Cu hemoroizii nu-i de gluma!...

Adesea auzim persoane care vor sa-si exprime dezinteresul fata de un anumit subiect folosind expresia - deloc academica! - "Ma doare in fund de...". Ei bine, aceia care o spun sunt cu siguranta dintre cei care nu au cunoscut o asemenea durere si nici avatarurile impuse de aparitia hemoroizilor ori a fistulelor anale. Altfel nu ar mai indrazni nici macar sa se gandeasca la acest subiect... 


Vorbind despre hemoroizi, ar fi bine sa stim cateva lucruri utile. Acestia se caracterizeaza prin aceea ca provoaca cel putin un disconfort anal, daca nu dureri si sangerari frecvente in timpul defecatiei. Hemoroizii au drept cauze fie obiceiurile sedentare, fie constipatia cronica, fie o fragilitate genetica a venelor din zona rectala. Uneori, ei nu sunt detectati de pacient, fiind in interiorul spatiului anal, observandu-se doar hemoragiile si unele senzatii de disconfort. Alteori, hemoroizii sunt vizibili pe conturul anusului, in exterior, provocand nu numai sangerari, ci si dureri la asezarea pe scaun.

Exista persoane care ignora prezenta hemoroizilor - mai ales a celor interni - si care se expun, astfel, riscului de a se produce o fistulizare locala, ceea ce conduce adesea la operatii chirurgicale cu rezultatul "anus contra naturii" - deloc confortabil! - iar in alte cazuri apare chiar cancerul anal...

Tratarea hemoroizilor

Cele mai eficiente metode de prevenire a aparitiei hemoroizilor sunt exercitiile traditionale chinezesti, cunoscute sub denumirea de Qigong. Acestea contin tehnici prin care musculatura rectului devine mult mai elastica si mai puternica, astfel incat sa produca o compresie suficienta asupra vaselor sanguine. Iata un exemplu de exercitiu


Va asezati pe podea, cu picioarele incrucisate si palmele pe genunchi. Inspirati incet si profund, punand varful limbii pe cerul gurii si incordand sfincterul anal. In acest timp, va imaginati ca energia (qi) pe care o absorbiti pe nas - o data cu aerul - se duce in zona subombilicala, in interiorul abdomenului inferior.

Apoi expirati si conduceti mai departe energia catre bazin, in apropierea coccisului, relaxand inelul anal.

Inspirati din nou si conduceti energia catre partea inferioara cervicala, intre umeri.

Expirati si conduceti qi-ul de la baza coloanei cervicale catre urechi, apoi catre nas si in cavitatea bucala. Cand qi-ul patrunde in gura, relaxati limba.

Se reia ciclul respirator de 9 ori, practicandu-se zilnic.

Ar mai trebui sa stim cateva lucruri despre ingrijirea anusului.

Igiena acestuia este foarte importanta si de aceea este indicat sa va reglati organismul astfel incat sa aveti in fiecare dimineata un scaun. Dupa defecatie, este recomandabila spalarea inelului anal cu o panza moale si umeda, masand usor timp de 1-2 minute. Apoi se exerseaza incordarea sfincterului anal pe portiuni.

In ciuda faptului ca avem de-a face cu un muschi inelar, in urma unui antrenament perseverent se poate ajunge la capacitatea de a controla separat cele patru sectoare ale sfincterului anal: anterior, posterior, stang si drept. Conform principiilor medicinei traditionale chinezesti, anusul constituie una dintre extremitatile corpului si, prin urmare, aici se gasesc capetele meridianelor principale care corespund principalelor organe functionale: ficat - vezica biliara, inima - intestin subtire, splina - stomac, plamani - intestin gros, rinichi - vezica urinara. In consecinta, masajul anal devine si o forma de profilaxie sau terapie reflexologica foarte simpla si valoroasa.

Insa, daca sunteti deja victime ale aparitiei hemoroizilor, iata cateva retete - la alegere - cu care ati putea calma crizele hemoroidale: 

Tratarea hemoroizilor: alimente care previn durerile


1.

Smochine / curmale - Se pun la fiert 10 smochine intr-un litru de apa, pana cand apa scade la 700 ml. Smochinele sau curmalele se mananca de-a lungul zilei (nu dintr-o data!), iar zeama rezultata se foloseste pentru spalaturi locale (anale). Tratamentul dureaza 4-6 zile. Sau se consuma zilnic cate 7-8 curmale zaharisite.

2. Banane - Se vor manca 4-5 banane, zilnic, timp de 4-5 zile. Bananele se mananca impreuna cu coaja, fiind taiate in rondele foarte subtiri.

3. Vezica biliara de porc - Se iau 3-4 vezici biliare de porc, se curata si se spala bine. Se pun la fiert si apoi se prepara similar cu tuzlamaua de burta de vita. Adica se taie in fasii subtiri si lungi si se acopera cu un sos alb cu usturoi. O asemenea portie se va consuma zilnic, timp de 5-7 zile.

4. Ceapa - Se toaca marunt o ceapa de marime medie. Intr-un vas de portelan, se amesteca o lingura de miere cu ceapa tocata si se alcatuieste o pasta, cu care se poate unge zona afectata de hemoroizi ori de cate ori se simt dureri.

5. Usturoi - Se spala bine zona afectata cu apa calda. Imediat dupa spalare, se aplica o solutie obtinuta din suc de usturoi (1 parte), amestecat cu 5 parti de apa.
Solutia se aplica local cu ajutorul unei panze moi din bumbac sau lana. Tratamentul dureaza atat cat este necesar.

6. Urechi de lemn - Se lasa la inmuiat in 250 ml apa fierbinte 50 gr de ciuperci urechi de lemn, timp de 1 ora. Apoi se scot ciupercile, se scurg si se pun intr-o cratita, impreuna cu 500 ml apa si 30 gr (2 linguri) de sare. Se pune pe foc iute, pana da in clocot, apoi se continua fierberea pe foc foarte mic, timp de 10 minute. Decoctul obtinut se imparte in trei parti egale si se bea in cele trei momente principale ale zilei. Tratamentul dureaza atat timp cat este necesar.

Asadar, cred ca v-am convins ca problema anusului nu este nicidecum una simpla sau de neglijat. Este tare rau sa te doara... stiti dumneavoastra unde!

 

Comentarii (47)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • M C pe 29 Sep 2015, 00:08
    Tratament GRATIS , care chiar functioneaza

    As putea sa va cer cateva mii de euro pentru sfatul pe care urmeaza sa vi-l dau, avand in vedere eficienta sa. CEL MAI IMPORTANT LUCRU – BETI MINIM 3 LITRI DE APA !!!!!!!! Este cel mai important lucru Alte 2 recomandari ar fi sa va plimbati pe jos, sa alergati sau orice fel de sport si 2 sa fiti VESELI ! Chiar are un mare impact asupra intregului organism NU mai pierdeti timp si bani pe prostii ce nu functioneaza. Eu nu va vand nimic, va dau un sfat care sigur valoreaza mai mult decat puteti plati pentru el. Sanatata la toata lumea! Produsele din comert sau farmacii ori nu functioneaza deloc, ori temporar. Este o problema a intestinului, hemoroizii sunt doar cauza. Nu poate fi rezolvata problema interna cu o crema aplicata in exterior. BETI APA, e atat de simplu. De ce lumea cauta metode grele, cu riscuri, dureroase, costisitoare.. nu inteleg. Pentru cei care se plang ca nu pot sa inghita apa, incepeti cu inghitituri mici si dese, pana ce o sa descoperiti ca peste ceva timp puteti bea o sticla de 1.5l precum beti un simplu pahar. , puteti face limonada , etc. Exclus bauturi alcoolice, si incercati sa imbunatatiti dieta, mai rar sau deloc cu carnea! Desi nu fac reclama vreounui produs BIG-Pharma, sper sa imi fie acceptat comentariul, mai ganditi-va si la saracii oameni, unii ori nu au bani , ori sunt speriati sa mearga la medic…Solutia v-am prezentat-o gratis , e simpla si eficienta. RETINETI, ATAT TIMP CAT BETI MULTA APA, CUM AR FI SI NORMAL DE ALTFEL, NU VETI AVEA PROBLEME.

    0
    0

  • Maryo pe 20 Nov 2014, 12:21
    boala nenorocita

    @kk poti sa ne dai mai multe detalii : se consuma o lamaie pe zi cu tot cu coaja ?? asa simpla, nu e amara ??

    0
    0

  • KK pe 13 Oct 2014, 20:39
    buna

    1/2 de lamaie pe zi rezolva problema , vitamina C intareste capilarele , intro saptamana o sa uitati ca ati avut hemoroizi, nu folositi vitamina C tablete. , nu are acelasi efect.

    0
    0

  • Gabor Kalman pe 20 Sep 2014, 19:27
    Se poate incerca

    Fiind vorba despre consecințele constipației încercați ... Chitosan (este o pulbere albicioasă, puternic alcalină, care se obține din carapacea crustaceelor.) în contact cu apa formează, la ph acid o masă gelatinoasă care lubrefiază, înmoaie, crește volumul și facilitează evacuarea bolului fecal fără să crească motilitatea colonului (ajută la o "evacuare" nedureroasă), menține flora microbiană intestinală sănătoasă (stimulează proliferarea de bacterii "prietenoase") si are efect antiinflamator intestinal. Chitosanul este o sursa speciala de fibre, prin faptul ca acesta contine carbohidrati si proteine care nu provin de la plante ci animale. + unguent pe bază de castan sălbatic (varixinal gel, gălbenele, mărul lupului) s-au supozitoare procto-glyvenol

    0
    0

  • Ioana pe 6 Iun 2014, 10:01
    Regimul de dupa operatie

    Regimul care trebuie tinut dupa operatia de hemoroizi este urmatorul: - Evitarea pe cat posibil a constipatiei, in acest sens trebuie sa consumati cat mai multe fibre si vitamine ( va recomand fibrele de la Hemostop ). Pentru evitarea constipatiei este necesar sa consumati cat mai multe lichide naturale. - igiena este un alt factor care trebuie obligatoriu urmat. - trebuie evitata consmul de bauturi si alimente care constipa. Va doresc multa sanatate.

    3
    0

  • Lucica pe 8 Mai 2014, 10:25
    operatia de hemoroizi

    Buna ziua! As vrea sa stiu ce regim se tine imediat dupa operatia de hemoroizi. Inteleg ca sunt dureri, dar nu am inteles ce trebuie sa mananci - ce fel de supe sau ce fel de ceaiuri sa bei si cat timp dupa operatie. Va multumesc foarte mult.

    1
    0

  • adi pe 26 Apr 2014, 23:16
    Hemoroizii

    Hemoroizii Hemoroizii sunt dilatatiile venelor situate la nivelul canalului anal si rectului inferior, pachete hemoroidale ce pot atinge dimensiuni suparatoare si pot fi exteriorizati prin anus, complicandu-se in diverse moduri - sangerare prin fisura la baza acestora sau prin fistula venoasa, tromboza hemoroidala sau prolaps. Hemoroizii sunt clasificati in functie de localizare in interni - situati in interiorul canalului anal si externi - iesiti afara din canalul anusului.De obicei sunt durerosi,cauzeaza o senzatie de mancarime,iar uneori sangereaza. Cauzele de aparitiei a acestora sunt multiple: - constipatia cronica - sarcina - imbatranirea - boli de ficat -profesiile sedentare (sofat,stat mult pe scaun la birou) Tratamentnaturist : 1.Unguente :Hamamelis,Castan Porcesc,Patlagina+Coada soricelului,Tataneasa 2.Tratament cu plante : -ceai de papadie pt decongestionarea ficatului -fructele si si frunzele de afin -vitamina c cu biofavonoide -bioflavonoide -capsule de Acidophilus -infuzie de coada calului boz si pelin -infuzie de rostopasca -infuzie de traista ciobanului -infuzie de plop -extract din muguri de castan salbatic si comestibil -extract din muguri de scorus -tinctura de castan -tinctura de sulfina 3.Aplicatii locale cu gheata sau apa rece (in caz de dureri).De asemenea sunt eficiente cataplasmele cu argila verde pt a reduce durerea si inflamatia. Pentru retete personalizate de tratament si nutritie,contactati-ma pe adresa plantevindecatoare@gmail.com

    0
    0

  • varlan simona pe 12 Ian 2014, 19:45
    Probleme cu o fisura

    sufar de o fisura pe care nu o pot vindeca.de un an merg la un medic proctolog si am facut interventi cu laser pentru hemoroizi si fisura.procedurile au durut foarte tare dar nu mai am acele dureri din timpul scaunului si ceva sa rezolvat mergind la medic,dar fisura tot recidiveaza si nu stiu ce sa mai fac,cred ca sa saturat si medicul sa ma tot vada pe la usa lui.ultima data cind am fost la medic mi-a spus ca daca fac sfincterotomie posterioara nu o sa mai am probleme niciodata.Deci am facut operatia,iar dupa 2luni eu tot simt ca fisura nu a trecut,tot am dureri in timpul scaunului,tot ma ustura ceva si ma zgaraie ceva acolo.mentionez ca zinlic beau ceaiuri de papadie si sunatoare pentru a avea scaun moale.ce pot sa mai fac?doctorul a spus ca a facut tot ce se putea face.Sunt ingrijorata ,daca am vreo boala grava la care fisura tot recidiveaza si nu vrea sa-mi spuna?poate cineva sa ma ajute?

    1
    0

  • Daniel David pe 12 Iul 2013, 15:34
    Hemoroizi

    Am suferit de hemoroizi ... circa 1 an jumatate . Am avut si fisura ... care imi face din ce in ce mai rar probleme . Dureri nu mai am deloc pot sa spun .. desi ... cand am inceput sa am hemoroizi... a fost GROAZNIC . Dureri cumplite ... . Daca doreste cineva sa afle cum poate scapa de hemoroizi .. sa imi dea un mail pe stanionut57@yahoo.com . Nu va costa nimic !!

    5
    1

  • JOSEPHINE pe 26 Apr 2013, 22:56
    buna mirela

    imi spui si mie te rog tratamentul ca re te-a scapat de suferinta?

    1
    0

  • Marian pe 20 Apr 2013, 23:52
    Tratare..

    Si eu am 21 de ani.. de la un scaun foarte dur am observat o unflatura in zona anusului cam de 2 cm.. am folosit Procto-Glyvenol care mi-a slabit micile descoforturi, ceai de galbenele, ceai laxativ antihemoroidal, crema de galbenele, spalaturi si apa calda si cu aceste ceaiuri.. in jur de 4 zile dar niciun rezultat extraordinar,, doar mai putina jena, Oricum maine ma duc la medic.. si eu am jena normal dar ramane intre mine si medic iar daca imi spune ca e nev de operatie.. asta e nu pot sta asa toata viata, oricum revin cu un rasuns de la mediv :) Va sugerez sa mergeti la control oricat de mica ar fi "problema" :)

    3
    1

  • Radu Groza pe 1 Mar 2013, 13:05
    creme

    Eu m-am ales cu hemoroizi din cauza vietii sedentare - trebuie sa stau mult la birou. Am utilizat o crema cu galbenele, tataneasa si propolis si a facut minuni. Atentie: am utilizat si alte creme care nu contin nimic util decat iti anesteziaza zona. Cumparati o crema cu efect antibacterian si cicatrizant ca sa ajute la vindecare, nu o crema care sa te faca sa uiti ca ai hemoroizi pt cateva ore fara sa iti faca nimic. Durerea revina imediat la fel de atroce ca inainte sa te dai cu crema respectiva. Eu am ajuns sa ma dau din ora in ora cu o astfel de crema pana mi-a spus un medic ca pot avea probleme. Indiferent ce iei, nu trebuie sa iei pana devii dependent. Eu stiu doi furnizori de crema cu tataneasa si galbenele: hemostop si vitroplant. Posibil sa mai fie si altii.

    0
    1

  • Nelu pe 15 Ian 2013, 21:25
    Hemoroizi externi trombozati

    Ma refer strict la subiect. Nu stiu nimic despre cei interni care ies inafara. Doar la acele vene vizibile din exterior care se inflameaza si devin dureroase. O interventie de aproximativ 20 minute rezolva aceasta problema. Inauntru venei inflamate exista un cheag de sange. Am incercat si eu creme naturale, dar dupa ce-am vazut cheagul acela m-am felicitat pentru programarea rapida la medic, nu stiu ce anume ar putea dizolva acel cheag. Poate ceva injectabil dar nici intr-un caz o crema aplicata exterior. Am tot respectul pentru produsele naturale, cremele acelea m-au ajutat ulterior la cicatrizare. Odata extirpata vena aceea s-a eliminat posibilitatea unui nou episod dureros.

    0
    0

  • Cristi pe 7 Dec 2012, 13:25
    Remediu natural care functioneaza.

    salut, In urma cu 2-3 luni am ajuns pe acest site sa caut un remediu pt hemoroizi externi care imi aparuse, am incercat "rasina de mumie"(o prostie) plus multe bai cu plante,creme si pastile. Care in final nu au avut absolut nici un efect, chiar ca voi fi acuzat ca fac reclama, asta este si intentia mea pt ca stiu ce inseamna sa ai hemoroizi si sa nu-i gasesti leacul. Am inceput sa folosesc "Alifie din iarba-lupariei" produs de ambroplant, sincer ca nu am crezut in efectul promis dar in 2 saptamani a disparut complect. Multa sanatate!

    3
    0

  • Florin pe 4 Dec 2012, 11:21
    durerea la defecatie dupa sfincteroctomie?

    @Small, am citit ca ai facut aceasta operatie. as dori si eu detalii pentru ca sufar de aceeasi boala cronica si doctorul a spus ca trebuie sfinteroctomie. Nu imi este frica de operatie ci de ce va urma apoi. cum sunt durerile la scaun dupa operatie? multumeac mult de tot anticipat pentru raspuns!

    5
    0

  • Small pe 7 Nov 2012, 17:18
    sangerare cauzata de fisuri

    Sangerarea poate fi cauzata si de fisurile anale, nu doar de hemoroizi. Acestea se pot trata pe cale naturala sau pe cale chirurgicala. Tratamentul natural (creme, spalari cu ceai de musetel, etc) nu prea dau rezultate (o spun din proprie experienta). Cel mai bine se trateaza pe cale chirurgicala, aceasta operatie purtand numele de sfincterotomie. Nu este deloc dureroasa ( si iar o spun din proprie experienta)! Nu va mai chinuiti si nu mai suportati dureri ingrozitoare! Prin intermediul operatiei este anulat muschiul din interiorul anusului, cel care actioneaza involuntar. Perioada de recuperare nu dureaza mai mult de o saptamana. Eu am facut operatia si ma bucur enorm ca am scapat de acest calvar! :) Mult curaj si insanatosire grabnica tuturor

    2
    0

  • daniel2013 pe 8 Oct 2012, 09:32
    daniel2013

    O serie de tratament Propolicium consta din 21 de ovule sau supozitoare, preparate din propolis, alte produse apicole si pulberi de plante (in total 39 de ingrediente), care pot ajuta in mod eficient la vindecarea urmatoarelor afectiuni: anexite, cistite, uter varicos, fibrom uterin, metrite ulcerate de col uterin, inflamatii ale vaginului si colului uterin, micoze vaginale - candida, trichomonas, colibaciloza. Pe langa aceste boli feminine, efecte miraculoase se constata in tratarea adenomului de prostata, a prostatitei, dar si a hemoroizilor, a fisurilor anale si a altor boli ale rectului. Tratamentul trebuie repetat macar de doua ori. Se va face un control la medic inainte de inceperea tratamentului si dupa a treia serie de tratament, pentru a vedea evolutia vindecarii. Tratamentul are un caracter bland, este neinvaziv, fara reactii adverse, cu o singura exceptie: leacurile noastre sunt interzise persoanelor alergice la propolis si la alte produse apicole. O serie de tratament dureaza 21 de zile si costa 90 RON www.natural-propolicium.ro

    2
    0

  • Mirela pe 26 Aug 2012, 09:05
    eu m-am vindecat!!!

    Salut, poate va pot ajuta si eu putin ca fosta suferinda de hemoroizi. Mie mi-au aparut de la nastere, si aveam niste crize extrem de violente, doua trei zile nu puteam face nimic. Am incercat cu tot felu de unguente si medicamente, dar se alina durerea ei se micsorau putin apoi reveneau la loc. Asa ca, nemai suportand calvarul, am inceput sa caut un tratament care sa mearga. Din atatia suferinzi pe lumea asta cineva trebuie sa fi descoperit ceva ce sa functioneze, iar operatia nu era o solutie (durerile de apoi sunt mai groaznice decat o criza, si hemoroizii pot revenii). Asadar, am cautat si am cautat pana am dat de un site care vindea un ghid cu un tratament chinezesc pentru hemoroizi. M-a costat ceva, dar a meritat! Acolo am gasit, prima data cum sa trec usor peste crizele de hemoroizi, apoi cum sa-i vindec. In primul rand am folosit cum scria acolo, gheata apoi ulei de Hamamelis, depinde cum erau hemoroizii ( daca sangerau si erau umflati, ori la cei interni, hamamelis daca erau doar umflati si ma dureau, gheata) plus inca ceva sfaturi dietetice. Si nu aveam probleme imediat scapam de dureri, mancarimi si/ori sangerari. Apoi am aplicat sfaturile de vindecare a hemoroizilor, si am scapat de ei! Va recomand sa incercati.

    5
    1

  • ana wien pe 26 Feb 2012, 23:11
    tratament natural pentru hemoroizi

    experienta personala;cel mai bun tratament pentru hemoroizi este uleiul de masline,de buna calitate,se unge zona afectata iar dupa orice defecatie,se spala anusul cu apa calduta,apoi regimul alimentar are un rol primordial,evitati dulciurile,prajelile,si grasimile in gen.va doresc multa sanatate.

    12
    1

  • josephine pe 3 Feb 2012, 16:54
    doamna maria

    am folosit rasina si de atunci am niste usturimi ingrozitoar e ,nu au disparut + ca aceasta rasina cu apa este f lichida si nu r amane pe deget pt a putea unge inauntru .Unde gresesc

    0
    0

  • angelica pe 11 Ian 2012, 20:35
    operatia de hemoroizi

    Am 38 ani,am avut hemoroizi gradul2,3 si 4 interior si fisura anala ,aveam dureri mari,nu mi-a trecut cu nimica ,in 2011 ma-m operat in Spania in Guadalajara,operatia a durat o ora,ma operat o doctorita care facea practica , la ora 15:00 ma operat si la 20:00 ma externat . O sapatamina am avut dureri cind mergeam la WC. Am mincat mincare normala dar des sa am ce elimina ....mai informatii la e-mail rudiangelica@yahoo.es.Un salut pentru toti.

    3
    0

  • cameliabirca pe 25 Nov 2011, 13:12
    Hemoroizi

    Si eu am trecut prin asa ceva,si a fost groaznic pana cand am gasit remediul.Pentru hemoroizi v-as recomanda un tratament naturist,pe care eu personal l-am incercat,si care intradevar a dat rezultate.Pt orice informatie va las adresa mea de e-mail cameliabirca@yahoo.com

    5
    3

  • viorel pe 4 Sep 2011, 20:53
    tratament

    cel mai bun si la andemana tratament este ceaiul de macese da rezultate bune

    7
    0

  • nicu pe 30 Iul 2011, 17:26
    hemoroizi

    Sunt in aceeasi situatie ca cei de sus dar nu am citit o recamandare sau macar un raspuns .Despre Aloe Vera , nu mai stiu ce sa cred . Unii spun o reteta eficace si imediat alta pagina scrie ca e interzis Aloe Vera.Am 62 ani si multe probleme de sanatate incepand de la inima , hipertensiune si acum suspect de steatoza si nu mai stiu cum .Pentru tineri care au afurisita boala , cred ca operatia e eficienta. Nu stiu E o parere personala Tuturor SANATATE

    9
    1

  • semida pe 26 Iul 2011, 17:35
    hemoroizi tratament

    exista ceva crema cu aloe vera si propolis care e foarte eficienta,si daca obisnuiesti sa te dai dupa ce vezi ca incepe sa doara e foarte buna.se gaseste la reprezentanti

    1
    1

  • costin pe 22 Iul 2011, 19:58
    Hemoroizi

    La mine s-au ameliorat cu unguent de aloe (niste cutii verzi , mai mari putin decat cele obisnuite). Cand e mai rau dupa aloe, pun si niste propolis glicolic. Bineinteles , dupa spalat, si bagat si in interior cu degetul. Numai sa nu va zgarie unghia.

    2
    0

  • nicoleta pe 20 Mar 2011, 19:45
    hemoroizi

    exact asa am si eu de 2 saptamani si nu stiu de la ce.nu am fost la medic dar trebuie sa;mi iau inima in dinti si sa ma duc

    6
    1

  • Riri pe 15 Dec 2010, 21:17
    Hemoroizii

    Este una din bolile cele mai cumplite extinsa la peste jumatate din populatia globului.Si eu sufar de pe urma lor,am incercat cu unguente,supozitoare,dar rezultatele sunt timide,din ceea ce am citit pana acum,cred ca sfaturile de mai sus ale Mariei sunt benefice si trebuie sa le incercam.Am auzit f. multe lucruri bune despre aceasta rasina numita MUMIE.Sfatuiesc pe cei suferinzi sa incerce miracolul MUMIE.Succes si sanatate

    7
    0

  • teo pe 21 Oct 2010, 01:35
    singerare anala

    buna ziua,sint o tinara de 32 de ani si in general de cite ori merg la toaleta pe linga....imi curge si scinge la scaun.e normal sau nu?sint dati cind nu singerez.dar e adevarat ca de cele mai multe ori abea ies afara si ma incordez prea tare.nam consultat nici un medic.

    3
    2

  • c pe 2 Iun 2010, 00:48
    despre hemoroizi

    eu de vreo cativa ani sunt departe de tara si nu ma m ingrijit niciodata de mine dar de 5 ani am singerare mica si nu este asa dureroasa .Vaza-nd ca problema este foarte serioasa imi pun intrebarea este periculos sa mai astept alti ani sau trebuie facut un control.... va multumesc anticipat? daca ati reusi sa imi dati un sfat

    21
    0

  • maria pe 24 Mai 2009, 16:10
    intra pe forum softpedia si citeste ultimul topic

    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=23846&st=522[/color]

    9
    0

  • maria pe 24 Mai 2009, 16:08
    Cum scapi ff usor de hemoroizi

    Salut oameni buni ! Nu va mai chinuiti sa scapati de hemoroizi cu creme, ceaiuri si cu clasica chirurgie ! Mergeti la o farmacie particulara (in lanturile de farmacii nu gasiti remedii naturale care cu adevarat functioneaza), si intrebati de rasina MUMIE. Daca nu gasiti in farmacii, intrati pe net si comandati. Aveti nevoie de o cutie cu 30 pastile si sa fie simpla rasina , nu cu propolis. Luati un flacon de medicamente care obligatoriu tre sa fie din sticla si sa aiba capac cu filet, scoateti pastilele pe care le contine si puneti in acesta apa plata ( nu de la chiuveta pt ca are clor) cam 2 cm de la fundul flaconului si peste apa puneti 5 pastile de rasinas MUMIE si infiletati capacul si agitati puternic pina acestea se topesc in intregime, iar dupa ce sau topit puneti flaconul la loc intunecos (dulap). In dimineata urmatoare dupa ce aveti ''scaun'' va spalati anusul cu un sapun cu PH neutru, va stergeti, luati flaconul pregatit cu o zi inainte si il agitati usor cu miscari circulare sa nu faca spuma si sa se omogenizeze lichidul. Bagati degetul aratator in flacon(deget care in prealabil iati taiat unghia ca sa nu va zgirie) si ungeti bine hemoroizii externi, repetati procedeul si introduceti usor degetul si in anus pentru a unge si eventualii hemoroizii care sunt inauntru. Dupa trei patru zile o sa constatati minunea ! Hemoroizii parca se topesc, dispar vazind cu ochii( cu oglinda mai bine zis). Obligatoriu tre sa va schimbati dieta pentru ca dupa ce acestia se retrag in totalitate vor reveni si ajungeti de unde ati plecat ! In fiecare dimineata suc de morcovi-mere-sfecla rosie ! 2 mere fara coaja, un morcov si sfecla cit o pruna mare, se pun in storcator Se bea sucul care este mirific pe stomacul gol iar la o jumatate de ora se pregatesc cereale de ovaz, secara, 10-12 stafide, 3 curmale uscate, 2 prune uscate(carefour) peste ele puneti lapte de soia simplu(fara cacao sau fructe) si lasati sa se umfle cerealele. Se consuma incet si se mesteca bine ! Se beau cel putin 2 litri de apa pe zi ! La masa se consuma paine cu multe fibre, obligatoriu sa nu contina faina alba de grau, de preferat paine facuta in casa din secara sau ovaz ! Celelalte mese din timpul zile sa fie normale si si cu cit mai putina carne( 50 Gr la 2 zile de preferat pastrav, macrou sau sardine mici, creveti) Nu amestecati la salate legumele care cresc in pamint cu cele care cresc deasupra pamintului pentru ca au timpi de digerare diferiti . Mincati fructele la trei ore de la sfirsitul mesei sau inainte cu o ora de aceasta altfel organismul fabrica alcool in timpul digestiei si va treziti cu ciroza, fara sa consumati un gram de alcool ! Respectati-va organismul si sanatatea ! Numai asa veti fi sanatosi si ii veti spune - La revedere Constipatiei si Hemorizilor ! Va doresc succes (cu siguranta veti avea) ! Astept sa-mi confirmati disparitia hemoroizilor si nu ezitati sa spuneti celor care sufera de hemoroizi despre leacul minune asa cum il consideram noi, familia mea care am scapat in 12 zile de hemoroizi ! Astept intrebari despre tratament si despre cum ne alimentam sanatos pentru a prevenii cancerul ! De asemenea va pot spune despre un tratament miraculos care vindeca cancerul doar cu un ceai minune si cu o alimentatie adecvata ! Va urez sanatate si aveti grija ce puneti in gura ! http://forum.softpedia.com/index.php?sh...22

    26
    3

  • mircica pe 22 Apr 2009, 17:23
    Hemoroizi

    ce as putea face......din ce motive apare aceasta boala.....ajutatzi-ma cu ceva....care stie...mess-andonimircea,multumesc anticipat!

    5
    8

  • eu pe 7 Mar 2009, 00:33
    hemoroizi

    cand se ajunge la operatiea de hemoroizi?

    5
    0

  • gaya pe 3 Mar 2009, 16:51
    bisturiul!!!!

    din pacate,nu exista nici un tratament definitiv pentru hemoroizi!temporar da,dar nici atunci nu esti sigur daca au trecut de la sine sau in urma unguentelor sau regimelor la care te supui!eu am suferit de copil din cauza lor si am incercat aproape tot....acum ,la 33 de ani,am ajuns la ultimul tratament:bisturiul!!!! a! trebuie sa o stiti: operatia nu doare deloc;dar dupa,pt 2 saptamani....pregatiti-va psihic inainte!!!!

    6
    0

  • Lucia pe 21 Dec 2008, 19:08
    durerosi!!!

    Aparitia hemoroizilor Hemoroiizii nu tine neaparat de stilul de viata.Cred ca sunt ereditari(in cazul meu).Si se declanseaza durerea la schimbarile meteo. O ameliorare am simtit de la crema Procto-glyvenol.Si de la supozitoarele cu acelasi nume. Va doresc sanatate tuturor celor care suferiti de aceasta boala.

    3
    0

  • Alina pe 29 Nov 2008, 02:03
    hemoroizii bata-i vina

    Da,hemoroizii sunt asemenea unor bubite iesite in afara.Din cate stiu eu,hemoroizii nu se ia,ei apar atunci cand esti constipata si "te indesi".Eu m-am ales cu hemoroizi,dupa ce am nascut,mai precis in urma cu o luna.Sunt ai naibii de durerosi..Trebuie ca exista si in farmacie vreun unguent pentru ei.

    4
    0

  • Arian pe 25 Nov 2008, 21:36
    Va rog, ajutati-ma

    Exact ca domnisoara de mai sus , De ceva timp mi-a aparut in zona anusului o bubita care ma doare,e asemanatoare unei bucatele de carene iesita.Va rog sa-mi spune-ti unde pot merge pentru o consultatie . E posibil sa fi luat de la cineva, adica sa ne fi asezat pe aceeasi toaleta ? Problema e ca ma spal de fiecare data dupa ce am scaun , si nu de curand ci de cand ma stiu , si am o mare jena sa ma duc la un medic , o alta metoda de a scapa ? va rog mult de tot, ajutati.-ma! va multumesc . Astept un raspuns urgent !

    15
    0

  • matei daniela pe 16 Nov 2008, 17:26
    hemoroizi

    De ceva timp mi-au aparut in zona anusului o bubita care ma doare,era asemanatoare unei bucatele de carene iesita.Va rog sa-mi spune-ti unde pot merge pentru o cnsultatie?

    31
    9

  • lavinia sandru pe 2 Nov 2008, 09:59
    salut

    spuneti va rog eu cred k am hemoroizi.este ca o buba la anus ce pot face?

    9
    2

  • ina pe 29 Sep 2008, 10:21
    Hemoroizi

    Am 25 ani, de acum un an am simt disconfort cand am scaun si chiar uneori sange. In exterior nu sunt semne vizibille si nici dureri mari nu am, doar sangerez in timpul scaunului, daca am constipatii. Spuneti-mi va rog, exista tratament medicamentos fara interventii chirurgicale?

    15
    2

  • o fata suparata pe 5 Sep 2008, 15:39
    o intrebare

    si eu am dureri...greu de suportat...dar am o mica intrebare..acesti hemoroizi afecteaza si durata ciclului?

    13
    2

  • doorgo nastasia pe 8 Aug 2008, 22:58
    homoroizi

    si eu am avut dor peobabil ca a fost mare sarcina

    7
    1

  • TZACHE pe 22 Iul 2008, 18:50
    HEMOROIZI

    SALUT,AM SI EU O NELAMURIRE PRIVIND HEMOROIZI.IN TIMPUL SCAUNULUI SANGEREZ FARA SA AM DURERI DAR ASTA NU SE INTAMPALA DE FIECARE DATA IMI PUTETI ZICE SI MIE CE SE INTAMPLA?

    12
    8

  • GABI B. pe 11 Iul 2008, 10:17
    cred ca am hemoroizi

    am 21 de ani si am scaune foarte rare,la 2-3 zile,iar cand sunt la menstruatie am o mare durere de intestin gros(aproape de anus) si de stomac,dar doar cand sunt la menstruatie! credeti ca este posibil sa am hemoroizi in interiorul intestinului? Cu multumiri

    29
    4

  • IULIA P. pe 5 Iun 2008, 22:52
    Regim Alimentar pentru Hemoroizi

    -ce as putea consuma pentru un regim alimentar ,-ce ceaiuri as putea servi,-ce plante sar putea folosi pentru spalaturi,-poate fi chiar un regim alimentar si pt.kg.in plus.

    22
    8

  • luci pe 14 Apr 2008, 19:01
    Probleme cu hemoroizii

    am doar 16 ani si deja am probleme cu hemoroizii :( sunt foarte greu de suportat.

    12
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod