Sănătate: Ce se întâmplă în corpul tău dacă nu bei destulă apă?



4. Mănânci mai mult


Se pare că persoanele care obişnuiesc să consume mai multă apă pe parcursul zilei au tendinţa de a consuma mai puţine calorii, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Institute for Public Health and Water Research. Astfel, consumând o cantitate normală de apă vei reuşi să slăbeşti mai uşor.


5. Ai ridurile mai pronunţate


Şi pielea ta are nevoie de apă pentru a arăta bine. Un consum adecvat de apă atenuează ridurile şi conferă pielii un aspect sănătos.



6. Ai o stare proastă


Un studiu efectuat în 2009 arată că persoanele care s-au hidratat înainte de un antrenament sportiv nu au resimţit oboseala atât de intens şi nici nu au avut stări de dispoziţie oscilatorii. Spre deosebire de cei care nu au consumat apă şi care s-au confruntat cu oboseală, depresie şi stări de irascibilitate după ce au terminat antrenamentul.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Albu pe 24 Apr 2015, 07:22
    apa

    Am inteles de la un bioenergetician ca 30 ml / Kg corp / zi

    0
    0

  • olivia pe 23 Apr 2015, 22:37
    Consumul zilnic de apa

    De ce nu se precizeaza capacitatea paharului ? Nu e totuna ca bei noua pahare de 200 grame sau de 300 de grame... Unele surse afirma ca e bine sa bei lichide ( deci nu doar apa ) proportional cu greutatea sau cu inaltimea pe care le ai, altele ca poti lua apa vie din legume si fructe ...Stiati ca exista si posibilitatea intoxicarii cu apa, care poate fi mortala ? Ce sa inteleaga omul , pana la urma ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod