Infrunta anotimpul rece cu ajutorul cerealelor integrale

Se poate spune ca te-ai obisnuit cu acest lucru, din moment ce ti se intampla in fiecare an. Odata cu venirea toamnei, ti se pare ca esti mai tot timpul obosita, nu ai energie, uneori esti anemica si nu intelegi de ce se intampla acest lucru. Explicatia consta in faptul ca organismul tau incearca sa se adapteze schimbarilor de temperatura, iar simptomele sunt cu atat mai puternice cu cat aceste modificari sunt mai bruste.

Este de la sine inteles faptul ca, in aceasta perioada, e important sa-i furnizezi organismului hrana cu atat mai bogata in vitamine si minerale, pentru a nu te lasa doborata si a avea in continuare energie.
Pentru aceasta, trebuie ca alimentatia ta sa fie foarte bine structurata. Este recomandabil sa reduci consumul de paste fainoase si dulciuri, substituindu-le cu toate sursele de vitamine accesibile.

Cerealele integrale reprezinta o combinatie ideala de vitamine si minerale, ceea ce te va ajuta sa obtii energia necesara in aceasta perioada. Este recomandabil sa consumi zilnic o portie de cereale integrale cu lapte sau iaurt. Gustoase si usor de preparat, cerealele integraleNestle contin fibre, minerale, vitamine, antioxidanti si carbohidrati, fiind foarte importante pentru mentinerea echilibrului alimentar si, implicit, al sanatatii.


Cerealele integrale Nestle nu contin multe grasimi saturate si nici colesterol, dar sunt bogate in grasimi nesaturate, fibre, carbohidrati si proteine. Asadar, sunt foarte benefice si n-ar trebui sa lasi nici o zi sa treaca fara a le consuma.

Calitatile nutritive ale produselor obtinute din cereale sunt bine cunoscute. Cerealele integrale constituie ingredientul ideal al unui mic dejun sanatos. Atat pentru copii, cat si pentru adulti. Ele confera organismului uman necesarul zilnic de vitamine si substante nutritive.
Consumate dimineata, asigura un echilibru alimentar pentru intreaga zi si in plus, sunt usor de preparat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod