Sănătate. 5 ceaiuri contraindicate seara. Plante de care să te fereşti

Cătina are un efect energizant şi revigorant asupra corpului, de aceea este de preferat să o consumi în timpul zilei
Consumul de ceai este considerat unul dintre cele mai sănătoase obiceiuri. Însă, trebuie să ştii că anumite ceaiuri care au un efect diuretic puternic, precum şi cele care au un conţinut mare de cofeină nu sunt deloc recomandate după masa de seară. Ele pot să disturbe somnul şi astfel nu vei fi odihnită dimineaţa.

Iată care sunt ceaiurile contraindicate seara:


1. Ceaiul de ghimbir

Este revigorant şi conferă energie, de aceea nu trebuie consumat seara înainte de culcare. Fiind un remediu excelent folosit din vremuri străvechi, ceaiul de ghimbir este recomandat după masa de prânz, deoarece stimulează digestia şi favorizează un tranzit intestinal bun.



2. Ceaiul verde

Nu este recomandat spre consum seara, deoarece el are un efect stimulator asupra sistemul cerebral, afectând astfel calitatea somnului. De asemenea, acţionează şi asupra rinichilor, mărind cantitatea de urină, fiind necesar să te trezeşti noaptea pentru a merge la toaletă. Prin urmare, cele mai bune momente pentru a consuma ceaiul verde este dimineaţa şi după masa de prânz când are un efect benefic asupra digestiei şi arderii grăsimilor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 27 Ian 2016, 09:44
    Faci bani acasă la tine!

    Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: nusibv49@gmail.com

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod