Recuperare medicală și remodelare corporală, sub același acoperiș

Lanțul de clinici medicale Hipocrat, ce se laudă cu un portofoliu de sute de mii de pacienți în 22 de ani de activitate, a inaugurat recent cea de-a cincea locație din București.

Este vorba despre Centrul de Recuperare Medicală și Remodelare Corporală Hipocrat, situat în Cartierul Francez, pe strada Intrarea Catedrei nr 11-15, dispus pe 4 etaje. La parter funcționează cabinete de recoltare analize, ecografie, DEXA, radiologie, la etajul 1 sunt săli de tratament, fizioterapie, magnetoterapie, kinetoterapie, recuperare medicală sau masaj/parafină. Etajele 3 și 4 sunt destinate Centrului de Înfrumusețare Hipocrat, format din estetică facială și corporală oferite cu ajutorul celor mai revoluționare tehnologii și echipamente ROWE și salon de înfrumusețare format dintr-o echipă de experți. Centrul este dotat cu aparatură modernă de ultimă generație în terapii faciale și corporale, chirurgie estetică, epilare definitivă, X Body, Criosaună, coafor, make-up, manichiură, pedichiură, micropigmentare.

Dispozitive de ultima generație pentru recuperarea medicală


Sala de kinetoterapie profilactică (gimnastică medicală) include gamă completă de aparate și accesorii medicale utilizate în procedurile de recuperare, la care se adaugă sisteme speciale de top. 

Banda medicală Sprintex este creată pentru recuperarea mersului, afecțiuni neurologice, afecțiuni ale aparatului locomotor, hernie de disc, discopatie lombara, lombosciatică sau afecțiuni respiratorii ca astm bronșic, insuficiență respiratorie, etc)

Dispozitivul pentru recuperarea echilibrului Thera Balance Trainer a fost gândit ca o etapă premergătoare mersului pentru pacienții cu diverse afecțiuni neurologice, ortopedice, post-traumatice sau cardiace. Printre afecțiunile în care Thera Balance Trainer este indicat se numără boala Parkinson, scleroza multiplă, parapareza, distrofia musculară, tulburări cohleo-vestibulare, sechele ale accidentelor vasculare cerebrale, anumite leziuni cerebrale sau traumatisme ale membrelor inferioare.

O altă tehnologie inovativă este bicicleta computerizată Thera Trainer Tigo cu pedale din scaunul cu rotile. Această bicicletă permite pedalarea dintr-un scaun rulant ce are ca scop mobilizarea persoanelor a căror mobilitate a fost afectată de accidente, operații sau după afecțiuni generale ale aparatului locomotor. La Centrul de Recuperare Medicală Hipocrat, fiecare pacient poate beneficia de un program de tratament personalizat recomandat de specialiștii kinetoterapeuți în funcție de afecțiunea de care suferă.

Printre beneficiile tratamentului cu Thera Trainer Tigo se numără: îmbunătățirea percepției, evitarea atrofiei musculare, întărirea musculaturii existente, reducerea durerilor, normalizarea tonusului, menținerea, respectiv majorarea mobilității, activarea, respectiv stabilizarea circulației, creșterea rezistenței, îmbunătățirea performanțelor cognitive, îmbunatatirea simetriei.

Se poate lucra atât pasiv, cât și activ.

Aparatul are funcția „Spasm” care detectează și diminuează spasmele musculare, existând posibilitatea de a fi setat să realizeze mișcarea pasiv (aparatul pune în mișcare utilizatorul) sau se poate trece la lucrul activ (utilizatorul lucreazã cu putere musculară proprie exercițiul setat), atunci când pacientul este capabil să realizeze singur mișcarea. Este recomandat special pentru apoplexie, sechele AVC, hemiplegie, scleroză multiplă, Parkinson, sechele post TCC, paraplegie, tetraplegie, pareze cerebrale, afecțiuni musculare: distrofie musculară.

Dermatologie, kinetoterapie, fizioterapie, ecografie sau radiografie sunt alte servicii oferite la Clinica Hipocrat din stada Catedrei nr 11-15

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod