Tu cum ajuti imunitatea copilului tau?

Sezonul rece si-a intrat in drepturi, iar organismul copilului tau va fi afectat tot mai des de raceli, bacterii, virusuri… care pot imbolnavi membrii intreagii familii , dar mai ales copii. Este esential ca tu sa te asiguri ca imunitatea celui mic este pregatita pentru aceste “atacuri”.Cu o imunitate puternica, copilul tau este protejat de urmarile neplacute atat pentru sanatatea lui cat si pentru zilele tale linistite.

Sezonul rece si-a intrat in drepturi, iar organismul copilului tau va fi afectat tot mai des de raceli, bacterii, virusuri… care pot imbolnavi membrii intreagii familii , dar mai ales copii. Este esential ca tu sa te asiguri ca imunitatea celui mic este pregatita pentru aceste “atacuri”.Cu o imunitate puternica, copilul tau este protejat de urmarile neplacute atat pentru  sanatatea lui cat si pentru zilele tale linistite.

Orice parinte poate intari imunitatea copiilor prin cateva masuri simple si la indemana: sa le asiguri o alimentatie cat mai sanatoasa, un somn linistit si odihnitor, sa le organizezi cat mai des activitati sportive si sa te asiguri ca au o igiena corespunzatoare a mainilor.

Venind in ajutorul familei, Laboratoarele Fiterman s-au gandit la o solutie simpla: gama Proimmunity, cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii.



Proimmunity contine extracte naturale standardizate folosite in mod traditional pentru intarirea imunitatii si pentru scurtarea perioadei de boala (echinacea, propolis, soc, maces, zinc, vitamina D3, vitamina C). De asemenea, produsul are actiune imunostimulatoare, antivirala, antibacteriana, antioxidanta si antiinflamatoare.

Gama Proimmunity se prezinta sub forma a doua produse, adaptate fiecarei varste.
Proimmunity sirop: recomandat pentru copiii cu varste incepand de la 1 an; datorita gustului placut si al seringii dozatoare este comod de administrat si usor acceptat de catre cei mici.

Proimmunity capsule: se administreaza copiilor peste 7 ani si adultilor.

Proimmunity scade cu:
- 50% numarul zilelor de boala
 - 62% numarul zilelor de febra
- 57% necesitatea utilizarii  de antibiotice
 - 55% numarul de imbolnaviri
- 56% incidenta episoadelor de raceala

Afla mai multe pe www.fitermanpharma.ro

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod