Aveti grija la unghii!

Unghiile pot suferi din cauza infectarii lor de catre ciuperci. Termenul medical care corespunde acestui tip de infectie este cel de onicomicoza. Este o infectie comuna si de aceea unele persoane se obisnuiesc cu modificarile unghiilor determinate de micoze si neglijeaza tratarea lor, nestind ca prezentaonicomicozei poate crea mai multe incoveniente.

Cum recunoastem boala?

In primul rand prin modificarea aspectului unghiilor: modificarea culorii in alb, galben sau maro deschis; disparitia luciului unghiei care isi pierde si transparenta; ingrosarea; dezlipirea unghiei de pe patul unghiei, ridicarea marginii; unghia devine sfaramicioasa. Aceste modificari apar la inceput lamarginea libera a unghiei si coboara spre baza ei putand cuprinde unghia in totalitate.

Care sunt complicatiile ei?

Netratata, onicomicoza nu va trece niciodata de la sine iar prezenta ei constituie o permananta sursa deinfectie pentru piele, pentru unghiile care nu au fost inca infectate si pentru persoanele din jur, mai ales pentru ceilalti membri ai familiei. Complicatiile, in special la diabetici si cei cu tulburari circulatorii periferice, pot fi grave datorita unor infectii bacteriene cum ar fi erizipelul, celulita. Onicomicoza determina si manifestari de ordin functional: jena sau chiar durere, mai ales in timpul mersului sau la simpla atingere a unghiei. Cauzeaza si probleme estetice, aspectul unghiilor bolnave nefiind deloc agreabil.

Cum se transmite infectia unghiilor?

Infectia micotica se poate realiza prin contaminare de la persoane bolnave, prin intermediul unor obiecte contaminate (papuci, foarfeci, ciorapi, prosoape), prin frecventarea piscinelor, salilor de gimnastica neigienizate corespunzator, manichiura, pedichiura efectuate neigienic. Conditiile de umezeala si caldura (incaltaminte de cauciuc, material sintetic, sezon cald) favorizeaza aparitia sau recidiva infectiei. Pacientii cu diabet, cei cu probleme circulatorii fac mai frecvent onicomicoze.

Unde si cum ne tratam?

In primul rand nu trebuie sa ramanem indiferenti daca observam modificari ale unghiilor. Medicul dermatolog sau medicul de familie poate evalua modificarile unghiilor si poate stabili daca este vorba de onicomicoza. Onicomicoza se poate vindeca printr-un tratament adecvat, cel mai adesea un tratamentsistemic (tratament administrat oral). Nu este indicata tratarea din proprie initiativa, fara oconsultatie prealabila de specialitate.

La MIcoza STOP ofera informatii

Saptamana trecuta a fost declansata campania media denumita LAMISTOP (LA MIcoza STOP) care consta inarticole si interviuri realizate de reputati specialisti dermatologi cu scopul de a informapublicul privind pericolul real determinat de aceasta afectiune. Pe perioada campaniei va functiona o linie telefonica cu tarif Romtelecom normal, 021/203.90.91, la care pacientii pot obtine informatii despre campanie precum si despre locul unde se pot adresa pentru a fi diagnosticati si tratati de catre un specialist dermatolog.
 

Comentariile 101-150 din 205

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daiana pe 1 Aug 2010, 22:55
    telefonul dnei dr Pavelescu

    Iulian -iti scriu nr dnei doctor 0720336260. Sunt sigura ca daca ai nevoie de ajutorul unui specialist, te va ajuta. O sa vezi ca dna dr este super draguta si e un bun dermatolog. Multa sanatate si sa auzim de bine!

    4
    1

  • calina pe 1 Aug 2010, 19:21
    nonyx

    E bine Dariana. Sa fi sanatoasa si sa rezolvi problemele. Si eu sunt perseverenta in tratare unghii si treaba merge spre bine. Sa auzim de bine

    0
    0

  • oana pe 28 Iul 2010, 14:38
    onicomicoza

    e indicat sa iau exifine daca folosesc anticontraceptive? nu stiu daca sunt antibiotice sau nu!

    0
    0

  • Daiana pe 25 Iul 2010, 22:45
    nonyx este super bun

    Multumesc Calina! Tu m-ai incurajat sa o caut pe dna dr si sa incep acest tratament minunat! Este super! o unghie care era alba si se despridea de pe patul unghiei este acum normala. la celelalte care erau mai urate se vad rezultatele si sper ca in 2-3 luni sa le rezolv pe toate. este excelent gelul asta. Sanatate tuturor, pup Calina!

    0
    0

  • tobias pe 5 Iul 2010, 14:09
    Nailexpert,similar NonyX,40 ron

    Da,a aparut in farmacii un produs similar NonyX,pret 35-40 ron,produs de Altermed/Cehia,ptr.tratarea onicomicozelor medii / usoare ale unghiilor de la maini /picioare.

    4
    0

  • Adela pe 1 Iul 2010, 20:46
    comanda pentru Nonyx

    Am si eu de vreo 4 ani o unghie ingrosata si am incercat cu tratament local, cu otet, cu tratament cu Lamisil, si nici un rezultat. Eu sunt din Crauova. Cum sa fac sa fac comanda la Nonyx. Se poate face prin tel.? Daca da, dati-mi si mie nr. pentru ca nu am cum sa ajung la Bucuresti la dna. doctor. Mersi.

    0
    1

  • iulian pe 1 Iul 2010, 06:05
    onicomicoza

    aş dori sa-mi daţi şi mie nr de telefon al dnei doctor Carmen Pavelescu. trimiteţi pe email. mulţumesc

    0
    1

  • iulian pe 1 Iul 2010, 06:04
    onicomicoza

    aş dori sa-mi daţi şi mie nr de telefon al dnei doctor Carmen Pavelescu. trimiteţi pe email. mulţumesc

    1
    0

  • calina pe 26 Iun 2010, 09:45
    nonyx

    Sal all si buna Mihai Deja am doua saptamani de tratament si nici nu mi-a trecut prin cap sa renunt. Asta e ceva! Am trecut inapoi de la sport extrem la patinaj dar experienta isi spune cuvantul. Nu mai aplic Callex dimineata acasa ci la serviciu si ma incalt cu sandale care stau singure pe picior si aplic mai putina crema. Trebuie sa recunosc ca asta nu este o solutie pentru barbati. Din aceasta cauza un barbat are nevoie de mai mult timp pentru tratament, mai ales dimineata. Cu Nonyx merge treaba. D-na doctor spune ca reactionez bine la gel. Se vad modificari, unghiile arata mai bine dar la cele afectate deja dar la care nu se vedea efectul onicomicozei acum se vede ca erau partial desprinse de patul unghial. Sunt sigura ca o sa fie bine si sunt constienta ca dureaza tratamentul. Acum astept ca doamna doctor sa importe o solutie pentru par. O sa o incerc si pe asta. Revin cu numarul de telefon al doamnei doctor: 0720 336 260 si cu adresa mea de mail pentru impresii si sfaturi calina100@yahoo.com. Sa aveti rezultate bune si sa fiti sanatosi

    1
    0

  • Magdal3na pe 24 Iun 2010, 03:50
    ms Mihai

    multzumesc mult Mihai pt raspuns am sa caut nr de tel si am so sun pe d-na dr , poate ma ajuta dansa,...k deja am intrat in disperare cu unghiile astea.....as incerk orice numai sa le vad din nou sanatoase...ink odata ms :* sanatate tuturor

    1
    0

  • mihai pe 23 Iun 2010, 23:46
    nonyx

    Magdal3na iti spun ca nu il gasesti decat la americani. Poti sa ti-l comanzi din tara cred si sa ti-l trimita cineva. lasa naibii bananele verzi si uscate ca cine s-a vindecat cu asa ceva nu a avut micoza. sau ma rog, are imunitate foarte buna, nu stiu de cate flacoane ai nevoie. suna si tu si intreaba pe dna dr. era numarul pe undeva pe forum. oricum nonyx e mult mai bun decat ce e pe piata la momentul asta. o sa vezi. iti urez succes! Calina cum e cu patinajul? s-a mai domolit sau ai crescut aderenta tu cu ceva? spune-ne si noua, poate ne usurezi si noua administrarile!

    2
    0

  • Magdal3na pe 22 Iun 2010, 09:25
    nonyx

    poate cineva sa-mi spuna de unde pot cumpara NONYX??? eu sunt in spania acum, oare se gaseste si aici??sau il pot comanda pe net? si cam cat costa ? si de cate unguiente as avea nevoie pentru 5 unghii bolnave?? va multzumesc si astept raspunsul vostru ... :*

    3
    0

  • Magdal3na pe 22 Iun 2010, 09:22
    intrebare pentru alina, tratament pentru micoze

    legat de leacul ce l-ai postat alina, vreau sa te intreb,...in fiecare seara fierbi cate 2 coji de banane verzi?? si ceara de lumanare,...nu te arde cand o pui pe unghie?? dak potzi sa-mi dai mai multe lamuriri m-as bucura, deoarece am si eu probleme cu unghiile de la piciorul drept,.....si am incercat de toate...miam distrus si ficatul.....si nu mai vreau sa iau nici un medicament, m-as bucura enorm sa pot scapa printr-un tratament natural # alina pe 6 Mai 2009, 18:07 tratement pentru micoze micoza s la maini sau picioare dispare cu urmatorul leac:2 coji verzi d banana se fierb 10 min in apa,cat sa le acopere,sapalundu-se cu aceasta fiertura locurile bolnave.Apoi se freaca unghiile cu un catel d usturoi pana c lasa zeama,dupa care se picura ceara de lumanare(unghia trebuie sa fie bine acoperita).Se lasa toata noaptea.Pentru protectie se pun manusi sau ciorapi.Tratamentul dureaza 10 zile.Eu am scapat definitiv cu acest tratament de micoza la unghii.

    1
    3

  • Mihai pe 16 Iun 2010, 23:45
    rezultate spectaculoase cu nonyx

    buna tuturor! am citit si eu postarile voastre si nu m-am putut abtine sa nu adaug ca si eu sunt super multumit de gelul asta. e super bun si de dna doctor Carmen Pavelescu am numai cuvinte de lauda. este excelent sa poti sa-i spui in ziua de azi unui doctor toate problemele tale si sa iti dea si sfaturi si tratamentul corect. am mai fost si la alti doctori dermatologi profesori si alti super specialisti care m-au expediat in 3 minute din cabinet si m-au incasat si cu sume de genul 5, 6 milioane pe consultatii si tratamente fara rezultat. Asa ca o felicit pe dna doctor, si sper sa nu plece din tara cum fac toti medicii buni de pe la noi. Multa sanatate tuturor, si aveti grija cum patinati! era o gluma bineinteles apropo de comentariul Calinei.

    1
    0

  • calina pe 14 Iun 2010, 23:08
    nonyx

    Buna Adela. Multumesc pentru gandurile tale bune si ma bucur ca te-am inveselit in lumea asta violet. Patinaj este putin spus, este sport extrem. O sa o intreb si eu pe doamna doctor cum sa fac. Dimineata a fost un show total sa conduc incaltata in papuci dupa ce m-am dat cu callex. Ma distrez, oricum. Viata e prea scurta si e pacat sa nu avem picioare frumoase, nu? Deci merita distractia. Cat despre nonyx, dupa numai doua zile vad deja o diferenta in bine la o unghie care nu era prea mult afectata in sensul ca era doar ingalbenita. Iar unghiile pe care le consideram sanatoase acum sunt chiar frumoase. Iti doresc o zi bestiala (in sensul cel mai bun)

    0
    1

  • Adela pe 14 Iun 2010, 17:31
    nonyx

    Ce draguta esti Calina! Iti doresc sa iti reuseasca tratamentul pe cat esti tu de simpatica. de mult nu m-a mai amuzat cineva asa. esti directa si nu iti pasa de cei din jur acum, pentru ca o sa merite efortul. cat despre patinajul cu calex eu am intrebat-odna dr si mi-a zis sa stau cu sosetele de bumbac noaptea. vezi ce iti spune si tie dna doctor, eu stiu ceva dar la mine nu a contat asa mult patinajul pt ca purtam pantofi. Iti dorim vindecare grabnica si succes in tot ce faci!

    0
    0

  • calina pe 13 Iun 2010, 18:27
    nonyx

    Si eu sper sa dea rezultate. De fapt sunt sigura ca o sa fie bine. Folosesc si Callex pentru talpi si calcaie. E un pic cam greu pentru ca intra greu in piele si cand te incalti dimineata cam patinezi! Sau poate dau eu prea multa crema? O sa fac teste. D-na doctor este intr-adevar super si are foarte multa rabdare. Deocamdata sunt la faza de etalat unghii onicomicozate din sandale ultramoderne. Cred ca este socant pentru cei din jur, mai ales cele din jur, dar nu am nici o retinere. Daca o sa am sindrofii mai pretentioase pot sa imi dau cu oja de dimineata pana seara. O sa revin cu impresii si vesti. Sa aveti o saptamana cat mai buna si racoroasa

    0
    1

  • Adela pe 13 Iun 2010, 09:45
    nonyx

    Buna Calina. Ma bucur ca am fost de folos. Asteptam sa na dai vesti bune, asa cum am si eu. M-am vindecat cu NONYX. E bun, sper sa mearga si la tine. Cat despre dna doctor, este atat de draguta si mi-a fost de ajutor si la alte probleme medicale. Multumesc mult dna doctor si sa auzim de bine.

    0
    1

  • calina pe 12 Iun 2010, 20:22
    onicomicoza

    multumesc Adela pentru faptul ca ai dat numarul de telefon al doamnei doctor Pavelescu. Am si eu probleme cu unghiile de la picioare si cautam ceva remedii pe net. Am citit astazi comentariile voastre care mi-au dat speranta, am sunat-o pe doamna doctor, am avut mare noroc pentru ca era la cabinetul de la Elite, am facut raliu prin Bucuresti si acum imi dau cu Nonyx de la care astept minuni.

    0
    1

  • ildy pe 2 Iun 2010, 18:10
    nonyx

    buna tuturor,am citit tot ce a-ti scris despre nonyx,se pare ca e f. bun ,eu sunt din Cluj si nu stiu unde pot cumpara,,vreau sa-mi tratez si eu unghiile.unde gasesc nonyx in Cluj?

    2
    0

  • Camelia pe 30 Mai 2010, 00:20
    nonyx

    buna, am folosit otetul din nonyx si vreau sa va spun ca am avut rezultate excelente de la el. acum am niste unghii comlet vindecate si in sfarsit pot sa ma incalt in sandale. am folosit si crema callex pt calcaie pe care mi-a recomandat-o dna dr CP si chiar daca am dat in jur de 3milioane pe ele, a meritat. cand ma gandesc cat orungal am inghitit si ma costa dublu, si mi-am dat si ficatul peste cap...acuma gata sunt ca noua. ce bine ca am gasit otetul asta...

    0
    0

  • Aniela pe 29 Mai 2010, 22:17
    NonyX e cel mai bun produs

    Buna tuturor! Sa stiti ca eu am folosit nonyx dupa ce am epuizat toate caile de tratamnet pt onicomicoza. am facut si un laser tratament ineficient total, dar de 5 ori mai scump ca nonyx. Acum il mai aplic doar de intretinere si unghiile mele arata super.Bafta tuturor! multumesc dna doctor Carmen,Pavelescu mult de tot ca m-ati insanatosit.

    0
    0

  • Mihai pe 29 Mai 2010, 11:31
    placebo

    Placebo sau, eu am folosit de zece zile produsul NonyX si deja se exfoliaza straturile galbene si unghiile nu mai sunt asa groase. nu despre asta e vorbaa. efectul placebo este atunci cand folosesti ceva care nu contine nimic cu rol terapeutic. cu nonyx este vorba de o combinatie chimica,care cel putin la mine actioneaza. si daca nici eu nu am experimentat toate medicamentele de pe piata ca sa pot sa-mi dau cu parerea daca ceva merge sau nu, si mai sunt si farmacist! ce pot sa spun este ca nu e nevoie ca un produs sa contina un meidcamnet intr-o anume doza. este vorba de cum patrunde sa actioneze, daca este absorbit suficient, etc. nu vreau sa fac promovare acum de produse. incercati si voi si mai vorbim.

    0
    0

  • Placebo pe 28 Mai 2010, 14:29
    Nonyx

    Am si eu o nelamurire,acest produs,nonyx, se bazeaza pe efectul PLACEBO? Pentru ca daca cercetezi cu atentie fiecare substanta din componenta sa,ai sa aflii ca sunt niste banalitati. Apa deionizata - apa fara saruri continue Acid etanoic - Acid acetic(otet) -substanta activa- Guma xantanica - este o polizaharidă folosit ca aditiv alimentar Parfum-fructul pasiunii -sigur nu el le sperie pe ciuperci Daca stie cineva unde se poate face tratamentul cu laser in romaina...va rog sa lasati un comentariu....pentru ca am incercat toate porcariile....acum fac un tratament adus tot din America "Claripro"....a trecut o luna...si momentan nu a avut efect....

    1
    0

  • Aniela pe 28 Mai 2010, 00:53
    pentru Mihai

    Dna dr da consultatii la clinica elite, undeva in dorobanti, pe langa mario plaza. singurul inconvenient de acolo este ca dna dr Pavelescu consulta undeva la etajul 2 sau3 si nu au lift. Dar merita tot efortul. si mai si slabesti un pic... glumeam,,, du-te cu incredere, pt ca e foarte greu sa gasesti un dermatolog bun si care sa te asculte si sa te si ajute sa-ti rezolvi problemele de sanatate

    0
    0

  • Mihai pe 18 Mai 2010, 11:25
    unde consulta dna dr?

    Stie cineva unde consulta dna dr Carmen Paveelescu? am nevoie urgent de o adresa de spiatl sau clinca privata unde vede dsa pacientii. Ma poate ajuta cineva?

    0
    1

  • Gabriela pe 16 Mai 2010, 18:55
    am folosit si eu nonyx

    buna tuturor. Eu am luat legatura telefonic cu aceasta dna doctor acum 2 luni si cand mi-a spus ca are un produs bun pentru onicomicoza nu prea am crezut, dar dupa ce l-am folosit timp de 2 luni jumatate, acum sunt atat de fericita ca l-am incercat ca nu am cuvinte sa va spun ce rezultate am obtinut. Daca va mai spun ca dna doctor Carmen Pavelescu este o minune de doctorita, care iti vindeca si sufletul atunci o sa ziceti ca nu e adevarat. Este, si pe lumea asta mai sunt si medici minunati care isi fac meseria cu atata devotament ca merita macar aprecierea noastre. Bravo dna dr, ma bucur mult ca v-am cunoscut! Multumesc de vindecare. Multumesc pentru tot!

    0
    0

  • Gabriela pe 16 Mai 2010, 18:55
    am folosit si eu nonyx

    buna tuturor. Eu am luat legatura telefonic cu aceasta dna doctor acum 2 luni si cand mi-a spus ca are un produs bun pentru onicomicoza nu prea am crezut, dar dupa ce l-am folosit timp de 2 luni jumatate, acum sunt atat de fericita ca l-am incercat ca nu am cuvinte sa va spun ce rezultate am obtinut. Daca va mai spun ca dna doctor Carmen Pavelescu este o minune de doctorita, care iti vindeca si sufletul atunci o sa ziceti ca nu e adevarat. Este, si pe lumea asta mai sunt si medici minunati care isi fac meseria cu atata devotament ca merita macar aprecierea noastre. Bravo dna dr, ma bucur mult ca v-am cunoscut! Multumesc de vindecare. Multumesc pentru tot!

    0
    0

  • Ama pe 11 Mai 2010, 23:44
    nonyx

    buna, anphisbena. cred ca un flacon te costa cam 150ron, dar iti ajunge mult timp. eu am dat 3 luni si jumatate din el si mai am un sfert. macar nu sunt bani irositi. sa ne spui si noua cum a mers la tine.

    1
    0

  • anphisbena pe 9 Mai 2010, 13:23
    nonyx

    Buna! Stiti cumva daca pot face si eu rost de nonyx tinand cont de faptul ca sunt din Giurgiu? Si eu ma confrunt cu aceasta problema de un an si jumatate la degetul mare de la piciorul drept si ar fi nemaipomenit daca m-ar ajuta acest gel. Am citit despre aceasta doctorita magica. As merge la dansa, insa nu prea am cum sa ajung in Bucuresti cateva luni. Ma gandeam ca poate as putea comanda. Stie cineva cat costa? Va multumesc anticipat.

    0
    0

  • Aniela pe 26 Apr 2010, 22:37
    un medic deosebit

    Buna! Vreau sa va spun ca am cunoscut-o personal pe dna dr, si este atat de draguta cu pacientii si asa o profesionista, cum rar mi-a fost dat sa vad. Nu credeam ca mai sunt doctori care sa-si faca profesia asa cum face dna Dr. Carmen Pavelescu. Ma bucur ca am avut prilejul sa cunosc un om deosebit si mai ales ca m+a si vindecat de aceasta cumplita onicomicoza de care nu credeam ca mai scap.Felicitari si sa va tina Dumnezeu sanatoasa sa vindecati cat mai multi bolnavi! Aniela Dumitrescu

    0
    0

  • adela pe 15 Apr 2010, 22:47
    dr.Carmen Pavelescu

    buna! pe dna dr. o gasesti la telefonul 0720336260. e super draguta! si cu tratamentul ei m-am facut bine!

    0
    0

  • magda pe 14 Apr 2010, 15:07
    tratament micotic

    Adela te rog spune-mi unde ai gasit NONYX GELpentru unghii si adresa unde o pot gasi pe d-na doctor Carmen Pavelescu.nr meu e 0741179377 multumesc

    0
    0

  • magda pe 14 Apr 2010, 14:58
    doresc un sfat pentru micoza

    as dori un tratament pentru micoza.multumesc

    1
    0

  • magda pe 12 Apr 2010, 00:13
    e chiar bun

    buna. am revenit cu informatii despre rezultatul tratamentului cu nonyx gel. DA

    0
    0

  • ADELA pe 1 Apr 2010, 17:54
    si eu am folosit nonyx

    eu am fost in aceasi sitatie ca tine Malina, dar am avut noroc sa o gasesc pe dna dr. Carmen Pavelescu si am reusit sa scap de problema de la unghii. este o super doctorita! si tratamentul ei este exceptional! multumesc mult, dna dr.

    0
    0

  • Malina pe 30 Mar 2010, 23:43
    tratament nonyx

    Am citit pe acest forum despre gelul nonyx. Am onicomicoza de 10 ani si mi s-a extins la toate unghiile, atat la maini cat si la picioare. Am fost la diversi doctori dermatologi si am urmat tratamente indelungate cu orungal, terbisil, lamisil, crema nizoral si multe altele si fara rezultat. Unghiile sunt ingalbenite, se macina si se desprind de deget si ma dor. A avut cineva la fel de grav si a scapat folosind acest gel, NonyX? Cat este de eficient? Cat a durat tratamentul cu el? Loceryl a folosit cineva? Nu se mai gaseste in Romania din cate am citit, dar poate stie cineva de unde se poate procura. Este eficient?

    0
    0

  • Claudia pe 27 Mar 2010, 21:45
    tratament bun

    eu am cautat nonyx si nu am mai gasit in nici o farmacie. sa fie oare asa bun de s-a epuizat stocul? imi spuneti si mie cum l-ati cumparat?

    0
    0

  • dana pe 22 Mar 2010, 22:36
    gel nonyx

    am urmat tratamentul si eu 1luna si jumatate si chiar a dat rezultat.nu ma asteptam sa mearga asa bine. il recomand tuturor celor care s-au saturat sa incerce diverse produse de pe piata. eu eram sceptica, dar chiar a mers.sincer, nu credeam ca o sa mai am unghii asa curate vreodata. de, americanii cu produsele lor!

    0
    0

  • magda pe 15 Mar 2010, 18:31
    am facut comanda

    Buna! am cautat si eu un tratament pe net care sa ma ajute sa scap de micoza la unghii. am citit ce ati scris voi pe aici si am sunat azi sa-mi iau un nonyx. a fost foarte draguta dna dr Pavelescu, sper sa ma ajute tratamentul asta. revin cu un post dupa ce aplic. va pup!

    0
    0

  • mara pe 12 Mar 2010, 13:20
    gel nonyx

    eu am cumparat de la miko beauty. dar cred ca poti sa iei direct de la firma.eu am gasit o sursa pe google http://www.romedic.ro/nonyx-gel-de-unghii-0A6068. succes!

    0
    0

  • Lucia pe 11 Mar 2010, 22:13
    referitor la NonyX

    ma intereseaza unde pot gasi acest gel Multumesc.

    0
    0

  • madalinutza pe 11 Mar 2010, 18:30
    oare?

    Chiar asa bun e gelul asta? m-ati facut curioasa. o sa-l incerc si eu. am o unghie ingalbenita de vreo 3 ani si nu am rezolvat cu nimic pana acum.ba, mi-a aparut si la alte 2 unghii. si mai nou are si sotul meu una la picior. am fost la dermatolog si ne-a dat lamisl. fara rezultat. O sa vad cum merge NonyX si o sa postez dupa. Mai are cineva vreo parere? as fi foarte bucuroasa sa scap!

    1
    0

  • anamaria pe 10 Mar 2010, 14:59
    trat naturiste

    buna! vreau sa va spun ca am citit ce s-a postat pe forum si am vazut si mesajele voastre ca ar fi bine sa ne dam cu lamai si alte legume si fructe. eu una am facut trat cu lamaie si din pacate m-am ales cu o iritatie ingrozitoare. APOI AM MERS LA CLINICA TINOS LA DERMA SI AM PRIMIT UN GEL. a mers

    1
    0

  • cristina pe 10 Mar 2010, 12:48
    povestea mea

    eu eram disperata, pt. ca baietelul meu avea unghiile modificate de micoza si il dureau f.tare cand i le taiam. am folosit tot ce exista pe piata pana acum si nu a mers nimic. plangeam cand ii taiam unghiile. dar am reusit sa gasesc nonyx la noi in tara. mi l-a dat chiar dr, Carmen Pavelescu, care este dermatoloaga si are si firma cu nonyx. eu ii multumesc pt ca mi-a vindecat copilul. il folosesc si acum si deja e totul normal, dar vreau sa fiu sigura ca nu o sa mai trec prin ce-am trecut cu copilul meu. mai sunt si medici care vindeca sufletul nu numai trupul. multumesc dna dr. o sa va multumesc pe toate forumurile pe care voi putea sa le accesez!

    1
    0

  • mara pe 10 Mar 2010, 12:41
    gel

    eu l-am dat la recomandarea unei dr de la miko clinics. tot de acolo l-am cumparat.succes

    1
    0

  • dana pe 10 Mar 2010, 12:39
    gel

    stie cineva de unde pot sa-mi cumpar nonyx? multumesc anticipat

    1
    0

  • Dan pe 10 Mar 2010, 12:27
    nonyx

    eu am avut mai multe unghii la picioare cu micoza si le-am rezolvat tot cu NonyX. L-am cumparat de la o dna dr din Bucuresti.am incercat toate cremele de pe piata, am luat si orungal, diflucn, terbisil, am dat cu mycospor degeaba. La inceput nu am crezut ca merge, dar acum m-am convins. Dupa 6 ani de unghii urate acum pot sunt vindecat! Pe bune! Sper sa va rezolvati si voi problemele.

    1
    0

  • mara pe 10 Mar 2010, 12:23
    NonyX

    eu am folosit NonyX pt unghiile de la picioare si a dat rezultate neasteptat de bune. Ti-l recomand cu incredere. La mine dupa 1luna de tratament s-a dus complet toata unghia ingalbenita. Acum mai dau o data pe sapt pt ingrijire.

    0
    2

  • gina pe 8 Mar 2010, 06:27
    micoza la unghii

    deoarece am facut inca o postare si sa sters nu o sa mai postez aici nimic, fetelor ne intalnim pe alte forumuri sa discutam o sa va spun cum am scapat de micoza fara eforturi prea mari

    2
    1
Pagina « 1 2 3 4 5 »
Comentariul tau a fost inregistrat.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod