Sfaturi pentru picioare sanatoase si frumoase

Picioarele frumoase au fost dintotdeauna un atu pentru femei, fiind o atractie pentru privirile barbatilor. Cum primavara a venit, hainele vor lasa sa se vada din ce in ce mai mult, iar picioarele trebuie sa arate impecabil si mai ales sanatoase.
Picioarele frumoase au fost dintotdeauna un atu pentru femei, fiind o atractie pentru privirile barbatilor. Cum primavara a venit, hainele vor lasa sa se vada din ce in ce mai mult, iar picioarele trebuie sa arate impecabil si mai ales sanatoase.

Pe langa tratamentele de infrumusetare exista si cateva reguli care te ajuta sa-ti pastrezi picioarele frumoase. Iata ce te sfatuiesc specialistii de la DailyMail.

1. Atentie la kilograme! Pe langa nenumaratele probleme de sanatate asociate cu luarea in greutate, obezitatea se pare ca duce si la o crestere a riscului de osteoartrita (pierderea definitiva a cartilajului uneia sau mai multor articulatii). Afectiunea apare in cele mai multe cazuri la nivelul genunchiului si soldului.

De asemenea, tot obezitatea poate provoca aparitia varicelor si asta din cauza greutatii pe care trebuie sa o "transporte" picioarele. Desi nu sunt periculoase, venele varicoase sunt inestetice si pot fi dureroase.

2. Fii activa! Expresia "Mersul pe jos face piciorul frumos" pare a fi adevarata. Mersul este o activitate importanta pentru picioarele tale, tonifica, reduce grasimea si imbunatateste circulatia.

Se pare insa ca sa mergi corect nu este asa usor cum pare, iar multi dintre noi nu adopta pozitia corecta, potrivit profesorului care preda Tehnica Alexander, Malcolm Balk. Specialistul recomanda ca in timpul mersului sa tii capul sus si privirea inainte. Capul trebuie sa formeze linie dreapta cu spatele, iar genunchiul, nu talpa, trebuie sa duca piciorul in fata in timpul mersului.

3. Picioarele sus! Activitatea din timpul zilei te poate lasa cu picioare umflate si obosite. Pentru a scapa de aceasta problema, ia o pauza 10 minute pe zi, intinde-te si ridica picioarele, astfel incat sa fie mai sus de nivelul inimii. De asemenea, poti folosi sosete special create pentru imbunatatirea circulatiei.

4. Exercitii de stretching. "Chiar si persoanele care se antreneaza in mod regulat nu efectueaza suficiente exercitii de stretching. Daca musculatura picioarelor este incordata creste riscul de accidentari," explica Jamie Baird, antrenor de fitness. "Incearca sa faci exercitii de stretching pentru picioare in fiecare zi dupa o baie calda sau dus. Inscrierea la un curs de yoga sau un alt tip de exercitii de stretching iti poate fi de folos."

5. Ai grija la tocuri! Desi pot da un aspect frumos piciorului, purtarea regulata a tocurilor poate provoca dureri de spate, afectiuni ale picioarelor, deteriorarea articulatiilor, "bataturi", nervi si ligamente inflamate, iar lista poate continua.  

Pentru a evita afectiunile, medicii ortopezi si fizioterapeuti recomanda utilizarea alternativa a pantofilor inalti cu incaltamintea fiziologica. De asemenea, cand porti tocuri si ai ocazia sa te asezi pe un scaun, descalta-te, intinde piciorul tragand calcaiul in fata astfel incat talpa sa fie flexata si degetele indreptate spre tine.

6. Controleaza-ti alunitele! Piciorul este una dintre zonele in care este depistat cel mai des melanomul. Examinarea periodica are un rol vital pentru diagnosticul melanomului, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne speriem de fiecare alunita, ci sa ne adresam de urgenta unui medic dermatolog daca observam modificari.

7. Mananca sanatos. Redu consumul de grasimi saturate gasite in carnea rosie si produse lactate si opteaza pentru cele monosaturate (uleiul de masline) si polinesaturate (peste gras, nuci).


Scapa de picioarele umflate!


Daca picioarele umflate reprezinta principala ta problema, ia aminte la urmatoarele recomandari:

  • Limiteaza consumul de sare. Sarea contribuie la retentia de lichide;
  • Picioarele sus. Intinde-te pe spate, ridica picioarele si pastreaza aceasta pozitie timp de 10 - 15 minute;
  • Foloseste ciorapi elastici. Folosirea unor astfel de ciorapi imbunatateste circulatia sangelui;
  • Exercitii fizice ajuta circulatia;
  • Scapa de kilogramele in plus. Greutatea in exces afecteaza circulatia lichidelor din corp si preseaza venele;
  • Evita sa stai prea mult timp asezat. La fiecare 1 - 2 ore, ridica-te si fa o mica plimbare;
  • Daca te afli sub tratament, discuta cu doctorul tau despre medicatie. Anumite medicamente pot avea drept efect secundar umflarea picioarelor;
  • Mergi la medic daca umflaturile persista si sunt insotite de probleme de respiratie, luare in greutate sau umflaturi care dauneaza pielii tale.
 

Comentariile 1-50 din 5936

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Michaela_ela pe 29 Oct 2013, 12:52
    Sfat

    Alte exercitii pentru sanatatea picioarelor mai gasiti si pe www.sanatatepascupas.ro. Eu va recomand sa le introduceti in rutina zilnica, mai ales daca aveti un loc de munca unde sunteti nevoiti sa stati multe ore pe scaun.

    1
    0

  • nadya_dark pe 2 Iun 2010, 12:08
    Olla,Ra4moon!

    Am urmarit ,,true blood,, dragutzel serialul,acum vad ,,blood ties,, sa continui seria vampirismului.Astept cu nerabdare sezonul 2 din ,,the vampires diaries ,, sa-l revad pe Damon

    0
    0

  • nadya_dark pe 28 Mai 2010, 20:01
    Buna!

    De dat timpul inapoi nu vreau,de trait in trecut in alt secol,DA,asta este visul meu nerealizabil shi sa traiesc marea iubire ,asha ca in filme shi cum imi imaginez eu ca ar fi.Lasa scrisul eu te inteleg oricum:)Mai vorbim!!

    0
    0

  • Ra4moon pe 28 Mai 2010, 17:27
    Doamne .

    Recitesc ce scriu , si e clar ca ar trebui sa renunt la graba :D DEci :D rectific:) The Vampire Diaries da l-am vazut foarte interesant ( Mittzzi a fost prima care l-a laudat pe aici ). Cronicile Vampirilor ( este o alta mancare de peste , carti scrise de Anne Richi - au decat un film artistic facut dupa ele ( din ce stiu eu ) Numit Confesiunile unui Vampir ( de vazut -daca nu l-ai vazut deja ). Credeam ca au reusit sa faca si un serial dupa ele , se merita . Eu una visez si acum sa fiu un Vampir -insa visele nu sunt asa de usor de realizat , daca toate fanteziile noastre ar fii reale , eu una singura as dorio cu adevarat sa dau timpul inapoi :D

    0
    0

  • Ra4moon pe 28 Mai 2010, 17:24
    AAA

    Pai vezi ca sunt doua filme diferite , de fat douc chestii diferite. Prima care a scris aici despre the Vampire dieries este Mitzzi:d , da asta l-am vazut , un film cu adevarat interesant (parerea mea) este luat dupa niste carti evident. SI cronicile Vampirilor sunt alte carti:d nu au film , insa sunt scrise de Anne Richii , si au decat din ce stiu eu pana acum un film , Confesiunile unui Vampir , un film vechi dar foarte reusit , care sunt sigura ca l-ai vazut , credeam ca ai facut vreun serial si dupa asta . Eu acum ma uit la True Blod insa este dezamagitor . Eu as vrea sa fiu Vampir si in asta nu m-ar deranja deloc:)) da cred ca nu este asa usor :P :)) daca toate visele ar devenii realitate:D

    0
    0

  • nadya_dark pe 27 Mai 2010, 12:55
    The vampire diaries

    De la tine am aflat sau de la Valentyno oricum tu l-ai vazut deja ,shi eu sunt fascinata de vampiri ,aveam de mult timp o fantezie cum ca as fi vampir intr-o viata viitoare :)

    0
    0

  • Ra4moon pe 27 Mai 2010, 11:23
    :)

    Nu am disparut de buna voie :) Cronicile Vampirilor ? Cum se numeste filmul in original , in engleza? eu una citesc cartile de Anee richi si abia apoi am sa scot filmele :) Ms de recomandare . Sa fiu sincera incep sa devin fan vamiri si stuf , momentan astea imi plac . < Eu una nici atat , vad filmele decat seara dupa ce adorm pustiu :P deci nici chiar asa mancat pe paine , dar ma uita Dumnezeu uitandu-ma la ele , asta este sigur . Pustiu rau pe aici , toti au uitat ca mai exista pagina asta :))

    0
    0

  • nadya_dark pe 26 Mai 2010, 13:32
    Bine te-am regasit,Ra4moon!

    Chiar ma intrebam de ce nu mai intri pe site!Pai acu m-am molipsit shi eu auzind mai multa lume ca se uita la Cronicile vampirilor .Am inceput sa ma uit de curiozitate shi acu iata sunt la al 6 lea episod.Din pacate timpul nu-mi permite sa ,,mananc ,,filme pe paine desi mi-as dori ,sincer :) Pe curand!

    0
    0

  • Ra4moon pe 26 Mai 2010, 09:05
    nadya

    E mai usor cu filmele de scos direct in calc ca le vad aproape in timp real , adica imediat ce apar , am terminat Supernatural , foarte reusit , mai ales sezonul trei , patru a meritat . Am mai urmarit si Filmul The listener ( despre un tip care citeste minti ) , si acum am scos True Blod , este despre Vampiri , am mai vizinot inca o data the twilight movies , si acum imi este dor de carti asa caam sa le mai citesc inca o data . te poop si sper sane mai vedem pe aici :P

    0
    0

  • Ra4moon pe 26 Mai 2010, 09:03
    Nadya

    Scuze , am avut probleme cu netul si de aia nu am m ai intrat . Eu imi instalez singura win dap , e mai lejer si mai safe ca sa nu apelez la prieteni :) . Prietenul tau nu a gresit cu nimic , decat cu varianta de win , pentru ca win 7 fiind inca relativ nou , mai are inca cateva versiuni pe piata cu bug-uri , banuiesc ca nu sti unde sa te uiti dar cred ca ai instalata versiunea 7100 sau ceva pe acolo , incearca sa instalezi o versiune peste 7800 sunt mai sigure si gasesti si cheile de activare.

    0
    0

  • nadya_dark pe 20 Mai 2010, 13:39
    Ra4moon,iti recomand un film ,,de coma,,

    Transylmania,cu m daca inca nu l-ai vazut,vizioneaza-l

    0
    0

  • nadya_dark pe 19 Mai 2010, 12:55
    Mersi mult,Ra4moon!

    Cred eu ca am reusit sa descarc,nu stiu cum sa instalez windows-ul,tu faci singura lucrul asta?Eu am shi alta problema cu el,de cand am windows 7 se reseteaza mereu cam din 2 in 2 ore.Mi-i l-a instalat un prieten ca eu nu am habar dar cred ca a dat gres pe undeva,oricum urmeaza sa vina sapt.aceasta sa vada ce poate face.Cred ca o sa fac shi eu ca tine,adica sa descarc filmele,eu le vedeam direct de pe net dar sunt unele care se incarca asa greu...

    0
    0

  • Ra4moon pe 19 Mai 2010, 09:39
    App

    Am scos si filmul serial True blood: este un film simpatic si asta , tot cu vampiri , un pic mai sadic decat The vampire dieries , dar daca iti plac vampiri merge:)

    0
    0

  • Ra4moon pe 19 Mai 2010, 09:39
    Nadia

    Sper sa nu gresesc cand spun , ca trebuie sa dai download apoi te duci unde ai downloadat si dai open si apoi urmezi instructiunile , sa sti ca daca ai deja virusi , si apoi instalezi antivirusul , vezi sa nu ai mai multe probleme:D eu una am instalat un antivirus dupa ce aveam virusi si am sters niste fisiere virusate care nu trebuiau sterse:D asa ca am ramas fara windows:D , oricum vezi ce instalezi ca sunt multe si majoritatea mananca multe resurse , eu in lenea mea superioara nu am mai instalat unul de peste un an , instalez oricum periodic windows-ul , e mai lejeer asa:D

    0
    0

  • nadya_dark pe 19 Mai 2010, 09:27
    Buna ,Ra4moon

    am o problema pe viatza shi pe moarte,explica-mi shi mie cum sa descarc un antivirus?APAS DOWNLOAD SHI GATA SAU TREBUIE SALVAT IN VREUN FISIER,NU STIU.Mersi,oricum!

    0
    0

  • Ra4moon pe 18 Mai 2010, 20:44
    :D +

    Nu l-am vazut , insa exact acum am pus sa il scot:) Pai asta ziceam ce seriale ai mai vazut u si crezi ca merita , eu la un moment dat m-am uitat la lost , m-am lasat prea incalcit , acum ma uit la Supernatural:P si am vazut gossip girl , the vampire dieries , , Royal pains si am scos recent un film tot serial The listener , sa speram ca merita , este abia la primul sezon , am citit de bine despre el. Mai astept recomandari si pe curand :) Ms frumos Nadya

    0
    0

  • nadya_dark pe 18 Mai 2010, 19:46
    Ce seriale?!

    Acum atac tot ce e thriler,horror ,suspans,mister de pe net.Astea ma pasioneaza.Daca nu gasesc ceva interesant,pas.App. aseara vazui ,,The new daughter,, .DACA INCA NU L-AI VAZUT T-IL RECOMAND.Pe curand!

    0
    1

  • Ra4moon pe 18 Mai 2010, 19:00
    happy:D

    Am reusit sa scot si sezonul trei patru si cinci de la supernatural :D am cu ce sa imi omor timpul :P Voi ce seriale ati mai vazut , Nadia? Ca sa stiu la ce ma uit pana una alta:)

    0
    1

  • nadya_dark pe 18 Mai 2010, 08:15
    Valentyno , daca mai te uiti pe aici,

    am gasit melodia trimitand un mail la redactia radioului.Eitaliana pura daca vrei sa o asculti shi tu e cantata de DOUBLE M -TORNERAI.Ti-am scris aici pt ca acolo nu-mi aparea anuntul

    0
    1

  • Ra4moon pe 17 Mai 2010, 23:14
    Salut nadya

    Da pai nu stiu , nu sunt extra inebunita dupa ei :d mai frumusei cei din The Vampire , dar de , oricum nu este extra serialul , da merg , eu abia am terminat doua sezoane , am probleme cu netul , dar am sa le scot si pe celellalte , intotdeauna ultimile sezoane devin cam trase de par:D de unde atata inspiratie:P

    0
    1

  • nadya_dark pe 16 Mai 2010, 23:39
    Buna,Ra4moon!

    Am descoperit shi alte filme cu cei doi ,tot in gen cu serialul,ramane de vazut cat o sa ma tina cu ochii lipiti de ecran,seria a 5-a din Supernatural,ce sa zic ..slabuta in comparatie cu celelalte,dar nu vreau sa-ti stric surpriza.Pupici!

    0
    1

  • Ra4moon pe 15 Mai 2010, 10:59
    app

    Eu m-am uitat si la Royal Pains , un serial foarte dragut , parerea mea :D cel putin este la inceput doar 12 episoade , dar merita vazut , zic eu.

    0
    1

  • Ra4moon pe 15 Mai 2010, 10:40
    :)

    Eu una nu :P am inceput sa ma uit la the Tudors , si acum descarc si supernaturaL:d SA VAD CE Eeste cu el:D si in rest suparata ca trebuie sa aste[t pana in septembrie sa vad ce se intampla cu Katerine:D si pana saptamana viitoare sa vad ce fac Cuck si Blair:)) ce ocupatie si pe mine:P

    0
    1

  • nadya_dark pe 14 Mai 2010, 07:37
    Pt cine mai intra pe site!

    A-ti mai vizionat shi alte filme cu cei doi eroi supernaturali?Merita vazute?

    0
    1

  • Ra4moon pe 14 Mai 2010, 01:15
    Buna fetele:d

    Da pai imediat ce termin ce mai am meniu de filme:)) am sa incep sa ma uit si la supernatural , dar imi par cam obositoare serialele astea cu zece mii de sezoane , parca e Tanar si Nelinistit ( serialul mamei...:)) . Si MItzzi ai mare dreptate nu recomanzi filme proaste deloc , tot din cauza ta am inceput si eu sa urmaresc the Vampire diaries. ASt episodul 22 acum:P . SEara buna toata lumea:D care cine cum mai e pe aici:P

    0
    1

  • mitzzi_23 pe 13 Mai 2010, 22:05
    ...."D

    Buna seara! Vad ca a fost ceva miscare pe aici de cand n-am mai intrat eu. PS: Ai vazut domnu Valy ca nu recomand filme naspa :D

    0
    1

  • nadya_dark pe 13 Mai 2010, 17:06
    Buna,ra4moon!

    In sfarshit cineva.......la capitolul seriale urmaresc sezoanele 4 shi 5 din supernatural,ma atrag fenomenele paranormale shi cei 2 frumusei:)

    0
    1

  • ra4moon pe 13 Mai 2010, 01:06
    long time ...

    Ha vad ca nimeni nimik pe aici :P Eu am vazut deja episodul 21 de la vampire Valentino de vreo saptamana deja :D cred ca sunt mai rapida:)):P da ast sa vina altul de la gossip girl saptamana viitoare:D si tot in asteptari sunt si eu , filme bune , eu acum m-am dat pe seriale de ceva timp , daca iti plac nadia Gossip Girl:D mie una mi-a placut:d sunt doar vreo trei sezoane , din vampire deabea se termina primul:D poop asta daca mai intra careva cumva :P

    0
    1

  • nadya_dark pe 12 Mai 2010, 11:38
    VALENTYNO,mai traiesti?

    Ti-i s-a stricat shi tie computerul sau nu mai ai placerea sa vorbeshti cu mine?

    0
    0

  • nadya_dark pe 7 Mai 2010, 12:36
    Ce sa fac?e temporar?

    Internet explorer cannot open the ihternet site eva,,,bla,bla.Shi nu mai pot intra nici la rubrica sfaturi ,niciunde.MAI ESHTI AICI?CE FAC?

    0
    0

  • nadya_dark pe 7 Mai 2010, 12:31
    Uf!i-am dat restore shi acum merge!

    Credeam ca e pe duca ,de cand am schimbat vista cu windows 7 numai probleme am cu el ,se reseteaza la 2 ore acum imi expira shi antivirusul shi n-am idee cum sa instalez altul (daca se poate bineinteles)

    0
    0

  • nadya_dark pe 7 Mai 2010, 12:16
    help!

    am probleme cu conectarea shi numai pe siteul eva.ce se intampla?

    0
    0

  • nadya_dark pe 7 Mai 2010, 12:15
    Shi sa nu uit!

    PT celelalte trebuie musai gasit un partener altfel nu mai au nici un farmec:)

    0
    0

  • Valentyno03 pe 7 Mai 2010, 11:59
    Nehh...Doamne fere!

    Mi-ai zis sa iti dau ceva sugestii si eu ca omu' politicos ti-am facut pe plac. Sunt unele din filmele care mi-au ramas tiparite in bibilica. Sweet November, P.S. I love You si If Only sunt tot ceva in genul. Filme superbe de dragoste. Mi-am mai adus aminte de unul vechi. E gen razboi, dar super film si vechi, Pianistul. Merita vazut. :)

    0
    0

  • nadya_dark pe 7 Mai 2010, 07:49
    God,wanted to kill me?

    am urmarit A walk to remember aseara cu sufletul la gura de am crezut ca fac infarct.Te rog sa ma avertizezi daca sunt shi celelalte la fel.Credeam ca nu mai egaleaza nimic cu Dirty Dancing!

    0
    0

  • Valentyno03 pe 6 Mai 2010, 13:03
    Copii sunt copii!

    Sunt mai rau ca argintul viu, mai ales la varsta de 2-3 ani.Trebuie supravegheati in permanenta. Ti-am scris si la intrebarea ta. Daca face-ti ceva joculete distractive impreuna, care sa ii capteze atentia, sunt sigur ca va sta linistit intr-un colt de camera si se va juca. Cu atat mai mult daca va jucati impreuna. Normal sa existe si timp pt. joaca. Succes si sper sa te descuri!

    0
    0

  • nadya_dark pe 6 Mai 2010, 12:49
    OFF!Citeam adineauri la rubrica sfaturi ca un copil s-a lovit rau la cap!

    Cum sa accept oferta prietenei mele,daca pateste ceva cat timp este cu mine?Greu cu prichindeii de azi!

    0
    0

  • nadya_dark pe 6 Mai 2010, 11:52
    :))

    Si sa stii ca nu sunt rautacioasa asta e adevarul!

    0
    0

  • nadya_dark pe 6 Mai 2010, 11:52
    :))

    Ms. pt. sugestii,cred ca o sa le vad in viitorul apropiat sper,acum sunt f.ocupata cu job-ul,s-au facut unele concedieri shi trebuie sa muncesc peste program sa nu ajung pe lista neagra.Bine cel putin ca a concediat niste pitipoance cu fustele de-o palma ,incompetente care toata ziua isi fataiau fundul pe tocurile cui ,pe culoare,pt a mai trage un fum ,la o cafea shi la barfa

    0
    0

  • Valentyno03 pe 6 Mai 2010, 00:42
    :))

    Cred si eu ca sunt mai gustoase iaurturile cu fructe decat pufuletii si mult mai sanatoase. Filme...uhm, sa fie multa actiune si suspans sa ma tina cu ochii bolditi si concentrat. The Box este un film frumos, merita vazut. Vorbeste cu Mosh Ene sa te lase sa.l vezi pana la capat. E chiar interesant.Ar mai fi Avatar, Shutter Island. Ip Man, Azumi, If Only. P.S. I Love You, A Walk To Remember, Sweet November. Acum ma capteaza serialul The Vampire Diaries. Asetept episodul 21 :D. Sunt destule filme nu-mi vin acum in minte. :)

    0
    0

  • nadya_dark pe 5 Mai 2010, 12:05
    Ma scuzi ca intervin!

    Daca eshti pretentios cu filmele recomanda-mi shi mie unul care ti-a placut tie cel mai mult!

    0
    0

  • nadya_dark pe 5 Mai 2010, 11:55
    Pauza de masa!

    Sa stii ca am trecut la iaurturi cu fructe,iar acum nu pot sta fara ele.Ozi mai usoara azi ,altfel ma apucam de fumat,shi la cat costa pachetul.......

    0
    0

  • nadya_dark pe 5 Mai 2010, 10:42
    Buna dimineata!

    Pentru mine filmele sunt ca vinurile,cu cat sunt mai vechi cu atat sunt mai bune.Am vizionat cateva din 2009-2010 shi nu mi-au placut.Ca sa-ti spun un titlu de film ,mi-a recomandat cineva de curand ,,Amantul,, inca nu l-am vazut;;aseara incepusem sa vad ,,The box,,dar m-a furat mosh Ene

    0
    0

  • Valentyno03 pe 4 Mai 2010, 23:27
    Buna seara!

    Iar pustiu p-aci...:(.Care mai trage un ochi aici pe site...ziceti-mi un film interesant(exclus comediile). Ceva care sa imi starneasca interes in al viziona pana la capat. Am inceput azi sa vad vreo 10 filme, dar nici unul din ele pana la capat. Ceva explozibil...ceva....ceva! :). Actiune, thriller, aventura, muzical...pfff, greu cu filmele la mine!

    0
    0

  • nadya_dark pe 4 Mai 2010, 20:07
    UF!ZI STRESANTA!

    Noroc cu o baitza shi cu melodia brocken heart women-jessica jey,o recomand tuturor pt destresare.

    0
    0

  • nadya_dark pe 4 Mai 2010, 14:21
    Nicidecum!

    Mesajele mele erau de multumire pt sfaturile primite.Ma las de scris mesaje private!

    0
    0

  • Valentyno03 pe 4 Mai 2010, 12:38
    ?!?

    Mesaje private??? Nu am primit nimic...cel putin nu aici pe site. am primit ceva pe mail, ceva de genul..."Ai primit 10 puncte!....etc. La alea te referi sau sunt altele?

    0
    0

  • nadya_dark pe 4 Mai 2010, 12:28
    Gata cu pauza,la lucru!

    Valentyno,cam rarut la rubrica de sfaturi,ce s-a intamplat?Mie personal imi place cum gandesti e pacat sa nu impartasesti si altora ,,pierduti,, din experienta ta.O zi buna!

    0
    0

  • nadya_dark pe 4 Mai 2010, 12:06
    Nadya_dark

    Ai primit mesajele private,ca nu stiu daca le-am trimis cum trebuie?

    0
    0

  • nadya_dark pe 4 Mai 2010, 11:52
    Acum sunt in pauza de lucru!

    Ca de altfel daca m-ar prinde seful..........ei dar tot mai prind cate un minut-doua ptr a ma uita pe siteuri

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod