Epoch Essential Oils, conectați-vă la simțurile dumneavoastră

Stilul nostru de viaţă modern ne poate distrage atenţia de la conexiunile semnificative cu lumea, lăsându-ne cu un sentiment de lipsă de echilibru. Mulţi dintre noi caută în mod activ să redescopere modalităţi naturale și experimentale de a trăi mai bine.
Printre îndatoririle zilnice, căutăm să avem conexiuni reale cu oamenii, culturile și lumea din jurul nostru. 
Timp de secole, culturile indigene au folosit produsele vegetale pentru diversele lor beneficii. Nu Skin® a colaborat cu unul dintre etnobotaniștii de top din lume, Dr Paul Cox a descoperit modalităţi de a insufla această înţelepciune în stilul nostru modern de viaţă. 

Nu Skin® vă furnizează Epoch Essential Oils, soluții etonobotanice care îmbunătățesc interacțiunea umană și creează experiențe senzoriale în lumea noastră. Ele nu constituie doar un parfum, ci aceste uleiuri adaugă calitate vieții dumneavoastră. Folosiți ce se potrivește mai bine nevoilor dumneavoastră, un ulei individual sau un amestec. Toate uleiurile furnizează o varietate de arome expresive care pot fi folosite în orice ocazie. 

Epoch Lemon

Lămâia a fost apreciată pentru calităţile sale multiple în Egipt și Siria. Fructul timpuriu de lămâie a devenit popular pentru prima dată la popoarele din Asia și Arabia. La fel ca zeama unei coji de lămâie, acest
 ulei vibrant și ușor vă oferă un sentiment de prospeţime care vă va surprinde și delecta simţurile. Epoch® Lemon poate fi folosit și pentru a îndepărta mirosurile neplăcute, pentru o mireasmă reală de prospeţime din grădină. 
MODALITĂŢI DE UTILIZARE:

• În bucătărie

• În cămară 
• În baie 


Epoch Lavender

Multe culturi folosesc levănţica drept o formă de relaxare a aromoterapiei. Timp de secole, oamenii au folosit levănţica drept ingredient de bază pentru multe parfumuri. 
Aroma naturală, orală a uleiului Epoch® Lavender Essential Oil oferă o senzaţie de liniște. Conectaţi-vă cu dumneavoastră înșivă și bucuraţi-vă de un moment de relaxare, chiar și în ziua cea mai ocupată, cu Epoch® Lavender. 
MODALITĂŢI DE UTILIZARE:

• După o zi stresantă 
• Înainte de a merge la culcare 
• Într-o zi dedicată doar dumneavoastră 


Epoch Peppermint

Americanii nativi Cherokee și Mohegan au folosit menta pentru calităţile sale diverse. 
Încercaţi aroma revigorantă și proaspătă a uleiului Epoch® Peppermint Essential Oil acasă sau când sunteţi la drum. Pulverizaţi Epoch® Peppermint în aer pentru o senzaţie stimulantă în timp ce creează o atmosferă pozitivă și răcoritoare. 
MODALITĂŢI DE UTILIZARE: 
•În timp ce studiaţi 

•În timpul unei sesiuni de brainstorming sau a unei sesiuni de muncă activă 

•Atunci când faceţi exerciţii de fitness acasă 



Epoch Harmony

Scorţișoara și cuișoarele au fost folosite la Curţile Imperiale din China și Japonia ca și tămâie pentru a oferi un sentiment de curăţenie. 
Epoch® Harmony este un amestec puternic de scorţișoară, cuișoare și alte uleiuri esenţiale pure. Datorită miresmelor sale puternice, Epoch® Harmony este o frumoasă combinaţie de mirosuri plăcute, pentru o senzaţie de confort și plăcere. 

MODALITĂŢI DE UTILIZARE:

• Pentru a oferi casei dumnevoastră o senzaţie călduroasă și plăcută

• Pentru a oferi un bun venit călduros oaspeţilor 


Epoch Chill

Australienii au folosit în mod tradiţional eucaliptul pentru a înlesni respiraţia în timp ce Americanii nativi au folosit pinul pentru mirosul său și alte beneficii. 
Stimulaţi-vă simţurile cu combinaţia Epoch® Chill Essential Oil și experimentaţi mireasma extraordinară a pinului și a pădurii de eucalipt după o ploaie revigorantă. Aroma puternică a Epoch® Chill provine de la eucalipt. Eucaliptul are un miros proaspăt, asemănător camforului, pentru o senzaţie de respiraţie ușoară și răcorire. 
MODALITĂŢI DE UTILIZARE: 
•În timpul exerciţiilor de yoga și de întindere 

•După o sesiune la saună sau la hamam (baie cu aburi) pentru a spori senzaţia de respiraţie ușoară 


Epoch Sunshine

Spaniolii au adus citricele în Florida la începutul anilor 1600 iar nativii Americani Seminole au folosit fructul pentru hrană. 
Bucuraţi-vă de aroma Epoch® Sunshine - un amestec energic de uleiuri esenţiale de citrice și mentă. Turnaţi Epoch® Sunshine într-un pulverizator Epoch® și inspiraţi aroma. Încercaţi să deosebiţi miresmele subtile de grepfrut proaspăt, mandarină, lămâie verde și fructul exotic mediteranean de bergamotă. Acest ulei esenţial exotic vă va face să vă simţiţi revigoraţi, un început perfect al fiecărei zile. 
MODALITĂŢI DE UTILIZARE:

• Atunci când căutaţi o senzaţie de vară pentru tot timpul anului

• Atunci când începeţi o zi de luni

Epoch Peace

Liniștiţi-vă mintea și calmaţi-vă spiritul cu Epoch® Peace, un amestec echilibrat de levănţică, bergamotă și alte uleiuri esenţiale. Luaţi cu dumneavoastră acest amestec de uleiuri esenţiale oriunde mergeţi sau amestecaţi-l* cu Epoch® Topical Blending Oil pentru a vă răsfăţa și a vă regăsi echilibrul. Când îl amestecaţi cu Epoch® Topical Blending Oil, aplicaţi-l delicat pe piele, iar mirosul intens al Epoch® Peace vă va face să vă simţiţi complet relaxaţi. 
MODALITĂŢI DE UTILIZARE: 
• Aplicaţi-l pe picioare și braţe după dușul de seară 
• Aplicaţi-l după o zi stresantă pentru a vă simţi relaxaţi 

• Aplicaţi-l pentru a vă simţi relaxaţi după o după-amiază agitată 

• Aplicaţi-l când se încheie sfârșitul de săptămână pentru a începe săptămâna relaxaţi 


Epoch Move

Populaţiile indigene din America de Nord și de Sud au folosit perișor și ienupăr pentru o stare de bine și multe alte beneficii. 
Epoch® Move este un amestec topic revigorant din uleiuri esenţiale de perișor și ienupăr, folosite pentru a-i oferi pielii o senzaţie
 de răcorire. Pentru a vă bucura de mirosul proaspăt și senzaţia de revigorare și prospeţime, amestecaţi-l* cu Epoch® Topical Blending Oil și masaţi pielea cu acesta. 
MODALITĂŢI DE UTILIZARE: 
În scopuri topice 
• Aplicaţi-l pe picioare dimineaţa pentru a începe ziua revigoraţi 
•Masaţi-vă braţele cu acest amestec după antrenamente 

•Aplicaţi-l pe picioare după o plimbare sau alergare intensă 



Epoch Tropical Blending Oil

Datorită proprietăţilor de hidratare, nuca de cocos și soia au fost folosite intens în îngrijirea tradiţională a pielii de către populaţiile din Asia și Pacific, iar palmierul era folosit în mod obișnuit în Africa. 
Epoch® Topical Blending Oil este un Carrier Oil care trebuie amestecat cu Epoch® Peace sau Epoch® Move pentru utilizare cosmetică. Epoch® Topical Blending Oil este aromat și hidratant. Amestecul catifelat este derivat
 din uleiurile de nucă de cocos, palmier și soia. Acesta ulei nu este gras și nici lipicios, iar pielea dumneavoastră va fi catifelată și netedă. 
Amestecaţi-l pur și simplu cu Epoch® Move sau Epoch® Peace și lăsaţi pielea să se bucure de această experienţă binemeritată. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod