14 zile de la prima zi a menstruatiei are loc ovulatia adica ziua cea mai fertila cand ai sanse de 90% sa ramai gravida...asta nu inseamna ca poti sa ai sex neprotejat in restul zilelor...spermantozoizii (probabil sti ce sunt aia) traiesc cam 3-5 zile in corpul TAU...asa ca daca ai sex cu 4-5 zile inainte de ovulatie risti sa ramai gravida...ovulul la randul lui traieste pana la 24 ore asa ca nu face sex neprotejata nici a doua zi dupa ovulatie. Mai citeste pe net cum sa-ti calculezi ovulatia si in perioada respectiva (nu uita 4-5 zile inainte si una dupa...in total 6-7 zile)sa nu faci sex neprotejat. Bafta.

    28
    0

  • nicoleta pe 29 Feb 2012, 13:18
    dureri de san

    Buna ziua am si eu o intebare ,eu iau anticoceptionale pe nume milvana,si le iau de aproape 2 ani,este posibil sa ai dureri de sani,asta e pt prima oara cand mi se intampla am cam o saptamana de cand ma dor.Ce pot sa fac

    5
    2

  • Matza pe 28 Feb 2012, 12:54
    Sarcina

    Am facut sex neprotejat cu prietenul meu saptamana trecuta.mentionez ca el nu a ejaculat in mine.acuma,de 2zile,am niste dureri usoare de burta,in parteea de jos si cum scrie si mai sus,eliminare de gaze...am doar 16ani si nu as dori o sarcina,chiar deloc.stiu ca am gresit,dar am nevoie de un raspuns cat mai repede.multumesc mult

    0
    5

  • Dini pe 24 Feb 2012, 18:19
    Test de sarcina

    Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce am de facut. Am avut, timp de un an, un CM scurt, dar fara dereglari, de 21-23 de zile. Mi s-a prescris Duphaston pentru a-mi regla CM la 26-28 de zile, o tableta pe zi, din a 16-a zi a CM pana intr-a 25-a. In primele 2 luni totul a fost bine. Cum luam ultima tableta, imi venea menstruatia. Acum... nu mai vine. Ultima menstruatie am avut-o in 24 ianuarie. Am luat Duphaston din data de 8 februarie pana in 17. In 23 mi-am facut un Test de sarcina, dar a iesit negativ. Contacte sexuale neprotejate am avut in 5, respectiv in 17 februarie. Estye posibil sa fiu insarcinata si rezultatul testului sa fie eronat? Cand ar trebui sa-l repet pentru a avea un rezultat corect/ Multumesc.

    10
    0

  • dinu pe 17 Feb 2012, 11:41
    despre sarcina

    am 9 sau 10 zile de cand sunt gravida si azi mi a venit ceva maro apoi imediat dupa putin sange si acum cva roz putin spre rosu si ma doare burta ce e pls ajutati ma

    17
    4

  • geo pe 28 Ian 2012, 17:58
    my bebe

    sunt insarcinata in 2 saptamani cu viitorul meu sot. am facut dragoste si a ejaculat in interiorul meu, afecteaza asta in vreun fel sarcina? multumesc:)

    16
    2

  • madalina0606 pe 13 Ian 2012, 15:04
    sarcina

    Fetelor hai sa va zic si eu ce am patit.in octombrie (22) 2011 mi-a venit ciclul normal,m-a tinut 5 zile,dupa aceea pe data de 1 nov am avut o mica scurgere,maronie,nu am bagat de seama,apoi toata luna noiembrie nu am avut ciclu...si am toate starile unei femei insarcinate(greata,stari de voma,ameteli,urinare foarte desa).dupa toate acestea pe data de 16 decembrie am avut o scurgere de sange nu foarte abundenta de 3 zile,si dupa aceasta scurgereiar in continuare au persistat aceealeasi stari.in prezent(13.01.2012),am o scurgere de sange foarte aprinsa dar nu si abundenta.oare e posibil ca sa fiu insarcinata,aceste stari,imi dau de gandit,

    13
    6

  • NTY pe 4 Ian 2012, 23:31
    insarcinata?

    de vreo 2-3 zile sunt tare molesita...sunt ametita..nu mananc...dar mi s-au intarit sanii...si acum 2 saptamani am avut ciclul normal dar acum iar mi-au aparut ceva sangerari...ametesc frecvent..as putea fi insarcinata?

    25
    0

  • ana maria pe 19 Dec 2011, 00:07
    sunt sau nu insarcinata

    buna cine ar putea sa ma ajute si pe mine eu cu sotul meu ne dorim un copil am ciclul neregulat si cu 2 zile inainte sa imi vina am facut dragoste neprotejat dupa 2 zile mia avenit ciclu dupa 6 zile mia trecut dupa am facut din nou neprotejat mi sau intarit un pic sanii dar ma simt un pic rau la stomac cum ar fi o stare de voma dar nu e este posibil sa raman insarcinata va rog ajutatima si pe mine inainte sa imi vina ciclu am facut un test si mia iesit negativ sunt sau nu insarcinata va multumesc

    10
    3

  • avi78 pe 17 Dec 2011, 21:31
    Test HCG sigur?Risc de sarcina?

    Am facut un test de sarcina la 34 de zile de la copntactul cu risc. Rezultatul

    8
    3

  • mariana29 pe 10 Dec 2011, 19:37
    sarcina

    este posibil sa iti vina ciclul menstrual si sa fii insarcinata?

    36
    3

  • mariana29 pe 10 Dec 2011, 19:26
    sarcina

    este posibil sa iti vina ciclul menstrual si sa fii insarcinata?

    21
    6

  • moinea mihaela pe 9 Dec 2011, 22:11
    sunt insarcinata?

    acum vreo 4 luni am av contact sexuak dar nu a durat dekt kteva min....pana acum mi avenit,iar acum nu mi a mai venit..de fapt mi a intarziat...as putea fii insarcinata?astept si eu un raspuns..sa skp de indoiala...

    0
    3

  • luminita pe 5 Dec 2011, 15:46
    sunt insarcinata...

    sunt insarcinata dar de 3 zile sangerez dupa ce fac urina ..e ceva grav trebuie sa consult un medic urgent?

    8
    4

  • maria pe 1 Dec 2011, 18:47
    oare sunt insarcinata??

    buna cu o luna si jumatate am avut un contact sexual,desi i-au yasmin si atat luna trecuta cat si luna aceasta mi a venit menstruatia am fel de fel se semne care ma pun pe ganduri ca as fi ramas insarcinata,ma dor f tare sanii,m am ingrasat sunt din ce in ce mai obosita si nu dor aproape deloc noaptea si ma doare si stomacul,am facut vreo3 teste de sarcina si toate au iesit negative...totusi sunt sanse sa fi ramas insarcinata???

    14
    2

  • carolinamaria pe 24 Nov 2011, 12:34
    ciclu iar dupa o saptamana sangerari

    Buna ziua, am incercat sa gasesc un raspuns din postarile de mai sus, insa nu am gasit nimic asemanator, dupa ce mi-a trecut ciclu am avut contact sexual neprotejat, am luat pilula de urgenta, si dupa o saptamana au inceput sangerarile, putine, uneori maro, si dureaza deja de 11 zile, ce ar putea fi? va multumesc anticipat

    17
    6

  • Asonia pe 13 Nov 2011, 03:19
    oare sint insarcinata??

    salutare! am avut contact neprotejat cu sotul meu si dupa asta am observat eliminari maronii, care apoi au disparut peste o zi a aparut iarasi! am dureri in burta citeva zile, si in spate, ma simt balonata,dureri de cap de o saptamina ma simt parca as fi plouata,astazi dimineata mia aparut si greturile! am facut un test dar mia dat negativ dar pina la ciclu mai am o saptamina ! sunt in Canada si nu am acces asa bine la medic ginecolog! MERCI MULT!

    21
    4

  • cati pe 5 Nov 2011, 09:45
    aoleuu

    citeam mai sus cateva comentarii;fetelor unele dintre voi sunteti ff nesimtitee una zicea mai sus ca (i_am facut oral prima data, alta ca la mastrubat apoi el pe ea)pai mai oameni buni de aici ne dam seama cat de penale sunt aceste femei.ai o problema fugi repede la ginecolog,si inainte sa te pui cu cracii in sus(scuzati_mi expresia )ar trebui sa stii un pic ce faci sa te gandesti la consecinte.dupa aceea afli ca esti gravida si gata fugi sa faci chiuretaj pt ca esti timpita si ai iei viata unui suflet nevinovat din prostia taa.foarte multe femei habar nu au ce e perioada fertila cand si cum sta treaba.daca vreti sa ramaneti documentati_va un pic daca nu vretiii iar la fel..veniti si spuneti aoleuuuuuu oi fi nu oi fii,pai daca tu nu stii ce ai facut atunci cine sa stiee,mie si rusine sa citesc atatea intrebari stupide.

    17
    5

  • oana pe 30 Oct 2011, 18:20
    am sau nu sanse sa raman insarcinata

    buna se 3luni tot inerc sa raman insarcinata si numic pana acum nu sa intamplat am facut avut contact in ziua 12 si 15 din intervalul zilelor care am intales ca ai sanse mari sa ramai am mai facut lucrul acesta si luna trecuta tot pe aceste zile si tot nu am ramas ,dar ma dor foarte tare ovarele,crdeti ca as putea ramane insarcinata ca va spun sincer numai am rabdare pana peste 2 sapt.

    16
    3

  • Buliga pe 27 Oct 2011, 14:42
    s

    Buna ...am avut un contact ..doar ne-am jucat el nu a intrat in mine doar pe din afara el nu a ejaculat..asta s-a intamplat acum vreo 2 luni ...mi-a venit ciclul regulat..dar acuma dupa ce mi s-a terminat ciclul chiar in saptamana aceea simteam niste dureri in burta senzatie de balonare ...nu eram constipata ...nu varsaturi nu nimic...nustiu ce sa cred ca as putea avea ? o fi vorba despre o sarcina"?

    7
    10

  • Dumitru Andreea pe 26 Oct 2011, 21:02
    oare sunt insarcinata?

    Asera am facut dragoste cu iubitul meu si a ejaculat in mine...sunt sanse ca eu sa fiu insarcinata?sunt 2 saptamani de cand mestruatia mi-a trecut.Imi doresc foarte mult un copil si as vrea sa stiu un raspuns cat mai curand pentru ca mi se pare o eternitate pana vor trece cele 2 saptamani sa se poata vedea la ecograf sau doctorul sa isi dea seama daca sunt.Va multumesc si astept un raspuns

    7
    6

  • Georgiana pe 24 Oct 2011, 11:57
    Sarcina

    Imi doresc foarte mult un copil vineri seara am avut contact cu soțul meu si după 30min am vazut k mia curs o pata maronie pe proteslip iar de ieri seara mă simt foarte rău am dureri de cap si astazi dimineața am avut o stare de voma si nu puteam sa stau in piciore e posibil sa fiu însărcinată.menstra trebuie sa imi vina pe data de 5 Noiembrie

    22
    10

  • marinela pe 21 Oct 2011, 14:37
    oare sunt insarcinata?

    luna trecuta pe 24 mi-a venit cm,in a 4 zi am facut sex cu sotul meu si a ejaculat in mine,la 8 zile dupa asta iarasi a ejaculat in mine ...oare sunt sanse sa fi ramas insarcinata?cine ma poate ajuta cu un sfat?mai sunt 3 zile pana p 24 luna asta,si nu am nici-un simptom cum ca mi-ar veni cm pt ca pana acum ma durea burta,spatele sanii...trebuie sa mentionez ca acum o saptama am avut o picatura de sange pe chilot ...oare ma insemnat? \

    14
    0

  • aly pe 10 Oct 2011, 15:47
    oare sunt insarcinata?

    Buna fetelor!!am si eu o problema nu mia venit menstruatia de 2 luni jum,am facut si teste de sarcina(vreo 3-4) si mi-au iesit negativ.Si acum nu stiu ce sa cred sa fie o intarziere???N-am nici simptome de gravida (cu toate ca uneori am pofta de cate ceva) si nici simptome ca miar veni menstruatia(dureri de sanii,de burta).Va rog sa imi dati un rasp poate sunt fete care au trecut prin asa ceva.plsss rasp

    12
    17

  • madalina pe 10 Oct 2011, 13:15
    oare sunt insarcinata

    buna fetele.acum in urma cu o saptamana am avut un contact sexual neprotejat si cam de 3 zile am iste stari naspa somnolenta chiar daca dorm regulat tot obosita ma trezesc stare de voma dureri cap mi s-au intarit si sani .ciclul am avut luna trecuta pe 28 iar iar ieri dimineata am avut o scurgere maronie pe chilot si dupa 10 minute a inceput sa curca sange normal acum tot imi mai curge putin si abia e a duoa zi sani ma mai dor putin dar starile de ameteala dureri de cap dureri burta balonata mi as dori un copil foarte mult Va rog autati-ma...

    27
    1

  • anca pe 10 Oct 2011, 12:53
    oare sunt insarcinata

    buna fetelor am un an si jum de cand sunt casatorita eu nu mi doream un copil pe cand sotul ma batea la cap ca vrea am zis ca inca nu suntem capabili sa crestem un copil si dupa un an si um ne-am hotarat sa facem un copil acum o saptamana si ceva am facut dragoste si -a dat drumu in mine de mai multe ori de doua trei zile mi s-au intartit sanii am dureri de cap stari de voma oboseala acum doua zile am aut o scurgere pe lenjerie maronie iar peste 2 ore mi-a veit ciclu ma inut deja 2 zile nu ma mai dor sani asa e tare dar tot am stari de oboseala voma dureri de cap ma doare si burta foarte tare si am avut si o durere foarte tare de ovar pe partea dreapta astept un raspuns de la voi chiar imi doresc un copil Va pwp.....

    21
    1

  • tanya pe 9 Oct 2011, 19:25
    sunt tare curioasa

    as vrea si eu un raspuns daca se poate

    14
    1

  • claudia pe 5 Oct 2011, 16:28
    sarcina

    pe 15 octombrie am avut un act sexual cu prietenul meu ...iar el a ejaculat in mine...dar a mai ejaculat si inainte si nu am ramas insarcinata...exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata ca trebuia sa imi vina menstruatia de o luna si 5 zile va rog astept un raspuns urgent.

    4
    0

  • laurita pe 27 Sep 2011, 20:09
    vreau bebe

    dureri de cap,greturi uneori.,indigestie si constipatie.este posibil sa fi ramas si dupa cit timp imi dau seama.astept raspuns. multumesc

    3
    1

  • laurita pe 27 Sep 2011, 20:07
    vreau bebe

    am un baiat de 14 ani iar eu am 36,si de 14 ani nu am mai ramas insarcinata.dar acum dupa 14 ani de contacte protejate nu ne_am mai protejat.deci pe data de 5 luna asta am avut primul contact neprotejat, urmatorul a fost pe data de 9,iar pe 10 mi_a venit ciclul,pina pe 15 . intre 15 si 23 am mai avut inca 3 contacte neprotejate.acum am dureri de spate si mijloc,inbalonari ,dureri de cap,aaaaa

    7
    0

  • ALESSYA pe 23 Sep 2011, 08:13
    BUNA

    MAI INTRAZIAT CICLU CU APROXIMATIV O SAPTAMANA SI JUMATATE ,DAR MA DOR SANII DAR NU STIU EXACT PE MINE MA DOR IN PARTEA DINSPRE SUBRAT DAR MA DOAR L ATINGERE SI MAI ALES CAND ALERG .CE PARERE AVETI AS PUTEA FI INSARCINAT? ASTEPT UN RASPUNS MULTUMESC

    3
    7

  • Anabella pe 15 Sep 2011, 21:10
    Fara stres ...

    Fetelor tinere care sunt la inceput, incercati sa va documentati inainte de a face ceva, fiindca pe urma va speriati aiurea cand nu e cazul sau va puneti intrebari legate de sarcina abia dupa ce faptul e consumat si nu inainte. Trebuie sa fiti constiente ca, din momentul in care aveti viata sexuala, oricand puteti sa ramaneti insarcinate datorita "accidentelor". Invatati sa va asumati responsabilitatea, multe femei zic ca nu vor un bebe, dar fac sex, ceea ce inseamna implicit si acceptarea faptului ca oricand se poate intampla ceva si sa apara bebe, nu e vina vreunui copil pentru actiunile voastre. Eu si sotul meu nu ne dorim momentan copil, insa suntem constienti ca oricand e riscul sa apara o sarcina, oricat de prudenti am fi. Anumite simptome se pun pe seama sarcinii, insa pot fi si alte cauze. Eu, de exemplu, am dureri la sani, usoare stari de ameteala, dar stiu ca e din cauza stresului si a glicemiei, plus tulburarile hormonale, mai ales ca testul de sarcina mi-a iesit mereu negativ, aveam starile astea de luni bune si nu sunt gravida. Ideea e ca noi,femeile, nu ar trebui sa intram in panica pentru niste simptome fara anumite investigatii in prealabil! Vad ca-s destule femei care fug de sarcina, dar de sex nu! Faci sex, accepti atunci si faptul ca poti sa ramai insarcinata si cu asta basta. Nu vrei bebe, atunci prudenta mai mare, o buna cunoastere a propriului corp si ceva mai multa documentare ... sau ...fara sex :))

    12
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod