Dr. Oz: 6 tratamente naturale folosite la el acasă. Soluţii minune

Remediile naturiste sunt recunoscute şi folosite pe scară largă de foarte multe persoane. Familia celebrului Dr. Oz le foloseşte pentru a trata durerile de cap, stresul, arsurile sau gazele intestinale. Vezi care sunt acestea!

Remediile naturiste sunt recunoscute şi folosite pe scară largă de foarte multe persoane. Familia celebrului Dr. Oz le foloseşte pentru a trata durerile de cap, stresul, arsurile sau gazele intestinale. Vezi care sunt acestea!

 

Lisa Oz, soţia celebrului Dr. Oz a fost invitatul special în cadrul unei emisiuni "The Dr. Oz Show" şi a împărtăşit câteva dintre remediile naturiste pe care le foloseşte acasă pentru a trata diverse probleme medicale.

Iată cu ce remedii se tratează familia Oz:

1.

Uleiul esenţial de mentă pentru durerile de cap

Este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru durerile de cap. Lisa Oz, soţia celebrului Dr. Oz foloseşte acest tratament atunci când membrii familiei se plâng de migrene. Recomandarea ei este de a masa tâmplele cu puţin ulei de mentă şi de a sta întinsă într-o cameră întunecată.


2. Terapia cu esenţe florale Bach pentru stres

Este un complex de 5 esenţe florale care ajută la relaxare şi o mai bună putere de concentrare. Citeşte AICI mai multe detalii despre remediile florale Bach.



3. Sare Epsom pentru durerile musculare

Sarea Epsom are proprietăţi şi efecte benefice extraordinare. Este un remediu excelent pentru tratarea durerilor musculare după un antrenament intens, datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare. Când se dizolvă în apă, sarea Epsom eliberează magneziul, acesta este absorbit de celule şi organismul se relaxează, ameliorând foarte mult durerile musculare. Pune puţină sare Epsom în cada plină cu apă călduţă şi relaxează-te câteva minute.




4. Miere de albine pentru julituri şi tăieturi

Mierea de albine naturală, nepasteurizată are proprietăţi antimicrobiene care împiedică infectarea rănilor superficiale, cum ar fi juliturile sau tăieturile uşoare.


5. Uleiul esenţial de lavandă pentru arsuri uşoare

Arsurile uşoare cauzate de fierul de călcat sau alte surse de căldură pot fi tratate eficient cu ajutorul uleiului de lavandă. Acesta grăbeşte vindecarea, reduce durerea şi împiedică formarea cicatricilor, spune Lisa Oz, invitată în emisiunea soţului său.



6. Seminţe de fenicul pentru gazele intestinale

Seminţele de fenicul constituie un remediu eficient pentru gazele intestinale, pe care îl foloseşte şi Dr. Oz. Acestea împiedică balonarea şi formarea gazelor intestinale. Poţi să le consumi ca atare sau să le infuzezi în apă clocotită pentru a prepara un ceai. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod