Săpunul negru african vindecă acneea, este un șampon natural și reduce ridurile

Femeile din Africa folosesc săpunul negru pentru a curăța pielea și a-și îngriji părul, fără să adauge ingrediente chimice cu efecte secundare. Dacă vrei să eviți inflamațiile, coșurile, mătreața sau ridurile testează acest remediu care te va face să zâmbești când te uiți în oglindă.
Rețeta de bază pentru săpunul negru african presupune utilizarea apei, a uleiului de palmier, a lemnului de santal african și a cenușei de la cojile de banană și păstăile de cacao. De obicei se adaugă unt de shea și de cacao pentru a intensifica proprietățile emoliente ale săpunului. 

 
Iată ce avantaje îți oferă săpunul negru dacă îl folosești în fiecare zi:

 
1. Curăță delicat tenul

Poți folosi cu încredere săpunul negru pentru a elimina urmele de praf, sebum sau alte impurități de la suprafața tenului. Va purifica pielea, dându-i un aspect proaspăt.

 
2. Tratează cu succes acneea

Ai mereu probleme când trebuie să alegi produsele de îngrijire pentru că îți apar coșuri de la foarte multe ingrediente? Mai bine renunță la gelurile obișnuite de curățare și optează pentru săpunul negru african.

 
3. Este bine tolerat de pielea foarte sensibilă

Dacă ți se irită foarte ușor tenul și ai ajuns să crezi că vei avea o reacție negativă la orice formulă, testează acest săpun pentru a reface echilibrul pielii. Este foarte blând cu tenul, menține pielea curată și o revitalizează fără să pericliteze bariera de protecție naturală.

 
4. Poate fi utilizat pe pielea afectată de eczemă

Persoanele diagnosticate cu eczemă trebuie să fie foarte prudente când aleg șampoane, săpunuri sau geluri de duș pentru că ingredientele convenționale pot agrava această afecțiune dermatologică. Săpunul negru este foarte util pentru a te spăla pe tot corpul.
Va menține hidratarea, prevenind agravarea descuamării sau apariția crustelor.

 
5. Echilibrează tenul gras

Dacă te-ai plicitsit să descoperi mereu în oglindă un ten lucios și să aplici foarte des noi straturi de pudră include săpunul negru în ritualul tău de îngrijire pentru a avea din nou un ten mat și neted. Nu este alcalin, spre deosebire de majoritatea gelurilor de curățare pe care le poți cumpăra din magazine. Reglează pH-ul pielii și producția de sebum, iar după câteve utilizări vei vedea că tenul tău va luci mult mai rar.

 
6. Vindecă semnele și elimină petele pigmentare

Indiferent dacă este vorba despre cicatricile lăsate de coșuri, petele pigmentare datorate expunerii excesive la soare sau cearcăne, săpunul negru va reduce rapid toate imperfecțiunile pentru ca tu să ai un ten cu o nuanță uniformă, foarte catifelat. Folosirea lui frecventă pentru spălarea feței sau a corpului va exfolia delicat stratul de celule moarte și va accelera vindecarea.

 
7. Acționează ca un șampon natural

Da, poți utiliza acest remediu în loc de șampon. Va curăța scalpul în mod optim, în timp ce stimulează rădăcinile și fortifică părul pe toată lungimea.
În cazul în care încerci de ceva timp să ai părul mai lung, dar se rupe foarte ușor, alege săpunul negru pentru a obține un păr bogat, mătăsos, care crește mai repede.

 
8. Reduce ridurile

Ingredientele din componența săpunului negru oferă o cantitate ridicată de antioxidanți, care neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi. Folosește săpunul negru de două ori pe zi pentru a reface rezerva de oxigen a pielii, a preveni formarea ridurilor și a reduce adâncimea celor existente.

 
9. Tratează infecțiile fungice

Aceste infecții se pot manifesta la nivelul scalpului, pielii sau unghiilor. Folosirea săpunului negru african pentru curățarea pielii și a părului va reduce riscul de infecții și va accelera vindecarea celor existente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod