Otosan gel de gat Forte – Solutia naturala pentru ameliorarea durerilor de gat

Otosan gel de gat Forte – Solutia naturala pentru ameliorarea durerilor de gat

Durere acuta, iritatie, pierderea vocii, tuse uscata? Toate sunt simptome neplacute ale unor afectiuni la nivelul tractului laringian sau faringian.
Durerea de gat nu reprezinta o afectiune in sine, ci mai degraba un simptom, iar cauzele pot fi foarte diverse. Insa de departe cea mai des intalnita cauza este inflamatia produsa de un virus.

Agentii patogeni tipici pentru durerile acute de gat sunt: racelile, inflamarea amigdalelor sau alte inflamatii din cavitatea bucala si a gatului, provocate de virusi sau uneori  de bacterii. Raguseala indica faptul ca inflamatia a cuprins si laringele si corzile vocale.

Otosan Gel pentru Gat Forte este un produs pentru ameliorarea simptomelor asociate cu iritarea gâtului.
 
Datorita formulei sale speciale sub forma de gel, acesta formeaza o pelicula mucoadeziva activa in tractul faringian si laringian, care protejeaza mucoasa de actiunea iritanta a agentilor externi, oferind o stare de confort  prin eliminarea durerilor de la nivelul gatului. Cu un gust natural placut de Lamaie,  formula imbogatita cu miere confera o senzatie de prospetime reconfortanta.

Otosan Gel pentru gat forte favorizeaza, de asemenea, hidratarea mucoasei si faciliteaza recuperarea fiziologica a tesuturilor, reducand iritarea si senzatia de durere. 

Printr-un complex de ingrediente naturale, Otosan gel pentru Gat Forte actioneaza eficient avand proprietati multiple: mucoadeziva (CM-Glucan), emolienta (extract de mustar salbatic), anestezica (anetol), calmanta (ulei esential de Cimbru alb, ulei esential de Portocala organica).

Acesta este un Dispozitiv medical. Cititi cu atentie instructiunile de folosire. Disponibil in Farmacii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod