"Cat costa o abdominoplastie?" (draganmihaela)

RASPUNS: Buna ziua, stimata doamna! Este adevarat ca suferinta dvs. poate fi rezolvata de o interventie chirurgicala tip abdominoplastie care in servicile private de chirurgie estetica poate varia intre 2000-4500 de euro, in functie de fiecare clinica. Dupa parerea mea nu ar fi lipsit de importanta sa va prezentati la o consultatie mai riguroasa, pentru a cunoaste alte date importante anamnestice si investigatii clinice care pot descoperi alte posibilitati decat aceea de abdominoplastie pura. In anumite cazuri poate fi necesara doar o mezoterapie asociata cu liposuctie, sau chiar toate asociate. In functie de evolutia in timp, poate fi nevoie de o interventie de tip Bariatric Gastro-Sleeve asociata cu o abdominoplastie, pentru a preveni o obezitate morbida daca aveti indicele ponderal ridicat, aceasta din urma depinzand de greutatea corporala si de inaltimea dvs, sau pur si simplu poate ca trebuie sa consultati un medic endocrinolog si dietetician pentru a stabili modul alimentar si regimul de viata care in mod sigur va afecteaza metabolismul si apoi aspectul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gabitzuu pe 26 Dec 2011, 17:32
  pielea

  cum fac sa se intinda pielea rapid dupa ce am slabit>>>???pentru masa musculara e bine daca iau creatina sau ceva pentru marirea masei??

  1
  0

 • dragan mihaela pe 9 Apr 2009, 02:57
  abdominoplastia

  va multumesc foarte mult si am citit mesajul dv dar pt o consultatie la dv pt a mi spune ce sa fac cit ma costa ?lucrez intro bucatarie domnule doctor .vamultumesc ca ma ajutati ..mihaela dragan

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod