Cum să scapi de balonare rapid atunci când ești în vacanță

Stresul călătoriilor și răsfațul cu diverse combinații alimentare pot accentua problema balonării atunci când te afli în vacanță – și, culmea, trebuie să porți și costum de baie.
Ideal ar fi ca tranzitul nostru sa functioneze perfect oriunde ne-am afla, insa adevarul e ca acesta se afla in stransa legatura cu creierul, asa ca atunci cand suntem mai stresati sau ne aflam intr-o situatie noua, lucrurile se dau putin peste cap. Foarte multe femei se confrunta cu burtica umflata si balonare fix atunci cand merg in vacanta si abia asteapta sa poarte costumul de baie.

Nu e o tragedie si in niciun caz nu esti singura. Dar daca vrei sa scapi rapid de disconfortul balonarii (pentru ca asta e cel mai important), incearca trucurile de mai jos, propuse de MindBodyGreen – sunt recomandate de medici.

1.
Iesi la o plimbare alerta


De multe ori, balonarea este provocata de gazele blocate in intestin, iar miscarea poate ajuta enorm pentru a le elibera, deoarece sistemul digestiv se va pune in miscare. O simpla plimbare poate accelera digestia, spune Richard Firshein, specialist in medicina integrativa. Cercetarile au aratat, de asemenea, ca persoanele care fac miscare (da, mersul pe jos se pune) pot experimenta mai putine acumulari de gaze decat cele sedentare. Odata ce lucrurile incep sa se miste acolo, tranzitul tau se va normaliza, iar gazele vor disparea.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod