Suplimentele pentru cresterea sanilor - sigure sau nu?

"Vreau sani mai mari, dar fara operatie". Cate femei nu spun acest lucru? In ultima vreme, au aparut pe piata tot felul de suplimente alimentare, tincturi, creme si solutii care promit sa mareasca sanii...
"Vreau sani mai mari, dar fara operatie". Cate femei nu spun acest lucru? In ultima vreme, au aparut pe piata tot felul de suplimente alimentare, tincturi, creme si solutii care promit sa mareasca sanii. Dar cat de eficiente si, mai ales, cat de sigure sunt astfel de solutii pentru sanatatea ta? Suplimentele sunt realizate pe baza unor plante medicinale, precum mararul, feniculul, palmierul pitic etc.

"Cea mai importanta e sanatatea. Si eu imi doresc foarte mult sa reusesc o marire a sanilor, dar fara efecte adverse", spune Loredana.

"Inaintea administrarii suplimentelor pe baza de plante pentru marirea sanilor, este necesar sa se cunoasca statusul hormonal al persoanei care urmeaza sa faca un astfel de tratament, pentru a afla daca este indicat sau nu. Daca femeia sufera de o dereglare hormonala, administrarea poate fi un pericol pentru sanatate prin faptul ca poate determina aparitia unor afectiuni precum fibromatoza", declara Dr.
Cristina Bogdan, medic medicina generala, specialist homeopatie.


Numerosi producatori sustin faptul ca suplimentele lor pot determina o crestere semnificativa a sanilor, in cateva luni. "Unele dintre plantele folosite pentru a produce astfel de suplimente pot contine fitoestrogeni, substante asemanatoare estrogenului, hormonul feminin", declara Dr. Sandhya Pruthi, pe site-ul mayoclinic.com.

"Din aceasta cauza, fitoestrogenii pot cauza schimbari hormonale asemanatoare cu cele produse de estrogen.
De aici si pana la ideea ca iti pot face sanii sa creasca nu este un drum prea lung. Dar pana in prezent, nu s-a demonstrat stiintific ca fitoestrogenii pot determina marirea sanilor", adauga Dr. Sandhya Pruthi.

Desi fitoestrogenii nu sunt suficient de puternici pentru a determina cresterea sanilor, acestia pot insa contribui la aparitia unor delegrari hormonale in organism, in special daca femeia care apeleaza la suplimente sufera din cauza unui surplus de estrogen.

"Folosirea produselor pentru stimularea cresterii sanilor ar trebui descurajata din cauza lipsei dovezilor stiintifice in ceea ce priveste eficienta si riscurile acestora", declara pentru altmedicine.about.com Dr.
Adriane Fugh-Berman, profesor in medicina alternativa la Georgetown University School of Medicine.

 

Comentariile 1-50 din 62

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flavia pe 3 Mar 2015, 14:54
    marire sani cu breast

    am cautat pe internet si am gasit produsul breast-success.ro , acum am achizitionat 2 flaconae si dupa ce le termin revin cu informatii si va spun ce rezultate am obtinut.

    0
    0

  • ioana ioana pe 5 Ian 2015, 13:06
    clinical bust

    eu am descoperit un nou produs pentru marirea sanilor si care este foarte bun. este recomandat de Andreea Antonescu. ea il recomanda pentru ca pe ea a ajutat-o foarte mult dupa sarcina. a avut sanii foarte lasati si cu Clinical bust a reusit sa si tonifieze sanii si sa-i ridice. si mie mi s-au lasat sanii dupa nastere si vreau sa i am ca inainte asa ca mi-am cumparat si eu tratamentul clinical bust. l-a mai incercat cineva?

    1
    0

  • Cristina pe 23 Oct 2014, 14:51
    Marirea Sanilor Eficient

    recomandate de mai multi specialisti. Nu pot sa scriu totul despre ele aici, dar va ofer catv info: breast-success.ro

    1
    0

  • ralucaiony pe 14 Mar 2014, 12:22
    Marirea sanilor cu Breastfast

    Eu fac cura cu suplimentul Breastfast de aproape 3 saptamani, dar pana acum nu vad sa apara vreun rezultat. Poate ca organismul meu nu reactioneaza ok la tratament sau chestii de genu. Mai am inca 3 luni de tratament. Sa vedem ce o sa se intample pana la urma!

    1
    0

  • Catalinas pe 13 Feb 2014, 13:03
    Interventia chirurgicala poate fi periculoasa

    Sunt ferm convinsa ca singura metoda dezvoltata stiintific ca functioneaza pentru marirea sanilor, dar daca stau sa pun in balanta efectele secundare care pot aparea saun perioada de recuperare de dupa operatie as inclina mai degraba sa faco cura cu suplimente. Daca nu o sa functioneze asta sa fie paguba mea....La operatie daca nu o sa functioneze o sa ma trezesc fiind o mutanta...

    0
    0

  • Sorine pe 28 Ian 2014, 22:14
    Si eu sunt de acord cu operatia

    Si eu am incercat suplimentele alimentare pentru cresterea sanilor, dar nu au avut foarte mare success si astfel am hotarat, la sugestia Corneliei de pe 27 nov. 2013, sa o caut pe dna Silvia Stanculescu- Vasalos. Am programat o consultatie cu dna Silvia, la care mi-am dat seama cat de serioasa si profesionista este, si acum urmeaza sa ma operez, in februarie. Am foarte mare incredere ca o sa fie bine si abia astept sa vad rezultatele. Va pup!

    0
    0

  • Pro Suplimente pe 20 Ian 2014, 14:07
    Pt Ema!

    Foarte multe suplimente nu sunt in farmacii pentru ca farmaciile pun un adaos prea mare. Lumea va cumpara mai mult de acolo, pt ca e normal (prezinta mai multa incredere), iar de pierdut va avea cel care vinde suplimente pe net, pt ca nimeni nu va mai lua de la el! E simpla ecuatia.

    1
    0

  • Andruska pe 2 Dec 2013, 14:05
    Breastfast suplimente pt marirea sanilor

    Chiar daca poate parea putin deplasata parerea mea eu consider ca cea mai buna si sanatoasa metoda de marire a sanilor raman tot suplimentele facute din plante. Pe orice plan am discuta de la efecte secundare, cost, riscuri acest remediu se dovedeste a fi mai eficient. Eu am experimentat pe propria piele suplimentele Breastfast si in urma tratamentului cu ele am reusit sa obtin o alta fermitate a sanilor dar si o alta circumferinta a bustului! Per ansamblu sunt foarte multumita de rezultate si recomand acest produs!

    0
    0

  • Cornelia pe 27 Nov 2013, 14:35
    ridicare sani chirurgical

    Buna, eu mi-am ridicat sanii chirurgical la chirurgul estetician Silvia Stanculescu- Vasalos. Dupa nasterea celor doi copii ai mei, sanii mi se lasasera foarte mult si am hotarat ca trebuie sa fac ceva. O consultatie la dna Silvia m-a ajutat sa ma hotarasc ce vreau sa fac. Dna Silvia mi-a povestit tot ce trebuie sa stiu atat inainte cat si dupa operatie, astfel incat m-a ajutat sa trec peste emotiile pe care le aveam inainte. Rezultatele sunt wow si sunt foarte fericita ca am hotarat sa fac aceasta operatie si v-o recomand tuturor care aveti aceasta problema.

    0
    0

  • ema pe 14 Nov 2013, 17:20
    NU pastilelor

    Am cheltuit si eu foaste multi bani pe pastilele minune pt cresterea sanilor. Unele au doar efect temporar, altele deloc!Nu cheltuiti banii pe asa ceva.Daca erau intradevar bune si fara reactii adverse erau vandute legal in farmacii!

    0
    0

  • Sorta pe 22 Oct 2013, 11:03
    tratament

    Eu am luat breast-success.ro , ce alte tratamente ati urmat si ati fost multumiti de rezulate?

    0
    0

  • ana maria pe 20 Oct 2013, 21:45
    xxl bust

    buna seara! eu am inceput cu xxl but, acum 3 luni si sunt foarte multumita. mi am marit sanii cu 4 centimetri. sunt multumita si voi continua tratamentul

    0
    0

  • Diana pe 1 Oct 2013, 11:56
    Nu suplimente de crestere a sanilor- da chirurgieie estetice :)

    Buna fetelor, eu am avut mari probleme de la suplimentele pentru cresterea sanilor si de aceea mi-am luat inima in dinti si mi-am facut un implant mamar. Mi l-a facut chirurgul estetician Silvia Stanculescu- Vasalos si sunt foarte bucuroasa de cand mi l-a facut ca operatia a decurs foarte bine, dupa operatie m-am refacut extraordinar datorita sfaturilor dnsi doctor si acum ma simt foarte bime in pielea mea.

    0
    0

  • Adina pe 21 Aug 2013, 15:15
    Suplimente marirea sanilor Breastfast

    Urmez de 2 saptamani o cura cu un supliment naturist facut din plante ce se numeste Breastfast. L-am cumparat mai mult din curiozitate pentru ca am vazut ca foarte multa lume il lauda pe internet. L-am gasit pe mai multe sit-uri in Romania, dar eu l-am luat de pe www.breastfast.ro

    0
    0

  • elena pe 2 Aug 2013, 12:10
    Revenue maximization reduction not scam money evidence

    Third job €48.05 moneyonlineinvestment.com delivered worker Anuj, the website truly valid go to proof it review elite. http://www.moneyonlineinvestment.com

    0
    0

  • mad pe 25 Iun 2013, 18:26
    buna

    pub-4994505341095723

    0
    0

  • flori pe 10 Mai 2013, 23:17
    marirea sinilor

    am 7zile de cind beau ceaiul rithual buste si simt sinii un pic greii sper sa dea rezultate si ce sper cel mai mult este sa nu aiba efecte adverse cum ar fi>cancer mamar sau sa imi creasca par pe mine sau stiu eu orice altceva

    0
    0

  • mihaela pe 26 Mar 2013, 12:31
    rithual buste

    Eu mi-am achizitionat ceaiul beste de pe rithual.ro in urma cu o luna si da rezultate foarte bune.Se vede diferenta,sunt mai voluminosi ,i-am masurat au crescut 2cm.

    0
    0

  • Mara N. pe 26 Feb 2013, 09:18
    Pentru CB.

    Buna, Cristina. Pentru a te convinge daca dau sau nu rezultate este necesar sa incerci. Aceeasi intrebare am pus-o si eu si raspunsurile erau diferite si m-am decis sa urmez un tratament sa ma conving. Am incercat cu breast success. Nu pot spune ca mi s-au marit sanii foarte mult, dar de tonifiat si de rotunjirea lor, am avut parte. success. Eu le-am luat dp breast-success.ro insa se gasesc si-nj farmacii.

    0
    0

  • CB pe 1 Ian 2013, 21:13
    marirea sanilor pe cale naturala- complexe

    buna ziua....va scriu in speranta ca vor exista si oameni sinceri care sa raspunda la acest mesaj. Remediile naturiste chiar dau rezultate? dintotdeauna am fost interesata sa-mi maresc sanii...chiar daca inca a indoieli din punct de vedere medical dar si conceptual- cineva care nu te place cum esti, oare merita din si pentru iubire sa stai langa el? pe de alta parte, imi doream sa-mi maresc sanii de mai demult insa din punct de vedere hormonal mi-e frica. as incerca totusi lacurile naturale. imi puteti da informatii mai mult, va rog , cele care ati incercat cu adevarat? v-as multumi daca v-ati gandi inainte sa raspundeti ref la plante/remedii caci omitand adevarul puteti pune in pericol viata unui om...Am 23 de ani. eu traiesc in Belgia si cand am dat de acest forum in romana mi-a facut mare mare placere. daca stiti site-uri care livreaza international ar fi perfect, daca nu as aprecia sa-mi spuneti si mie cum se face amestecul respectiv de plante ca sa incerc sa-l iau de la un plafar.... multumesc mult tuturor si astept raspunsurile voastre referitor la mai tot ce am scris....

    0
    0

  • Mariana Tatiana pe 10 Dec 2012, 17:01
    mtoda naturala de marirea sanilor

    "Va rog sa postati aceasta scrisoare pe site! Cred ca utilizatorii vostrii o sa o gaseasca foarte relevanta. Am cheltuit peste 800 de ron pe pastile de marire a sanilor de la firma [Numele Companiei a fost cenzurat] si dupa ce le-am folosit timp de 9 luni, ghici cat am castigat ? DELOC! Nici macar o micuta fractiune ! Stiu ca ca pastilele de marire sunt "in cadere" acum, dar sa o auziti de la mine, pentru toate femeile care spera... pilulele NU FUNCTIONEAZA!! detali pe www.marirea-sanilor-definitiva.ro

    3
    0

  • Sorana pe 27 Nov 2012, 15:18
    marirea sanilor

    Eu am luat 6 flacoane de breast de pe breast-success.ro si de maine vreau sa incep tratamentul. Am 33 de ani.

    0
    1

  • Violeta pe 11 Oct 2012, 08:55
    rezultate breast success

    Acestea pot fi administrate incepand cu varsta de 18 ani! Daca urmati un tratament de minim 4 luni, rezultatele obtinute vor fi permanente!

    0
    0

  • e.claudia pe 6 Sep 2012, 12:52
    hi

    am o intrebare : conteaza varsta la care iei breast success???am 26 de ani credeti ca are rost sa fac tratament 6 luni???

    0
    0

  • kali pe 1 Sep 2012, 21:31
    Breast success

    nici o opinie despre ce se intampla cu sanii doamnelor dupa ce nu au mai luat acest medicament...ori toata viata veti lua acest produs?

    0
    0

  • corina pe 15 Aug 2012, 12:41
    xxl bust

    iau si eu xxl bust si este foarte bun ! il folosesc de 2 luni si am sanii mult mai fermi si mai mari...

    0
    0

  • Irinuk_Marin pe 17 Iul 2012, 13:43
    optez pt operatie

    buna Zazarina, sunt de aceeasi parere!ba mai mult,mi-am facut o operatie de marire de sani tot la dr.Silvia Stanculescu...am auzit numai vorbe de bine despre ea,am citit bcam ce gen de persoana este si de aceea am fost la consultatie.daca te duci la ea pt ridicare de sani nu cred ca o sa te dezamageasca.eu mi-am pus 300cc si arata sooper!nici nu m-am mai chinuit cu leacurile babesti :P

    0
    1

  • Zazarina pe 9 Iul 2012, 14:06
    chirurgia estetica e mai ok decat suplimentele

    nu cred ca astfel de suplimente functioneaza, nici nu vreau sa ma gandesc ce efect au asupra organismului! e adevarat ca nici silicoanele nu sunt fara pericol, dar de bine de rau de ani intregi de zile isi fac femeile implanturi si o duc bine mersi.din fericire eu nu am nevoie de marire,dar peste cativa ani o sa imi fac o ridicare de sani!O prietena ft buna de-a mea s-a operat la doamna dr.Silvia Stanculescu si acum poate sa poarte ce bluze doreste,nu mai cauta fel si fel de solutii sa isi mareasca sanii...Mai rau se stresa inainte,iar cu cicatricele nu este problemea!ft mici,ft putin vizibile :).nu cred ca exista o cale mai garantata decat operatia estetica!!

    0
    0

  • miky pe 29 Mai 2012, 13:35
    pastile marirea sanilor

    Intr-adevar sunt destule greutati in viata unei femei. Dar ma gandesc ca in singurele momente cand ne putem distra, bucura alaturi de prieteni sa nu fim complexati de felul in care aratam si sa ne simtim liberi. Eu pana acum ma simteam foarte complexata de felul cum arata sanii mei. De aceea am incercat o gramada de metode naturale de marire a sanilor. Am cam dat banii degeaba pentru ca rezultate nu au aparut. Anul trecut am fost in vacanta la sora mea in SUA. De acolo mi-am cumparat Grobust. Se facea mare tam-tam in acea perioada prin presa americana cum ca toate vedete folosesc produsul, ca rezultatele sunt nemaipomenite. Mi-am cumparat si eu de acolo tratamentul pentru 3 luni. Le-am folosit si acum am ajuns sa port cupa B de la sutien. Ma simt mult mai bine in corpul meu. Pot sa port orice haina vreau, pentru ca se aseaza bine pe mine. Daca reusiti sa faceti rost de acest produs, nu ezitati. Este un produs foarte bun! va las si adresa mea de e-mail: eu.miky23@yahoo.com

    1
    0

  • Camelia Stan pe 23 Apr 2012, 13:42
    Vreau fi eu un sfat !

    Buna tuturor! Am 17 ani si la aceasta vârsta am si un copilas făcut prin cezariana ! De când am născut si deși nu am alaptat copilul decât maxim 2-3 zile , am sânii lăsați si foarte micuti ! As vrea si eu o metoda ceva pentru creșterea sanilor ! Nu as apela de acum la silicoane as mai aștepta un timp ... De aceea va rog sa mă ajutati si pe mine cu o recomandare la un medicament sau o metoda pt creșterea sanilor ! Daca voua va dat vreun medicament rezultatele necesare !

    0
    0

  • laura pe 13 Feb 2012, 09:37
    xxl bust

    Acum ceva timp am inceput un regim de slabire. In aproximativ un an de zile, am slabil 20 kg. In acelasi timp, sanii mei s-au micsorat si s-au lasat foarte mult. Am fost aproape de depresii, eram terminata. M am documentat prin carti si pe internet in speranta ca voi gasi o solutie.Pe internet am descoperit xxl bust.Imi doream atat de mult sa mi maresc sanii ca m-am hotarat sa mi comand 3 flacoane de prima data.Am administrat tratamentul 3 luni,fara sa fac nici o exceptie. Surpriza ! Acum am sanii mai tari si mult mai fermi.Sunt atat de fericita! Acum pot sa mai renunt la sutien din cand in cand.Cred ca mi-au si crescut putin,dar nu ma intereseaza prea mult ptr ca nu i aveam mici,cred ca din cauza asta mi s-au si lasat.Sunt atat de multumita de sanii mei.Pot sa mi fac si decolteu,dar prefer sa nu port sutien ptr ca se vad super frumos.Ma iubesc !

    0
    1

  • gabi pe 30 Ian 2012, 18:59
    !!!!!

    Mare atentie la toate suplimentele de acest gen, pe termen scurt poate vedeti ceva "imbunatatiri", dar pe termen lung va expuneti unor riscuri imense. O suprastimulare hormonala indelungata va predispune la aparitia cancerului mamar sau endometrial! Fitoestrogenii din plante actioneaza similar asupra organismului ca si cei naturali. Mai bine aveti grija de sanatatea voastra, la oncologie nu se va uita nimeni la cupa sutienulu dvs.

    1
    0

  • rania pe 20 Oct 2011, 12:57
    vreau o parere sincera

    buna...de ceva timp imi doresc sa mi maresc sanii dar nu am finantele necesare pt o operatie desi nu as zice dk mi ar garanta sani mai mari.de aceea va rog din suflet sa mi spuneti daca aceste pastile breastsuccess dau randament...nu cred in toate site-urile acelea care promit marea cu sarea dar am vazut aici pareri pro si contra...de aceea as dori un rasp de la cineva care a folosit deja pastilele.multumesc anticipat.

    1
    0

  • caty pe 1 Sep 2011, 19:50
    buna caty

    eu iau breast success dupa masa iar asimilarea este foarte buna plus ca imi protejez si stomacul.

    0
    0

  • eva pe 1 Sep 2011, 19:48
    buna fetelor

    Am inceput tratamentul de 10 zile cu breast success,semnele sunt bune, imi dau speranta,adica senzatie de furnicaturi,sanii ii simt mai grei.Am mare incredere ca breast success o sa functioneze si in cazul meu, doar rabdare sa am!

    0
    2

  • gabi pe 31 Aug 2011, 23:39
    breast success

    Ma bucur ca am ales Breast Succes, in cazul meu efectele au fost vizibile inca din prima luna. Dimineata aveam furnicaturi si dupa o saptamana sanii mei au devenit mai plini. Am tinut tratamentul 5 luni iar sanii au crescut cu circa 4 cm, ceea ce conteaza f mult pt mine.

    1
    2

  • diana pe 29 Aug 2011, 23:09
    buna fetelor

    sunt la al doilea flacon de breast success si rezultatele sunt bune pana acum, voi cum luati pastilele? inainte sau dupa masa?

    0
    2

  • cory pe 29 Aug 2011, 13:56
    ciao

    Am sanii mai mari cu Breast Success dupa patru luni,m-am convins singura ca e un produs bun si de incredere.Am de gand sa continui tratamentul inca doua luni.

    0
    2

  • cati pe 28 Aug 2011, 15:41
    buna

    Am folosit breast success si am o parere buna despre produs, am luat tratamentul circa 6 luni si rezultatele au fost bune.

    0
    1

  • denisa pe 28 Aug 2011, 15:17
    breast success este ok

    Eu folosesc de circa 3 luni breast success si am o parere foarte buna, sanii au crescut cu 1 cupa si ceva si cel mai important este ca nu am efecte adverse. In concluzie, ma declar multumimta de ele.

    0
    1

  • elena pe 23 Iul 2011, 13:36
    breast succes

    nu cumparati breast succes sunt o mare teapa,astia n-au bani de reclame si vin pe toate forumurile si pacalesc lumea.

    3
    1

  • Ana pe 22 Iul 2011, 10:58
    buna

    si eu am incercat www.breast-success.ro si am fost multumita de rezultate , important este sa ai rabdare si sa le iei zilnic cum iti recomanda. In cam 6 luni de zile sanii au crescut cu doua cupe.

    2
    0

  • oana pe 12 Iun 2011, 18:20
    sani mai mari

    buna!dati-mi un sfat daca sa incerc sau nu pastilele breast success deoarece am 17 ani si am sanii f mici.......mi l-asi comanda dar nu stiu ce sa fac.

    0
    1

  • Georgiana pe 19 Ian 2011, 19:32
    xxlbust

    eu iau de 3 zile niste pastile xxlbust ca am auzit ca sunt foarte bune. a mai incercat cineva?

    0
    0

  • simona pe 1 Nov 2010, 20:07
    mias dori si eu sani mari

    buna fetelor sunt noua pe acest forum,va rog sa imi scuzati greselile de ortografie nu ma pricep la calculator .este o zicala femeia fara sani este ca femeia fara cap.ma numar si eu printre femeile cu care nu a fost generoasa natura .va rog daca miati putea da un sfat sau mati putea ajuta eu am incercat dar se pare ca nu am noroc am apelat la mai multe firme care vinde produsele fara nici un rezultat .eu nu locuiesc in romania si nu stiu cum pot sa gasesc produsele cum ar fi lemn dulce seminte de mararulei de palmier pitic va rog daca mati putea ajuta viktoria 1962@hotmail.de7537

    0
    0

  • Yolanda pe 1 Nov 2010, 12:31
    Recomandare!!

    Buna! Eu sincer nu aveam bani de un implant, de aceea am apelat la un tratatment naturist cu Breast success. Am tinut tratament timp de 5 luni si sunt foarte multumita de rezultate. Va recomand sa incercati, nu aveti nimic de pierdut. Las mail-ul meu daca doriti sa aflati mai multe detalii despre tratament: yolanday227@yahoo.com

    1
    2

  • nickhost pe 9 Mai 2010, 23:18
    Suplimente naturiste

    Recomand urmatoarele suplimente si produse naturiste, viziteaza www.suplimentenaturiste.com

    0
    0

  • Cristina pe 20 Apr 2010, 23:51
    parerea mea :)

    si eu m'am confruntat cu asemenea ganduri...chiar vroiam sani mai mari..pt varsta mea sunt destul d mici :(..am cautat tratamente..dar a fost mai greu sa le pun in practica..si pan la urma am realizat k tre sa ne multumim asa cum suntem:)..pan la urma exista mii d alte fete care poate nici nu au sani..:(..pan la urma fiecare avem cate o calitate..poate avem o silueta de invidiat..sau poate un fund invidiat ;))..pan la urma barbatii tre sa se uite in sufletu nostru k sa vedem ce vrea..ca apoi iti dai seama mai usor dak arati bne..el o sa vrea altcv..si atunci iti dai seama si kt de apreciata poti fii asa cum esti ;)..Mult succes cu gandurile:D

    0
    0

  • Ramona pe 24 Nov 2009, 03:08
    marirea sanilor

    va rog nu mi-o luati in nume de rau dar eu nu cred ca s-a nascut barbatul caruia sa ii placa o femeie fara sani....De asta vi se scurg ochiiknd vedeti o d-soara cu un decolteu mai generos si cu .....mari eeeeeee ????? De fapt in asta si consta feminitaea unei femei in.....”FORME”;ca de aia e femeie si prin asta se deosebeste de barabat.In asta consta senzualitatea unei femei.O persoana normala nu poate sa afirme ca ii este indiferent acest detaliu decat dak nu e si el la fel de frustrat la randul sau din alte motive.......si atunci apare ,sa zicem asa, legea compensatiei : dak eu nu sunt perfect nu mai pot avea pretentii ca tu sa fii perfecta te accept oricum atat timp cat si tu ma accepti asa km sunt.E logic rationamentul nu-i asa dragii mei? pana si o femeie admira alta femeie care e mai inzestrata ca ea daramite un barbat asa ca lasati-va de povestile astea de doi lei .........eu una stiu ce inseamna sa fii ridiculizata ,sa se faca glume proaste pe seama ta din cauza unui defect pe care nu tu ti l-ai dorit si pe care nu-l poti corecta.Deja de aici apare frustrarea si pierderea increderii in propria persoana si asta doar datorita celor din jur care in loc sa te incurajeze ce fac? o grava greseala :te fac sa nu mai poti ignora acel defect si te fac sa te urasti atat pe tine insuti cat si pe cei din jur.Daaaa ajungi sa urasti pe oricine indrazneste sa atinga acea ”coarda sensibila”,devii retrasa si mult mai rezervata plus ca cei care nu iti spun nimik ai impresia ca nu ti-o spun pt ca nu au curajul nu pt ca nu au observat defectul vizibil.............Dragi d-soare de knd am net am cautat fele de fel de remedii si asa am aflat de acele suplimente care cica ar fi neindicate de unii medici asadar apelez a toate fetele care au folosit unul din ele sa imi zica sincer dak au avut rezultate bune sau nu ma intereseaza f mult.Ma bucur ca existati si ca exista acest site, unde poti discuta cu persoane care au aceleasi probleme ca tine,si te inteleg perfect, ca poti schimba sfaturi si poti sa iti asterni cele mai sincere ganduri fara ca cineva sa te ridiculizeze.Astept RASPUNS! Va pup si va multumesc anticipat.Cu drag Ramona!

    3
    0

  • RAMONA pe 24 Nov 2009, 02:12
    marirea sanilor

    as vrea sa stiu de la d-soara pro km se prepara tinctura de marar si cea de lemn dulce si unde il pot gasi.o rog sa fie sincera si sa ne spuna dac chiar e adevarat ca a dat rezultate ca multe fete zic ca au incercat cu marar dar nu a mers poate ca nu au facut reteta bine...................vreau sa stiu km ai preparat tu solutia..te rog mult ma intereseaza f mult.............multumesc anticipat.!

    3
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod