Dr. Oz: 4 trucuri de sănătate pentru femeile leneşe

Nu ai timp şi nici chef să-ţi faci analize medicale de rutină? Află de la Dr. Oz patru paşi simpli şi rapizi ca să ai grijă de sănătatea ta, chiar dacă eşti mai comodă din fire!

Nu ai timp şi nici chef să-ţi faci analize medicale de rutină? Află de la Dr. Oz patru paşi simpli şi rapizi ca să ai grijă de sănătatea ta, chiar dacă eşti mai comodă din fire!

 

Nu eşti genul de femeie care să îşi prepare dimineaţa un mic dejun sănătos sau să-ţi planifici meniul pentru întreaga zi? Nu reuşeşti să te mobilizezi pentru a face un set de analize de rutină în fiecare an, dar ai vrea totuşi să faci ceva ca să nu ai probleme de sănătate? Dr. Oz îţi dezvăluie patru paşi rapizi care te pot ajuta să eviţi problemele medicale. Bineînţeles că sunt sfaturi pe care şi cele mai comode femei le pot pune în aplicare!

Iată cum poţi să ai grijă de sănătatea ta, chiar dacă eşti mai comodă din fire!

Pasul 1: Dormi mai mult ca să ai inima sănătoasă
Dacă se întâmplă să te simţi vinovată pentru faptul că ai dormit mult prea mult, gândeşte-te că i-ai făcut un bine inimii tale.

Beneficiile pe care le aduce un somn de calitate sunt numeroase, iar inima ta va fi cea mai fericită atunci când dormi mai mult. Ţine cont de faptul că persoanele care au probleme cu insomnia (lucru frecvent întâlnit) au un risc cu 30% mai mare de a face atac de inimă. Ca să eviţi această problemă şi să ai parte de un somn odihnitor, Dr. Oz recomandă ca înainte de culcare să iei 30 de miligrame de extract de salată sălbatică care are efecte sedative şi calmante.


Pasul 2: Comandă casă sau la restaurant mâncărurile mai uşoare
Dacă nu ai chef să găteşti, comandă de la restaurant mâncăruri care să nu aibă mai mult de 500 de calorii.
Iată care sunt sugestiile lui Dr. Oz:

  • plăcinta cu pui şi brânză sau pizza margherita. E e preferat să fie făcute cu făină integrală şi să aibă o crustă cât mai subţire. De asemenea, poţi să specifici să reducă din cantitatea de brânză pentru a reduce din grăsimi.
  • falafel cu pastă de susan în loc de maioneză sau un burrito mexican cu fasole boabe, porumb, spanac şi sos guacamole/salsa
  • mâncare chinezească.



Pasul 3: Mănâncă ciocolată neagră ca să te fereşti de cancer
Nu cred că te-ai fi aşteptat ca printre recomandările oferite de Dr. Oz să se numere şi îndemnul de a consuma ciocolată ca să te fereşti de cancer.

Specialistul a specificat că ciocolata cu un conţinut de peste 70% cacao scade tensiunea arterială, reduce colesterolul rău şi îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală. De asemenea, un nou studiu a scos la iveală beneficiile consumului de cacao care ar preveni apariţia cancerului la colon, datorită unui compus care distruge celulele canceroase. Cantitatea de ciocolată recomandată este de 20 de grame de ciocolată neagră, de două ori pe săptămână.
 

Pasul 4: Arde caloriile fără să faci sport
Dr. Oz propune două soluţii uşoare ca să arzi calorii fără să faci mişcare. Un truc este să stai în picioare în mijloacele de transport în comun sau când aştepti pentru o programare la medic.
Stând în picioare vei arde cu 50 de calorii mai mult pe oră. De asemenea, dacă foloseşti altă toaletă decât cea din casa ta vei fi nevoită să stai încordată ca să nu atingi colacul şi vei arde 140 de calorii, potrivit specialistului. 

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 4 Aug 2012, 18:28
    ????

    Pana acum un timp ciocolata nu era buna ptr organism acum dintr-o data a devenit foarte buna.

    1
    0

  • mirela pe 2 Aug 2012, 12:07
    cici negru

    daca mananc ciocolata neagra mi se face rau...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod