Cum scap de transpiratia in exces?

Caldura mare, monser! Asta ca sa ii citam pe clasici... Organismul tau incearca in fel si chip sa faca fata temperaturilor care o iau razna in termometre. Cu toate acestea, oricat de mult ne-am dori sa nu avem probleme de acest tip, transpiratia pare a fi o constanta a zilelor de vara, tot mai lungi si mai insorite... Ce te faci in aceste conditii? In primul rand, adopti schimbari ale stilului de viata, apoi cauti remedii eficiente.

Exista anumite schimbari ale stilului de viata care te pot ajuta in cazul in care ai o problema constanta cu mirosul neplacut al corpului sau cu transpiratia in exces (hiperhidroza). Situatiile stanjenitoare ocazionale pot fi tratate daca stii care este cauza producerii lor.

Baia si dusurile

Dusul zilnic este absolut necesar pentru indepartarea bacteriilor de pe piele, in special din zona genitala si a axilelor, unde bacteriile sunt prevalente. Spala-ti axilele cu ajutorul unui burete de baie sau a unei bucati de panza moi, inmuiate in sapun - vor da rezultate mult mai bune in ceea ce priveste "anihilarea" bacteriilor decat mainile tale bine sapunite.

Este preferabil sa folosesti un sapun deodorant in locul celui obisnuit, deoarece lupta mai bine impotriva mirosului neplacut de transpiratie decat sapunurile clasice.
Daca ai o problema serioasa cu mirosul, atunci "lasa-te la inmuiat" in cada timp de 15 minute sau mai mult.

Imbracamintea

Acesta este un domeniu pe care oamenii il ignora sau il iau in considerare destul de superficial. Este vara, astfel incat hainele din bumbac subtire sunt la mare cautare. Cauta articole vestimentare lejere, care permit pielii si corpului sa respire mai bine decat daca ar fi incorsetate in haine stramte. In acest caz, transpiratia are loc sa "evadeze" si nu va facilita dezvoltarea bacteriilor.

Extrem de important este si tipul materialului din care sunt confectionate hainele pe care le porti. Fibrele sau materialele sintetice pentru pantofi si piese vestimentare nu permit corpului sa respire. Astfel, este recomandabil sa folosesti haine confectionate din fibre naturale.

Chiar daca ai haine lejere si din fibre naturale, acesta nu este singurul secret al unei curatenii desavarsite. Ca atare, nu uita sa le speli cat mai des posibil! Este un detaliu esential, pe care insa multi il trec cu vederea... Si, dupa cum stim de cand suntem mici, apa si sapunul nu au facut rau nimanui. Cu atat mai putin hainelor tale.

Dieta echilibrata

Schimbarile in dieta pe care o urmezi sunt cruciale in eliminarea surselor variate care pot duce la mirosul neplacut al corpului.
Anumite alimente, cum ar fi carnea, ceapa, usturoiul, condimentele exotice, sau unele bauturi, spre exemplu cafeaua si alcoolul, genereaza un miros specific, uneori greu, al corpului. Incearca sa elimini aceste alimente si bauturi din dieta ta pentru cateva saptamani si vezi daca acest lucru aduce cu sine o imbunatatire.

Desi pare firesc sa ne putem da singuri seama de propriul miros al corpului, foarte multe persoane nu realizeaza ca au un miros specific, tocmai pentru ca s-au obisnuit cu el. Ca atare, apeleaza la ajutorul unei persoane in care ai incredere, pentru un "test de miros" - inainte si dupa ce ai inceput sa elimini din dieta anumite alimente, mancaruri sau bauturi. Uneori, acesta poate fi singurul mod in care iti poti da seama de ceea ce se intampla cu tine.

Transpiratia

Hiperhidroza poate avea cauze multiple, astfel incat este recomandabil sa consulti un doctor, pentru a elimina o cauza medicala. Femeile aflate la menopauza sau perimenopauza (perioada anterioara instalarii menopauzei si primii 2-3 ani care urmeaza dupa aceasta) pot experimenta "puseuri" de transpiratie in exces, urmate de un miros extrem de neplacut al corpului.

Transpiratia se poate produce chiar si atunci cand femeia respectiva nu se confrunta cu senzatia de caldura.
Exista insa unele remedii extrem de eficiente chiar si in acest caz, cum ar fi servetelele umede pentru bebelusi, otetul sau antiperspirantele puternice.

Cofeina si anumite medicamente pot reprezenta, la randul lor, cauza transpiratiei de care suferi. Redu cantitatea de cofeina consumata si urmareste daca exista unele modificari sau imbunatatiri in momentul intreruperii unui anumit tratament.

Tutunul

Consumul de tutun reprezinta una dintre cauzele principale non-medicale care cauzeaza mirosul neplacut al corpului. Tutunul nu iti afecteaza doar plamanii, ci si alte organe, printre care si pielea. Tutunul se amesteca si cu alte elemente si substante chimice din organism si genereaza, in final, un miros specific. Daca renunti la fumat, vor trece cateva saptamani pana cand corpul tau ca reusi sa elimine substantele "responsabile" pentru acest miros.

Suplimentele alimentare se pot dovedi de ajutor in lupta ta impotriva transpiratiei neplacut mirositoare. Spre exemplu:

Magneziu

Incepe o cura cu tablete de magneziu sau introdu in dieta ta alimente care au un continut ridicat de magneziu, acest mineral deosebit de important pentru organism. Doza zilnica recomandata este de 200-500 mg. Este necesar sa incerci mai multe dozaje inainte de a descoperi care este cantitatea optima pentru organismul tau.

Vitamine

Vitamina B (50 mg sau mai mult), in combinatie cu magneziul, poate reduce anumite secretii care pot fi o cauza a mirosului neplacut al corpului.
Zilnic, se recomanda 100 mg de vitamina B10 (acid para-amino-benzoic sau PABA) si 100 mg de vitamina B6.

Zinc

Tabletele de zinc pot fi utile in cazul in care ai o problema serioasa cu mirosul neplacut de transpiratie. Zincul, in combinatie cu magneziul, va ajuta la echilibrarea metabolismului tau, avand efecte pozitive in ceea ce priveste mirosul corpului tau.

Studiile de specialitate arata faptul ca un consum zilnic de 30 pana la 50 mg de zinc reduce in mod dramatic anumite mirosuri ale corpului, desi este posibil sa ai nevoie de un dozaj mai mic. Este dovedit faptul ca zincul reduce transpiratia si senzatia de "picioare ude", atat de caracteristice verii.

Totusi este recomandabil sa apelezi la sfatul medicului pentru o doza mai mare de 15 mg, deoarece zincul poate interfera cu absorbtia cuprului, un alt mineral esential bunei functionari a organismului tau.

Saptamana viitoare iti vom prezenta remedii naturiste cat se poate de eficiente impotriva mirosului neplacut de transpiratie.
 

Comentariile 101-149 din 149

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ciuciulete catalina pe 18 Mar 2009, 22:10
    transpir rau de tot

    buna..am 15 ani si transfri foarte rau..mi se pateaza hainele imi e si rusine sa imi iau haine colorate ca se vede prea rau..de la un timp d vreme ma imbrac numai in negru..transpir mult ..:(:(va rog sa ma ajutati..multumesc!

    2
    0

  • cristina pe 9 Mar 2009, 22:29
    transpiratiea la subrat

    ajutor.nu stiu ce sa mai fac am incercat aproape toate deodorantele de pe piata,si degeaba.fie vara fie toamna transpir imediat ,man udat imediat ce am luat bluza pe mine.nu stiu ce sa mai fac.va rog ajutatima.astept raspuns va rog!!!!!!!

    2
    0

  • arinna pe 28 Feb 2009, 15:04
    transpir foarte tare

    buna!eu transpir foarte tare subrat shi mi se pateaza hainele.ce as putea face?multumesc mult.

    2
    0

  • alex pe 19 Feb 2009, 06:16
    salut

    Fratilor am avut acceasi problema ca si voi, exact la fel...Am simtit pentru mult timp ca sunt singurul care are problema asta si mi-a fost jena sa ma duc la doctor (pana la urma nici nu a mai trebuit). Am reusit in doar cateva zile. Multumesc EVA care a dat sfaturile excelente. Din tot ce a fost descris mai sus nu am luat B6, pentru ca nu am gasit la momentul respectiv, am respectat tot cu exceptia fumatului...nu m-am lasat... La toate astea am mai adugat ceva care se pare ca a avut un efect imediat, se numeste Driclor si nu sunt convins ca se gaseste in Romania. Dar daca sunteti interesati va pot trimite de aici, nu costa mult oricum.Este un deodorant medical cu care te dai noaptea inainte sa dormi, nu unul de zi. A functionat perfect si acum ma simt excelent. Daca vreti sa ma intrebati orice, va pot ajuta cu cea mai mare placere: hongkonghezu@yahoo.com.

    2
    0

  • Timea pe 15 Feb 2009, 10:20
    Transpiratia

    Buna! Problema mea se leaga tot de transpiratie! Transpir mult la subrat! Nu miroase, dar se vede pe haine si e foarte stanjenitor.Spuneti-mi si mie ce sa fac sa nu mai transpir, ajutat-ima cu o soulitie! Multumesc mult

    2
    1

  • alexandru pe 20 Ian 2009, 20:56
    transpiratia

    buna!ma puteti ajuta cu o solutie sa nu mai transpir asa de mult sub axile!va multumesc

    2
    0

  • ioan pe 18 Ian 2009, 19:32
    transpiratia

    Buna! Am 16 ani,si sufar de o problema, fac 2dusuri pe zi si cand stau pe scaun transpir si miros in zona anala.Am folosit antiperspirante dar deageaba, ma puteti ajuta va rog mult. Ms!

    3
    0

  • gaby pe 16 Ian 2009, 19:14
    transpiratia in exces

    buna!am 17 ani si ma confrunt cu problema transpiratiei si as vrea sa stiu si eu de ce transpir asa de mult la subrat.transpir atunci cand ies din casa,in public,la scoala sau altundeva.as putea zice ca transpir de cand ma stiu nu conteaza anotimpul sau ca este frig sau cald eu transpir.de mirosit nu miroase dar se vede pe bluze si acesta este un lucru stanjenitor in fata colegilor.spuneti-mi si mie ce sa fac sa nu mai transpir si ajutati-ma cu o solutie(daca se poate ceva tratament naturist).va astept mesajul pe adresa mea.multumesc

    5
    0

  • Cristina pe 15 Ian 2009, 14:58
    transpiratia

    Salut!sufar si eu de aceasta boala,as vrea sa-mi spuneti la ce medic ma pot adresa.va rog sa-mi scrieti raspuns pe adresa data,va multumesc/

    1
    0

  • jose pe 7 Ian 2009, 23:16
    transpir pe cap

    Eu, pe langa faptul ca transpir pe spate si la axile, fie vara fie iarna, transpir si pe cap. Dar rau. Parca sunt meretu iesita de la dus. Nu va spun ce neplacut este acum iarna la - 5 grade. Cunoaste cineva un remediu? Macar se mai confrunta cineva cu asa ceva?

    1
    1

  • andreea pe 2 Ian 2009, 13:46
    transpiratia in exces la axile

    am 29 ani si pot zice ca ma confrunt cu problema tanspiratiei la axile de cand ma stiu. pana acum cativa ani avea si mirosul specific de transpiratie, acum nu mai e asta problema, ci petele enorme de pe bluze. trebuie sa am mereu sub bluza, la axile, cate un servetel. e foarte incomod. si nu stiu cum mai pot proceda pentru indepartarea acestei probleme. o solutie? sau mai multe posibile? multumesc.

    5
    0

  • nutu pe 28 Dec 2008, 04:57
    transpiratie...:(

    nu stiu ce am ..de cand ma stiu transpir foarte foarte urat in palme,nu stiu ce sa fac,cand mai dau salut cu cineva ,ma intreaba unii de ce sunt ud in palme,e foarte neplacut.Ce solutie exista pentru a nu mai transpira :(?

    1
    0

  • Cristi pe 23 Nov 2008, 23:17
    remediu impotriva transpiratiei

    Buna. Am 19 si transpir destul de mult. Pana acum cateva luni nu aveam nici o problema cu transpiratia,faceam dus foloseam antiperspirant si nu transpiram. Acum degeaba, am schimbat multe antiperspirante dar degeaba. Cel mai mult ma deranjeaza ca mi se uda hainele la subrat:(ceva dezgustator) insa nu miros. Sa fie din cauza dezvoltarii fizice, a transformarilor hormonale daca pana acum nu aveam probleme? Cum asi putea sa scap de aceasta problema? A devenit un lucru de care sunt obsedat si nu stiu cum sa scap. sa consult un medic? Va rog sa ma ajutati! Va multumesc!

    1
    0

  • ovidiu pe 2 Nov 2008, 11:22
    apaxil

    incercati apaxil ...pt maini subt brat ii cel mai bun nu vreau sa sune a reclama ..dar e foarte bun produsul www.apaxil.ro

    1
    0

  • ana pe 15 Oct 2008, 18:59
    :-

    am 17 ani si condiser ca am o problema grava....transpir foarte tare la subrat indiferent de anotimp:| este foarte neplacut sa ai aceeasta sensatie tot timpul si jenant in acelas timp:| va rog sa ma ajutati...tratament naturist daca este posibil

    1
    0

  • madalina pe 15 Oct 2008, 18:56
    :|

    am 17 ani si transpir foarte foarte tare..., nu conteaza daca este cald sau frig....indiferent de anotimp..este foarte jenant ca de fiecare data cand ies in public sa transpir......m-ar interesa in special metode naturiste......astept nerabdatoare sugestiile voastra ..va rog sa ma ajutati

    0
    0

  • fratila nicoleta pe 6 Oct 2008, 22:39
    transpiratia asta ce bataie de cap!

    buna am si eu aceeas problema TRANSPIR foarte mult in zona axilei si nu stiu ce sa ma mai fac nu conteaza k e vara k e iarna eu transpir foarte mult vara imi e si rusine sa port tricouri de culori deschise k se vede imediat va rog mult ajutatima si pe mine dak nu se poate sa scap de aceasta transpiratie macar sa o mai reduc sa nu mai fie asa abundenta!va rog mult

    0
    0

  • hans daniela pe 4 Oct 2008, 13:56
    transpir f f mult

    si am uitat sa va spun multa lume ma intreaba dece transpir uneori asa de mult .ma simt ciudat ma simt mereu murdara ce cea mai proasta senzatie pe care o poti avea ,...de asta sper ca se va gasi cineva care ma poate sfatuii.

    0
    0

  • daniela pe 4 Oct 2008, 13:13
    am inceput sa nu ma mai suport din cauza transpiratiei

    transpir de foarte mult timp defapt de cand ma stiu,folosesc deodorante de tot felul,dusuri foarte des...unii doctori miau spus ca e pe baza hormonala .se poate dar nu inteleg iarna cand e frigul mai mare eu mereu uda an palme si subrat foarte mult chiar si pe fata !ce as putea face datimi un sfat ,analizele miau iesit bune ,exista oare vreun tratament usor de gasit ?as vrea sa ma ajutati sunt deja la o varsta la care igena e foarte importanta pt mine,va multumesc!

    1
    0

  • miha pe 30 Sep 2008, 18:37
    ajutor!!!!!!!

    am inceput de vre-o luna sa transpir doar subrat.nu stiu ce sa fac...chiar daca afra este frig eu transpir mi se uda bluza subrat imediat dar nu miroase este doar apa..spuneti-mi ce sa fac.va multumesc

    1
    0

  • alexa pe 15 Sep 2008, 11:16
    ce sa fac

    salut, am si eu o intrebare de ce transpir nimeni din clasa mea nu transpira si mii foarte greu sa ma descurc cu asta.uneori nu stiu in ce sa ma inbrac deoarece se vede transpiratia.spunetim va rog ce sa fac sa nu mai transpir asa tare MULTUMESC

    0
    0

  • catalin pe 31 Aug 2008, 11:19
    vreau sa scap de transpiratie

    nu inteleg de ce transpir asa de tare. umeori ma enervez din aceasta cauza.Toate acestea se intampla atunci cand depun efort sau cand sunt emotionat ,respectiv stresat,si de asemenae cel mai des cand fac trecerea de la un mediu optim la unul cu temperaturi mai ridicate,de ex cand intru de afara unde e mai rece intr-un magazin unde e mai cald ,pana se acomodeaza corpul meu cu temperatura din acea incinta transpir f mult .

    2
    0

  • Virgil Eugen pe 29 Aug 2008, 01:22
    Transpir in zona gatului

    Transpir pe piept si in jurul gatului si pe frunte Mi se intampla doar noaptea si nu tot timpul. Si chiar daca sunt treaz, nu stiu ce am, va rog un raspuns.

    1
    5

  • ionela pe 23 Aug 2008, 14:54
    transpiratia in zona axilelor nemirositoare

    Buna, am si eu aceeasi problema cu transpiratia din zona axilelor. Se vede urat este jenant si nu pot purta haine colorate.Multumesc.

    5
    0

  • roxana pe 20 Aug 2008, 21:52
    !!!

    buna!am 18 ani transpir foarte rau!nu m`am deranja dak nu s`ar vedea pe haine...de mirosit nu miroase si dusuri fac d 2 ori pe zi...nush ce ar mai putea fi!transpir si la caldura si knd ma emotionez si e f stanjenitor...din aceasta cauza nu mai pot purta haine colorate:(...am nevoie d ajutor...ce s fac?

    0
    0

  • alexandra pe 4 Aug 2008, 21:57
    transpiratia in zona axilelor

    as dori daca se poate informatii despre locirile unde se pot face acele injectii in zona axileler si cat costa!!!!!!!!!!V a multumesc!

    0
    0

  • Dean pe 2 Aug 2008, 23:42
    Transpir !!! Ajutor !!!

    Transpir !!! Ajutor !!! Am 18 ani si transpir si eu foarte foarte mult ... Inainte transpiram doar la subrat shi gata . De la o vreme incoace mai ales acum vara transpir shi la spate ... Nu mai shtiu ce sa fac ... Am incercat totul si deodorante si antiperspirante si sapunuri dar fara rezultat, Shi fac dus de 2-3 ori pe zi !!! . In special transpir cind ma aflu in locuri publice shi in transport . E foarte jenant shi nu mai stiu ce sa fac ??? Ajutor !!! As fi recunoscator daca cineva care a scapat de asa ceva m'ar ajuta si pe mine >>> Scriti va rog mult pe : realrocker89@mail.ru p;ease ........

    0
    0

  • Dean pe 31 Iul 2008, 17:52
    Transpir !!! Ajutor !!!

    Am 18 ani si transpir si eu foarte foarte mult ... Inainte transpiram doar la subrat shi gata . De la o vreme incoace mai ales acum vara transpir shi la spate ... Nu mai shtiu ce sa fac ... Am incercat totul si deodorante si antiperspirante si sapunuri dar fara rezultat, Shi fac dus de 2-3 ori pe zi !!! . In special transpir cind ma aflu in locuri publice shi in transport . E foarte jenant shi nu mai stiu ce sa fac ??? Ajutor !!! As fi recunoscator daca cineva care a scapat de asa ceva m'ar ajuta si pe mine >>> Scriti va rog mult pe : realrocker89@mail.ru

    1
    0

  • denisa pe 26 Iul 2008, 22:13
    cum sa scapati de traspiratie

    buna.ma numesc denisa.eu vas recomanda sa folositi bicarbonat de sodiu...e fff bun pentru a regla ph-ul si pt traspiratia acida ...o lingura scutura in putina apa.sper sa va ajute..:X:*

    2
    0

  • deea pe 17 Iul 2008, 18:48
    buna

    nu stiu ce sa ma mai fac.Inainte nu aveam astfel de problema dar acum transpir foarte rau la subrat si se vede urat.Nu miroase deoarece folosesc deodorant,dar se vede urat.

    1
    0

  • eu pe 16 Iul 2008, 01:04
    transpir si eu

    Din cate vad eu nu sunt singurul dar la treaba sta asa: Transpir atunci cand sunt in locuri publice ...la scoala...(iarna sau vara nu conteaza).si am observat ca si atunci cand am musafiri....deci atunci cand am emotii.Noaptea nu transpir deloc ...poate doar daca sunt 40 de grade.Cand sunt acasa si stau linistit nu transpir. Eu cred ca asta e pe sistem nervor....ca e normal sa transpiri atunci cand e cald , cand faci efort. Apropo eu transpir la axile, nu are miros dar e jenant mai ales ca se intampla in public, cand sunt cu prietenii..... Dupa parerea mea ,pentru cei care au aceeasi problema ca a mea , totul se rezuma la teama de a nu transpira....daca stai incordat si te gandesti ca iar o sa transpiri , asa se va si intampla! Ganditi-va si la ce v-am zis aici :D Restul cazurilor de transpiratie pe tot corpul sunt normale mai ales atunci cand e cald si faci efort.

    2
    0

  • berar stefan dumitru pe 29 Iun 2008, 00:21
    transpiratie ambudenta

    cum as putea sa reduc din transpiratia de pe piept,frunte, gat ?

    0
    1

  • andreea pe 25 Iun 2008, 20:40
    transpiratie

    buna ziua .....am si eu o problema transpir foarte mult la subsori indiferent de anotimp as dori sa-mi spuneti unde pot face injectiile butolinice si cat costa acestea ?? va multumesc ....va rog sa-mi raspundeti pt ca am mari probleme....:((((((

    1
    0

  • geanina pe 25 Iun 2008, 16:07
    transpiratia

    transpir si mam saturat.am doar 15 ani iar mama imi sp k e normal.nu e sh ma fc s m simt jennant uneori mai ales cnd sunt k prietenul meu.va rog ajutatima k e insuportabila situtia asta

    0
    0

  • adina pe 16 Iun 2008, 20:24
    si yo transpir :((:((

    am 17 ani si transpir foarte foarte tare...am incercat aproape toate produsele de pe piata impotriva transpiratie dar fara rezultat....este foarte jenant ca de fiecare data cand ies in public sa transpir......m-ar interesa in special metode naturiste......astept nerabdatoare sugestiile voastra ..va rog sa ma ajutati

    0
    2

  • Resiga Andrei pe 9 Iun 2008, 14:18
    transpir la subrat

    buna... nu transpira pe frunte sau pe corp ci doar l subrat chiar si dk e mai frig eu transpir la subrat.imi puteti da un sfat ?

    0
    0

  • Geo pe 26 Mai 2008, 18:21
    transpiratie

    cand dorm transpir dimineata perna este umeda,iar ziua daca intru intr-un magazin si acolo este mai cald decat afara dureaza c-am 5 minute pana se obijnuieste corpul,la fel si in mijloacele de transport in comun,ce pot face?

    0
    0

  • Anonim pe 25 Mai 2008, 13:52
    transpiratie

    de vreo 3 ani transpir din ce in ce mai excesiv in zona axilei si pe maini nu am mai vazut pe nimeni sa transpire atat...am incercat toate deodorantele dar cu nici unu nu a mers va rog spunetimi ce sa fac astept raspunsu vostru

    0
    1

  • XoXo pe 22 Mai 2008, 16:07
    transpiratia asta....

    deci si io ma confrunt cu aceasi problema...am 14 ani si nu mai suport sa transpir mereu.fie vara sau iarna...la frig sau la caldura eu transpir foarte foarte tare.nici nu ies bine din casa si vad pete mari de transpiratie in zona axilei.de aceea trebuie mereu sa port bluze negre si chiar si asa se vede cand transpir.aceasta "boala" o am din totdeauna deci nu e provocata de pubertate.am incercat pana in prezent cred ca toate deodorantele posibile si nimic nu ma ajutat.va rog mult dak stiti vreun remediu dar care chiar sa functioneze ajutati-ma.lasati pe site'ul acesta un mail...va rog din tot sufletul...am inceput sa ma urasc din cauza aceasta:((

    0
    0

  • ionnelu pe 21 Mai 2008, 22:00
    transpiratie

    de foarte putin timp am observat ca ,noaptea,transpir foarte tare in zona gatului.transpiratia este cu usor miros de amoniac.

    0
    0

  • claudia pe 12 Mai 2008, 21:28
    transpiratia

    Transpiratia mea este diferita de a celorlalti. Transpir pe piept si in jurul gatului. Mi se intampla doar noaptea si nu tot timpul. Sunt perioade in care imi trece aceasta transpiratie dar, din pacate, revine.

    0
    0

  • manuela pe 10 Mai 2008, 21:12
    transpiratia...

    am 13 ani si tranpir tot timpul...si ami miros si urat. am incercat everythyng but no anewer...nimic nu da roade...si pe langa miros ma mai si patez si rad colegii de mn...k altfel sunt destul de populara doar asta imi distruge imaginea. PLEASE HELP ME!!!

    1
    0

  • andreea pe 8 Mai 2008, 14:43
    transpiratie

    ciao,si eu ma confrunt cu aceeasi problema..transpir indiferent ca mi-e frig sau cald...mi-am facut toate analizele si nu mi-au gasit nimic..mi-au recomandat cate un extraveral dimineata..neavand nici un efect..cel mai rau e ca nu pot purta bluzite numai de culoare inchisa,,ca se vede si e jenant...stiti vreo solutie?:(

    0
    0

  • mihaela pe 2 Mai 2008, 14:19
    transpiratie

    salut...trabspir destul de rau si vara si iarna....nu misroase deoarece folosec deodorant..dar lasa urme p haine si se vede nasol...are cineva vreo idee cum sa scap de aceasta problema?va rog raspuns urgent :)

    0
    0

  • florin pe 21 Apr 2008, 22:25
    de ce transpir asa de mult

    buna..as vrea sa stiu cum pot scapa de transpiratie..am noroc ca nu miroase insa fie vara fie iarna transpit incontinuu si se cunoaste rau pe haine uneori mi`e jena..cum pot scapa?

    0
    0

  • iuliana pe 9 Apr 2008, 00:10
    exista solutii

    cautati-ma pe id SWEET_TZUKY2002 , CRED K AS PUTEA SA VA AJUT SA SCAPATI DE TRANSPIRATIA IN EXCES !!!

    0
    0

  • geanina pe 29 Mar 2008, 18:02
    de ce transpir?

    buna , as vrea sa stiu de ce transpir ..asa mult.... nu are miros deoarece folosesc deodorantul dar lasa apa pe haine si e foarte neplacut . as dorii s a mi spuneti de ce si ce sa fac sa nu mai transpir ! multumesc mult . scrieti mi si trimite ti pe mail . multumesc

    0
    1

  • alina pe 20 Mar 2008, 21:42
    de ce transpir????????

    nu inteleg de ce transpir....oare de ce?//am 15 ani,ji nu cred k ar trebui sa transpir asa de rau si vara si iarna si la frig si la cald eu transpir.....poate ar trebui sa fac mai multe dusuri pe saptamana???sau ce as putea face?raspundety repede va rog ce as putea face sa reduc transpiratya va rog raspundedti akum

    2
    0

  • ionut pe 11 Mar 2008, 23:07
    vreau sa stiu

    Am si eu o intrebare. transpir excesiv la axile si pe frunte .Toate acestea se intampla atunci cand depun efort sau cand sunt emotionat ,respectiv stresat,si de asemenae cel mai des cand fac trecerea de la un mediu optim la unul cu temperaturi mai ridicate,de ex cand intru de afara unde e mai rece intr-un magazin unde e mai cald ,pana se acomodeaza corpul meu cu temperatura din acea incinta transpir f mult .Ce as putea face. in primul rand as vrea sa stiu carui medic ma pot adresa? endocrinolog cumva.sau mai simplu nu exista ceva medicamente .,sau remedii naturiste Va multumesc mult

    3
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod