femeie masca

Modalități prin care să-ți dai un restart și să stai departe de orice astenie de primăvară

În comedia „I Feel Pretty”, o tânără obișnuită, cu ceva mai multe kilograme în plus decât un model, cu stima de sine scăzută și cuprinsă de nesiguranțe ajunge să arunce cu monede într-o fântână a dorințelor, implorând divinitatea să se trezească dintr-odată altfel, schimbată în bine. Îți sună cunoscut acest scenariu sau, pur și simplu, ți-ai dori ca printr-o minune să devii cea mai bună versiune a ta?
Ei, bine, este firesc ca răspunsul tău să fie unul afirmativ. Cert e că protagonista din film, Renee, ajunge să înțeleagă că totul ține de atitudine și de modul în care se percepe pe ea însăși. Cei din jur o văd prin ochii ei, atunci când ea începe să emane încredere prin toți porii, să se valorizeze mai mult și să aibă mai multă grijă de ea însăși, și ceilalți o remarcă prin această lentilă.

Dacă vrei să faci o schimbare și să te ajuți mai mult pentru a fi mai bine cu tine nu este nevoie să ajungi într-un ashram din India sau într-o clinică de intervenții estetice.
Încearcă să te împrietenești cu tine până să ajungi să te iubești enorm de mult, în tot acest proces, făcând câte ceva diferit față de ceea ce a dus la rezultatul inițial.

Schimbare de look


Un look fresh, diferit te poate ajuta semnificativ să te simți mai bine în pielea ta. Dacă din varii motive, ce țin de temeri legate de răspândirea virusului, de lipsa unor resurse financiare sau de timpul limitat, nu ai cum să calci pragul unui salon de înfrumusețare, nu te complace într-un aspect fizic neglijent.
Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod