Cum scap de transpiratia in exces?

Caldura mare, monser! Asta ca sa ii citam pe clasici... Organismul tau incearca in fel si chip sa faca fata temperaturilor care o iau razna in termometre. Cu toate acestea, oricat de mult ne-am dori sa nu avem probleme de acest tip, transpiratia pare a fi o constanta a zilelor de vara, tot mai lungi si mai insorite... Ce te faci in aceste conditii? In primul rand, adopti schimbari ale stilului de viata, apoi cauti remedii eficiente.

Exista anumite schimbari ale stilului de viata care te pot ajuta in cazul in care ai o problema constanta cu mirosul neplacut al corpului sau cu transpiratia in exces (hiperhidroza). Situatiile stanjenitoare ocazionale pot fi tratate daca stii care este cauza producerii lor.

Baia si dusurile

Dusul zilnic este absolut necesar pentru indepartarea bacteriilor de pe piele, in special din zona genitala si a axilelor, unde bacteriile sunt prevalente. Spala-ti axilele cu ajutorul unui burete de baie sau a unei bucati de panza moi, inmuiate in sapun - vor da rezultate mult mai bune in ceea ce priveste "anihilarea" bacteriilor decat mainile tale bine sapunite.

Este preferabil sa folosesti un sapun deodorant in locul celui obisnuit, deoarece lupta mai bine impotriva mirosului neplacut de transpiratie decat sapunurile clasice.
Daca ai o problema serioasa cu mirosul, atunci "lasa-te la inmuiat" in cada timp de 15 minute sau mai mult.

Imbracamintea

Acesta este un domeniu pe care oamenii il ignora sau il iau in considerare destul de superficial. Este vara, astfel incat hainele din bumbac subtire sunt la mare cautare. Cauta articole vestimentare lejere, care permit pielii si corpului sa respire mai bine decat daca ar fi incorsetate in haine stramte. In acest caz, transpiratia are loc sa "evadeze" si nu va facilita dezvoltarea bacteriilor.

Extrem de important este si tipul materialului din care sunt confectionate hainele pe care le porti. Fibrele sau materialele sintetice pentru pantofi si piese vestimentare nu permit corpului sa respire. Astfel, este recomandabil sa folosesti haine confectionate din fibre naturale.

Chiar daca ai haine lejere si din fibre naturale, acesta nu este singurul secret al unei curatenii desavarsite. Ca atare, nu uita sa le speli cat mai des posibil! Este un detaliu esential, pe care insa multi il trec cu vederea... Si, dupa cum stim de cand suntem mici, apa si sapunul nu au facut rau nimanui. Cu atat mai putin hainelor tale.

Dieta echilibrata

Schimbarile in dieta pe care o urmezi sunt cruciale in eliminarea surselor variate care pot duce la mirosul neplacut al corpului.
Anumite alimente, cum ar fi carnea, ceapa, usturoiul, condimentele exotice, sau unele bauturi, spre exemplu cafeaua si alcoolul, genereaza un miros specific, uneori greu, al corpului. Incearca sa elimini aceste alimente si bauturi din dieta ta pentru cateva saptamani si vezi daca acest lucru aduce cu sine o imbunatatire.

Desi pare firesc sa ne putem da singuri seama de propriul miros al corpului, foarte multe persoane nu realizeaza ca au un miros specific, tocmai pentru ca s-au obisnuit cu el. Ca atare, apeleaza la ajutorul unei persoane in care ai incredere, pentru un "test de miros" - inainte si dupa ce ai inceput sa elimini din dieta anumite alimente, mancaruri sau bauturi. Uneori, acesta poate fi singurul mod in care iti poti da seama de ceea ce se intampla cu tine.

Transpiratia

Hiperhidroza poate avea cauze multiple, astfel incat este recomandabil sa consulti un doctor, pentru a elimina o cauza medicala. Femeile aflate la menopauza sau perimenopauza (perioada anterioara instalarii menopauzei si primii 2-3 ani care urmeaza dupa aceasta) pot experimenta "puseuri" de transpiratie in exces, urmate de un miros extrem de neplacut al corpului.

Transpiratia se poate produce chiar si atunci cand femeia respectiva nu se confrunta cu senzatia de caldura.
Exista insa unele remedii extrem de eficiente chiar si in acest caz, cum ar fi servetelele umede pentru bebelusi, otetul sau antiperspirantele puternice.

Cofeina si anumite medicamente pot reprezenta, la randul lor, cauza transpiratiei de care suferi. Redu cantitatea de cofeina consumata si urmareste daca exista unele modificari sau imbunatatiri in momentul intreruperii unui anumit tratament.

Tutunul

Consumul de tutun reprezinta una dintre cauzele principale non-medicale care cauzeaza mirosul neplacut al corpului. Tutunul nu iti afecteaza doar plamanii, ci si alte organe, printre care si pielea. Tutunul se amesteca si cu alte elemente si substante chimice din organism si genereaza, in final, un miros specific. Daca renunti la fumat, vor trece cateva saptamani pana cand corpul tau ca reusi sa elimine substantele "responsabile" pentru acest miros.

Suplimentele alimentare se pot dovedi de ajutor in lupta ta impotriva transpiratiei neplacut mirositoare. Spre exemplu:

Magneziu

Incepe o cura cu tablete de magneziu sau introdu in dieta ta alimente care au un continut ridicat de magneziu, acest mineral deosebit de important pentru organism. Doza zilnica recomandata este de 200-500 mg. Este necesar sa incerci mai multe dozaje inainte de a descoperi care este cantitatea optima pentru organismul tau.

Vitamine

Vitamina B (50 mg sau mai mult), in combinatie cu magneziul, poate reduce anumite secretii care pot fi o cauza a mirosului neplacut al corpului.
Zilnic, se recomanda 100 mg de vitamina B10 (acid para-amino-benzoic sau PABA) si 100 mg de vitamina B6.

Zinc

Tabletele de zinc pot fi utile in cazul in care ai o problema serioasa cu mirosul neplacut de transpiratie. Zincul, in combinatie cu magneziul, va ajuta la echilibrarea metabolismului tau, avand efecte pozitive in ceea ce priveste mirosul corpului tau.

Studiile de specialitate arata faptul ca un consum zilnic de 30 pana la 50 mg de zinc reduce in mod dramatic anumite mirosuri ale corpului, desi este posibil sa ai nevoie de un dozaj mai mic. Este dovedit faptul ca zincul reduce transpiratia si senzatia de "picioare ude", atat de caracteristice verii.

Totusi este recomandabil sa apelezi la sfatul medicului pentru o doza mai mare de 15 mg, deoarece zincul poate interfera cu absorbtia cuprului, un alt mineral esential bunei functionari a organismului tau.

Saptamana viitoare iti vom prezenta remedii naturiste cat se poate de eficiente impotriva mirosului neplacut de transpiratie.
 

Comentariile 51-100 din 149

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • EMANUEL pe 12 Aug 2010, 12:21
    TRANSPIR DE CIND MA STIU

    AM 56 ani si de cind ma stiu am o transpiratie satioasa, kiar de stau locului uneori . dar vine timpul sa mai lucrezi ceva ca barbat dar e insuportabil sa vezi ca esti lac de apa pe tot corpul si vezi picurind din tine ca de pe acoperisul unei cladiri toana tirziu cind burniteza. Am incercat cu diferite ceaiuri cit mai fierbinti , cum am auzit ca procedeaza arabii si cei din zonele tropicale ; dar fara succes. Am pierdut orice nadejde ca nu voi mai transpira. Poate numai in mormint. Ce sa mai vorbesc sa ma duc la o nunta ca sa si dansez. nu se poate. Cred ca e o pandemie mondiala aceasta boala cronica, dupa cum vad ca sufera si la altii. Va doresc mult succes in combaterea acestei nesuferite maladii, boli sau nu stiu cum sa o mai numesc!

    3
    4

  • stoica ana maria pe 23 Iul 2010, 11:07
    transpiratia

    mama mea are 43 de ani si transpira foarte tare fara sa faca nici un efort,nici noaptea nu poate dormi deoarece simte cum curge apele pe ai ce este de facut va rog raspundeti-mi

    9
    6

  • SCAUNASUCAMELIA pe 16 Iul 2010, 10:49
    transpiratie zona capului

    de cateva zile aproximativ 3 , transpir foarte rau in zona capului si nu stiu ce asi putea avea .va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns . multumesc!

    17
    7

  • mona pe 4 Iul 2010, 22:18
    problema

    pe mn cell mai cell mai inervant lucru ii cand apar petele pe tricou

    17
    7

  • mona pe 4 Iul 2010, 22:17
    problema

    Chestia ii ca ... mie nu mi ca transpir ( ii ceva normal ) DARRR ma disperaaaaa la culmeeeee petele care se vad pe tricou deci imi vine sa sfasii tricou de pe mn !!!

    7
    1

  • ANA pe 20 Iun 2010, 06:32
    eliminarea transpiratiei excesive

    Incercati cu APAXIL, se comanda pe internet pentru mai multe detalii accesati adresa www.apaxil.com.Nu stiu cat este de sanatos Eu am reusit .

    5
    1

  • butterfly pe 31 Mai 2010, 00:59
    help.PLEASE !

    buna am 16 ani si de vreo 3-4 ani am aceiași problema : transpir foartea mult . fac dus zilnic, am folosit toate tipurile de deodorante pe care le-ar putea cunoaste cineva chiar si cele de baieti. transpir oriunde : acasa, la scoala , in oras, in fine,oriunde merg. pe langa ca se vede pata aia aceea oribila,mai grav, mai si miroase. mi-e foarte rusine mor de fiecare data cand mi se intampla asta . nu stiu ce sa fac m-am saturat nu mai suport. de exemplu dc imi iau un tricou nou si il port o zi intreaga e ok nu miros urat dar in schimb,daca imi pun unul vechi,miroase foarte urat. nu va imaginati cate tricouri am :( spune.ti-mi ce sa fac....va rog :-s

    3
    3

  • irina pe 12 Mai 2010, 17:29
    raspuns

    nu e greu sa scapi de transpiratie, trebuie doar sa te relaxezi si nici nu observi cind nu mai transpiri.bafta.

    4
    7

  • A- pe 10 Mai 2010, 19:32
    Oh..God

    Chiar asteptati sa va raspunda cineva?

    3
    4

  • Lenuta pe 4 Mai 2010, 20:36
    hiperhidroza

    Buna!si eu am aceasi problema, dar am obs.ca daca renunti la tot ce contine cofeina transpiratia dispare.

    1
    1

  • marius pe 4 Mai 2010, 18:20
    problem

    am aceasta problema de 15 ani... am folosit deodorante toate felurile si scumpe si ieftine... e grele , merg la petreceri cu 2 sau trei camasi,merga la baie sa ma spal de cateva ori.... la discoteca la fel.... cu tricourile dupa mine.... am vazut pe net tot felul de vrajeala acra si incercari facute de oameni cu aceasta problema. sunt o persoana curata, ingrijita, atenta.... dar acesta problema imputzita ma da peste cap.... cu cat e mai apropiata haina de sub bratul meu, ca sa intelega tot omul, cu atata pata de umezeala e mai mare... iarna cand am pe mine tricou pulover si geaca, cate oadata ajunje umezela si la captuseala gegi,acum am gasit in magazine in strainatate ceva bunisor de l rexona , e nou si chiar bun pt inceput. se numeste Rexona Men protection, ptr traspiratie excesiva se specifica pe ambalaj, incercati , costa cam 7 euro

    3
    0

  • ionut pe 25 Apr 2010, 10:38
    transpir foarte rau

    dintr o data fie noapte fie zi transpir chiar fara sa fac nimic foarte rau in zona capului, se uda parul efectiv, curg picaturi de apa daca chiar mai fac si putin efort ... ce este de facut..sufar de ceva....va rog ajutati ma?!

    7
    3

  • ovidiu pe 20 Apr 2010, 21:03
    aceeasi problema_transpiratia

    vad ca este o gramada de lume care are aceeasi problema,am 28 de ani si mi-e rusine sa ies undeva transpir foarte abundent in orice anotimp chiar si acasa in fata calculatorului,este jenant,nu pot sa port nimic nu stiu ca sa mai fac am incercat toate deodorantele posibile...degeaba....

    7
    7

  • DiDy pe 7 Apr 2010, 19:21
    Transpiratziee..:(:(

    Ba fratzilor nush ce sa ma mai fac...transpir foarte taree...si nu miroase sau cv..dar se vede foarte urat..ma fac fleasca sub brate..:((:((...nu pot purta ceva deschis vara..frumos..nu doar vara..si iarna..stau jos si nu fac efort ..afara e frig..lichide nu beau.sare nu mananc in eexces...nush ce sa ma mai fac?:-??:-??

    6
    0

  • bgd pe 25 Mar 2010, 13:13
    la fel

    Sal.Aceasi nenorocita de problema precum majoritatea celor care au postat mai sus, si tind sa cred ca e pe fond nervos...de cele mai multe ori. La modu ca, ies in oras, fac 2 piscine la subrat(acasa nu aveam nimic), dar...dupa ce am baut 2 beri si m am relaxat se usuca imediat si is perfect ok.Singurul dezavantaj...e ca ajungi beat acasa de fiecare data:).

    10
    3

  • informatii.hh pe 24 Mar 2010, 02:18
    Hiperhidroza/Sindromul Raynaud - discutii libere/tratamente posibile

    http://health.groups.yahoo.com/group/hiperhidroza-operatie/ Pentru cine vrea sa ni se alature, s-a deschis acest grup (de yahoo) pentru discutii libere pe tema HH / SR (Sindromul Raynaud). S-au grupat toate informatiile pe sectiuni, pt a fi mai usor de gasit si de urmarit. Atat despre operatie, cat si despre alte tratamente HH. Ne intalnim pe grupul hiperhidrozistilor (atat cine a fost, cat si cine mai este HH-ist).

    6
    2

  • alexandra pe 4 Mar 2010, 08:22
    medicina..

    situatia lu' cata este exact ca a mea..akasa nu transpir nici macar putin,iar cand ma duc la scoala parc imi creste un lac la subrat

    7
    5

  • loredana pe 4 Feb 2010, 16:37
    transpiratia

    aceeasi problema o am si eu ,transpir si transpir orice deodorant as folosi ........si logik ma spal mai mereu.as vrea un rasp dak se poate,cum as putea scapa de aceasta problema???????mc mult

    4
    1

  • Nu conteaza pe 22 Ian 2010, 19:28
    Raspuns`

    Cata am si eu aceeasi problema..cand sunt acasa nu transpir deloc..iar la scoala transpir ft mult..la fel cand ies in oras...si am problema asta de vara trecuta..si nu stiu ce sa fac...:(...de ex..mi`am dat seama de ce transpir la scoala acum...pt k e frig si eu imi iau o haina groasa..si din cauza ei si a bretelelor de la ghiozdan transpir..si transpir chiar mult...si am incercat sa imi iau bluza sa ma schimb la scoala...dar nu merge...pur si simplu nu stiu ce sa fac...iar sapt asta am transpirat ft mult la scoala...si imi vine sa mor:((..nu mai suport situatia asta..la sf orelorel abia astept sa plec acasa...

    3
    0

  • elena pe 18 Ian 2010, 16:38
    transpiratia...

    tot timpul cand ies in oras sau cand ma duc la scoala transpir. de ce? acasa nu transpir. va rog ajutati-ma nu mai stiu ce sa fac!

    4
    0

  • diana pe 4 Ian 2010, 01:09
    mirosul

    nu stiu cum sa scapi de transpiratia abundenta dar daca scapi de parul de la axila (ma refer la smulgere nu cu crema sau lama) intensitatea mirosului se reduce semnificativ !

    0
    0

  • ana pe 23 Dec 2009, 22:21
    ma simt groaznic!

    in fiecare zii,ma lovesc de aceasta probema:transpiratia.unele deodorante,fac ca mirosul sa fie mult mai neplacut.am doar 15 ani,si am incercat in fel si chipuri sa scap de acest groaznic cosmar,dar nu am reusit nici pana acum.ca este iarna,ca este vara,tot una este...subratul meu este permanent ud...am momente in care imi spun:iar curge apa de la subrat ca robinetul..sunt satula de problema asta...am ajuns sa nu ma mai suport!Va rog...gasiti-mi si mie o varianta pt. a-mi rezolva problema!

    2
    0

  • eu pe 6 Dec 2009, 18:39
    transpiratia

    si eu am probleme cu transpiratia k este iarna k este vara eu transpir mereu.am incercat tot felul de deodorante dar nu isi fac efectul.as incerca si eu deodorantul mitchelium dar nu stiu daca o sa ii gasesc in farmaciile din orasul meu

    0
    1

  • anonim pe 30 Nov 2009, 17:26
    summerhits

    as vrea sa stiu si eu cum scap de transpiratie in exces..este un discomfort fizic si emotional..daca ma duc la un doctor credeti k imi va da un tratament? acasa cand stau nu transpir deloc..dar la scoala in exces...mi'e si rusine de colegi..:-s.. vreau sa nu ma mai ud la subrat..help me plz! nu stiu ce sa ma incerc..in zadar:|

    0
    0

  • avramescu beatrice pe 23 Nov 2009, 00:35
    transpiratia

    Si eu ma confrunt cu aceeasi problema delicata transpiratia, am auzit ca exista un tratament chirurgical dar nu stiu cui sa ma adresez mai exact, am m ai auzit ca formolul este foarte bun pentru aceasta problema dar am auzit si foarte multe variante ca este periculos. Va rog mult sa ma ajutati daca stiti ceva care da rezultate. Multumesc

    4
    0

  • Liana pe 11 Oct 2009, 21:23
    Transpiratia excesiva

    De cand ma stiu transpir foarte tare la subrat fie iarna fie vara aceias problema nu stiu ce sa ma mai fac am incercat tot felul de deodorate si leacuri babesti dar nu au avut nici un efect va rog ajutatima please HELLP MEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • anonim pe 26 Sep 2009, 18:33
    transpiratia

    si eu sunt in aceeasi ipostaza!acasa nu transpir dar la scoala...in exces!

    0
    2

  • cristina pe 1 Sep 2009, 17:41
    transpiratie in zona fetei

    prietenul meu are o problema,transpira foarte tare la fata in timpul actului sexual,care este problema?si de ce numai atunci,cat de cald ar fi in orice moment al zilei sau al noptii nu are nici o problema,doar la sfarsitul actului sexual,e cumva hormonal?sau???????????care ar fi problema?multumesc frumos

    0
    3

  • Mihaela pe 31 Aug 2009, 20:21
    ATENTIE

    vreau sa spun ca si eu transpir sub brat foarte mult dar nu are nici un miros . citind mai multe comentari am observat ca majoritatea isi pun intrebarea de ce transpira cand se duc la scoala,servici,cand vorbesc cu persoane straine sau cand pur si simplu merg pe afara. vreau sa spun ca si mie mi se intampla la fel dar intr-o zi cand eram la scoala am incercat sa nu mai ma gandesc ca transpir si imi spuneam mereu ca eu nu transpir pana ce am uitat si ma miscam in voie numai intr-o pauza m-am dus la baie si am observat ca nu eram unda aproape deloc decat niste mii pete abia vizibile. :) ori cum vreau sa testez si deodorantul Mitchelium case gaseste in farmacii

    3
    0

  • Mihaela pe 31 Aug 2009, 20:16
    ATENTIE

    vreau sa spun ca si eu transpir sub brat foarte mult dar nu are nici un miros . citind mai multe comentari am observat ca majoritatea isi pun intrebarea de ce transpira cand se duc la scoala,servici,cand vorbesc cu persoane straine sau cand pur si simplu merg pe afara. vreau sa spun ca si mie mi se intampla la fel dar intr-o zi cand eram la scoala am incercat sa nu mai ma gandesc ca transpir si imi spuneam mereu ca eu nu transpir pana ce am uitat si ma miscam in voie numai intr-o pauza m-am dus la baie si am observat ca nu eram unda aproape deloc decat niste mii pete abia vizibile. :) ori cum vreau sa testez si deodorantul Mitchelium case gaseste in farmacii

    2
    2

  • uyyyu pe 23 Aug 2009, 16:50
    solutie

    Buna,aceeasi problema cu transpiratia o am si eu........e groaznik sa nu poti sa faci nimik ,sa nu poti sa porti ce haine vrei ....tot am incercat,am incercat cu toate leacurile babesti nimik.....transpiram ca pe front ,dar am gasit o solutie......un deodorant special mitchelium care este intradevar bun,nu mai transpir deloc ,se gaseste in farmacii si costa in jur de 10 ron.Incercati merita!

    1
    0

  • uyyyu pe 23 Aug 2009, 16:48
    solutie

    Buna,aceeasi problema cu transpiratia o am si eu........e groaznik sa nu poti sa faci nimik ,sa nu poti sa porti ce haine vrei ....tot am incercat,am incercat cu toate leacurile babesti nimik.....transpiram ca pe front ,dar am gasit o solutie......un deodorant special mitchelium care este intradevar bun,nu mai transpir deloc ,se gaseste in farmacii si costa in jur de 10 ron.Incercati merita!

    0
    0

  • Chrissy pe 4 Aug 2009, 12:40
    tratament chirurgical

    Am scris cest mesaj pentru toti cei care sufera de hiperhidroza, indiferent de locatia acesteia(axilara, palmara, inghinala, plantara).Am suferit de boala hiperhidroza axilara, nu stiu precis cand a aparut, cred ca la inceputul pubertatii. Am incercat nenumarate antiperspirante, tratamente naturiste etc. Pana in ziua cand am dat search pe internet si am descoperit ca "boala" mea se numeste hiperhidroza(http://hiperhidroza.com/). Am luat legatura cu Dr.Vasile Popa (asta desigur dupa ce m-am documentat si am pus in balanta toate posibilitatile), si la o luna dupa consultatie am optat pentru efectuarea interventiei chirurgicale. Interventia este numita "simpatectomie toracoscopica", este o interventie bilaterala (succesiv), pe care am efectuat-o la diferenta de o zi (prima interventie 22.07.09 si cea de a-II-a interventie pe 24.07.09), spitalizarea a fost de 7 zile,am trecut peste tot ce inseamna spitalizare, operatie,anestezie,si nu pot sa zic ca a fost usor, dar pot sa spun ca merita negresit acest "efort" acum nu mai transpir deloc. Doar cei care cunosc si au trait disconfortul fizic si psihic dat de aceasta boala, hiperhidroza, ma vor intelege si negresit ca vor face si ei acelasi pas (tratamentul chirurgical), ca si noi toti ceilalti tineri care acum probabil ca suntem cei mai fericiti si avem mult mai multa incredere in noi. Pentru orice intrebare, sau detalii ma puteti contacta la adresa de mail: chrisy13_2006@yahoo.com.

    1
    0

  • gmailut pe 2 Aug 2009, 23:57
    transpiratia

    buna.am mari probleme legate de transpiratie si daka cineva ma poate ajuta conntactatima la id gmailut...

    2
    0

  • gabriel pe 2 Aug 2009, 22:28
    transpiratia

    buna,am 18 ani si transpir escesiv de 4-5 ani pe tot corpul si iarna si vara,si cand stau pe loc si cand ma misc.cel mai tare la subrat si picioare.transpir in cantitati mari iar mirosul e greu de suportat...de vreo 3 saptamani folosesc antiperspirant,,everdry,,e mai bun decat 10 deodorante la un loc,costa 25euro,dar trebuie folosit cu atentie ca irita si provoaca mici roseli pieli.transpir de 3 ori mai putin dar tot mult pe langa un om normal.

    1
    0

  • Anna pe 16 Iul 2009, 19:00
    Transpiratia

    Buna,am 18 ani si tocmai azi am fost la medicul de familie sa intreb daca exista o solutie ceva impotriva transpiratiei,mi-a spus ca nu exista!Degeaba,folosesc si deodorante,am incercat cu pudra si dupa am aplicat deodorant...inutil!Nu mai stiu ce sa fac,transpir foarte rau pe spate si sub-brat !!Chiar daca ma imbrac foarte lejer,cu haine foarte subtiri.si ma duc pana in spatele blocului in 2 min sunt uda toata:-

    2
    0

  • george pe 16 Iul 2009, 11:09
    transpiratia

    buna,am o problema de cativa ani,transpir pe toata suprafata fetei,doar atat...chiar abundent cateodata...inainte se intampla dupa ce ma barbieream dar acum se intampla mereu...problema este ca si iarna am aceasta problema,doar ca mai rar...ast un raspuns,multumesc.

    1
    0

  • oana pe 10 Iun 2009, 18:11
    transpiratie abudenta

    buna,am o problema de ceva vreme cam 3 ani,transpir foarte tare doar la subrat,nu miroase urat dar ma ud foarte rau...am folosit tot felul de deodorante dar nu au dat niciun rezultat va rog ajutati-ma...ast un ras

    1
    0

  • alessia_ioana pe 16 Mai 2009, 12:04
    ajutorrrrr transpirrrrrr!!!!!

    Buna,pana de curand credeam ca numai eu am aceasta problema.E groaznic,transpir indiferent de anotimp,dar mai ales vara,am ajuns sa urasc acest anotimp. Transpir cand sunt emotionata,agitata,in public,rareori mi se intampla sa transpir si acasa,dar asta decat poate daca este fff.cald.Imi transpira mainile ingrozitor de mult,spatele,picioarele,in zona axilelor.Cand cumpar haine aleg mai mult culori inchise ptr ca mi-e jena ca o sa se vada daca transpir.Daca stie cineva remedii,orice.Va rog ajutati-ma,e fff jenant,nu ma mai suport,am impresia ca sunt mereu murdara.

    2
    0

  • coco pe 13 Mai 2009, 16:53
    transpirrrrr

    de cand ma stiu transpir foarte tare la subrat....fie iarna fie vara...nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de acest chin...in casa totul e ok dar cand vine vorba sa plec undeva dupa ce fac dus si folosesc deodorant e crima...daca stiti vreun remediu naturist pls help

    4
    0

  • Trocan Eduard pe 1 Mai 2009, 22:32
    transpir foarte mult la subrat

    Salut,a aceiasi problema ca si voi,am 13 ani si de cand am ajuns la pubertate transpir foarte rau la subrat,nici nu ajung bn la scoala si deja am pete mari la subrat fie vare sau iarna frig sau cald transpir foarte rau,nu miroase deoarece folosesc un deodorant bun dar se vede pata aceia mare la subrat si este enervant mereu trb sa port cate o jaketa peste tricaou ca sa nu se vada,in casa nu transpir cu familia dar cand vine cineva pe la mn sau ies pe afara si ma vad cu altii incep sa transpir,este de la pubertate?please HELLP MEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • alessia pe 25 Apr 2009, 17:52
    groaznic

    buna ziua eu am 23 de ani si ma confrunt cu aceeiasi groaza de care vb toata lumea ,e foarte dureros si eu transpir cand sunt emotionata cand stiu ca trebuie port o discutie cu cineva strain ,cand sunt langa sotul meu nu transpir cand sunt acasa nu transpir doar cand ieis in public nu mai inteleg nimik ,am gasit pe net un leac cu ceai de salvie voi incerca acest tratament,ma simt foarte jenata si nu mai stiu cum sa imi aleg hainele pt a evita vederea pe bluze ,daca stiti ceva care va ajutata si ma poate ajuta si pe mine va rog mult sa imi comunicati .

    1
    0

  • LaV pe 22 Apr 2009, 21:33
    transpir

    buna... am doar 14 ani si transpir indiferent de anotimp ,medicul de famile imi zice ca e ceva normal dar totusi ma simt nasol mai ales cand vad colegii ,nu pot sa port ce bluze vreau eu ca imi apare o pata de transpiratie si am incercat deodorant si pudra nimic nu merge .. ajutati.ma va rog :((((

    1
    0

  • cristiana pe 19 Apr 2009, 23:20
    sweat

    ah ...a m uitat de intrebare... :D. Ce trebuie sa fac ca sa scap de transpiratie. am incercat toate deodorantele posibile. pana si cele pt barbati, insa fara nici un rezultat. Vreau un tratament sau ceva care s ama scape de "chestia" asta. Nu vreau sa ma gandesc ca voi trai toata viata cu aceasta afectiune.

    1
    0

  • cristiana pe 19 Apr 2009, 23:13
    sweat

    Eh totusi ma bucur ca nu sunt singura. Vad ca mai sunt ceva "cazuri". Eu incercasem cu ceai de salvie. a fost f bun... pt o saptamana, dupa aceea totul a revenit la normal. Transpir f mult in zona axilelor,dar fara a avea miros, indiferent de anotimp, (am ajuns sa urasc anotimpul cald pt k nu pot fi in largul meu), ca sa nu mai zic ca atunci cand mai duc sa imi iau o bluza tre sa o studiez de 3 ori inainte sa o cumpar ca sa vad daca imi estompeaza sau nu acest mare "defect" TRANSPIRATIA. In alte parti nu am nici o treaba SUNT PERFECT USCATA

    1
    0

  • carmen pe 15 Apr 2009, 11:45
    transpiratia

    Buna, si eu am aceasta problema,dar va rog sa ne spuneti un tratament,nu doar pareri.

    2
    0

  • adita pe 6 Apr 2009, 17:42
    e ingrozitor

    faza cu bicarbonatu am incercat-o si eu...e inutila...la doctor nu ma duc ca e jenant :(:(...as vrea sa aflu aici un remediu sa scap...eu transpir si cand stau...acum ca vine sezonu asta calduros pt mine e un calvar...o solutie urgenta va rog...ms mult

    2
    0

  • lavinia pe 27 Mar 2009, 17:55
    transpir foarte mult

    salut,va rog frumos sa ma ajutati in privinta transpiratiei,transpir foarte mult in zona axilelor.spunetimi ce sa mai fac ca sunt disperata.as face orice daca as sti k as ascapa.va multumesc mult.

    2
    0

  • cata pe 20 Mar 2009, 10:43
    am uitata sa intreb........

    am citit pe un site k dak faci un amestec de bicarbonat cu apa si te dai nu mai transpiri am incercat si eu dar degeaba,nu a functionat ,ba mai rau am transpirat,si inca ceva.....cat sunt acasa nu transpir nici macar o picatura iar cand ma duc la scoala sau cand ies k prietenii transpir foarte mult.......va rog sa imi raspundeti

    2
    0

  • cata pe 20 Mar 2009, 10:38
    buna

    si eu am aceasta problema,si chiar nu stiu cum sa-i mai fac fata,am incercat toate deodorantele posibile,la unele transpir mai mult la altele mai putin,dak stie cineva vreun remediu va rog sa ma ajutati........

    2
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod