Cauze ale cancerului la care nu te-ai gândit niciodată

Te-ai putea trezi în fiecare zi gândindu-te că faci tot ce este posibil pentru sănătatea ta, însă să faci greșeli pe care nu știi că le faci de fapt.
Mulți oameni au în viața lor de zi cu zi cauze ale cancerului la care nu s-au gândit niciodată. Soluția? Cu toate că nu se știe exact care sunt cauzele care duc la apariția cancerului, putem evita o serie de factori posibili. Trebuie să fii atent la ceea ce îți afectează celulele și organele, ducând la mutații celulare în care propriile celule îți atacă organismul. Iată câteva cauze ale cancerului la care nu te-ai gândit niciodată!

Cauze ale cancerului care nu sunt luate în calcul de obicei


1. Stresul


Ești stresat? Te-ai stresat inutil? Știai că stresul îți poate afecta glandele suprarenale care stau deasupra rinichilor? Acest lucru poate afecta echilibrul de sare-apă în organism și tensiunea arterială. Drenarea glandelor suprarenale poate, de asemenea, să crească nivelul de glucoză din sânge și să provoace reacții inflamatorii.
Ai auzit vreodată de sindromul Cushing? Este o tulburare în care glandele suprarenale produc cortizol, ducând la apariția unui tip de cancer agresiv, care duce la o producție excesivă de hormoni. Această problemă poate fi cauzată adesea de numărul insuficient de ore de somn, toxicitatea metalelor grele, infecțiile respiratorii cronice și stres.

2. Nitrații


Cărnurile procesate au o viață mai lungă pentru că au nitrați. Aceștia sunt în esență săruri puternic concentrate, care provoacă apariția cancerului. Nitrații au fost clasificați drept cancerigeni din clasa 1-A, împreună cu țigările. Încearcă să excluzi din dieta ta baconul, mezelurile, cârnații și celelalte cărnuri procesate.

3. Aspartamul


Acest îndulcitor artificial este făcut din excremente de E-coli și cauzează creștere în greutate, cancer și simptome care păcălesc doctorii că ar fi vorba despre scleroză multiplă. Această substanță este incredibil de periculoasă pentru organism, fiind aleasă în neștiință de cauză de către oamenii care vor să trăiască fără zahăr.

4. Uleiurile procesate


Există multe tipuri de uleiuri care sunt procesate cu  substanțe chimice industriale, pentru a scăpa de mirosul lor urât și pentru a le prelungi viața de pe rafturile supermarketurilor. Dacă un aliment nu se strică, nu îl mânca.
De la uleiul de soia la cel de porumb, multe uleiuri disponibile în comerț conțin hexan, un component al vaporilor de benzină.

5. Alimentele albe


Aproape toate alimentele care sunt albe au fost de fapt albite prin procese chimice, care provoacă cancer pancreatic și cancerul vezicii urinare. Gândește-te la pâinea albă, orezul alb, pastele albe, făina albă și chiar și la filtrele de cafea.

6. Pesticidele


Organismele modificate genetic presupun faptul că acele culturi sunt proiectate genetic pentru a conține pesticide, fiind pulverizate cantități nelimitate din aceleași substanțe chimice pentru a ucide buruienile și dăunătorii.

7. Glutamatul monosodic


Ai avut vreodată o migrenă atât de puternică, încât orice sunet puternic sau lumină strălucitoare să te facă să crezi că nu vei mai ajunge să trăiești încă o oră? Aceasta poate fi o migrenă cauzată de glutamatul monosodic. Această sare concentrată este modificată genetic și se găsește adesea în alimentele chinezești, supele conservate, chipsurile picante, carnea procesată și puiul de la fast-food.
Pot apărea dureri de cap severe și o deshidratare cronică a organismului. Ferește-te de glutamatul monosodic, pentru că poate cauza și pierdere în greutate, poate afecta creierul, duce la apariția inflamației și cancerului la ficat.

8. Diabetul


Studiile arată că diabetul zaharat prezintă un risc crescut pentru multe forme de cancer. Nivelul ridicat de insulină circulantă promovează creșterea tumorală. În următoarele tipuri de cancer este dublat riscul din cauza diabetului de tip 2: pancreatic, de ficat, de vezică urinară, colorectal, de uter.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod