Dr. Oz. La ce poţi să foloseşti plicurile de ceai infuzate? 6 întrebuinţări

Preferi un tratament anti-îmbătrânire sau vrei să frăgezeşti carnea pentru o friptură delicioasă? Pentru ambele poţi să foloseşti acelaşi remediu
De ce să arunci plicurile de ceai după ce ai servit un ceai bun la micul dejun sau după-amiaza? Potrivit celebrului Dr. Oz, aceste plicuri pot să facă minuni pentru diverse probleme cu care ne confruntăm. Iată care sunt cele mai bune întrebuinţări ca să nu iroseşti plicurile de ceai după ce le-ai folosit:


1. Cel mai ieftin tratament anti-îmbătrânire


Sortimentele de ceai negru şi verde pot să fie un remediu excelent pentru tenul tău, prevenind îmbătrânirea prematură. Ambele sortimente conţin o cantitate mare de antioxidanţi cu rol benefic pentru piele, redându-i strălucirea.

Recomandările specialistului: pune plicuri cu ceai verde şi negru în cadă când faci baie sau foloseşte-le pentru o baie de abur pentru faţă (pune un prosop peste cap şi stai câteva minute pentru a intra aburii în piele).
 


2. Cea mai ieftină soluţie pentru a frăgezi carnea


Dr. Oz recomandă să nu arunci plicurile de ceai negru după ce le-ai infuzat, ci să le usuci şi să scoţi frunzele din ele. Acestea pot să fie folosite pentru a frăgezi carnea pentru friptură, susţine specialistul.

Recomandarea specialistului: foloseşte frunzele de ceai negru de la 8 plicuri infuzate şi uscate peste trei căni cu apă fierbinte. Se lasă timp de zece minute, după care se strecoară şi se foloseşte soluţia obţinută peste carne.
Se lasă la marinat peste noapte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod