INTREBARE: As" />

"Mi se misca un dinte. Ce trebuie sa fac?" (ellzoid)

RASPUNS: Daca se misca, este o cauza parodontala (osul din jurul radacinii). Trebuie neaparat sa va vada un medic stomatolog (daca se poate specialist parodontolog) pentru a trata problema. Cauza poate fi multipla: o infectie in jurul radacinii, tartru in exces, o inghesuire dentara ce are ca rezultat o presiune anormala asupra acestor doi dinti. Dvs nu aveti ce face pentru a stopa miscarea decat dupa ce va trateaza medicul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Diana pe 5 Ian 2012, 00:02
  sall

  eu sunt un copil de 10 ani si chiar in momentul asta mi se misca unul dintre canini si de la o zi la alta il clatin si incepe sa se miste mai tare sau in cazul lui tata i sa miscat un dinte care era schimbat ori tragi de el ogramada cum a facut tata si ramai stirb ori dute la un stomatolog o sati faca o anestezie,scoate dintele si baga o plomba si nici nu zici ca a cazut.Mult noroc!

  1
  0

 • andrada pe 27 Mai 2009, 22:00
  eu una

  eu una sincera sa fiu am aparat dental sunt copil de 9 spre 10 ani dar medicul nu imi scoat nici un dinte chiar astazi mi se misca un dite si tot il misc eu singura il scot eu te sfatuiesc sa il misti in truna si cand se misca ca margeaua vorba vine tragi in sus in jos in stang in dreapta si tragi gata lai scos eu nu plec cci incearca chiar acum daca nu zimi ca nu ti a mers eu sunt un copil sub 11 ani fac 10 si stiu mai bine decat un adult incearca parerea mea te rog e buna daca nu iti dau alta te rog foarte mult sa nu-ti fie frica doar au si gata te rog frumos sa incerci da ca iti ese astept un mersi

  2
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod