Dr. Oz: 3 secrete care te feresc de cancer

Atunci când vorbim despre o boală gravă, precum cancerul trebuie să ţinem cont de părerile unor specialişti avizaţi care ne pot sfătui cel mai bine ce să facem ca să prevenim această maladie. Unul dintre aceşti specialişti este Dr. Oz care ne împărtăşeşte 3 secrete!

Atunci când vorbim despre o boală gravă, precum cancerul trebuie să ţinem cont de părerile unor specialişti avizaţi care ne pot sfătui cel mai bine ce să facem ca să prevenim această maladie. Unul dintre aceşti specialişti este Dr. Oz care ne împărtăşeşte 3 secrete!

 

Numeroase cercetări au arătat importanţa pe care o are alimentaţia pentru a ne apăra organismul de cancer. Alimentele care ne feresc de cancer sunt în special fructele şi legumele consumate în stare crudă, legumele cu frunze verzi, algele marine, dar şi nucile/seminţele crude. Este important să evităm consumul excesiv de carne, lactate, produse de panificaţie din făină albă rafinată, dulciuri, mezeluri şi produse conservate pe care le găsim în comerţ.

Mâncărurile preparate cât mai simplu, cu ingrediente naturale, la care se adaugă legumele, fructele, nucile/seminţele crude şi frunzele verzi consumate zilnic constituie pasul pe care trebuie să-l faci pentru a avea o alimentaţie sănătoasă.

Cu cât eviţi mai multe produse procesate din comerţ, cu atât îţi va multumi organismul!

Medicul Mehmet Oz împărtăşeşte în emisiunea sa câteva secrete care te feresc de cancer:

 

 

Secretul numărul 1: Consumă brânzeturi tari!


Se pare că tipurile brânză cu o consistenţă tare (cum ar fi gouda, emmentaler, edam, Jarlsberg, parmezan) consumate în cantităţi moderate (2 felii pe zi) scad riscul de apariţie a cancerului, după cum arată cercetările prezentate în timpul emisiunii "The Dr. Oz Show". Studiile arată că aceste brânzeturi conţin menachinonă, o formă a vitaminei K, cunoscută şi sub denumirea de vitamina K2, care are rolul de a inhiba dezvoltarea cancerului.

Deoarece brânzeturile tari sunt rezultate prin fermentare, vitamina K2 este un produs care apare în urma acestui proces, explică medicul Mehmet Oz.

 

 

Secretul numărul 2: Adoptă un program regulat de exerciţii!


Un program bine stabilit şi constant de exerciţii fizice te va ajuta să reduci semnificativ riscul de cancer. Ca să beneficiezi de efectele revigorante ale sportului, Dr. Oz recomandă să urmezi un program de 45 - 60 de minute de exerciţii fizice de 5 ori pe spătămână. Dacă programul încărcat nu-ţi permite să faci acest lucru, nici cele 10-30 de minute de exerciţii pe care trebuie să le faci dimineaţa (măcar de 3 ori pe săptămână) nu îţi vor face rău şi cu siguranţă vei scăpa de senzaţia de înţepenire.

 

 

Secretul numărul 3: Nu abuza de carnea prăjită în tigaie sau la grill


Studiile prezentate de Dr. Oz atestă faptul că prăjirea cărnii în tigaia cu ulei sau prepararea ei la grill degajează substanţe cancerigene care cresc riscul de apariţie a unor maladii grave.

Rezultatele au fost identice, indiferent de tipul de carne - vită, porc, pui sau peşte. Dr. Oz avertizează că aceste substanţe cancerigene sunt concentrate în special în părţile mai arse ale cărnii preparate pe grătar. Câteva alternative sănătoase de a găti carnea pe care le oferă specialistul sunt: prepararea la abur, fierberea în apă, la cuptor sau înăbuşirea ei. Pentru grătar sunt mai potrivite fructele şi legumele, iar dacă vrei să limitezi expunerea la substanţe cancerigene este de preferat să pui carnea la marinat sau să o găteşti pe jumătate înainte de a o pune pe grătar.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • misha melinte pe 14 Aug 2013, 10:49
    hulda clark

    si eu folosesc pachetul detoxifiant si deparazitar hulda clark cu nuca neagra, pelin si cuisoare si ma simt foarte bine

    0
    0

  • Doinita pe 19 Iul 2013, 10:07
    Detoxifiere

    Dupa parerea mea, singurul lucru care te fereste de afectiuni grave gen CANCER sau TUMORI este detoxifierea si deparazitarea organismului. Fiecare om, trebuie macar de 3-4 ori pe an sa faca o detoxifiere si deparazitare completa a organismului. Eu sunt vegetariana de ceva timp, am 46 de ani si copiii ma confunda cu sora baietelului meu. Este ceva extraordinar sa te poti bucura de tinerete si sa fii mereu in forma. Pentru deparazitare folosesc doar produse de inalta calitate din gama Hulda Clark.. tinctura de nuca neagra, capsule de pelin si capsule de cuisoare. Consider ca si ele au rolul lor benefic pentru intinerirea organismului (din toate punctele de vedere)

    1
    0

  • Oana pe 13 Iun 2013, 17:10
    Ce cauzeaza obezitatea, bolile, cancerul si cum se poate trata

    Sunt deja foarte multe studii care arata ca aceasta boala se dezvolta intr-un mediu acid. Corpul incearca sa echilibreze balanta acido-bazica atunci cand ne alimentam cu mancaruri sau buturi acide (si cam asta e baza alimentatiei fiecaruia), dar, dupa cateva minute renunta si transforma restul in deseuri acide si le arunca pe tesuturi. Aceste desuri acide sufoca celula si cauzeaza obezitate si boli din ce in ce mai grave. Din acest motiv este extrem de important sa bem apa alcalina. Aceasta spala deseurile acide si reface echilibrul acido-bazic. E atat de importanta apa alcalina pentru organism incat a ajuns sa fie folosita de doctorii japonezi si americani in terapia a numeroase boli, inclusiv a cancerului: http://www.pagininoi.ro/apakangen-apavie/apakangen-apavie.html

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod