ulei esențial

Uleiul esențial care nu trebuie să îți lipsească din casă: te scapă de răceli, reduce anxietatea și întărește sistemul imunitar

Mai ales în sezonul gripei și al răcelii, este bine să te protejezi și să previi apariția oricărei boli. Creșterea imunității este principalul pas și există un ulei absolut miraculos care are multiple proprietăți pentru sănătatea și bunăstarea ta.
Medicamentele eliberate fără rețetă oferă o ușurare temporară, dar îți oferim o alternativă naturistă prin care poți lupta împotriva răcelilor, într-un mod complet natural și sigur.

Uleiul esențial de tămâie este produs de rășina arborelui Boswellia, originar din Africa și Arabia. Are calități de vindecare și un miros care seamănă cu lămâia și mierea.

Tămâia are un miros lemnos, ușor picant și poate fi inhalată, absorbită prin piele, utilizată într-un ceai sau luat ca supliment.
Uleiul de tămâie este utilizat în medicina ayurvedică de sute de ani și pare să ofere anumite beneficii pentru sănătate, de la artrita și digestia îmbunătățite la astmul redus și menținerea sănătății bucale. Unele studii susțin că ajută chiar la combaterea anumitor tipuri de cancer.

Beneficii ulei esențial de tămâie


Uleiul de tămâie te scapă de răceli, reduce anxietatea și întărește sistemul imunitar.

Ameliorează tusea. Răceala provoacă adesea o tuse iritantă. Pentru a o ameliora, amestecă puțină apă cu câteva picături din acest ulei și fă gargară pentru a scăpa de mucozitățile din plămâni și, astfel, vei curăța căile respiratorii și ușura respirația.
În plus, poți și masa zona gâtului cu acest ulei, pentru a putea respira mai bine. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod