Cum să scapi de firele albe de păr în mod natural

Cine nu își dorește un păr strălucitor și sănătos? Însă multe persoane se confruntă cu probleme tipice ale părului, cum ar fi căderea părului, firele albe de păr și chelia. Vinovați sunt și modul stresant de viață și produsele dure pentru păr. Dar vestea bună este că poți apela la ajutorul remediilor naturale, eficiente și ușoare pe care le poți prepara chiar acasă. Iată cum poți scăpa de firele albe de păr în mod natural!

Tratament natural pentru firele albe de păr


Tratament fire albe: Ghimbir


Ghimbirul te poate ajuta să scapi de firele albe de păr și să le redai culoarea naturală. Tot ce trebuie să faci este să amesteci câteva bucăți de ghimbir date pe răzătoare cu lapte. Trebuie să pui amestecul pe păr, să-l lași să stea timp de zece minute până când să îl clătești. Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să faci acest lucru o dată pe săptămână.

Ghimbirul conține vitamine, magneziu, fosfor și potasiu, care oferă foliculilor de păr nutriție, așa că este prevenită și căderea părului.

Tratament fire albe: Miere


Poți folosi și mierea pentru firele albe de păr. Trebuie doar să pui miere pe acestea și apoi să te speli.
Reține că vei avea nevoie de mai mult timp pentru a te spăla pe cap după acest tratament.

Mierea naturală conține substanțe nutritive și enzime care asigură strălucirea părului. De asemenea, mierea are proprietăți umectante care ajută la menținerea și reglarea umidității în păr.

Tratament fire albe: Ulei de măsline


Chiar și uleiul de măsline este perfect pentru părul alb, dar vei avea nevoie și de ulei de semințe negre. Combinația dintre cele două ingrediente este utilizată de mult timp pentru a rezolva această problemă.
Amestecul acesta încetinește procesul de albire a părului și, în același timp, îți hrănește firul de păr.

Când vine vorba de păr, uleiul de măsline este un ingredient minune. Este perfect pentru tratarea părului datorită proprietăților sale de hidratare.

Ingrediente necesare

1 lingură de ulei de semințe negre
1 lingură de ulei de măsline

Se ia un castron mic și se adaugă cele două uleiuri. Se ia amestecul obținut și se masează pe scalp. Se pune restul amestecului pe păr.
Se lasă să stea timp de 60 de minute, după care se spală părul cu apă caldă. Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să repeți procedeul acesta timp de o săptămână, în fiecare zi. După această săptămână, poți folosi acest amestec numai de 3 ori pe săptămână. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod