4 semne de pe figura ta care arată că suferi de o boală

Faţa ta poate să dezvăluie diverse probleme care apar în interiorul corpului. Există o tehnică practicată de mii de ani în China pe care Dr. Oz a dezvăluit-o în emisiunea sa.

Faţa ta poate să dezvăluie diverse probleme care apar în interiorul corpului. Există o tehnică practicată de mii de ani în China pe care Dr. Oz a dezvăluit-o în emisiunea sa.

 

Diversele probleme care apar pe tenul tău reflectă anumite deficienţe în funcţionarea anumitor organe din corp. Astfel că, potrivit cercetătorilor chinezi fiecare zonă de pe faţă poate să fie un indicator clar pentru problemele care apar la fiecare organ în parte.

 

 

Foto: http://www.doctoroz.com/

 

Iată care sunt cele mai importante zone ale feţei şi ce probleme pot să ascundă ele:

1.

Ochii

Ochii sunt oglinda ficatului, potrivit medicilor.

Problemele care apar la ochi au legătură cu o disfuncţie a ficatului. Astfel că atunci când observi o schimbări la nivel ocular, în special a culorii, este un semn că ceva din corp nu funcţionează bine. De regulă, acest lucru este asociat cu o funcţionare deficitară a ficatului, în special atunci când ai observat la nivelul ochilor culoarea galben. Dr. Oz recomandă un consult de urgenţă dacă ai remarcat aceste schimbări.


De asemenea, petele albe pe cornee sunt un semnal de alarmă, deoarece ele sunt cauzate de un nivel ridicat al colesterolului rău, un factor de risc pentru sănătatea inimii.


2. Nasul


Nasul este în legătură directă cu inima, susţin medicii.

În special persoanele care au nasul roşu trebuie să facă un consult cardiologic, deoarece acest simptom poate să ascundă o problemă cu inima.


3. Buza superioară

Buza superioară este un indicator clar pentru problemele cauzate de organele reproducătoare.

Potrivit specialiştilor, atunci când o femeie are probleme legate de fertilitate şi fluctuaţii hormonale poate să le observe analizând buza superioară şi şanţul care face legătura dintre bază şi nas.



4. Obrajii


Obrajii îţi spun totul despre plămânii tăi, sunt de părere medicii.

Orice modificare pe care o observi la nivelul obrajilor are legătură cu plămânii tăi şi modul în care funcţionează ei. Astfel că dacă ai constatat anumite schimbări legate de aspectul obrajilor este recomandat să mergi la un consult pneumologic pentru a verifica funcţiile plămânilor. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod