16 alimente cancerigene pe care le consumi aproape zilnic

Cancerul este o boală care afectează un număr mare de oameni în zilele noastre. Printre numeroșii factori care declanșează această boală, se numără și alimentele.
Există categorii de alimentele pe care le consumăm zilnic și cre pot crește riscul de cancer din cauza chimicalelor pe care le conțin.

Pentru a evita să te îmbolnăvești de cancer trebuie să adopți o alimentație sănătoasă, bogată în fructe, legumă și oricare alte alimente naturale. Întrebarea este dacă tu știi ce alimente trebuie să eviți. Iată 16 alimente cancerigene pe care cu siguranță le consumi zilnic și habar nu ai cât de mult rău îți fac.

Carnea procesată


Carnea procesată precum cârnații, șunca, salamul sau crenvurștii conțin numeroase substanțe chimice și conservanții care sunt extrem de periculoși pentru sănătatea noastră.
Din păcate, foarte mulți oameni consumă astfel de alimente, dar ar trebui să știe că pe lângă cancer, carnea procesată mai poate provoca boli cardiovasculare, diabet zaharat și boli de stomac.

Popcorn la microunde


Pungile de popcorn pentru microunde conțin acid perfluorooctanoic, o toxină care cauzează infertilitate la femei și crește riscul de cancer la rinichi, ficat, pancreas și cancerul testicular. Majoritatea floricelelor de porumb conțin ulei de soia care poate provoca probleme la stomac și erupții cutanate. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod