6 sfaturi despre cum sa interpretezi eticheta alimentelor

In 1994 guvernele au solicitat fabricantilor sa adauge pe etichetele alimentelor informatii nutritionale. Poti folosi aceste informatii pentru a face o mai buna alegere cand vine vorba despre alimentatia ta.
Citeste si tine seama de urmatoarele sfaturi:

1. Cumpara alimente care au un continut scazut de grasimi saturate.

2. Cantitatea de sodiu iti spune cata sare se gaseste in alimentul respectiv.


3. Cauta produsele care au un continut mai mare de fibre si mai mic de zahar.


4. Vitaminele si minerale ajuta la imbunatatirea functiilor organismului.


5. Calciul este important pentru oase si dantura.


6. Numarul de calorii de care o persoana are nevoie zilnic este influentat de mai multi factori, incluzand cantitatea de exercitii.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Buzatu Ecaterina pe 14 Ian 2008, 16:15
    Informatii insuficiente

    Ce legatura are continutul articolului cu titlul ? Eu una nu vad cum sa inteleg eticheta, daca nu sunt prezentate intervalul admisibil pentru elementele care apar la cele 6 puncte (sfaturi).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod