protectie

Ghid practic pentru protecţie și igienizare în această perioadă

Nu putem nega că perioada actuală, de pandemie, este una dintre cele mai provocatoare din istoria întregii umanități. Suntem obligați să ne regândim stilul de viață, să facem față unor obstacole ce ne amenință sănătatea fizică și psihologică, să fim atente la fiecare pas pe care îl facem.
Dar dacă există un atribut al speciei umane, care i-a garantat supraviețuirea, acela este uluitoarea sa capacitate de adaptare. Vom trece și peste această perioadă, ne vom învăța lecțiile necesare și vom pune accent mai mult ca niciodată pe protecție și pe menținerea sănătății și a siguranței personale.

Noi am pus la punct un ghid practic care îți arată de ce produse ai nevoie pentru o igienă temeinică pe timp de pandemie. Descoperă-le în rândurile de mai jos!

Paza bună trece primejdia rea: cum să te protejezi în această perioadă


Adevărul e că grija pentru igienă nu e nicidecum de actualitate: nu pandemia actuală ne-a învățat să ne spălăm pe mâini.
Ce ne-a arătat, însă, e că trebuie să fim mai grijulii ca niciodată cu starea noastră de sănătate și să ne dovedim „mai catolici decât Papa” atunci când este vorba despre riscul de infectare. Ce te ajută? Produsele de dezinfectare, măștile, detergenții și săpunurile cu „superputeri” antibacteriene, ca să numim numai câțiva dintre aliații tăi de acum. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod