Te scoli la aceeași oră în fiecare noapte? Ce semnificație are ora la care-ți întrerupi somnul

E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
Sculatul în timpul nopții poate părea o întrerupere accidentală a somnului, dar dacă se întâmplă mereu la aceeași oră este posibil ca organismul tău să încerce să-ți transmită ceva important.
Corpul tău nu încearcă să te împiedice să te odihnești sau să îți creeze frustrare, ci ți-ar putea oferi calea de a te conecta cu tine însuți și de a te simți mai bine. Sculatul la aceeași oră îți poate indica simptome de ordin fizic sau modificări pe care trebuie să le faci în ritmul zilnic pentru a reveni la starea de armonie.
Indiferent dacă este vorba despre sănătate, spiritualitate sau gânduri vagi care te fac să te trezești nu trebuie să neglijezi șansa de a deveni mai conștient de tot ce se întâmplă în jurul tău. Drumul spre autocunoaștere este marcat și de înțelegerea felului în care dormi și a indiciilor pe care ți le transmit diferite ore la care ești treaz. Nu te enerva dacă nu poți dormi, ci încearcă să-ți dai seama de ce acel interval este important pentru tine.

 
Iată ce îți poate semnala sculatul la aceeași oră, pe diferite intervale:

 
1. 21-23

Este intervalul în care majoritatea persoanelor merg la culcare. Dacă îți este foarte greu să adormi și te scoli des între aceste ore este probabil un semn al stresului și al grijilor acumulate de-a lungul zilei.
Poți încerca exerciții speciale pentru relaxarea și eliminarea tensiunii de la nivelul mușchilor dacă vrei să adormi mai repede. De asemenea, meditația și gândirea pozitivă sunt esențiale pentru a avea un somn liniștit și odihnitor până a doua zi.

 
2. 23-1

Sculatul între aceste ore este de obicei un semn al dificultăților emoționale. Deși par separate, corpul și mintea sunt într-o legătură strânsă. În momentul în care ți se schimbă des starea de spirit și vezica urinară va fi afectată.
Dacă observi că trebuie să mergi des la toaletă exact între aceste ore este posibil ca un anumit lucru să te supere și să-ți pună în pericol echilibrul emoțional. 
Ai grijă de tine și în plan psihologic pentru că neglijența emoțională va avea efecte fizice în cele din urmă. Scrie într-un jurnal gândurile pozitive pe care le ai, precum și diferite variante de rezolvare pentru problemele care te preocupă. Repetă-ți soluțiile și gândurile optimiste de-a lungul zilei și vei avea un somn mai profund.

 
3. 1-3

În cazul în care te scoli în acest interval este foarte posibil să fii enervat sau furios. Deși furia nu este decât o reacție temporară la emoțiile negative, nu este deloc o variantă sănătoasă și te poate afecta.
În momentele în care lași furia să te copleșească impactul negativ va fi resimțit de ficat. Pentru a începe să te calmezi și să te vindeci la nivel emoțional și fizic este recomandat să practici meditația înainte de culcare și să te menții bine hidratat de-a lungul zilei. De asemenea, este util să ai și un pahar de apă pe noptieră pentru a putea bea dacă ți se face sete în timpul nopții.

 
4. 3-5

Fii foarte atent dacă te scoli între 3 și 5 dimineața pentru că ar putea fi un semn la nivel spiritual. În cadrul medicinei tradiționale chinezești se consideră că acest interval de timp este conectat cu fluxul de energie care trece prin plămâni și evocă direct tristețea. Pentru a putea dormi mai bine încearcă să respiri lent sau să te rogi pentru a fi protejat.

 
5. 5-7

Trezitul între orele 5 și 7 dimineața îți indică faptul că blochezi un anumit aspect la nivel emoțional. Poate există ceva în viața ta care te îngreunează, te face să te simți abătut și te împiedică să ai parte de un somn odihnitor.
Fluxul energiei pozitive este blocat, iar zona afectată va fi cea a intestinelor. Dacă te trezești este bine să faci câteva exerciții de stretching sau să mergi la toaletă.

Sculatul repetat în oricare dintre intervalele orare menționate este un semn că trebuie să schimbi ceva. Primești mesaje legate de starea de sănătate și de călătoria ta în plan emoțional. Nu rata această ocazie de a învăța ceva în plus despre tine și despre calea pe care o vei urma în continuare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod

5 legume pe care le poți crește în interior, indiferent de vreme

Descoperire șocantă: 3 oameni au murit de cancer după ce au primit organe de la același donator

„Explozie“ de cancer în toată lumea: Extinderea bolii este alarmantă

6 greșeli care afectează strălucirea părului tău

Magicianul din spital: Doctorul care dansează, prietenul copiilor bolnavi

9 idei ca să folosești mierea în tratamentele de înfrumusețare

Dureri ciudate în timpul sarcinii care sunt total normale

9 alimente care au mai multă vitamina C decât portocalele

Cum să folosești oțetul de mere pentru piele frumoasă și păr strălucitor

Chinul din spatele cortinei: Lady Gaga are dureri cronice în fiecare zi

5 alimente care pot creşte riscul de cancer

Adio insomnie! Metoda secretă folosită de militarii americani care te ajută să adormi în două minute

Ce să faci dacă îți cad genele. Trucuri care le stimulează creșterea

Olivia Newton-John, diagnosticată cu cancer pentru a treia oară: „Cred că voi învinge“

Ce trebuie să mănânci pentru articulații sănătoase

De ce ar trebui să mănânci cât mai des afine

Miso - Ce beneficii are pentru sănătate această pastă

Ananas - Ce beneficii are pentru sănătate?

Robbie Williams, din nou tătic: Are o fetiță născută de o mamă surogat

Nucile - Ce beneficii au pentru sănătate?

8 sfaturi pentru a găti mai sănătos mâncarea marocană

Când cancerul nu mai e un capăt de drum: Încă o vedetă vorbește despre boala care i-a schimbat viața

Murele - Ce beneficii au pentru sănătate?

Keanu Reeves strânge bani pentru spitalele de copii. De ce nu vorbește despre asta

Cum vor arăta Meghan Markle și Kate Middleton la 60 de ani: Cu riduri și părul alb, dar tot frumoase!

Alimentația în timpul examenelor - Ce trebuie să mănânci pentru concentrare

10 cauze ascunse ale acneei şi modalităţi de a scăpa de ea

Păpușa vie: Fetița cu părul strălucitor cucerește lumea

Ce se întâmplă dacă te tunzi scurt? 7 beneficii neașteptate

Ce se întamplă de fapt atunci când îți trosnești degetele?