Povestea unei persoane cu limfom non-Hodgkin

Cu toate ca mama Catalinei este medic, aceasta nu a aflat ca sufera de limfom non-Hodkgin decat dupa ce a facut ocluzie intestinala si a fost operata de urgenta. Acum Catalina are 26 ani si este casatorita de 5 ani cu un om extraordinar care i-a fost alaturi de la inceput, cand i-a fost depistata afectiunea.
"Primele simptome ale bolii le-am simtit la 19 ani. Eram in clasa a XII-a si ma pregateam din greu pentru bacalaureat si admiterea la facultate."
Am inceput sa slabesc si sa acuz dureri abdominale, insa nimeni nu s-a alarmat, punand totul pe seama stresului specific, premergator examenelor ce urma sa le sustin. Am facut cateva analize si s-a ajuns la concluzia ca acele dureri abdominale pe care le simteam se datorau unor viermi intestinali.
    
Problema a fost ca durerile au continuat si ma simteam din ce in ce mai rau. Mama a fost sfatuita sa mearga cu mine la Bucuresti ca sa facem o noua serie de investigatii. Asa am ajuns la spitalul "Grigore Alexandrescu" unde am fost operata, diagnosticul initial fiind de subocluzie intestinala. Intraoperator mi-a fost descoperita tumora si in urma analizelor, am fost diagnosticata cu limfomul non-Hodgkin.

Poate va intrebati ce am simtit la aflarea diagnoscitului; partea buna este ca nu prea am avut timp sa ma gandesc la ce mi se intampla, deoarece am trecut de la recuperarea postoperatorie la sustinerea examenelor de bacalaureat si apoi la tratamentul cu citostatice.


"Aceasta perioda a trecut ca fulgerul, dar a urmat cel mai dureros moment - acela in care am incetat sa imi mai fac planuri de viitor. Eram obligata sa traiesc numai in prezent si am simtit pentru o clipa ca viata mea a luat sfarsit."

Am depasit acest moment pentru ca am avut norocul sa urmez tratamentul cu citostatice la oncopediatrie la Fundeni, unde am intalnit acele fiinte minunate numite copii, care nu stiu sa isi planga singuri de mila, nu stiu ce inseamna deprimarea si nu devin razbunatori.
Nu poti sa plangi cand ai langa tine un copil care rade. Uite acum, ca ma gandesc bine nu am plans niciodata... nu-si avea rostul.


"Familia mea a fost mereu alaturi de mine si cand spun familie ma refer in primul rand la mama si la prietenul meu (sotul meu acum)."

Restul lumii, pentru ca asa ii pot include pe toti (rude, prieteni, cunostine), la inceput au plans pentru mine, apoi m-au compatimit... apoi le-a trecut. Niciodata insa nu m-au inteles si nu mi-au inteles boala, iar eu m-am plictisit la un moment dat sa tot dau explicatii de genul: nu pot merge cu tine in oras pentru ca eu abia am mancat si risc sa fac pe mine (din cauza donatiei pe care am facut-o posteritatii de 5m de intestin gros si subtire), scuza-ma ca am flatulenta dar stii nu depinde de mine, scuza-ma ca nu pot sta langa tine dar eu simt "x" miros si nu suport, hai sa iti explic de ce prefer eu sa raman astazi langa sotul meu si nu vreau sa plec cu bursa in strainatate etc.

Chiar daca le-am spus tot, am ajuns la concluzia ca 90% din ei, de fapt, nu m-au ascultat. "A cancer, vai..., cand moare?" Nu a spus-o nimeni cu voce tare, dar asta simt toti. E dreptul lor. Totusi de ce atunci cand li se intampla lor e cea mai mare tragedie posibila?

Numai ca sistemul acesta pe care l-am urmat eu, de a fi complet sincer, s-a dovedit total neproductiv, pentru ca mi-am dat seama ca totusi traiesc si ca cei de langa mine m-au etichetat deja ca un "cadavru ambulant" si ca nu mai am dreptul la nimic. Nu am dreptul sa muncesc, nu am dreptul sa-mi intemeiez o familie, nu am dreptul sa visez. Asta e societatea si noi bolnavii suntem principalii vinovati de aceasta atitudine, pentru ca am decis sa nu luptam si pentru ca am acceptat compasiune.
Ma intreb, s-a gandit cineva ca bolnavii de tuberculoza de acum 100 de ani sunt bolnavii de cancer de astazi? Sunt convinsa ca peste 100 de ani cancerul nu va mai fi o boala incurabila.


"Am urmat tratamentul cu citostatice, CHOP, 8 cure si m-am bucurat din plin de toate beneficiile lui."

Iata numai cateva dintre ele: greata, o cheliuta frumoasa, regim strict, analize pe toate partile, o sanatoasa amigdalita pultacee (am fost la un pas sa mor atunci) pentru ca eu nu am stiut la inceput cat de puternic e tratamentul si cat de slab esti in fata microbilor. Trebuie sa recunosc ca dupa ce am terminat cele 8 cure am jurat sa nu mai urmez un nou tratament, chiar daca ma voi imbolnavi din nou.

Dar cel mai mare beneficiu au fost cei 4 ani in care boala a fost in remisie. Au fost 4 ani plini si sa stiti ca m-am bucurat din plin de ei (am invatat, am iubit, am calatorit). Am facut, insa, si o greseala foarte mare si anume nu am fost la niciun control in cei 4 ani. Acest fapt m-a costa cativa metri in plus de intestin, pierduti printr-o noua interventie chirurgicala (a fost necesara pentru ca, boala avansase prea mult).


"Recidiva a debutat cu aceleasi dureri abdominale, flatulenta excesiva, anemie puternica."

Evolutia a fost extrem de rapida, iar pentru ca am insistat sa-mi sustin toate examenele din presesiune, am ajuns din nou sa fiu operata de urgenta cu ocluzie intestinala (si sa mai spui ca omul se invata minte).

A urmat recuperarea postoperatorie si am inceput din nou tratamentul cu citostatice, de data aceasta la Cluj, la Institutul de Hematologie (am uitat juramintele facute cu 4 ani in urma...
doar luptam pentru viata mea). Aici am aflat pentru prima data de Mabthera. Datorita echipei medicale de la Institutul de Hematologie, datorita echipei medicale din Piatra Neamt si nu in ultimul rand datorita mamei mele, am fost prima pacienta din Moldova care a beneficiat de acest tratament.

Prima administrare a fost chiar haioasa. Imi aduc aminte ca in acea zi, am descoperit prospectul de la medicament si am stat peste jumatate de ora sa citesc efectele adverse. Erau o groaza. Apoi mi-au administrat perfuzia, si timp de 6 ore, mama si echipa sectiei de oncologie, "inarmati" cu seringi cu dexametazona au stat langa mine, intrebandu-ma din 15 in 15 minute daca ma simt bine. Au fost nemaipomeniti. Ei au imbatranit un an si eu m-am distrat copios. Dar cel mai important este faptul ca, nici una din acele reactii secundare nu s-a manifestat si nici cheliuta nu a mai fost la fel de lucioasa pentru ca, nu a mai cazut la fel de tare parul. Un succes total!


"De atunci au trecut 3 ani si ma simt excelent. Singura diferenta este ca, acum nu ma mai joc cu soarta."

La fiecare 6 luni sunt prezenta la Cluj pentru control. Si chiar daca boala va recidiva, mai am inca destule scheme de tratament pe care nu le-am incercat inca. Mie imi place sa fac urmatorul calcul: 6 scheme de tratament ori 3 ani perioada de remisie = inca 18 ani de viata.


"Am reusit sa imi accept destinul si sa ma impac cu ideea?"

Ei bine eu nu voi ajunge niciodata sa raspund afirmativ, pentru ca atunci inseamna ca am renuntat la lupta. Nu avem dreptul sa renuntam la viata, asa pur si simplu, pentru ca suntem prea slabi sa ne infruntam temerile.
Fiecare dintre noi stie cat de radical ti se poate schimba existenta, cat de grele sunt probele, cat de mare este frica de necunoscut. Important este sa acceptam ajutorul oferit de cei din jur (chiar si cel psihologic) deoarece numai de noi depinde daca obtinem victoria sau ne declaram infranti.


Ce este limfomul non-Hodgkin?

Limfomul non-Hodgkin (LNH)
este o forma de cancer care se dezvolta in tesutul limfatic, care este situat in diverse parti ale organismului: ganglionii limfatici, splina, timus, vegetatiile adenoide, amigdale si maduva osoasa. Din aceasta cauza sistemul limfatic, parte importanta a sistemului imun, joaca un rol esential in apararea organismului contra infectiilor.

Cauzele limfoamelor este inca necunoscuta, dar mai multi factori  joaca un rol important in dezvoltarea tumorii. Astfel, deficitele imunitare congenitale, bolile autoimune, tratamentele imunosupresoare, sindroamul imunodeficientei dobandita (SIDA) pot, de asemenea, sa faciliteze aparitia unui limfom non-Hodgkin.

Simptomele limfomului variaza in functie de locul dezvoltarii acestuia. In cazul in care este implicat tesutul limfatic de la nivelul adbomenului, atunci abdomenul poate fi umflat, iar in acest caz apar dureri la nivelul stomacului, greturi si lipsa poftei de mancare. In cazul in care limfomul se dezvolta intr-un ganglion limfatic de la nivelul toracelui, atunci apar tusea si respiratia ingreunata.
 

Comentariile 1-50 din 82

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 27 Nov 2022, 16:56
    Limfom non hodgkin cu celule mici limfatice/leucemie cronica

    Numai ce am fost diagnosticata.Urmeaza tratamentul.S a tratat cineva la spitalul Colentina?Cum sunt doctorii?Am inteles ca nu trebuie eliminat nimic din alimentatie.Trebuie doar sa mananci sanatos.Carne,fructe,legume,fainoase,dulciuri,lactate,dar preparate sanatos si fara excese. Multa sanatate.

    0
    0

  • ANA pe 23 Nov 2015, 17:23
    LNMH gr.4

    este o saptamana de cand tatal meu a murit din aceasta boala. LNMH cellule mari T gr.4. Prima sedinta de chimioterapie I-a fost fatala. A mai trait cu eforturi mari inca aproximativ 2 luni. Ce pot sa va spun ca avea tumoare in bazinul mic de 33 cm si tumori fesiere. cu ciuperca shiitake si maitake tumorile fesiere au disparut. Nu cunosc la nivel de celula ce s-a intamplat, si de aceea noi am ales chimio CHOP . putere multa tuturor si Bunul Dumnezeu sa ajute pe toti!

    0
    0

  • Dan pe 17 Iul 2015, 10:35
    Efecte secundare

    Am fost si la medicul hematolog care privind ecograful cu ganglionii nu a zis ca e recidiva si a subscris la diagnosticul de rinita si faringo-amigdalita si m-a programat pentru control abia peste un an. Deci e de bine :)) !

    0
    0

  • Dan pe 17 Iul 2015, 10:33
    Efecte secundare

    Se pare ca este doar o rinita hipertrofica acompaniata de o faringo-amigdalita cronica si faringita hipertrofica. Am fost la alt ORL-ist si mi-a facut o endoscopie nazala ce a evidentiat hipertrofierea cornetelor ( mai ales cornetul inferior stang ). Secretiile seroase de la coada de cornet irita faringele stang pe care-l inflameaza si zona fiind presensibilizata de chimioterapie si radioterapie, ganglionii se inflameaza si ei prin marirea lor in volum. Mai am si o otita seroasa usoara ce determina tinitus in ambele urechi. Am fost la ecograf parti moi laterocervical si supraclavicular, iar ganglionii sunt sub 2 cm diametru si nepatologici. Radiologa mi-a zis ca secretiile din nas irita si inflameaza faringele si implicit ganglionii care ma dor zilnic intermitent. Am fost sa-mi ia biposie ganglionara la Medlife si chirurgul-radiolog privind ganglionii a zis ca n-are ce biopsie ganglionara sa-mi faca. Medicul ORL-ist care mi-a facut endoscopia nazala la fel mi-a zis ca n-are la ce sa-mi faca biopsie. La endoscopie nazala nu au aparut vegetatii adenoide in cavum care de obicei sunt prezente la copii. Sunt zile cand nu ma dor si ma simt excelent. Deci concluzia dupa 11 luni de dureri in zona gatului si temeri de recidiva sau cancer cavum este: remisie completa in continuare si fara cancer ! Sanatate la toata lumea !

    0
    1

  • dan pe 16 Iun 2015, 10:48
    e mult mai usor sa iei o planta din natura

    sa studiezi substantele vindecatoare din plante si apoi sa gasesti o metoda de a obtine acea substanta prin metode sintetice ca sa mearga productia de medicamente pe banda rulanta cu profituri uriase decat sa mergi in natura si sa culegi direct planta aceea si s-o dai bolnavilor sau s-o cultivi si s-o dai bolnavilor dupa ce ai studiat-o. Asa face bani industria farmaceutica.

    0
    0

  • dan pe 16 Iun 2015, 10:41
    cand imi recolteaza sange imi

    recolteaza cu ace pentru bebelusi deoarece toate venele mele de la ambele maini sunt foarte subtiate de la chimioterapia primita in 2007-2008. Mai raman venele de la picioare pe care nu accept sa mi le distruga medicii cu chimioterapia lor. Mai bine mor de boala decat de tratamentele lor prin spitale. Imi vad de viata in continuare si caut sa ma tratez cu plante. Merg la serviciu si acasa ma bucur de sotia si copilul meu cate zile voi mai avea. Medicul orl mi-a zis sa fac o biopsie de nazofaringe ceea ce refuz. Acolo este o zona puternic vascularizata si risc sa mor prin hemoragie interna. Nu ma mai sperie nimic, nici chiar moartea stiind ca in Biblie scrie ca cei care au credinta in inviere si asculta de Iehova Dumnezeu vor fi inviati sau readusi la viata.

    0
    0

  • dan pe 16 Iun 2015, 10:33
    corectie

    in loc de aerul inspirat am scris aerul expirat. Majoritatea chimicalelor sunt obtinute din benzen.

    0
    0

  • dan pe 16 Iun 2015, 10:12
    limfom hodgkin urmat de tumoare cavum la 7 ani distanta

    detalii gasiti la http://forum.romedic.ro/prod/tumora_de_cavum_09395.html/4. Acolo am pseudonimul "rise_solei". Cu toate acestea nu zic la nimeni sa nu incerce tratamentul clasic cu citostatice si radioterapie si chirurgie. Este o alegere personala. Eu am fost odata salvat de acestea in urma cu 7 ani de boala Hodgkin dar acum a doua oara nu ma mai pot baza pe acestea. Organismul meu nu cred ca va mai face fata mai ales la chimioterapie. Cand ma ridicam din pat pulsul dintr-o data ajungea la 120 batai pe minut si foarte usor mi se putea sparge un vas de sange sau puteam face infarct de la adriamicina. Repet: o cauza clara a limfomului este benzenul care poate fi inhalat si cand se alimenteaza la benzinarie masina. Experienta mea dovedeste clar ca benzenul este prima cauza. Iata si articolele de pe internet: http://www.realitatea.net/cum-ne-imbolnaveste-benzenul_1241381.html http://www.shfnow.com/efectele-cancerigene-ale-benzen/ Medicamentele se fac din benzen principala hidrocarbura obtinuta din titei sau petrol. O mare eroare a industriei farmaceutice. Desi am in sange si Epstein-Barr asta nu inseamna ca doar acest virus m-a imbolnavit, ci mai degraba benzenul din aerul expirat. Se spune ca 90 % din populatia lumii capata virusul acesta in corp pana la 50 ani. http://ehp.niehs.nih.gov/wp-content/uploads/advpub/2015/3/ehp.1408307.acco.pdf https://en.wikipedia.org/wiki/Carcinogen ( in tabelul de jos ) arata clar principala cauza a leucemiei si a bolii Hodgkin. Aerul este din ce in ce mai poluat cu benzen. Organismele mai sensibile se imbolnavesc de cancer. Odata cu cresterea numarului de automobile pe glob creste si concentratia de benzen din aer. Acest lucru explica inmultirea cazurilor de cancer din ultimii 20 ani.

    0
    0

  • flores pe 20 Mai 2015, 17:09
    Hemp Oil

    Vreau să mulțumesc Rick simpson și întreaga gestionarea ricksimpsonmedicalservices pentru salvare ulei de canabis care vindecat de cancer tiroidian soției mele, doctorul mi-a spus nu a existat putine putea, deoarece în ciuda tuturor chimioterapie și radiații, ea a fost care nu răspund la tratament. asa ca un prieten de-al meu a venit în ajutorul nostru, comanda acest ulei de canabis de la Rick Simpson madicali servicii pe care le-a spus Rick a ajutat pacientii lupta impotriva cancerului, de diferite tipuri, astfel ne-am decis să-i dea o încercare, până acum soția mea se îmbunătățește foarte bine și în prezent ea poate merge în jurul casei toate de herself.i considerat că este necesar i lasa pe altii mai ales cei care sufera de aceasta boala acuta pe care odata ce ai un ulei de canabis bun, se poate da cu adevărat o șansă la life.if se întâmplă să fie în moarte nevoie de acest ulei de canabis, puteți contacta fundația care ne furnizat cu acest e-mail: Hemp

    0
    0

  • naomi pe 29 Apr 2015, 09:58
    ..

    buna dan, cred ca suntem de aceeasi religie, iar sotul meu are acelasi diagnostic. Poti te rog sa ne contactezi la nr. de tel. 0786210437 . Multumesc

    0
    0

  • dan pe 30 Mar 2015, 16:08
    detest chimioterapia si radioterapia

    iubesc plantele care probabil ma vor ajuta sa nu reusesc sa mor de limfom. ce va fi va fi, Dumnezeu stie. de va fi sa mor nu-mi va parea rau pentru ca ma va astepta din nou viata dupa ce voi fi inviat. sunt crestin si iubesc viata si am credinta in Dumnezeu creatorul meu. sunt fericit.

    2
    0

  • dan pe 30 Mar 2015, 15:45
    imi doresc sa mor de limfom

    cu 7 ani in urma n-am reusit dar acum probabil ca voi reusi. vreau si eu sa vad cum se moare de cancer. vreau ca dupa ce voi muri sa vad cum va fi sa fiu readus la viata de Dumnezeu aici pe pamant dupa ce toata rautatea de pe pamant si toti oamenii rai vor fi pierit la Armaghedon.

    2
    0

  • Marian pe 16 Mar 2015, 18:48
    Multumesc

    Buna seara,as vrea sa imi spuneti si mie ce regim alimentar pentru cancerul non-hoking grad 4,am inteles ceva fara carne de porc doar pui

    0
    1

  • Claudia A pe 10 Ian 2015, 16:10
    LIMFOM NON-HODKIN TIP B-DOUBLE HIT LIMFOM

    Buna ziua ,ma numesc Claudia si am o sora in varsta de 29 ani diagnosticata cu limfom non-hodkin de tip b agresiv gradul IV Este internata de 4 luni la Cambridge-UK unde a fost operata pe coloana unde i-au scos o parte din tumoare.A fost in coma indusa 3 saptamani unde nu a avut sanse de supravietuire.A urmat 3 cure de chimioterapie pe nume R-DA-EPOCH si la a treia era sa moara.Au oprit tratamentul zicand ca sunt urme reziduale ale tumorii si ca pacientul a raspuns partial la tratament.Dupa 7 saptamani transpiratiile la cap au inceput din nou la care a fost supusa unei scanari iar diagnosticul a fost de DOUBLE-HIT LYMPHOMA adica dublu a lovit si ca nu mai au ce sa-i faca...toate astea s-au intamplat acum pe 19 decembrie 2014.si sa o luam acasa....va rog din suflet indrumati-ne unde am putea apela,cu cine am putea vorbi sa o salvam deoarece copilasul ei de 9 luni are nevoie de ea...adresa mea de mail este: moonlight_claudia@yahoo.com

    4
    0

  • Iubeste Viata pe 31 Aug 2014, 12:56
    M-am vindecat de Non-Hodgkin

    Buna tuturor, Vreau sa va spun doar sa continuati si sa luptati. Eu am invins boala iar acum iubesc viata. Am asternut povestea mea pe blog http://dragostepentruviata.blogspot.ro/ . Daca aveti intrebari, nelumaruriri, va rog sa-mi scrieti, o sa fac tot ce pot sa va ajut. Multa sanatate

    5
    1

  • Nicoleta pe 5 Mai 2014, 01:10
    Limfon Malign Non-hodgkin cu celula mare B

    Bravo draga mea, eu acum descopar mai multe lucruri despre boala asta. am 40 de ani si am fost diacnosticata acu o luna cu LMNH. sunt la Doamna Doctor Calustian Laura la Fundeni (un medic extraordinar) si sunt la a treia sesiune de citostatice cu MabThera. Ms simt extraordinar de bine si multumesc sotului meu si fetitei mele, Madalina (20 de ani) car ema sustin sufleteste. Mamei mele care gateste complet vegetarian pentru mine. Cu credinta, un regim vegetarian stric si o chimo la 15 zile ma simt optimista. sunt sigura ca o sa apuc sa-mi vad pustiul de 5 ani la facultate. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

    6
    1

  • florin pe 27 Apr 2014, 20:43
    boala

    hei foarte frumos ceea ce ai povestit u este o adevarata lectie de viata si eu(tanar de 21 ani cu 1 an de facultate facut anu 2 intrerupt) acum sunt cu Hodkin am facut chimioterapie 4 luni iar acum urmeaza sa fac radioterapie ai dreptate oamenii judeca gresit desi initial compatimesc dar vezi u prietenii adevarati sunt cei care sunt alaturi de tn si la bn si la rau ,iar prietenul tau care acum iti este sot sa ii dea Dumnezeu sanatate mai rar oameni ca el sa il pretuiesti si sa il respecti pentru ca merita...multa sanatate si fie ca Dumnezeu sa te ajute si sa ai parte numai de lucruri frumoase,,,,

    6
    1

  • ana d pe 13 Apr 2014, 11:23
    mabthera

    maria de ce cumperi mabthera,nu e gratuit prin CNAS, spitalul nu face gratuit tratamentul ? costa cam 2000 de euro... va urez tuturor Paste Fericit si sanatate multa !

    1
    0

  • maria pe 7 Mar 2014, 21:02
    mabthera

    Buna seara.Cumpar urgent mabthera 500 si 100. contact mariamaria1967@yahoo.ro

    1
    0

  • ana d pe 22 Nov 2013, 17:48
    Limfom non Hodgkin

    dragii mei va doresc multa sanatate TUTUROR...si sotul meu este la a 7a cura cu citostastice si sper ca Dumnezeu si doctorii sa-l faca bine,atat imi doresc sanatate pentru el ! Sarbatori fericite tuturor si sa citim comentari numai de insanatosire

    0
    2

  • adi pe 8 Sep 2013, 11:04
    limfomul non-Hodgkin

    Limfomul non-Hodgkin (LNH) este o forma de cancer care se dezvolta in tesutul limfatic. Acesta este situat in diverse parti ale organismul: ganglionii limfatici, splina, timus, vegetatiile adenoide, amigdale si maduva osoasa. Limfomul non-Hodgkin isi are originea in tesutul limfatic, dar se poate raspandi si in alte organe. Exista doua tipuri de limfom non-Hodgkin: • Limfom non-Hodgkin agresiv este caracterizat prin rapiditatea cu care se divid celulele neoplazice din ganglionii limfatici, necesitand tratament imediat. • Limfomul non-Hodgkin indolent este caracterizat de multiplicarea si raspandirea mai lenta in organism a celulelor neoplazice, ceea ce face diagnosticarea mai dificila. ceroas In limfomul non-Hodgkin, celulele albe din sange afectate, se inmultesc necontrolat, se acumuleaza in structurile sistemului limfatic si formeaza tumori, cunoscute sub numele de limfoame. Aceste tumori pot aparea aproape oriunde, deoarece sistemul limfatic traverseaza intreg organismul. Cel mai frecvent apar in ganglioni, ficat sau in splina. Cauze: mecanismul transformării maligne a acestor celule din sânge, fie ele tinere sau mature este legat de incapacitatea lor de a muri. Fiecare celulă din organism are un program genetic care îi determină durata de viaţă. Toate elementele se degradează în timpul funcţionării celulei: în timpul diviziunilor, al vieţii ei. La un moment dat, acea celulă trebuie să moară, pentru că nu mai este funcţională, este bătrână şi defectă. Totuşi există celule care au programul de apoptoză, de moarte celulară, blocat. Acest blocaj este cauzat de modificări genetice, unele nefiind complet cunoscute. Aceste mutaţii pot fi determinate şi de acţiunea substanţelor toxice: solvenţi organici (benzen. Toluen), îngrăşăminte chimice- în principal azotatul de amoniu. Protocol tratament: -produse care induc apoptoza (moartea) celulelor canceroase:ciupercile Shitake,Maitake,Ganoderma,Agaricus,Coryolus,Cordyceps etc. -produse care oxigeneaza celula:celulele canceroase nu traiesc in mediul oxigenat optim.Ex. de produse:Germaniu organic,Oxygenul Aerobic,Exigenare Celulara.De asemenea este foarte importanta respiratia profunda in aer curata (de munte daca e posibil). -produse care contin un raport optim de acizi grasi omega 3 omega 6 cu efect antiinflamator (uleiul de canepa,rapita). -produse cu efect antooxidant puternic.Antioxidantii lupta cu celulele cancerigene(Seleniu,vitamina C,Vitamina A,Vitamina E,Resveratrolul,Superoxid Dismutaza) -produse care sa actioneze pe sistemul limfatic:castanul,gotu kola ghimpele etc Adrian Udrea,fitoterapeut,nutritionist Pentru tratamente personalizate:plantevindecatoare@gmail.com tratamentnatural.com

    1
    0

  • cristina pe 22 Iul 2013, 07:18
    Premize ale conceperii tratamentului natural anti-tumoral

    Multe alte informatii pretioase le gasiti aici: http://www.altamedicina.com/premize-ale-conceperii-tratamentului-natural-anti-tumoral/

    1
    0

  • cristina pe 21 Iul 2013, 09:59
    Toti avem sanse de vindecare! Sa luptam pana la capat!

    Sunt in faza de diagnosticare cu limfom Hodgkin. Urmeaza sa fac o mediastinoscopie anterioara pentru a stabili tipul si pentru a putea incepe schema de tratament. Sotul meu care este chirurg veterinar, si vazand multe cazuri de animale cu limfom mi-a spus ca solutia cea mai logica, cel putin in cazul meu (este destul de avansat!) este sa imi schimb radical dieta (am trecut pe dieta vegetala pentru ca, dupa cum stim cu totii, celulele canceroase se "hranesc" cu proteine animale - carne, oua, lapte, branza si nu se pot dezvolta daca nu au energia necesara). Eu deja am inceput sa am simptome (dureri in torace in zona mediastinului si zona traheala pentru ca acolo a debutat, dureri in zona inimii pentru ca sunt inflamati si cei din zona curburii inimii, si dureri abdominale pentru ca se afla si in abdomen, stari de greata, ameteli, transpiratie excesiva, scadere in greutate, prurit localizat ). Odata cu schimbarea totala a dietei (cum spuneam, consum doar produse vegetale) am inceput sa am energie, reusesc sa stau in picioare sa gatesc sau sa fac curatenie in casa sau alte activitati cotidiene, ceea ce nu reuseam sa fac acum 2 saptamani. Starea de spirit mi s-a imbunatatit, desi eu nu sunt foarte speriata de toata situatia. Nu pun niciodata sentimente in ceea ce mi se intampla. Am analizat logic situatia si impreuna cu sotul meu am decis ca cea mai buna si logica solutie dupa ce vom avea diagnosticul definitiv este sa apelam la "bomba atomica" cum ne-am obisnuit sa numim tratamentul cel mai puternic. Chiar daca vor exista efecte secundare in urma tratamentului (scaderea imunitatii, caderea parului, infertilitate) sunt dispusa sa risc. Pentru ca aceste efecte secundare pot fi gestionate dupa. Important este sa distrugem acele celule canceroase. Pentru restul vietii voi manca doar vegetal pentru a evita recidivele. La inceput cand mi s-a spus motivul pentru care ma simt rau am fost socata pentru ca nu credeam ca mi se poate intampla tocmai mie, nu am fost niciodata bolnava, duceam o viata sanatoasa, faceam sport. Dar medicii m-au incurajat foarte mult si toata lumea in jurul meu este increzatoare. Avem datoria sa luptam ca pentru orice altceva in viata. Voi lupta cu toate fortele, nu o data, ci de n ori daca va fi nevoie. Eu si VOI TOTI care va aflati in aceasta situatie ne decidem soarta!!! Mai avem atatea de realizat in viata! Nu reununtati! Cred ca in medicina si in puterea vindecarii. Va urez curaj si motivatie! Insanatosire grabnica!

    3
    0

  • anuta pe 5 Iun 2013, 20:25
    exact aceiasi poveste ca si a fetei din articol

    Ma numesc Ana si am 23 ani. Cind am inceput a citi acest articol miau trecut fiori prin tot corpul, jumatate de articol parca ar fi din viata mea. Cind am finisat examenele de bacalaureat, am avut o interventie chirurgicala la intestine fiind diagnostikata cu LNH. A fost nevoie de 9 luni in care aveam dureri in abdomen si urmam tratamente prescrise de gastrologi, care nu isi aveau efectul pina a mi se pune diagnoza. 2 ani am urmat chimioterapie,periodic in spital dar paralel facindumi studiile la facultate cu o peruca blonda si mereu ku zimbetul pe fata. atunci eram optimista, plina de viata in ciuda efectelor secundare ale tratamentului si a imaginii din oglinda. Acum sunt de 2 ani in remisie, am un loc de munca in care nimeni nu stie de probleme mea, si pentru care sunt cel mai fericit om din lume. insa o piatra mai mare am pe suflet, gindul ca orikind boala poate reveni ma copleseste, atunci luptam dar acum traiesc in asteptare. Putere si credinta in Dumnezeu tuturor celora care sefera de aceasta boala, 50 % este tratamentul pe care il urmam iar celelalte 50 sunt dorinta de viata, bucurie si speranta, mereu ku zimbetul pe fata, caci Dumnezeu este mare si la fiecare greutate ne da si putere ca sa trecem de ea, trebuie doar gasita acolo in interiorul sufletului.

    6
    0

  • FERENCZ DANI pe 20 Mar 2013, 19:04
    LNH

    Salut Ma numesc Daniel in 2011 in februaria am fost diagnosticat cu LNH cu celule difuze III B ,si hepatita C,si B, de la 80kg am ajuns 50kg,nici un medic na dorit sa ma trateze din cauza hepatiteisi din lipsa de interferon care trebuia administrat in acelasi timp cu citostatice,cu ajutorul lui Dumnezeu am fost internat la Cluj la Hematologie de minunatul dr Anca Vasilache un medic exstraordinar, am facut rost de tratament pentru hepatita C,cos 13500 euro,si am inceput similar tratamentul in ianuarie 2012 CT iesit foarte bine,iar in iulie 2012 viremia la hepatita C a fost nedetectabil, in anul 2013 martie am facut un PET ier rezultatul e bun in afara de o infectie la amigdalite .Aveti incredere in Dumnezeu.Daca doriti sialte date intrati www awpherina.

    5
    0

  • ancuta pe 3 Mar 2013, 21:38
    speranta

    adresa mea de messenger este aanca27@yahoo.com poate ma puteti ajuta cumva sa am si eu fratele sanatos si bine langa mine mi se rupe sufletul cand il vad asa.

    1
    0

  • ancuta pe 3 Mar 2013, 21:35
    va rog ajutatima

    am un frate de 38 d ani de 1 an are aceasta boala LNH.. a facut citostatice sa simntit un pic mai bine ..la trimis sa faca radioterapie tot la amanat doctorul si sa intarziat si a inceput sa faca febra ..de 3 saptamani este in spital cu febra si nui mai scade suntem inebuniti am si mama bolnava de inima ...si nea dat doctorita lui de la spitaul din iasi de la honcologie o veste foarte a zis ca nui mai da nici o sansa de atrai ca a datin septicemie credetima nustiu incotro sa o iau cum sal ajut suntinebunita de cap ..ore ce sa fac?

    0
    0

  • ana pe 2 Dec 2012, 17:57
    linfon non-hodgkin gradul 3 T

    Am un unchi care este diagnosticat de 6 luni cu linfon non hodkin 3 tipul T face citostatice dar nu se simte bine si face temperatura in fiecare zi 37-40 .Doresc un raspuns care ne poate ajuta .

    3
    0

  • Mihaela pe 10 Nov 2012, 17:24
    limfom-non-hodgkin creeaza apa la plamani?

    buna ziua , tatal meu a fost diagnosticat cu LNH. a inceput chimioterapia este la a patra cura , dar la doua saptamani face mereu apa la plaman. Daca i s-a mai intamplat cuiva asa va rog sa-mi raspundeti ( daca ati gasit vreo cauza). multa sanatate. va multumesc

    3
    0

  • BUBU1995 pe 3 Oct 2012, 18:21
    Sora mea a fost diagnosticata cu acelasi diagnostic : Limfom malign Non Hodgkin cu celula medie B (tip Burkit)

    buna! vreau sa vorbesc cu multa lume despre Limfomul malign Non Hodkin cu celula medie B! Sora mea mai mica a fost diagnosticata cu acesta boala! sincera sa fiu nici acum nu constientizez.sora mea este o fire foarte puternica, zambareata , vesela optimista, sufletista si intotdeauna te face sa te simti bine in prezenta ei! Ea se numeste Nicoleta si are 13 ani jumatete iar diagnosticul i-a fost pus dupa ce a fost operata de ganglion latero- cervical drept cu diametrul de 40 mm! dupa ce am aflat aceasta veste ni s`a spus exact riscurile si ca trebuie sa ne asteptam de la orice. a fost internata la Spitalul Clinic Fundeni la doamna doctor COLITA. i s`a administrat prima cura de citostatice si acum este in pauza de 2 saptamani. ne este foarte greu sa ii ascundem ce are, pentru ca mereu ne intreaba de ce o tine internata atat de mult timp si ce are. noi incercam sa ii acundem adevarul dar ne este foarte greu . plus ca a observat ca paru a inceput sa ii cada!! nu credeam ca ni se poate intampla asa ceva, vedeam cazuri asa doar la televizor. daca poate cineva sa imi dea un sfat in legatura cu aceasta boala.. daca cineva a suferit de aceasta boala sau cineva care inca sufera( doamne fereste) dati add la id : pitica_roz16@yahoo.com si vorbim mai multe!

    0
    0

  • Diana pe 27 Sep 2012, 14:24
    Sanatate si putere tuturor celor bolnavi!

    Buna tuturor,va admir si va inteleg prin ce treceti,am un baietel de 8 ani,un scump si un luptator,bolnav de limfom non-hodkin cu celule mari.Face cure de citostatice de 4 ani.E doar in remisie partiala.Am invatat sa ne bucuram de fiecare clipa,de fiecare zi alaturi de el.Ne rugam si speram necontenit de atata timp.Stiu cat e de dureros sa treci prin asa ceva.Va doresc tuturor tot ceea ce ai doresc puiului meu,multa sanatate si putere de lupta!

    4
    0

  • Raluca pe 11 Sep 2012, 21:45
    Limfom NH

    Aurelia, lasa-mi si mie adresa ta de email. Tatal meu sufera de aceasi boala. Am aflat recent. M-ar ajuta foarte mult cateva sfaturi. Multumesc,

    0
    0

  • Minciu Silvian pe 20 Aug 2012, 16:36
    Limfom Hodgkin

    Am 22 de ani si aproape 8 luni..la inceputul anului 2012 am fost diagnosticat cu LIMFOM HODGKIN gradul 4 B avand inima si un plaman deja afectate.. am urmat 6 cure de BEACOPP intensiv la Institutul Clinic FUNDENI ( AL. TRESTIOREANU ) la DOAMNA DOCTORA CALUSTIAN LAURA si DOAMNA ASISTENTA MIOARA IAGAR. Dupa cele 6 cure am facut un PET-CT in care a iesit ca totul a trecut.. daca aveti nevoie de sfaturi despre tratament sau orice altceva legat de boala 0764915437 sau a_little_bit_0f_ecstasy@yahoo.com si silvian.minciu90@yahoo.com

    3
    0

  • Raluca pe 16 Iun 2012, 23:45
    LNH

    Tatal meu a fost diagnosticat in noiembrie 2011 cu LNH celule T.a facut mai mult de 8 cure de citostatice si apoi a mers si a facut un tomograf.rezultatul ne-a aratat ca plamanii au inceput sa fie afectati.imi puteti spune cam ce riscuri ar putea fi pe viitor?va rog.sanatate multa tuturor

    5
    0

  • Raluca pe 16 Iun 2012, 23:44
    LNH

    Tatal meu a fost diagnosticat in noiembrie 2011 cu LNH celule T.a facut mai mult de 8 cure de citostatice si apoi a mers si a facut un tomograf.rezultatul ne-a aratat ca plamanii au inceput sa fie afectati.imi puteti spune cam ce riscuri ar putea fi pe viitor?va rog.sanatate multa tuturor

    0
    0

  • bianca pe 26 Apr 2012, 11:10
    LIMFOM

    Bravo ca esti tare, si eu sufar de aceasi tumoare , am 27 de ani si de 2 ani si jumatate ma lupt cu aceasi problema, acuma si eu fac Maptera si mai am inca 2 ani de tratament pt ca eu am fost cu metastaze cand am descoperit acest cancer si am fost in gradul 4, am doi copii si la fiecare doua luni plec la tratamen in Viena pt ca nici un doctor din Cluj nu a fost de acord sa se ocupe de mine , ma dat acasa si o zis ca mai am o luna de trait. Te felicit ca lupti, si eu lupt si sunt foarte linistita , caci numai ce vrea Dumnezeu aceea se intampla , viata omului e in mana lui Dumnezeu

    7
    2

  • nicolae pe 6 Mar 2012, 14:25
    pt doina

    mergi te rog la fundeni la hematologie cauta pe dna DR CALUSTIAN UN DOCTOR DEOSEBIT .SANATATE VA DORESC LA TOTI

    9
    1

  • claudia pe 13 Feb 2012, 23:13
    iubire

    o atitudine de luptatoare.bravo.am 34 de ani,acum 18 ani am fost diagnosticata cu limfom non-hodkin,a fost o perioada grea insa familia a fost alaturi de mine si acum sunt in remisiune de14 ani.mi-am pierdut parintii acum 10 ani,la interval de 10 luni unul dupa altul,a fost greu si acum este insa a ramas in locul lor baietelul meu de 5 ani care ma umple de viata.sanatate tuturor

    13
    0

  • claudia pe 13 Feb 2012, 23:11
    iubire

    o atitudine de luptatoare.bravo.am 34 de ani,acum 18 ani am fost diagnosticata cu limfom non-hodkin,a fost o perioada grea insa familia a fost alaturi de mine si acum sunt in remisiune de14 ani.mi-am pierdut parintii acum 10 ani,la interval de 10 luni unul dupa altul,a fost greu si acum este insa a ramas in locul lor baietelul meu de 5 ani care ma umple de viata.sanatate tuturor

    10
    0

  • doina pe 28 Dec 2011, 23:59
    sa fim puternici si recunoscatori lui Dumnezeu pt orice clipa grea sau frumoasa

    Viata ne pune la incercare, Dumnezeu pe mine ma vrea puternica, am sotul diagnosticat cu scleroza multipla de 7 ani, iar acum sora a fost diagnosticata cu Limfom Non-Hodgkin. Am intalnit doctori si asistente minunate, dar... si... spitalul din Tulcea este o rusine. Sora mea a fost plimbata la toate cabinetele particulare din oras, nici macar nu au primit-o in spital, la dermatologie, i-au spus sa stea linistita mai bine sa descopere de la ce face alergie, in urma cu noua luni a stat in reanimare 2 ore ca sa-i scoata perfuzia, sotului meu dupa ce i-au scos perfuzia in loc de banala vata cu spirt, i-au pus hartie igienica scrisa cu pixul din buzunarul asistentei, si multe alte exemple de acest gen cu tratamente gresite si inversate intre pacienti, etc. Acum am decoperit a Bucuresti diagnosticul LNH si nu stim incotro sa o apucam. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? La Fundeni cu un nume de medic? Cum se procedeaza? Va multumesc!

    7
    0

  • doina pe 28 Dec 2011, 23:25
    sa fim puternici si recunoscatori lui Dumnezeu pt orice clipa grea sau frumoasa

    Viata ne pune la incercare, Dumnezeu pe mine ma vrea puternica, am sotul diagnosticat cu scleroza multipla de 7 ani, iar acum sora a fost diagnosticata cu Limfom Non-Hodgkin. Am intalnit doctori si asistente minunate, dar... si... spitalul din Tulcea este o rusine. Sora mea a fost plimbata la toate cabinetele particulare din oras, nici macar nu au primit-o in spital, la dermatologie, i-au spus sa stea linistita mai bine sa descopere de la ce face alergie, in urma cu noua luni a stat in reanimare 2 ore ca sa-i scoata perfuzia, sotului meu dupa ce i-au scos perfuzia in loc de banala vata cu spirt, i-au pus hartie igienica scrisa cu pixul din buzunarul asistentei, si multe alte exemple de acest gen cu tratamente gresite si inversate intre pacienti, etc. Acum am decoperit a Bucuresti diagnosticul LNH si nu stim incotro sa o apucam. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? La Fundeni cu un nume de medic? Cum se procedeaza? Va multumesc!

    2
    1

  • MIRELA pe 17 Nov 2011, 14:23
    SI EU AM LINFOM NON H

    Buna. Si eu am fost diagnosticata cu LNH in aprilie 2010. Am facut 8 cure Chop la Cluj. (fara Mabtera- doctorul a zis a nu la toate tipurile de LNH merge aceasta perfuzie-in functie de tipul celulelor). Acum sunt OK. Tot timpul am fost foarte optimista. Trebuie sa luptam si sa fim optimist. Am 33 ani. Merg la control la 6 luni. Va doresc tuturor celor care sunteti in aceasta situatia sanatate,sa luptati si sa fiti OPTIMISTI. DUMNEZEU NE AJUTA!

    7
    0

  • Iulian pe 4 Nov 2011, 01:48
    Tratamente alternative plus alimentatie specifica

    Buna ziua, ma numesc Iulian si intamplator am gasit acest site cautand sa aflu cat mai multe despre aceasta boala pe care o are si un client de-al meu. Eu sunt un reprezentat al unei firme din Ungaria care este producatorul nr. 1 in Europa la bioflavonoide. Am vrut sa va scriu pt a va informa si recomanda produsele firmei Vita Crystal din Ungaria si in special un produs revolutionar Olimpiq Stemxcell, un stimulator de celule staminale endogene, dar si depre Resveratrol, un produs cu puternice proprietati antitumorale, Va recomand de asemeni sa consumati in cantitati cat mai mari suc de varza rosie care are de asemeni puternice proprietati antitumorale. Pt alte informatii ma puteti contacta la email: xnipoo30@yahoo.it . Va doresc multa sanatate!

    4
    1

  • Simona pe 9 Oct 2011, 14:35
    Linfom Hodgkin

    Eu tocmai am terminat tratementul de 6 cure ABVD pentru a ma trata de limfom Hodgkin stadiul IV. Iti doresc multa sanatate, incredere in tine si sa iubesti viata cat mai mult. Stiu ca faci asta deja.

    11
    0

  • madalina pe 17 Sep 2011, 20:50
    esti un om deosebit

    eu trec prin asa ceva cu tatal meu.vorbesc din cealalta parte a baricadei.cei care sufera pentru suferinta voastra.este ingrozitor imi doresc sa pot lua eu tot asupra mea pt ca sunt mai tanara si mai puternica si as putea sa inving pe cand el nu e deloc asa.este groazic sa vezi ca cedeaza in fata bolii si ca gandul lui il ucide p zi ce trece ca boala in sine nu i face atat rau ct isi face el prin negativism.spuneti mi cum sa l ajut cum sa l salvez.si eu si mama suntem distruse si ne chinuim sa nu i aratam sa nu vada suferinta noastra pentru a nu pica mai mult decat a facut o pana acum.va dau un sfat tuturor care cititi si ajungeti la astfel d articole toti credem ca nu ni se va inntampla noua nu e deloc asa.viata e cruda cu toti indiferent d nume.sfatul meu este sa nu evitati doctorii.faceti va controale periodice nu lasati santatea p ultimul loc ea e esetiala este singurul lucru care iti poate lua fericirea daca nu o pretuiesti.va urez multa sanatate tuturor.e cea mai d pret dorinta.

    6
    0

  • reni pe 17 Iul 2011, 19:35
    limfom NH

    E greu, si eu am avut limfom NH, in 2006 l-am descoperit, acum am 28 de ani, eu sper sa nu se intoarca pe la mine, citostatice, 8 cure CHOP si radioterapie. Mergem inainte cu optimism si nu e voie sa ne dam batuti....A si apropo....mergeti la control, eu asa fac, deocamdata la 6 luni, pe urma la un an. Multa sanatate va doresc tuturor.

    7
    0

  • mariana pe 1 Iul 2011, 17:11
    Si eu sufar de LMNH si sant la autotransplant de 3 zile

    pt Cecilia: Fi puternica te rog chiar de nu iti e alaturi sotu si stiu ceea ce simti ai 2 copii minunati si viata ta e mai importanta .Dumnezeu are grija de toti urat gest de a divorta in cele mai grele momente ale vietii dar merita sa lupti pt ei si eu am unu si lupt acum scriu din boxa deabia am inceput tratamentul pt autotransplant sper sa fie bine sa ies cu bine . pt gabi jeler e ceva minunat cand citesti ca totusi poti invinge piedicile vietii ne dai mult curaj tuturor care santem cu un pas inaintea ta si daca imi ajuta dumnezeu am sa criu cu litere mari despre vindecarea limfomului NH stagiu 2 cu celula mare B specific ca eu am avut mediastinal o tumora de 15 cm pe 12 cm cu sarcina in evolutie la pet ct in decembrie 2010 mia zis ca am intrat in remisie partiala si acum fac pt consolidarea organismului autotransplant la fundeni va pup si mult curaj si credinta Doamne ajuta.

    12
    0

  • cecilia pe 30 Iun 2011, 17:29
    limfom

    buna! am 33 de ani si de 2 ani sunt bolnava de limfom! am facut chimioterapie 20 de sedinte apoi autotransplant! am 2 copiii si pt ei lupt! din pacate sotul meu nu a fost alaturi de mine si prin toate a trebuit sa trec singura! acum fac cure de intretinere si sunt in divort,pe 18 iulie infatisare de div pe 19 ma internez in spital,e f greu dar voi trece si peste asta,mi-as fi dorit sa am pe cineva alaturi dar daca nu se poate asta e! sanatate multa tuturor pt ca e cea mai importanta!

    13
    0

  • susana pe 24 Mai 2011, 06:04
    ,,DOAMNE FIE DUPA CUM VOIESTI

    Insasi viata este o lupta... EU inca sant din categoria,,leucemiatilor dar ,acum recent mi s-a descoperit si inca nu stiu prea multe, dar ,mi-am ancredintat viata in mainele DOMNULUI DUMNEZEU SI AM CERIT SA FIE VOIA SA..de aceea anca nu sant pregatita sa scriu un mic articol despre boala ,.... Pentru a o trai,trebuie sa demonstrezi ca meriti.iata Dumnezeu te-a ales pe tine si te-a pus la incercare,,,.iar tu ai demonstrat la toti ca totul este posibil,si ai dat si o invataminte buna..sa stim si sa vrem sa luptam pentru viata.sunt sigura ca sunt multi oameni cu boli grave care s-au resemnat deja ca nu vor mai fi degraba,iar dupa citirea articolului tau au capatat sperante si puteri pentru a lupta... mult succes si sanatate alaturi de familia ta! 0 0

    6
    0

  • gabi jeler pe 16 Mai 2011, 22:54
    si eu am invins

    am avut si eu LNH pe celule albe de tipB mari, tot asa gasit dupa o operatie la ovare.A fost gasit in stagiul IV, la Cluj , orasul meu natal.Am fost socata, eu nu am fost bolnava niciodata.Am avut febra constant 6 saptamini 37.00 sau 37.5 , care nu ceda cu nimic. Mi-am facut toate analizele ,parea sarcoidoza,pina am gasit tumori pe ovare. In noiembrie 2009 am fost operata si diagnosticata cu acest tip de cancer.A fost ingrozitor.Dar Dumnezeu a fost bun cu mine , am mers la un medic oncolog-chimioterapeut care a inceput sa ma trateze. 8 ture CHOP cu Mabtera .Greu.La 21 zile interval. A trecut! Dupa a 6 -a tura am facut tomograf, toate erau ok, numai aveam tumori nicaieri. In mai 2010 am terminat tratamentul.In iulie 2010 am fost la spitalul fundeni pentru prelevare celule stem. Foarte greu . La sfirsitul lui octombrie 2010 am fost din nou la spitalul fundeni pentru autotransplant. Foarte greu! Dar a meritat.Azi sint foarte foarte bine!Numai am celule cancerigene , am verificat la PET Oradea, sint in remisie ...si sint excelent. Imi continui viata caci Dumnezeu mi-a dat din nou o sansa, m-am nascut a doua oara prin autotransplant.Se intimpla minuni dar trebuie sa crezi in ele si sa speri ca totul va fi bine.Am crezut ca nu ma mai fac bine niciodata, dar dupa 2 luni de la transplant mi-am revenit complet. Nu disperati cei in cauza, aveti doar tarie si rabdare.Trebuie sa credeti ca dupa foarte mult greu si rau vine bine si foarte bine. Am muncit si am trait normal in tot acest timp.Am un sot care a avut rabdare cu mine si doi copii minunati de 15 ani si de 19 ani.Am pentru ce trai...si nu am uitat nici o clipa ca Dumnezeu ne iubeste neconditionat pe toti si are un gind pentru fiecare.Asa a fost sa fie.Dumnezeu sa va dea rabdare, multa multa si sanatate.E greu foarte greu dar nu imposibil.Va iubesc pe toti.

    10
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod