Pregateste-ti tenul de vacanta!

Dormi din ce in ce mai putin? Ai cearcane, iar tenul tau are un aspect obosit? Iti este greu sa respecti un program de somn? Atunci, cu siguranta somnul nu e unul dintre prietenii tai!

Dormi din ce in ce mai putin? Ai cearcane, iar tenul tau are un aspect obosit? Iti este greu sa respecti un program de somn? Atunci, cu siguranta somnul nu e unul dintre prietenii tai!

 

Insomnia este o problema resimtita de tot mai multe persoane indiferent de varsta. Este cauzata de numerosi factori: stresul, anxietatea sau depresia, agitatia cotidiana, un program de lucru atipic sau neadaptarea la un fus orar diferit.

 
Care sunt consecintele insomniei?

  • Cearcane si ten obosit
  • Imbatranire prematura
  • Imunitate scazuta
  • Performante profesionale scazute
  • Dereglarea sistemului endocrin.


Solutia la indemana tuturor este gama Bien Dormir ce iti reda frumusetea somnului care se vede ziua! Bien Dormir iti induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si imbunatateste calitatea acestuia.

Extractele de passiflora, musetel si melatonina sau valeriana continute de Bien Dormir relaxeaza si calmeaza organismul, inducand un somn natural, odihnitor. Gama Bien Dormir contine doua produse:

Bien Dormir cu Melatonina este recomandat persoanelor care sufera de insomnii cronice, care lucreaza in ture sau calatoresc mult, adorm greu sau se trezesc noaptea si nu mai pot adormi.

Supranumita “hormonul somnului”, Melatonina este substanta chimica produsa la nivelul creierului care ii comunica organismului ca este momentul sa adoarma, inducandu-i senzatia de somn.
Bien Dormir cu Melatonina are in plus efect antioxidant si anti-imbatranire.

Bien Dormir cu Valeriana este recomandat persoanelor cu tulburari de somn  insotite de agitatie nervoasa, stres si afectiuni gastrice.


Valeriana inlatura dificultatile de adormire, reduce procentul de treziri nocturne, favorizeaza instalarea somnului profund si combate efectele tensiunii nervoase: palpitatii, spasme, arsuri gastrice. Bien Dormir cu Valeriana este indicat si copiilor de peste 12 ani.

Beneficiile gamei Bien Dormir:

  • induce somnul natural
  • fara somnolenta reziduala
  • fara dependenta


Citeste mai multe informatii despre Gama Bien Dormir pe: www.biendormir.ro

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irina pe 22 Mai 2013, 12:23
    Probleme somn

    Chiar am probleme cu somnul si am cearcane mereu. Voi incerca produsul. Multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod