Smoothie pentru durerea articulară

Există multe articulații în corpul uman, dar cele de la nivelul genunchilor sunt cele mai importante.
Acestea susțin poziția corectă a corpului și ne permit să mergem, să alergăm, să sărim și să stăm în picioare. Încearcă acest smoothie pentru durerea articulară și vei prelungi viața genunchilor tăi!

Rețeta perfectă de smoothie pentru durerea articulară și ligamentele genunchilor

Pe măsură ce înaintăm în vârstă crește riscul de a suferi răni care pot slăbi articulațiile și ligamentele genunchilor. În plus, devin mai puțin flexibile și mobile. Deși îmbătrânirea este un proces care apare în mod natural, putem lua unele măsuri pentru a ne îmbunătăți sănătatea genunchilor și pentru a-i face mai flexibili.
Iar cu un smoothie pentru durerea articulară vei putea și să întărești tendoanele și ligamentele de la nivelul genunchilor.

Acest smoothie reprezintă o sursă excelentă de magneziu, bromelanină, vitamina C și silicon, compuși care au proprietăți antiinflamatoare puternice și pot calma durerile. Mai mult, acești nutrienți importanți pot furniza energie și forță tuturor sistemelor și părților corpului.

Ingrediente

1 cană cu fulgi de ovăz instant
1 cană cu apă
2 căni cu bucăți de ananas
40 grame de miere
40 grame de migdale zdrobite
7 grame de scorțișoară
1 cană cu suc natural de portocale

Modalitate de preparare

În primul rând, trebuie gătești fulgii de porumb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se iau bucățile de ananas și se stoarce sucul din ele. Se adaugă scorțișoara, migdalele, sucul de portocale și mierea într-un blender și se amestecă bine compoziția.

Apoi, se adaugă ovăzul și sucul de ananas în blender și se amestecă iar până când obții un amestec omogen. Odată ce compoziția este gata, adaugă câteva cuburi de gheață și amestecă din nou. Te poți bucura de smoothie-ul care îți va alunga durerea articulară și va îmbunătăți sănătatea ligamentelor tale!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod