5 boli pe care le poți face de la caniculă

Toată lumea iubește căldura, se bucură de soare și de temperaturile ridicate, dar nu foarte mulți se gândesc la riscurile care pot să apară atunci când se instalează canicula.
Pe lângă cantitatea potrivită de apă care trebuie consumată, chiar și atunci când nu simți senzația de sete, hainele adecvate, cât mai subțiri, din materiale organice, și căutarea zonelor umbroase, ar trebui să mai ții cont și de câteva criterii importante care te feresc de problemele de sănătate pe care canicula le poate provoca. Mâncarea ar trebui ținută într-un loc sigur, casa ar trebui să devină un refugiu răcoros, iar plimbările ar trebui reduse, cel puțin până după ora 17:00.

Bolile pe care le poți face de la caniculă


Erupții cutanate. Să nu te surprindă dacă, după o zi caniculară, ajungi acasă cu mâncărimi în zona gâtului, pieptului și brațelor.
Erupțiile cutanate provocate de caniculă se manifestă agresiv, sub forma unor bubițe foarte mici, și îți irită pielea pe termen îndelungat. Cauza este transpirația excesivă și imposibilitatea de a schimba hainele la momentul potrivit. Persoanele supraponderale sunt cele mai expuse riscului de a dezvolta erupții cutanate. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod