Sânii tăi: 10 ciudăţenii care te fac să-i adori



6. Experimentează orgasmul sânilor

Ai citit bine, sexologii susţin că orgasmul sânilor există şi te va străfulgera cu mii şi mii de fiori de plăcere. Cum îl obţii? Tehnica sigură e să-ţi călăreşti iubitul şi să-i atingi abdomenul, pectoralii şi buzele... cu sânii. Acest contact, plus sărutările lui pătimaşe sigur te vor propulsa direct în extaz. Iubitul tău îşi poate folosi mâinile pentru a te masa cu mişcări jucăuşe. 29% din femei au experimentat, astfel, orgasmul sânilor cel puţin o dată în viaţă. Senzaţia porneşte de la sfârcuri şi radiază în restul corpului.

7. Alăptatul le cauzează, la maturitate, fobii sexuale bărbaţilor

Nu ştii de ce iubitul se fereşte să-ţi facă sex oral? Sânii mamei lui sunt de vină! Unii sexologi spun că bărbaţii ajung să aibă diverse reţineri privind corpul unei femei, pentru că îşi aduc aminte, în mod inconştient, de primul contact senzual cu o femeie: mama care îi alăpta. Aceasta ar fi o cauză pentru care unii bărbaţi nu vor să facă sex oral partenerei sau evită să o sărute franţuzeşte.

8. Masajul erotic cu sânii: fantezia ascunsă a bărbaţilor

Oare ce bărbat ar avea tupeul să-şi roage iubita să-l primească... între sânii ei? Află că aceasta este o fantezie foarte comună în rândul bărbaţilor. Nu mulţi au curajul să-şi apropie "bărbăţia" de sânii iubitei pentru că ştiu că gestul este pornografic. Totuşi, n-ar trebui să o iei ca pe o jignire... Este pur şi simplu o manieră foarte erotică de a-i face masaj. Iar reacţia lui te va înfierbânta, cu siguranţă, căci şi tu simţi plăcere, sânii fiind extra erogeni!

9. Cu sânii dresezi bărbaţii

Nu-i au şi asta îi face să şi-i dorească în preajma lor, spune expertul Josh Johnson. Sunt atraşi de ei ca de fructul ineterzis pentru că, în societate, sânii trebuie acoperiţi. Sunt un tabu, spre deosebire de pectoralii bărbaţilor. După cum remarcă Jerry Seinfeld, dacă femeile şi-ar acoperi palmele, bărbaţii ar saliva la poze cu palme dezgolite. Unde mai pui că majoritatea bărbaţilor se excită cel mai repede la stimuli vizuali, iar sânii reprezintă o atracţie vizuală foarte erotică.

Aşadar, există N motive pentru care sânii sunt un instrument eficient de manipulare. Merită încercat!

10. Ai o pereche unică

Mândreşte-te cu sânii tăi, căci alţii ca ei nu mai găseşti. Nu există în lume o femeie care să aibă sâni identici cu ai tăi!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 25 Aug 2011, 13:46
    ha, ha!

    super tare faza cu holbatul barbatilor la sani. cica le prelungeste viata!!! am ras cu lacrimi. tot amuzanta mi se pare si faza cu alaptatul!! cercetatorii astia nu stiu pe ce sa mai cheltuie banii!!!

    10
    2

  • miriam1980 pe 4 Aug 2011, 04:39
    ...

    implanturile sunt un mod superficial de a iti creste increderea in tine, valoarea si frumusetea unei femei nu sta doar in fizicul ei in plus nu e bine ca cei din jur sa ne dicteze cum sa ne simtim, ar trebui sa stim singuri cat de pretiosi suntem. Mai mult, de ce sa cedam presiunilor societatii de a fi 'perfecti' conform normelor prezente?! Sa se schimbe standardele, nu noi! Eu am prea mult respect pt mine pt a imi face asa ceva

    8
    1

  • Malina_332 pe 3 Aug 2011, 22:51
    de mai sus

    poate, dar creste si increderea in sine,mai ales intr-o lume asa de rea.

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod