Un zâmbet alb ca zăpada, cu pastele de dinți revoluționare de la Colgate

O dantură sănătoasă înseamnă un zâmbet frumos! Colgate îți pune la dispoziție trei paste de dinți cu ingrediente revoluționare care îți oferă beneficii multiple: dinți albi și un smalț puternic pentru un zâmbet de vedetă!
Noul Colgate® Max White Expert White™ îți albește dinții în doar cinci zile. Majoritatea pastelor de dinți îndepărtează doar petele recente, de suprafață, însă formula unică a pastei Colgate® Max White Expert White™ acționează în profunzime: îndepărtează petele mai profunde și reduce îngălbenirea dinților produsă în timp. În plus, noua pastă este delicată cu smalțul dinților.

Colgate® Maximum Cavity Protection este un produs unic și inedit, fiind singura pastă de dinți cu Agent de Neutralizare a Acizilor din Zaharuri™, care luptă direct cu acizii ce apar din descompunerea zaharurilor.


Colgate® Total Daily Repair ajută în lupta împotriva afecțiunilor dentare incipiente pentru o sănătate orală mai bună. Activitățile zilnice obișnuite, precum consumul de alimente și băuturi, pot produce afecțiuni incipiente ale dinților și ale gingiei. Colgate® Total Daily Repair se adresează acestor afecțiuni, fără a necesita timp sau efort în plus, în afara ritualului tău de îngrijire orală. În plus, pasta oferă protecție timp de 12 ore, pentru o gură mai sănătoasă.
De acum, periajul înseamnă și reparare*.

*comparativ cu o pastă de dinţi obişnuită, cu fluor (1.450 ppm F-)

Cele 3 paste de dinți de la Colgate pot fi găsite în magazinele din toată țara, la prețul de 22.4 lei (Colgate® Max White Expert White™), 10 lei (Colgate® Total Daily Repair) și 9.4 lei (Colgate® Maximum Cavity Protection).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod