Distracţie cu alcool

Iată ce se întâmplă cu corpul tău atunci când renunţi la alcool

Cu toţii ştim că alcoolul nu face bine pentru sănătate, de aceea vă prezentăm ce beneficii aducem corpului nostru dacă renunţăm la el!
Fie că este vorba doar de un pahar de vin sau de o halbă cu bere, consumul frecvent de alcool aduce organismului nostru o mulţime de minusuri. Nu ţi-ai imagina niciodată ce se întâmplă concret cu corpul nostru atunci când renunţăm să îl mai consumăm, de aceea îţi sărim în ajutor cu modificările care se produc după anumite perioade de timp.

Brightside ne prezintă avantajele pentru organsim chiar şi după o săptămână de lipsă, dar şi după trei luni.

După o săptămână:


Dacă atunci când consumi alcool, somnul îţi este extrem de neliniştit şi te alegi cu tulburări serioase în ceea ce priveşte odihna, nu acelaşi lucru se poate spune şi după ce renunţi la el. După prima săptămână în care nu te-ai mai atins de băuturile alcoolice vei simţi îmbunătăţiri şi vei reuşi să dormi ca un bebeluş.


După două săptămâni:


Dacă consumi alcool şi ai probleme cu greutatea, e posibil ca aceasta să fie cauza. Îţi vei da seama de acest lucru după două săptămâni în care nu te-ai mai atins de băutură, când vei începe să pierzi aproximativ 1,5 kilograme pe săptămână.

După trei-patru săptămâni:


Dacă înainte întâmpinai probleme de concentrare şi de atenţie, cu siguranţă după trei-patru săptămâni în care nu te mai atingi de alcool vei simţi o îmbunătăţire. Tensiunea arterială va scade la un nivel normal pentru sănătatea ta, iar rata de performanţă va creşte.


După o lună:


Consumul de alcool aduce numeroase minusuri pielii şi înfăţişării tale. După o lună de absenţă vei fi mai mulţumită de tine, vei avea un ten proaspăt, un păr sănătos şi vei fi mult mai atractiv/ă.

După trei luni:


Dacă atunci când consumai alcool te simţeai mereu obosit, după ce renunţi la el situaţia se va schimba radical. E nevoie de trei luni pentru a redeveni energic pe parcursul întregii zile.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corneliu pe 28 Aug 2017, 09:57
    consumul de alcool

    Se spune ca Regina Angliei consuma zilnic un pahar de vin rosu si arata bine pt.varsta ei.Americanii beau de cate ori simt nevoia alcool si nu pare ca sufera.La fel si englezii.C.Noris sunt convins ca duce o viata sportiva,fara alcool si a avut 2 preinfacturi! Pe cine sa mai crezi?

    0
    0

  • marco pe 11 Oct 2016, 22:43
    lipsă alcool

    alcoolul e bun în cantităţi moderate. şi mai bun în cantităţi foarte mici.nu e bun deloc sau prea mult.calea de mijloc e cea mai bună în toate!

    0
    0

  • dumitru pe 9 Oct 2016, 20:39
    alcolu

    nu trebuie sa renunti la alcol trbuie sa renunti la abuz cumpatare cumpatare cumpatare...............................

    2
    1

  • dima pe 8 Oct 2016, 17:42
    TOTAL ERONAT

    Acum 25 ani am fost obligat din pricina starii de sanatate sa nu mai consum alcool.... Tin minte tot ce-am indurat pana in luna a 10 cand organismul si-a revenit ...in primul rand nu te simti bine deloc.....ai stari de voma si de rau.....aproape zilnic...palpitatii incontinuu....care treceau numai dupa ce luam un medicament numit ..Meprobamat....Si starea asta va tine aproape 5-6 luni de zile.....dupa care usor, usor vei incepe sa te simti mai binisor...... Si acum dupa 25 ani de cand m-am l;asat definit de consumat alcool de orice fel...si berea tot in categoria alcoolice intra.....deci dupa 25 ani .....inca mai am Steatoza alcoolica........adica ficatul e acoperit cu un strat de grasime....... TREBUIE MULTA VOINTA.....Abia dupa 8-9 luni vei incepe sa dormi ca lumea si sa te simti bine in pielea ta.....

    0
    0

  • stefan pe 8 Oct 2016, 17:01
    Referitor la inlaturarea totala a alcoolului din alimentatie.

    Cunosc o femee dela sat care din productia personala de vin a baut si eneori ceva mai mult si acum are 93 ani si cred ca va mai prinde cativa.N_am auzit-o sa se planga de toate relele specificate mai sus.Se spune pe de alta parte ca un pahar de vin servit dupa masa de pranz este medicament si eu inclin sa cred ca asa este bine.

    3
    1

  • Iacob pe 8 Oct 2016, 12:47
    apreciere

    "Si Zamolxe a zis, scoate via sa nu mai fie consumat vin". Alcoolul este drogul care tulbura mintea si indeamna la foarte multe faradelegi.

    6
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod