Mentine-te in forma cu batoanele de cereale integrale

Deseori, la serviciu, in pauza de lucru sau poate chiar dimineata, cand esti grabita si n-ai timp sa-ti pregatesti ceva de mancare, simti nevoia de ceva hranitor, care sa-ti prinda bine si sa-ti astampere foamea. Nestle are acum inca o veste foarte buna pentru tine: batoanele de cereale integrale Nestle Fitness, in patru sortimente delicioase, din care poti alege dupa pofta inimii.

Ia-ti cu tine la pranz batonul cu cereale simple sau unul din cele de cereale integrale si capsune, caise sau ciocolata! Fiecare baton are numai 90 de calorii, deci ajuta la mentinerea siluetei, mai ales vara, cand snack-urile sau alimentatia necorespunzatoare isi spun cuvantul asupra stilului tau de viata si a felului in care arati...

Cu batoanele de la Nestle, ai toate beneficiile cerealelor integrale, intr-o forma practica, usor de luat cu tine pretutindeni si care nu necesita nici un fel de preparare speciala.
Obtinute din grau, orez sau orz, cerealele integrale reprezinta una dintre cele mai importante surse de vitamine si elemente nutritive, sunt gustoase si sunt recomandate de medici si nutritionisti spre a fi consumate la orice varsta.

Vitaminele din cerealele integrale regleaza metabolismul, fiind indispensabile organismului si functionarii normale a acestuia. Ele nu isi pot indeplini rolul in organism in lipsa celorlalte elemente nutritive, mai ales a mineralelor. Cerealele integrale sunt o excelenta sursa atat de vitamine de tipul B, cat si de minerale - precum fierul sau calciul.

Rolul fierului in organism este esential, deoarece asigura transportul oxigenului si intervine in procesul de producere a energiei.
De asemenea, fierul este foarte implicat in functii vitale pentru organism, inclusiv cresterea, reproducerea si functia imunitara. Calciul este si el important, intervenind in functionarea sistemelor osos, nervos, circulator, muscular si reproducator.

In plus, cerealele integrale sunt si o bogata sursa de fibre, care sunt benefice pentru organism, deoarece previn aparitia unor afectiuni si ajuta la adoptarea unei diete echilibrate.

Iata de ce batoanele de cereale integrale, bogate in fibre si imbogatite cu vitamine si minerale, sunt o solutie excelenta la gustarile dintre mese, atunci cand ai pofta de ceva deosebit.

Iar pentru a te ajuta si mai mult sa-ti mentii silueta vara aceasta, Nestle Fitness ti-a pregatit ceva special.
Fiecare din pungile de cereale integrale Nestle Fitness iti ofera, pe durata verii, pe baza codului unic din fiecare punga, accesul gratuit la un program de fitness online, alaturi de trainerul tau personal, care te va ajuta sa-ti conturezi silueta pentru vara in doar 14 zile. Mai multe detalii poti gasi pe site-ul www.nestle-fitness.com/trainer.

Daca pui cap la cap toate aceste informatii, sunt sigura ca vei renunta la gustarile pe care obisnuiai sa le iei intre mese in favoarea cerealelor integrale si a batoanelor de cereale integrale, care te vor mentine si pe tine in forma ideala pentru vara.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cucu viorica pe 10 Iun 2008, 09:39
    sugestie

    Ar trebui sa ambalati fulgii in cutii cartonate deoarece toti sunt zdrobiti din cauza manipularii incorecte,avind un aspect neplacut la consum.

    0
    0

  • emanuela nitu pe 28 Mar 2008, 10:06
    nemultumire

    ceea ce voi spuneti sunt simple minciuni , manipulati oamenii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod