Totul despre hepatita B

Hepatita B este cea mai comuna si grava forma de infectie a ficatului in intreaga lume. Virusul hepatitei B poate fi transmis direct prin contactul cu sange infectat, prin sex neprotejat...

In fiecare an, pe 19 mai, se marcheaza Ziua Mondiala a Hepatitei, o zi in care este necesar sa ne amintim de lupta care se duce la nivel mondial cu aceasta boala.

Cu ocazia acestei zile, compania Bristol-Myers Squibb impreuna cu Asociatia Pacientilor cu Boli Hepatice, Asociatia Romana pentru Studiul Ficatului (ARSF) si Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals" au sustinut o campanie de informare si educare a populatiei pentru a atrage atentia asupra severitatii acestei boli si a impactului ei asupra starii generale de sanatate din Romania.

Hepatita B este cea mai comuna si grava forma de infectie a ficatului in intreaga lume.

Virusul hepatitei B poate fi transmis direct prin contactul cu sange infectat, prin sex neprotejat sau prin injectarea intravenoasa a drogurilor cu ace nesterilizate. Hepatita B este de 100 de ori mai infectioasa decat virusul imunodeficientei umane (HIV).

Virusul hepatitei B (VHB) este o amenintare serioasa pentru sanatatea globala, cu atat mai mult cu cat 2 miliarde de oameni din intreaga lume (1 din trei oameni) sunt infectati cu acest virus.

In ciuda disponibilitatii vaccinului care previne infectarea cu VHB, 300-400 de milioane de oameni sufera de infectie cronica cu virusul VHB, care este dificil de depistat fara efectuarea unei analize de sange.

Infectia cu virusul hepatitei B reprezinta a zecea cauza de mortalitate in lume.

Aproape 1.2 milioane de oameni au murit in 2007 in urma complicatiilor provocate de hepatita B. Hepatita cronica B este cauza a 80% dintre cazurile de cancer hepatic.

Cu cat infectia apare mai devreme in cursul vietii, cu atat creste probabilitatea ca aceasta sa se cronicizeze si sa duca la aparitia cirozei sau a cancerului hepatic.

Care sunt simptomele?


Hepatita B este dificil de depistat, de fapt 40% dintre adultii infectati nu prezinta nici un simptom pana la momentul cand infectia devine cronica. Daca o persoana prezinta simptome, acestea pot aparea sub forma simptomelor unei gripe, prin ingalbenirea ochilor si a pielii (icter), oboseala, dureri abdominale, lipsa poftei de mancare, cefalee, greata, varsaturi si dureri ale articulatiilor.


Cum este diagnosticata?


Exista mai multe teste la indemana medicului pentru a evalua afectiunile ficatului sau posibilele viitoare complicatii ale hepatitei B. Acestea includ o serie de analize de sange, de imagistica a ficatului sau biopsia hepatica.

Cum progreseaza boala?


Perioada intre expunerea la hepatita B si aparitia primelor simptome variaza intre 45 si 180 de zile; aceasta fiind urmata de faza "infectiei acute". Daca virusul ramane in organismul uman mai mult de sase luni, fara tratament, boala intra in faza de "infectie cronica".
 
Persoanele cu hepatita cronica B sunt expuse unui risc crescut de dezvoltare a complicatiilor bolii hepatice.
In medie, cel putin 15 - 25 % dintre pacientii cu hepatita cronica B vor muri din cauza unei complicatii asociate bolii hepatice.
 

Comentariile 51-100 din 134

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • calin adrian pe 11 Ian 2012, 18:42
    am hepatita

    am hepatita b si nu stiu ce sa fac

    11
    3

  • Stanciu Daniel pe 3 Ian 2012, 13:49
    buna ziua

    buna sunt daniel tot despre acest virus de hepatita este vorba, ijn 2005 am donat sange si am aflat ca am acest virus dupa 5 ani am facut analize si vad ca problema nu a evoluat medicu mia recomandat regim si mia mai recomandat si niste pastile lagosa.mia mai zis ca e posibil sa scap de acest virus de hepetita b datorita imunitati ce o are corpu meu..sunt dezamagit privind aceasta problema aceasta problema. in 2010 dupa 4 ani si 9 luni prietena cu care aveam de gand sa ma si casatoresc ma parasit din acest motiv acum sint cu altcineva si mie frica sai zic de problema pe care o am Nu stiu ce sa fac

    16
    4

  • visan melinda pe 11 Nov 2011, 12:26
    hepatita b acuta

    am o intrebare am depistat acum doi ani ca am hepatita b acuta am facut tratament in spital o luna de zile acum ma simt bine dar vreau sa stiu oare o pot transmite prin sarut ca sex fac protejat!

    17
    10

  • Bia pe 9 Nov 2011, 12:44
    Hepatita b si d

    Mai intra cineva pe acest subiect? Vreau sa va intreb ceva?

    31
    9

  • alexandra pe 23 Sep 2011, 10:04
    am hepatita b

    buna ma numesc alexandra si acum 2 ani am aflat ca am hepatita b fiind insarcinata cu primul baietel.baietelul la nasrere a fost supus dupa 48 ore de la nastere la vaccin contra hepatitei.dupa nastere doctorul cu care am nascut mi a facut programare la un hepatolog,din pacate nu am putut ajunge si sincer nici nu am dat importanta acestui lucru.anul acesta din nou am nascut doi baietei gemeni.la fel ca si anul trecut in analize mi a gasit hep b.din nou doctorul mi a facut programare la un hepatolog dar si de data asta am ratat programarea.regret enorm ca nu am fost pt ca acum m am documentat si dupa cate am auzit este o boala destul de grea.sunt foarte speriata va rog datimi un sfat ce as putea sa fac sau ce tratament pot sa iau pt aceasta boala. VA MULTUMESC si astept raspuns de la d-voastra.SANATATE.

    6
    4

  • mihaela pe 9 Sep 2011, 09:25
    hepatita b

    nu va speriati asa tare eu am hep b de 5 ani si acum sunt in trat cu baraclude si imi e bine sunt multe trat acum ,important este sa mergeti la medic si sa tineti regim

    6
    5

  • Stefan pe 22 Iul 2011, 19:46
    HBV?

    nu va mai agitați oameni buni,orice tratament folosiți nu poate sa facă multe lucruri,decât sa înceteze poate procesul virusului din ficat către corp,dar virusul rămâne în (cuib), deci atâta timp cât sângele dumneavoastră este încă în mișcare nu aveți cum sa scăpați de (HVB). i-mi pare rău,dar trebuie sa înțelegeți ca acest virus are mai multe funcții.

    5
    4

  • Laurentiu pe 27 Iun 2011, 09:21
    HBV

    Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca vaccinarea impotriva virusului VHB este oportuna, posibila si benefica, in conditiile in care am suferit de forma de VHA cu cca.10 ani in urma. Multumesc / Laurentiu Nica

    11
    5

  • claudia pe 6 Iun 2011, 18:09
    am hb ativ

    buna ma numesc claudia si am 33 de ani am 2copii o fetita si un baiat .sunt ansarcinata cu gemeni an luna 4a urma analizelor miau descoperit ca am hb activa,ce sa fac ?sunt speriata

    12
    4

  • vasy pe 18 Mai 2011, 00:13
    hepatita cronica b

    am 19ani si am aceasta boala de 12ani...de 5luni iau entecavir.In urma cu un an am avut viremia de vreo 2miliarde jumate si acum am undeva pe la 5milioane.vreau sa stiu cine a scapat de hepatita cronica b in urma tratamentului.Sanatate

    31
    9

  • cristian pe 29 Apr 2011, 10:33
    vhb

    continuoare ,tineti cont de sfatul medicului specialist ,daca vreti sa va face-ti analize amanuntite mergeti la Inst.National de Boli Infectioase ProfesorDr.Matei Bals ,Bucuresti ,se afla in Colentina ,sa aveti Adeverinta de salariat ,trimitere de la Med de fam .iar un Dr ,pe D-na Dr Ionica Mihaela, este medicul meu.Toti medicii de acolo sunt f buni specialisti ,mergeti si va veti convinge .sanatete la toti!

    20
    0

  • cristian pe 29 Apr 2011, 10:15
    vhb

    Buna ziua tuturor .Am sa incep cu a spune ca atunci cand ai un virus hepatic de orice fel, trebuie sa tine-ti un regim alimentar f bun,asta inseamna ,sa nu consumati alcol ,prajeli,grasimi,piperat si nu vegeta in mancare ,carenea de porc contine f multa grasime evitati conumul cat se poate de mult,indicat pui ,curcan si cat mai multe legume proaspete .Si eu am vhb de aproape 2 ani .

    5
    2

  • Anka pe 19 Apr 2011, 17:49
    buna

    am 23 de ani si de 2 ani am descoperit ca am hepatita b inactiv medici mi-au spus ca sunt binedar ma sipt rau si am slabit foarte rau asi vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat sau sa imi recomadati un medic bun pt un set de analize

    7
    1

  • ana pe 13 Apr 2011, 09:14
    hepatita b

    buna, am 30 de ani si acum 2 ani, in urma unei donari de sange, in Spania ,m-au sunat ca am hepat b, am avut probleme acum 10 ani de sanatate, transfuzii, am pierdut o sarcina in 7 luni, acum nu mai pot avea copii, si parca nu era de-ajuns, am si acest virus in corp.dar n-am facut tratament, doctorii de aici mi-au zis ca nu e activ virusul, doar il pot transmite, dar e f f f greu sa traiesti cu ideea ca ai o boala, totusi, si nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc sa ma tratez, in Rom sau in Spania?

    4
    6

  • jenny pe 22 Mar 2011, 11:54
    salut

    Dragii mei, eu am hepatitaB de 30ani, am 2 fete, nu au contactat microbul. M-am casatorit in franta, sotului meu i-au prescris vaccin o data la 5 ani, acum am 55 ani, numai e cazul de un contact sexual cotidian , dar pot sa va spun ca muncesc la fel ca inainte, la o gradinita, nu am avut nevoie de tratament. Doctorul de familie, vb din franta, nu mi-a recomandat absolut nimic. Nu exista tratament, virusul hapatic B exista , dar e f bine ascuns. Acum trebuie sa am grija sa nu fac ceva sa il " trezesc", emotii mari, alcool, grasimi. Asta e tratamentul. AAAA inca ceva , feriti-va de substante care miros, sunt f greu suportat de ficat, Sanatate la toti cei cu hepatita B!!!

    14
    5

  • anisoara pe 27 Feb 2011, 18:18
    hepatita cronica b

    am hepatita cronica B. Transaminazele marite , viremie 989.400.000copii/ml, m-am taiat ieri sub limba la dn Cornel Augustin Ciobanu si am luat pastile de echinaceea. Ma intereseaza sa imi spuna cel care spune ca s-a vindecat doar cu aceste pastile de echinaceea cata perioada a luat si cate pastile pe zi. Multumesc

    20
    6

  • Maslinica pe 17 Feb 2011, 01:52
    Hepatita B

    Buna ziua.Sotul meu este purtatator de virusul Hepatic B.Locuim in S.U.A si medicii aici ne-au recomandat Viread.Au zis ca-i cel mai bun preparat la etapa actuala.Nu distruge complect virusul din organism ci doar il stopeaza.Din cunoscuti ,am auzit de preparatul Milk Thestil.Si acum a inceput sa-l ea.A mai luat cineva acest preparat?Ajuta?

    14
    11

  • darius pe 8 Dec 2010, 21:34
    hepatita b

    ...am aflat ca sunt purtator al virusului b inactiv... am facut sex neprotejat cu prietena... nu m'am terminat in ea... vreau sa stiu si eu...s-a transmis virusul??????

    46
    11

  • Stoian pe 7 Dec 2010, 16:41
    Hepatolog bun

    Eu am fost la Dr Ditoiu de la Fundeni, cel cu www.hepatite.ro Este un hepatolog foarte bun, te poti duce. Vezi ca are telefonul pe siteul cu hepatite. Succes

    23
    15

  • cristina pe 7 Dec 2010, 00:10
    hepatita B cronica

    verisorul meu are25ani.a fost diagnosticat la 17 ani cu hepatita cronica B.de atunci tot tratamente peste tratamente inclusiv naturiste.a facut si referon un an de zile.s-a simtit putin mai bine dupa el,dar dupa un an analizele au iesit rele.a facut fibroscanul si a iesit 9,3.in prima luna dupa referon avea 6,8.are fibroza severa.ce ne indrumati sa facem?suntem distrusi......

    3
    2

  • cristina pe 7 Dec 2010, 00:10
    hepatita B cronica

    verisorul meu are25ani.a fost diagnosticat la 17 ani cu hepatita cronica B.de atunci tot tratamente peste tratamente inclusiv naturiste.a facut si referon un an de zile.s-a simtit putin mai bine dupa el,dar dupa un an analizele au iesit rele.a facut fibroscanul si a iesit 9,3.in prima luna dupa referon avea 6,8.are fibroza severa.ce ne indrumati sa facem?suntem distrusi......

    11
    3

  • mihai pe 20 Nov 2010, 13:07
    hepatita

    Buna ziua ,eu am facut vaccinuri impotriva hepatitei A pana valabil pana in 2014 si hepatita B am terminat ultimul vaccin in2006 dar m-i sau ingalbenit ochi si urina este un pic cam inchisa la culoare ,am dureri de cap si de spate . Este posibil sa fac hepatita chiar daca am facut toate vaccinele???

    11
    1

  • ana pe 6 Nov 2010, 18:21
    hepatita B

    am 21 ani si am descoperit acum 2 ani k am hepatita am fost la doctor am tinut tratament si speram k mi-a trecut am fost si in vara asta si mi-am facut din nou analizele si a ieit negativ dar acuma am din nou acelesi nauze kre le aveam knd aveam hepatit ochi galbeni si asa mai departe e posibil k ink nu mi-a trecut si trebuie sa merg la alt doctor va rog raspundeti k sunt foarte speriata

    15
    5

  • nico pe 27 Oct 2010, 23:37
    hepatita b

    am 27 ani si sunt insarcinata in luna 7 la analizele generale am fost gasita cu heptita b momentan nu i-au niciu tratament dar sotul si baietelul de 4 ani sunt nevoiti sa faca 3 doze fiecare de engerix b iar bebelusu trebuie sa i faca hepatec in primele 48 ore de la nastere(cezariana obligatorie) daca stiti cum pot sa fac rost de hepatec si cat costa astept raspuns.mersi sanatate

    9
    1

  • Silviu pe 6 Oct 2010, 19:09
    HEP B

    Am 25 ani.Eu am depistat Hepatita B de de aproape un an , nu mi so dat tratament ci doar imunostimulatore si regim, mai iau armurariu etc,insa ce vreau eu sa aflu de la voi este ce simptome aveti::: pt ca pe mine ma deranjeaza rau, cand fac efort mie rau, cat de mic 10 flotari de ex si mie rau, de la hrana la fel, Boi cum aveti simptome

    4
    0

  • Ionut pe 18 Sep 2010, 15:47
    m-am vindecat de hepatita cronica b

    Oamenii buni ,am fost bolnav de hepatita cronica tip B 9 ani de zile din 2001 m-a chinuit boala asta enorm insa acum cateva luni am fost contactat si sfatuit de cineva sa iau echinaceea ,luasem si inainte insa ceaiuri ,dar am luat acum pulbere adika pilule de Hofigal 9 lei cutia .mi-au disparut toate simptomele dorm f mult acum cred ca corpul se regenereaza si ficatul la fel.incercati si voi.nu mai da-ti banii pe alte prostii ,eu m-am vindecat din cronica si numai la echinaceea pulbere am avut rezultate vizibile ,restul apa de ploaie ,totul se bazeaza pe anticorpii corpului..si echinaceea asta face scrie si pe cutie .Sunt f f f bucuros acum parca sunt un om liber care a fost inchis mult timp.si inca ceva acum de cand am luat pulbere nu am tinut regim deloc ,fara alcool in rest fumez si mananc normal si in prezent.incercati si vedeti .Sa aveti noroc si voi ca si mine .Doar echinaceea atat am luat in rest apa de ploaie.si am incercat orice si fulga si toti tampitii care mi-au iesit in cale ,taiat sub limba ,totu rahat.Va doresc sanatate .

    15
    4

  • Razvan pe 12 Sep 2010, 13:23
    cateva raspunsuri

    ionica...Roaga-te la Dumnezeu sa iti dea puterea sa faci ce iti zice un doctor. si eu am hepaB. daca suntem speriati nu ne ajuta ba din contra... pt Ioana...eu habar nu am de cat timp am virusul si am intrat in icter si m-a cam speriat...daca nu ti-e frica de cancer sau de ciroza...continua sa nu ti regim mai ales atata timp cat ti-e bine asa!... pt Cristi... Da e posibil ca fratele tau sa se trateze definitiv...e o posibilitate...dar nu o regulaDoctorii stiu mult mai multe decat noi! sa mergem la ei si sa ii ascultam si sa le respectam cerintele...sa nu mai fim speriati ca nu ne ajuta! suna rautacios dar asa e felul meu...pana data viitoare...REGIM USOR!

    6
    5

  • ionica pe 23 Aug 2010, 11:41
    hepatita b

    buna .si eu sunt foarte speriata am hepatita b cred ca o am de mult ca acum am fost la doctor aici in irlanda si am facut analize si mia gasit hepatita b,dar aveam simtome dureri de cap si mai multe.ce sa fac acum decit sa ma rog la Dumnezeu

    5
    0

  • Ioana pe 14 Aug 2010, 17:45
    HEPATITA B

    eu am aflat ca am hepatita acum 2 ani...si nu am facut nici un tratament...si nu am tinut nici un regim...dar ma simp perfect...un medic mi-a spus ca pot sa fiu purtatoare de virusul hepatitei b toata viata...si sa nu patesc nimic dar din pacate care se poate transmite...spuneti-mi si mie este grav daca nu am mers la un cotrol sau daca nu am tinut regim?poate fi afectat ficatul tare?...multumesc

    12
    3

  • liliana pe 17 Iul 2010, 18:17
    hepatitaB

    SAL. SUNT FFF SPERIATA.am aflat ca am hepatitaB in urma unor analize pt sarcina,sunt gravida in 4 luni si mi-e teama sa nu afecteze copilul? tb sa cumpar un vaccin pt copil knd intru in luna a 8 a. dk mai stiti cate ceva zice-ti-mi si mie ca sunt terminata....imi doresc fff mult acest copil....multumesc

    13
    2

  • cristi pe 22 Iun 2010, 00:13
    hepatite de tip B

    fratele meu are hepatitaB dar a descoperito f davreme,e posibil sa se trateze definitiv?

    6
    13

  • mihaela pe 15 Mai 2010, 00:55
    hepatita b

    buna!o cunostinta a descoperit ca are hepatita b recent dar pana acum eu am stat 3 luni cu respectiva in casa e posibil sa imi fii transmis si mie?sunt si insarcinata

    12
    0

  • daniel pe 22 Apr 2010, 10:54
    da

    din pacate da. eu asa am luat o

    8
    3

  • AleXxAndraa pe 19 Apr 2010, 21:16
    hepatita B

    Buna!Prietenul meu are hepatita B si este posibil sa am si eu.De curand mi-am facut analizele de sange dar mi-a iesit ca sunt perfect sanatoasa,dar totusi mai am o incertitudine ca poate am si eu.Hepatita B se poate lua si prin sarutat?

    9
    5

  • mirelusa92 pe 17 Apr 2010, 15:44
    hepatita b

    e posibil ca in urma unei infectari cu hep b pe langa problemele care se produc la ficat sa ai probleme la rinichi si vezica urinara?ma confrunt cu o astfel de problema grava.

    12
    5

  • mirelusa92 pe 17 Apr 2010, 15:43
    hepatita b

    e posibil ca in urma unei infectari cu hep b pe langa problemele care se produc la ficat sa ai probleme la rinichi si vezica urinara?ma confrunt cu o astfel de problema grava.

    2
    0

  • Plic Andreea pe 14 Apr 2010, 17:37
    hepatita b

    am si eu o intrebare eu am avut hepatita b si am fost la spital dar nu am vrut sa tin regim si inca fumez si beau oare o sa mor si eu daca nu ma las?

    7
    4

  • Liviu pe 29 Mar 2010, 17:58
    Cumpar Entecavir

    Cumpar entecavir de 1 mg (2x0,5) 500-700 ron

    6
    4

  • andrei pe 24 Mar 2010, 08:10
    Tratament

    Buna ziua. Am fost dignosticat cu hepatita b acum 2 ani,am urmat tratament cu pegasys pina acum o luna de zile. La inceputul tratamentului am avut viremia 16 milioane copii,iar dupa terminarea tratamentului a scazut la 136 de copii. Vreau sa intreb daca e bine si am reactionat la tratament . Va multumesc.

    7
    1

  • Ambrozie pe 6 Mar 2010, 11:49
    Interferon

    Vand 8 fiole interferon Pegasys 180 valabile pana in 09.2011.

    7
    1

  • george pe 26 Feb 2010, 09:54
    cum pot trata virusul hepatic b

    am depistat boala acum 8 ani ,nu am luat nici un fel de trtament deoarece nu am luat an seama si nici cunostiinta nu aveam de gravitatea acestei boli,sant an spania de 5 ani si an 2008 am fost la un spital pentru analize generale la care au depistat si ei an sange virusul hepatic B ,dar nu mi-au prescris nici un fel de tratament ,mi sa spus ca se poate trata prin regim alimentar si fara nici un fel de alcool. Este adevarat? Va rog datimi un sfat pentru a trata antrun fel aceaste boala.Va multumesc.

    3
    4

  • arrwen pe 9 Feb 2010, 11:04
    Pt. Gabriel

    Virusul hepatitei B se poate transmite prin sex neprotejat cu o persoana infectata. Cel mai indicat este sa mergi la medicul de familie care iti va da o trimitere pentru efectuarea unui test de sange.

    1
    5

  • gabriel pe 8 Feb 2010, 19:18
    hepatita b

    buna ziua,am 27 de ani,am o nelamurire,am avut un contact sexual cu o persoana avand hepatita b,am aflat abia dupa,e vreo sansa sa o fii luat?Va multumesc

    2
    8

  • ramona pe 26 Ian 2010, 22:47
    hepatita b cronica

    buna seara am hepatita b cronica de 2 ani iau tratament pastilele se numesc baraculde am ramas insarcinata sunt in luna a doua si am o mare problema nu stiu ce se pote intampa daca copilulului i se poate transmite virusul si nu stiu pot sa iau tratamentul in continuare peste sarcina sau trebuie sal intrerup va rog din suflet daca cineva poate sa mi raspunda o seara placuta.

    7
    6

  • ramona pe 26 Ian 2010, 22:42
    hepatita b cronica

    buna seara am hepatita b cronica de 2 ani iau tratament pastilele se numesc baraculde am ramas insarcinata sunt in luna a doua si am o mare problema nu stiu ce se pote intampa daca copilulului i se poate transmite virusul si nu stiu pot sa iau tratamentul in continuare peste sarcina sau trebuie sal intrerup va rog din suflet daca cineva poate sa mi raspunda o seara placuta.

    4
    4

  • ramona pe 26 Ian 2010, 22:39
    text

    buna seara am hepatita b cronica de 2 ani iau tratament pastilele se numesc baraculde am ramas insarcinata sunt in luna a doua si am o mare problema nu stiu ce se pote intampa daca copilulului i se poate transmite virusul si nu stiu pot sa iau tratamentul in continuare peste sarcina sau trebuie sal intrerup va rog din suflet daca cineva poate sa mi raspunda o seara placuta.

    1
    3

  • carmen pe 23 Ian 2010, 01:22
    hepatita cronica b

    buna. am 23 de ani si am fost diagnosticata cu hepatita cronica b de la varsta de 18 ani. nu am dat multa importanta pentru ca nu aveam simptome dar in ultimul an ma simpt din ce in ce mai rau am dureri in zona ficatului mai tot timpul, dureri de cap dese, stare de voma cateodata si ma simpt ca nu am putere.Ma sperie gandul ca asta ar putea fi ciroza hepatica sau cancer.vreau sa stiu parerea dv va rog

    6
    2

  • dana pe 14 Ian 2010, 23:36
    virusul b

    buna,am fost diagnosticata cu virusulb,adica purtator sanatos ,am prieten si trebuie sa ma casatoresc .nu stiu ce sa fac sunt disperata.

    9
    8

  • petronela pe 13 Ian 2010, 18:15
    hepatita b

    buna....am 21ani,cand aveam 3 ani am fost diagnosticata cu hb.....am facut tratament din cate mi sa spus ,dupa care mult timp nu am mai fost la un control...acum o luna facandumi niste analize mi_a iesit k am am negativ....si mi-e cam frica ....asi vrea sa stiu ce mi sar putea intampla....asi putea avea ceva la ficat??????asi putea da in cancer???? k ma cam doare in partea dreapta nu e o durere insuportabila dar simt k nu mi-e bn...

    6
    2

  • Erina pe 29 Dec 2009, 07:15
    hepatita b

    buna, am 25 de ani si am hepatita b. as vrea sa aflu daca se poate vindeca aceasta boala. VA MULTUMESC MULT

    4
    2
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod