Cum sa-ti albesti dintii

Vesti bune! Dintii se pot albi fie la un stomatolog, fie acasa,de catre fiecare, dupa ce cumparam in prealabil substantele necesareacestei operatiuni. Dr. stomatolog Alexandru R. Schally, a vorbit desprefolosirea substantei de albire a dintilor.

Pentru persoanele care incearca aceasta operatiune acasa, trebuie folositao concentratie de 10% de substanta activa (carbonid peroxid). Dupaprocurarea acestei substante, care se gaseste in cabinetele stomatologice,trebuie procurate cateva gutiere prefabricate, care se introduc in gura cusubstanta respectiva si care se musca, timp de cateva minute.
Operatiunetrebuie repetata consecutiv, timp de 6-8 ori.

In cazul in care tratamentul este aplicat de catre un stomatolog,concentratia este de 35% si se fac 2-3 aplicari consecutiv (intr-uninterval de o ora). Efectul de albire nu este permanent. In functiede materialul de substanta dentara a fiecarui pacient, albirea trebuiereluata la interval de 6 luni sau un an. Dr. Alexandru R. Schally atrageatentia ca aceasta substanta, folosita prea des, poate slabi structuratesutului dentar. Daca va hotarati sa va albiti dintii, cel mai indicatar fi sa obtineti si acceptul medicului stomatolog.

Pentru consultatii sau intrebari apelati la cabinetul destomatologie/radiologie Dr.
Alexandru R. Schally, Str. Gheorghe Pop deBasesti nr.15, sector 2, telefon: 252.32.93

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mircea pe 15 Ian 2014, 10:42
    stomatologul laudat

    personal lipsit de educatie si bun simt , lipsa de profesionalism si tot ce vrei....

    0
    0

  • luca pe 8 Iun 2012, 16:22
    dr. schally

    acest comentariu nu isi are neaparat locul si rostul aici, insa in urma experientei avute cu "celebrul dr. Alexandru Romuald Schally", am decis sa scriu peste tot pe unde voi avea acces, astfel incat toata lumea sa vada si sa poata sa se fereasca de acest personaj al carui caracter il apreciez ca fiind 0 iar dpdv profesional, eu pana la dumnealui, nu am vazut medic care sa opereze sub influenta alcoolului. Daca citeste cumva acest articol, poate isi aminteste ca are de platit servicii ce i-au fost prestate si de asemenea poate raspunde si la telefon.

    0
    0

  • Madalina pe 4 Aug 2009, 12:39
    DINTI

    Cat costa tratamentul de albire??????????????

    1
    0

  • Gaya pe 25 Iul 2008, 15:25
    Nedumerire

    Buna ziua as dori si eu sa urmez acest tradament dar mai intai vreau sa stiu ca cat costa acest tratament sa vad daca imi pot permite.. daca se poate sa-mi raspunde-ti pe e-mail ar fi perferc pentru ca voi uita acest site si nu voi sti daca mi-ati raspuns sau nu .. Multumesc anticipat [daca exista greseli de ortografie sunt foarte obosit] O zi buna

    0
    1

  • Chelmu Raoul pe 14 Mar 2008, 10:21
    Costul

    Cam cat costa ?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod