Dr. Ovidiu Penes a demonstrat ca tineretea fara batranete nu e un basm

Invitat la Conferinta Internationala Aplicata de Medicina Age Management, care a avut loc in Florida, dr. Ovidiu Penes, specialist in age management si fondatorul primei clinici de intinerire medicala din Romania, a sustinut in fata a sute de medici din America cursul cu tema “Rolul terapiei prin suplimente nutritionale ghidata genetic in medicina Age Management”.
Medicina de precizie si age management-ul par a fi, in acest moment, varful de lance al medicinei la nivel mondial, accentul punandu-se nu numai pe prevenirea bolilor semnalate de mappingul genetic, dar si pe metodele de intinerire medicala.

Intr-un discurs sustinut la Casa Alba in luna ianuarie a acestui an, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, incuraja deschiderea clinicilor de medicina de precizie si age management pe teritoriul american si preciza ca vor fi investite 215 milioane de dolari in aceasta medicina a viitorului.
Aceasta pentru “a fi mai aproape de vindecarea unor boli precum cancerul si diabetul si pentru ca fiecare persoana sa aiba acces la informatiile personalizate de care are nevoie pentru a fi mai sanatosa”, spunea presedintele american.

Ovidiu Penes, doctorul care poate da timpul inapoi, le-a vorbit celor 200 de medici prezenti la conferinta din Statele Unite despre tratamentele de optimizare a sanatatii si intinerire a populatiei bazate pe analize genetice, tratamente la care pacientii din Romania au deja acces.


Poate fi cunoscut un diagnostic cu mult timp inainte ca boala sa se instaleze?  Este posibil ca fiecare om sa poata fi mereu cu cativa pasi inaintea surprizelor neplacute pe care i le poate face o boala grava? Sa stie ce mecanisme ale organismului se vor degrada si sa poata modifica si ritmul si directia degradarilor?

Aceste metode de tratament, care reprezinta acum avangarda medicinei in Statele Unite, sunt folosite si in Romania de dr. Ovidiu Penes.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod