Iubitul tau are probleme... sexuale?

Nici o femeie nu poate sta cu mainile in san atunci cand sotul sauprietenul ei incepe sa dea semne ca ar avea probleme sexuale. Ejaculareaprematura, emisiile seminale nocturne ori impotenta sunt probleme ce potfi rezolvate - cel putin, din punctul de vedere al medicinii traditionalechinezesti.

Este interesant de mentionat faptul ca, la chinezi, frigiditatea esteconsiderata ca si inexistenta. Ei spun ca o femeie este frigida numai dacanu-si iubeste partenerul, iar acesta nu stie cum sa-i aprinda simturile.

Cat despre barbati, lucrurile stau altfel. O sperma cu energie dereproducere slaba, ca si incapacitatea sexuala, poate pune in pericolarmonia familiala. Ceea ce, desigur, subliniaza importanta abordariiunor tratamente adecvate.

Excluzand cazurile in care impotenta se datoreaza unor modificarimorfologice anatomice, cei mai multi barbati dobandesc impotenta inplan psihic. O partida de sex ratata, sau intrerupta in mod brutal,o relatie lipsita de afinitati sentimentale, stress-ul, anxietatea,epuizarea fizica sunt tot atatea cauze pentru blocajul psihologic alunui barbat si, astfel, impotenta nefiziologica.

O veste buna: atat impotenta, cat si ejacularea prematura pot fivindecate prin meditatie, exercitii de Qigong, tehnici practice sidieta adecvata. Si polutiile - acele emisii seminale nocturne spontane,in absenta raporturilor sexuale - pot fi tratate pe calea dietoterapiei.

Sa vorbim, mai intai, despre meditatie. Aceasta are, in principal,rolul de a produce relaxarea. Subiectul trebuie sa se aseze pe un scaunnormal sau - preferabil! - in sezut, pe podea, cu picioarele incrucisate(pozita lotusului, sau semi-lotus). Se va concentra, la inceput, asuprarespiratiei, lepadandu-se de toate celelalte ganduri. Este un exercitiusimplu, ce trebuie facut zilnic la aceeasi ora, inainte de somnul denoapte. O alta tehnica de meditatie este aceea de a se concentra asupraunui anumit obiect, concept, tema sau chiar persoana de sex opus. Alegerea"esentei" asupra careia meditati depinde de problemele pe care vreasa si le trateze. Daca, de pilda, este vorba de ejacularea prematura,barbatul trebuie sa se gandeasca la un act sexual inainte de a-l realiza,sau chiar in timpul acestuia. Tema de meditatie poate fi principiul Yin(feminin) si Yang (masculin), ori asupra semnificatiei dualitatii Yin-Yangin unitatea tuturor lucrurilor in Univers. Aceasta confera barbatului uncontrol mult mai bun asupra actului sexual si asupra momentului orgasmic- ejacularea. in cazul impotentei datorate stress-ului si anxietatii,"esenta" meditatiei trebuie stimulata erotic si, in acelasi timp, catse poate de relaxat. Barbatul trebuie sa-si inchida ochii, sa respirelent si profund si sa mediteze asupra bucuriilor firesti, sanatoase, alesexului. El poate sa-si construiasca fantezii sexuale, sa-si stimulezemintea sa persiste asupra unui scenariu de act sexual, dar, in nici uncaz, sa nu incerce sa se...autostimuleze fizic - adica sa recurga lamasturbare. Exercitiul trebuie sa ramana la nivelul mentalului. Oriceimplicare fizica, in timpul desfasurarii fanteziilor sale - din timpulmeditatiei - pot ruina incercarile sale de revenire la normal. Subiectultrebuie sa fie cat mai detasat, sa-si cultive fanteziile in mod relaxatsi detasat.

Ceea ce mai trebuie sa invete barbatul impotent este sa-si controlezeenergia fizica, inclusiv pe aceea sexuala. In acest sens, exercitiile deQigong sunt foarte eficiente. Ele instaleaza starea de calm, alunga toategandurile anxioase si confuze si construiesc un nou om: mai puternic simai plin de energie. Nei Dan Qigong reprezinta o latura a Qigong-uluicare vizeaza circulatia interna a energiei vitale Qi. In vreme ce WaiDan Qigong constituie un ansamblu de metode de inlaturare a starilortensionale, de observare si control asupra starilor emotionale prinmeditatie si respiratie adecvate - exercitiile de circulatie externa aQi-ului. In cazul celor cu ejaculare prematura, respiratia abdominalaprofunda, controlata, practicata in timpul actului sexual, poatefi de mare folos. Atunci cand apare senzatia iminenta de ejaculare,barbatul trebuie sa-si opreasca respiratia. Aceasta il va ajuta sa-siscada temporar starea de excitatie, permitandu-i sa controleze momentulejacularii. Desigur, exercitiile cele mai corecte de Qigong recomandatein cazurile de impotenta sau ejaculare prematura trebuie invatate subsupravegherea unor persoane competente si nu a unor falsi maestri.

Qigong-ul nu este doar o metoda curativa, ci, mai ales, preventiva. Iataun exercitiu simplu, util in profilaxia afectiunilor care fac obiectularticolului de fata: barbatul se va aseza culcat pe spate, cu o pernamai inalta sub cap si concentrandu-si atentia supra unui plex energeticnumit Dantian - situat la trei latimi de degete sub ombilic - si masand cublandete tot abdomenul cu miscari circulare. Apoi, aseaza partea plina apalmei stangi pe Dantian si palma dreapta peste cea stanga. Se vor executa36 de miscari circulare in jurul ombilicului, in sensul orar (descendentprin stanga si ascendent prin dreapta). Se inverseaza pozitia palmelor -stanga peste dreapta - si se executa alte 36 de miscari circulare, insens antiorar. Faza a doua a exercitiului consta in asezarea palmelorpe abdomen cu varfurile degetelor orientate unele catre celelalte -la o distanta de cca 15 cm intre ele - iar degetele groase sa atingaultimele coaste. Se maseaza de sus in jos, cu palmele, pana la abdomenulinferior, de 36 ori, cate o miscare pe secunda. La fiecare coborare,degetele groase vor apasa mai puternic, iar la ridicare degetele mici vorfi cele care apasi mai tare. Practicand zilnic acest exercitiu, sanselede prevenire - ca si vindecare - a ejacularii premature sunt maxime. Nustrica sa se adauge si o presare cu buricele degetelor ambelor mainipe Dantian, zilnic, inainte de ridicarea din pat dimineata si seara,inanite de culcare. Pe aceasta cale se realizeaza si un masaj eficientasupra ficatului si rinichilor - organe care au un rol important inreglarea energiei sexuale.

Daca doriti si o reteta mai... traznita, tot chinezeasca, atunci va oferocazia de a fi primele (primii) care o afla. Medicii traditionalistichinezi considera ca se poate obtine o crestere spectaculoasa a Yang-uluibarbatului daca acesta isi introduce in anus - inaintea actuuli sexual -o bucata de ghimbir uscat, decojit si copt in cuptor. Acest "supozitor"special trebuie sa fie cald la momentul introducerii.

Presupunand ca unii barbati sunt mai lenesi cu practicarea exercitiilor,atunci exista si varianta dietei de corectie, care nu exclude, totusi,exercitiile de Qigong si cele de meditatie. Dar, despre retetele culinarecare alunga in mod miraculos impotenta, ejacularea prematura si polutiivom vorbi in articolele viitoare.
 

Comentariile 1-50 din 60

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihai pe 18 Nov 2013, 22:53
    ejaculare

    si ieu am probleme cu ejaculare prea repede as dori un sfat sau un tratament bun pentru a intarzia ejacularea

    1
    0

  • jhoni pe 13 Apr 2013, 22:15
    ejaculare rapida

    AJUTOR sunt pe punct de a-mi pierde prietena din motivu ejaculari .. ptr mine actu sexual inseamna 1-3 min max.deja ne-am separat cu paturile si nici macalo su se mai lipeste de mine. va rog recomandati-mi ceva . am luat si chinezarii solutii de aplicat si degeaba .recomandati-mi ceva tratament beau pastile cat de multe doar sa rezolv problema

    6
    4

  • mass pe 6 Nov 2012, 11:39
    pls

    Ce trebuie sa fac pt a intarzia ejacularea? un tratament bun

    11
    1

  • ana pe 4 Nov 2012, 14:49
    nu mi se mai scoala

    sunt stresat ca de vreo 3 saptamani am avut probleme cu spatele am fost internat an spital,si am facut niste tratamente injectabil adica diprophos algifen si ketonal si de atuncia nu mi se mai scoala penisu am mai continuat tratamentul acasa ce mi-la recomandat docuorul adica 8 zile cu movalis injectabil si cu synacthen a data la 4 zile sa o fac sunt foarte angrijorat ajutatima ce tratament sa fac DIPROPHOS

    7
    0

  • ludoviclove pe 5 Aug 2012, 19:38
    ejaculare precoce

    pentru eliminarea acestor probleme se pot consuma intaritoare ,fara a se exagera,care intaresc erectia si creaza o dispozitie psihosexuala marita;ginseng,laptisor de matca,griu incoltit 100g/zi.Aceste suplimente trebuies consumate regulat toata viata.aportul extra de energie poate fi folosit si in alte activitati nu doar in cea sexuala.Aceste suplimente cu exercitii de gimnastica zilnica si alimentatie echilibrata:salate crude care sa contina telina sfecla rosie,seminte de floarea soarelui,bostan{contin zn pentru sperma]8 ore de somn /zi partenere frumoase si mai putin inhibate.Eu pot fi un exemplu reusesc sa fac sex-dragoste 2-3 ore cu 2-3 partenere.Adevarate orgii ,desfatari ale sufletului.meditatii prelungite asupra lucrurilor care vau influentat frumos in viate or sa reuseasca sa va alunge imaginile urite despre voi si parttenere,partener.Va doresc calatorie placuta in cautarile voastre spre culmile extazului amoros.DRAGOSTEA SI BUCURIA SA FIE CU VOI

    8
    3

  • matei pe 9 Iul 2012, 22:17
    ejaculare precoce

    salut, eu aveam probleme cu ejacularea si chiar in mentinerea erectiei, lucrurile degenereaza mai ales cand lucrezi in conditii de stres, totusi nu am disperat si am zis sa incerc un stimulent cat mai laudat...asa am descoperit tianli, cel cu capac auriu e original, sunt multe tepe, il iau de ceva vreme de pe net dela casaplantelor, sunt foarte multumit si va recomand sa incercati, bafta!

    1
    1

  • danutz pe 23 Mar 2012, 13:16
    ajutor , sfat , orce e binevenit

    am 24 de ani , si in ultima luna de zile mi se scoala mai greu , nu stiu de ce... eu faceam sex de cel putin 5 ori pe saptamana, apoi nu mam vazut cu iubita vreo 3 saptamani si de atunci a inceput problema . cand sa facem , nu puteam , si am renuntat :(:(:( iam zis ca nu pot , nu am chef .... am o relatie cu o fata de vre 3 ani de zile ... acum 2 ani de zile faceam si 3 numere pe seara de seara si era foarte tare penisul ... acum se scoala mai greu cand sunt cu ea si cand se trezeste e destul de moale tre sal frec putin apoi sal introduc..., mie si rusine sincer sa va spun ! daca ma uit la fime se trezeste de asemenea greu fara sal ating... daca pun mana si il frec putin se intareste...dar ejacuez destul de repede. va rog da-timi un sfat ... o parere , sa iau pastile ceva etc

    22
    2

  • Catalin pe 22 Aug 2011, 22:38
    Cine poate sa-mi raspunda la asta, be free to do. (:

    Salut, Am 21 de ani si sunt intr-o dilema. Am avut o relatie timp de 3 ani, dar dupa un an jumatate, dupa relatiile sexuale, dupa ce ejaculam, numai simteam toate acele lucruri frumoase si ce simteam pentru fata respectiva in momentul pana sa se intample, din contra. Simteam un sentimente de ura si mi se pare foarte ciudat si mi-am tot pus tot felul de intrebari. Dupa despartire, mi-a fost foarte greu si am stat un an de zile singur si apoi am inceput noi "relatii" sau aventuri, cum s-ar zice. si am constatat ca acelasi sentiment am si cu alte fete, de parca m-as fii folosit de ele, ceea ce mie nu-mi sta in fire, si ma simt foarte oribil si am un sentiment sau nu stiu cum sa descriu ce simt, nu-mi gasesc cuvintele. Tot ce stiu e ca dupa ce ejaculez, simt un gol din piept pana-n stomac, si simt o ura foarte mare, sentiment de scarba, foarte greu de descris! Stau si ma gandesc si imi tot pun intrebari pentru chestia asta, daca e boala psihologica, sexuala, sau orice ar fi ea, ca nu stiu cum s-o incadrez. Astept un raspuns, Multumesc.

    13
    0

  • florin pe 13 Ian 2011, 19:59
    ejaculare rapida

    buna!!!am si eu o problema:cand fac dragoste cu prietena mea ma termin foarte repede iar dupa ejaculare nu imi mai sta sculata:(oare care ar fii problema????astept raspuns...

    42
    8

  • Janea pe 6 Ian 2011, 20:17
    Un sfat

    buna ce pot face nu reusesc sa imi sadissfac prietena ca ma termin foarte repede ajutatima cu un tratament sau cu un ssfat multumesc,astept un raspuns cit mai urgent va rog....

    38
    15

  • sandu nicolae pe 6 Ian 2011, 18:09
    probleme sexuale

    nu imi pot satisface iubita imi adoarme in timpul actului ..

    26
    4

  • ionescu pe 21 Nov 2010, 02:20
    ion

    va rog rasundetimi la intrbare.... aiki

    2
    6

  • ionecu pe 7 Apr 2010, 21:28
    ejacuare precoce

    buna ce pot face nu reusesc sa imi sadissfac prietena ca ma termin foarte repede ajutatima cu un tratament sau cu un ssfat multumesc

    2
    3

  • ionecu pe 7 Apr 2010, 21:28
    ejacuare precoce

    buna ce pot face nu reusesc sa imi sadissfac prietena ca ma termin foarte repede ajutatima cu un tratament sau cu un ssfat multumesc

    2
    5

  • vasile pe 31 Iul 2009, 11:25
    un sfat

    buna ziua,am 17 ani jumate si am o problema, cind ma sarut cu o fata si ma excit ejacuez,daca ma excit mai tare ejacuej mai mult, am aceasta problema de vreun an dar nam dat importanta acestui lucru, contacte sexuale nu am avut, pot mentiona ca inainte ma masturbam foarte des,ajutatima va rog,multumesk

    6
    0

  • ion pe 1 Apr 2009, 23:44
    ejaguare precoce

    un sfat ,cum as putea sa o amin.Ce trebue sa fac?

    2
    0

  • valentin pe 24 Mar 2009, 00:22
    ejaculare precoce

    am o ejaculare precoce dintodeauna si as vrea sa o rezolv credeti ca ma puteti ajuta? cred ca este de natura psihologica si nu stiu cum sa o rezolv imi puteti recomanda un specialist? pe langa aceasta problema am vazut ca si erecti a inceput sa scada numai este atat de ferma si nici nu mai dureaza asa mult pot spune ca mi-sa intampat sa-mi scada erectia in timpul actului sexual fara sa ejaculez lucru care ma pus pe ganduri va rog astept un mail de la dv si va multumesc!

    3
    0

  • alex pe 23 Dec 2008, 20:44
    ce pot face

    buna sunt un baiat de 24 de ani cu o problema cerd eu destul de grava-ejacuarea precoce -si as dori sa ma indrumati catre un tratament.aaa un contact sexual la mine dureaza 1-sau 2 minute daca sunt cu prietena mea dar adca sunt cu cu cineva carte nu ma atrage pot ajungfe si la 30 minute.va rog dati-mi o solutie.va pup

    0
    6

  • vld pe 20 Dec 2008, 01:10
    vreau un sfat

    Am o relatie de vreo 3 Luni de zile ..este o fata foarte dragutza si de apreciat..dar am o problema in momentul cand vrem sa facem dragoste ..ma excit cred prea repede si imi dau drumul inainte de penetrate ...ori penisul meu numai este destul de tare pt o penetrare se imoaie foarte repede...si uneori daca ma masturbez penisul este tare dar nuh de ajuns ...ce pot face in cazul acesta deoarece nu as vrea sa imi pierd relatia cu aceasta fata desi am sprijinul ei...Exsita oare medicament ceva pt am intari penisul indeajuns pt o penetrare..ce pot face..o dieta oare ma ajuta..exercetii...nu stiu ce sa fac...astept un raspuns de la voi...deoarece sunt disperat si caut un raspuns sau o solutie .?

    12
    6

  • Mircea pe 17 Dec 2008, 13:31
    SALUT

    buna ... pentru am intarzia ejacularea ... ce trebie sa fac ... ? un tratament .... un sfat sau o metoda d-ea intarzia ejacularea ?

    11
    2

  • marik pe 15 Dec 2008, 19:25
    ejacuare rapida

    cum pot sa mentin ejaguarea pe o perioada lunga... numai incep actul sexual..si termin.peste 1 min.... ajutati-ma.. Datimi shi mie va rog frumos un tratament ca ejacuez foarte rapid .. aproape un minut ....ce sa fac...? multumesc.

    5
    4

  • gasca pe 2 Dec 2008, 22:22
    marimea penisului

    am o mare problema va rog ajutati-ma penisul meu in erectie nu depaseste 15 cm si ejacularea este foarte repede pot sa iau un tratament pt marirea penisului va rog

    10
    1

  • alex pe 27 Nov 2008, 16:36
    ce trebuie facut..?

    buna..atunci knd m uit la ceva pornografic,sa zic asa,ma excit foarte tare si foarte repede...ji imi vine (cred eu k asta este) "lichidul de lubrifiere"...nu stiu sigur...j dupa imi vine sa ejaculez foarte repede..ce se intampla...un sfat..va rog.!!

    4
    3

  • ionita ionut adrian pe 25 Nov 2008, 00:13
    ejaculare rapida

    asa avea o intrebare si eu can fac sex cu prietena mea ejaculez prea repede cam in 30 de secunde va rog frumos datimi un tratament repede va rog eu

    0
    0

  • florin pe 21 Nov 2008, 12:13
    ejaculare rapida

    buna. am o problema cu ejacularea prematura.ce sfaturi imi puteti da??? ejaculez foarte repede

    3
    1

  • gabi pe 20 Nov 2008, 20:58
    cm fac

    sal cum fac sa mi dau drumu mai greu?

    7
    3

  • florinel pe 15 Nov 2008, 18:51
    intrebare

    de ce nu pot termine actul sexual pentru ca in timp ce fac se moaie penisul si nu mai pot continu si nu mai am erectie ?

    8
    1

  • alina pe 30 Oct 2008, 14:25
    nesiguranta

    buna eo st alina....am shi o problema....am un prieten de un an de zile k care intretin relati sexuale ...eu iau anticonceptinale ..dar imi e frica sa il las sa ejaculeze in mn...nu este nici o problema dal lasi lasa varog sa imi raspundeti astept k drag

    10
    0

  • andre pe 17 Oct 2008, 17:15
    ajutatima

    sunt cu iubitul meu de 7 luni si n am facut dragoste deloc..pt k are probleme cu erectia,ii este rusine sa se duca la doctor.exs vreun medicament?imi puteti recomanda?va rog

    0
    0

  • florin pe 29 Sep 2008, 07:04
    Am o mare problema

    Am o relatie de vreo 3 Luni de zile ..este o fata foarte dragutza si de apreciat..dar am o problema in momentul cand vrem sa facem dragoste ..ma excit cred prea repede si imi dau drumul inainte de penetrate ...ori penisul meu numai este destul de tare pt o penetrare se imoaie foarte repede...si uneori daca ma masturbez penisul este tare dar nuh de ajuns ...ce pot face in cazul acesta deoarece nu as vrea sa imi pierd relatia cu aceasta fata desi am sprijinul ei...Exsita oare medicament ceva pt am intari penisul indeajuns pt o penetrare..ce pot face..o dieta oare ma ajuta..exercetii...nu stiu ce sa fac...astept un raspuns de la voi...deoarece sunt disperat si caut un raspuns sau o solutie .?

    8
    0

  • baiat pe 4 Sep 2008, 16:55
    ejacuare rapida

    Datimi shi mie va rog frumos un tratament ca ejacuez foarte rapid .. aproape un minut ....ce sa fac...? vas ruga sami dati un tratament eficativ !

    0
    1

  • jojo pe 19 Aug 2008, 12:20
    ejacuare

    ce sa fac sa nu termin repede,ce tratament? si erectia sa fie mai mare.

    0
    0

  • anonimus pe 14 Aug 2008, 14:07
    sunt stresat

    sunt stresat pentru ca am impresia ca penisul meu nu mai e la fel de tare iar ejacularile sunt slabe

    1
    0

  • gigi pe 9 Aug 2008, 15:25
    retoric

    o modalitate de a te controla, un anume exercitiu, sa obosesc si eu macar o data facand sex :)?

    1
    1

  • ghita pe 5 Aug 2008, 20:16
    ejaculare

    nu stiu ce se intampla ma termin foarte repede daca sunt cu prietena imbracati si se urca la mine pe picioare si se misca bine de cateva ori imi dau drumu nu stiu ce sa fac va rog un sfat nu mai rezist ma simpt foarte naspa

    1
    2

  • necunoscuta pe 17 Iul 2008, 12:51
    asa da barbat!

    am cunoscut un baiat acum ceva timp......eu pot sa spun ca sunt destula experienta in materie de sex,dar baiatul asta m-a dat peste cap! Adica aveam totul..preludiu..inbratisari tandre...sex pervers!Ce m0a surprins foarte mult durata dui pana la ejaculare...adica isi programa el ejacularea! Erau partide scurte de 5-10 minute pentru ca veneau colegii lui de camera(statea in tei int-un camin de studenti,fiind student la u.t.c.b),dar il tinea si aproape o ora de curgeau apele de pe mine.eu sunt o persoana destul de pudica dar in preajma lui ma dezinhibam total...el era o persoana cam lipsita de inhibitii! ok deci sfat pentru barbatii cu probleme: el mi-a spus ca schimba pozitiile cand simtea ca ii vine sa ejaculeze.... iar pentru fete: daca gasiti un baiat cu numele Marinescu Silviu trebuie sa il testati...se merita(nu va recomand o relatie de lunga durata)

    0
    0

  • catalin pe 6 Iul 2008, 18:13
    erectie slaba

    buna; nu am mai avut o relatie cam de 2,5 ani iar acum am o prietena dar cand vine vorba de sex penisul meu nu mai ajunge la erectia necesara penetrarii. Problema este pe fond psihic (sunt genul care se stresez mult)...ce as putea face?

    0
    2

  • BlooD pe 25 Iun 2008, 11:10
    Ceva se intampla...

    Am luat o pauza in legatura cu..relatiile in general...cam de un an...iar acum sunt cu o fata de 3 4 luni si am facut dragoste cu ea . Avand in vedere ca a trecut foarte mult timp de la un ultim contact sexual care pentru mine se desfasura fara probleme, acum cu actuala prietena am avut o erectie extraordinar de lunga cam de vreo ora inaintea actului sexual....ce nu mi-o pot explica, iar in timpul actului am ejaculat dupa 3 minute cam asa...m-am ambitionat shi am continuat ca sa o pot satisface si dupa am mai ejaculat de 3 ori dar s-a terminat bine. Pe ea nu o deranjeaza ce se intampla ca shi cum ar fi o problema jenanta sau ceva foarte complicat, ci e alaturi de mine shi chiar atunci a doua zi ma intreba oare ce putem face sa iti fie bine....pentru ca nu stiu din ce cauza imi era rau in dimineatza urmatoare, nu aveam pofta de mancare si nu puteam nici sa stau in picioare... poate ca am fortzat limitele cat de cat . As Vrea Totusi Un Sfat In Legatura Cu Asta . Astept Un Raspuns . Va Multumesc . :)

    0
    0

  • Florin pe 20 Iun 2008, 00:23
    Ejaculare prematura,sau e alta problema?

    Buna,am 26 de ani am o mare problema...de fiecare data cand ejaculez miroase foarte urat (daca sunt in baie cu partenera ii vine sa vomite de la miros ).Am incercat sa iau zanocin cate 14 zile ,dupa timp de 1 luna de zile cand ejaculez mirosul dispare ,iar momentul pana la ejaculare se duce pana la 30min-1 ora . Dupa iar se repeta ,ejaculez repede ,si miroase iar oribil.Ma speri ca erectiile sunt de la un timp mai rare si nu tin mult.Va rog mult daca puteti sa imi dati un sfat,ce ar trebui sa fac ,sau cui sa ma adresez (ce tip de medic,urolog ,dermatolog ,sau ..?)..Am problema asta cu mirosul si ejacularea de cativa ani buni.Am avut un fel de furunculi la baza penisului ,pe unul din testicole si mi-a fost rusine sa vorbesc cu cineva despre asta ,si nici nu am luat nici un fel de tratament.Nu stiu ce se intampla si incep sa ma speri de la un timp.Va rog mult daca puteti a imi dati un sfat ,sa fie cat mai curand si mai sincer posibil . Ps.Va rog mult daca putei sa imi dati un sfat,ce ar trebui sa fac sau cui ar trebui sa ma adresez,ce tip de medic (urolog ,dermatolog,sau?)

    2
    0

  • EU pe 5 Iun 2008, 20:19
    Sex on the ..

    Relax ... si totul e ok !!! ...(spor la treaba) (fetelor pune ti "mana pe treaba" :D

    0
    1

  • sergiu pe 2 Iun 2008, 11:30
    ejaculare

    buna. am o problema cu ejacularea prematura.ce sfaturi imi puteti da???

    4
    0

  • adu pe 17 Mai 2008, 20:17
    mmm

    buna, am 23 de ani si as avea o intrebare...am de curand o prietena pe care o iubesc foarte mult, de 3 sapt ne-am inceput viata sexuala dar ma termin f f repede....e 1 data cand mis e intampla asa ceva, ma excit foarte repede...nu dureaza mai mult de 1 minut, si imi e rusine de ea...de 10 zile iau permen...astept un raspuns...multumesc

    0
    1

  • oleg pe 16 Mai 2008, 17:53
    ejaculare

    ce sa fac sa nu termin repede,ce tratament?

    2
    2

  • oleg pe 16 Mai 2008, 17:51
    ejaculare

    ajutor....ceva tratament.meducament,e foarte serios....

    0
    0

  • M1h@1 pe 9 Mai 2008, 23:24
    Ejacularea...

    Am o mare problema .. de fiecare data cand iubita mea da semne de a se apropia de orgasm ejaculez !!! va rog sa ma ajutati cum pot sa fac sa trec peste :D sa rezist mai mult.. sa nu mai ejaculez asa repede ma streseaza cand imi spune "ERAM ASA APROAPE " ma simt ff prost. Va rog sa ma ajutati exista un tratament cva ... astept raspuns , Multumesc.

    2
    0

  • adrian pe 9 Mai 2008, 18:16
    ejacularea

    buna...am shi eu o problema cu ejacularea rapida...oare ce sa fac...prietena mi se plange ca nu o sadisfac...cand se simpte mai bn...ma termin...oare ce sa fac?va rog sa ma ajutati! astept rasp si va multumesc!

    8
    0

  • monica pe 4 Mai 2008, 18:19
    nici nu stiu de fapt care e problema...

    am un prieten de 1 luna .. urma sa facem dragoste.. am ales un peisaj frumos si romantic.. ne-am dus la mare.. totul bine si frumos.. pana cand a venit momentul in care am ajuns amandoi in pat .. mi-a dat de inteles ca ma lasa pe mine sa incep ... a fost ok .. sarutari mangaieri .. penisul lui reactiona... problema a aparut in momentul in care eu fiind deasupra lui i-am spus ca ar fi momentul sa skimbam locurile ... la cateva secunde pur si simplu s-a inmuiat... si nu am mai putut face nimic ....ok se intampla.. dar am incercat sa discut cu el ( ma gandeam ca poate sunt eu de vina ) , ideea e ca de fiecare data cand am vrut sa incepem ceva ma ruga sa ma joc eu cu el ...( si am facut-o inintial - dar nu pot face asta la nesfarsit)... tare mult mi-as dori sa stiu ce se intampla....pt ca nici nu stiu cum se defineste problema asta ... sa fiu eu de vina?? cu toate ca am vazut ca reactioneaza .. dar nu poate sta " in pozitie" daca nu il ating

    3
    0

  • miha_ela pe 4 Mai 2008, 15:23
    fara ejaculare

    am facut sex cu partenerul ...eu deja eram obosita(dupa aprox o ora),iar el inca nu isi daduse drumul...ce se intampla?e ceva in neregula cu el sau cu mine??? astept raspuns.multumesc

    1
    0

  • beny pe 21 Apr 2008, 23:06
    nu stiu cum sa ma pronunt...

    st un adolescent de 18 ani si am o atractie foarte mare fata de matusa mea. mai pe scurt sunt disperat sa facc sex cu ea. ar fi vreo problema mare? Ea are 42 de ani.

    2
    0

  • bogdan pe 20 Apr 2008, 15:07
    ejaculare precoce

    buna ... pentru am intarzia ejacularea ... ce trebie sa fac ... ? un tratament .... un sfat sau o metoda d-ea intarzia ejacularea ?

    5
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod